Elio Motors – Spremenite smer

Spremenite smer prevoza z Elio MotorsSpremenite pot prevoza z Elio Motors

Oglejte si ta video na YouTubu

Kdo je Elio Motors?

Elio Motors je proizvajalec vozil s sedežem iz ZDA. So podjetje, ki želi severnoameriško avtomobilsko industrijo znova združiti z nivoji iznajdljivosti, ki jih v starosti ni bilo.

Podjetje je v zadnjih nekaj letih pritegnilo pozornost avtomobilskih navdušencev z draženjem njihovega dolgo pričakovanega vodilnega izdelka. Ob uspehih podjetja, ki so privedli do tega, da je Elio Motors do danes zbral pomembna sredstva, si podjetje zdaj želi gostiti STO in zbrati zadnja potrebna sredstva za potisk svojih izdelkov v proizvodnjo.

V čem je problem?

Povprečen delavec v Severni Ameriki živi v napornem življenjskem slogu. To pomeni dolgo delo in na žalost daljše časovno obdobje v vozilih, ki gredo na delo in z dela. V zadnjem desetletju so se čas potovanja na delovno mesto povzpeli na zgodovinsko dolga obdobja. Ta dolga vožnja vodi do tega, da vsak potnik porabi precejšnje količine dodatnega goriva.

Ti dolgi časi vožnje niso grozni ne samo za tiste posameznike, ki so jih prisiljeni prenašati, ampak tudi za okolje. Videli smo, da vlade sprejemajo stvari, kot so pasovi HOV (vozila z visoko zasedenostjo), da bi zmanjšale prometne zastoje in onesnaženje. Te pa niso dovolj za ublažitev zadevnih težav.

Velik vir težave so vrste vozil, ki jih trenutno ponujajo proizvajalci. Popolnoma primanjkuje cenovno dostopnih izdelkov, namenjenih povprečnemu vozniku. Ne glede na to, ali se potnik odloči za uporabo majhnega avtomobila, motocikla itd., So nenehno prisiljeni žrtvovati se. Te žrtve so v obliki varnosti, nabavne cene, učinkovitosti porabe goriva in še več. Prebivalci Severne Amerike potrebujejo vozilo, ki je varno, cenovno ugodno, učinkovito in prilagodljivo, vse hkrati.

Kako bodo to rešili?

Podjetje Elio Motors je te težave prepoznalo in so se leta 2012 lotili odprave težave. Od takrat je podjetje izdelalo polirano prototipno vozilo, ki je pripravljeno za proizvodnjo. Elio motors, imenovan “Ultimate Commuter Vehicle”, je ta vodilni izdelek poimenoval “E1C”.

Elio Motors sprejema tisto, kar se mu zdi, da manjka v današnjih primestnih avtomobilih, in s svojo ponudbo doseže cilj.

 • Učinkovitost porabe goriva
 • E1C bo imel 49mpg City / 84mpg Hwy
 • Varnost
  • Popolnoma opremljen z današnjo standardno opremo, kot so zračne blazine, ABS, območja zdrobitve itd.
  • Izdelano v ZDA
   • Ker gre za vozilo, usmerjeno na ameriški trg, je družba zagotovila, da 90% vozila izvira iz ZDA, proizvodnja tega vozila pa naj bi prinesla več kot 1500 delovnih mest v ZDA.
   • Cenovna dostopnost
    • Povprečni potrošnik si ne more privoščiti nakupa dragega vozila samo za vožnjo na delo. Zato E1C prihaja s samo 7.450 USD, zaradi česar je dostopen širšemu trgu.
    • Medtem ko je podjetje v preteklosti zbiralo denar, si to želijo še enkrat. Tokrat bo Elio Motors gostil prihajajoči STO. Prodajo bo nadzoroval JonesTrading. Po obveznem obdobju blokade je družba izjavila, da bo trgovanje na sekundarnih trgih mogoče na platformi tZero. To ni presenetljivo, saj je podjetje prejelo naložbe in popolno podporo ustanovitelja tZera Patricka Byrnea..

     Med to prodajo bodo lahko pooblaščeni vlagatelji s sedežem v ZDA kupili varnostne žetone, znane kot ElioCoin. Ti žetoni so predstavljali neposreden delež znotraj samega podjetja. Popolne podrobnosti o notranjem delovanju žetonov še niso objavljene. Te informacije bodo zainteresiranim na voljo po zaključku trenutne zasebne prodaje.

     Ekipa?

     Spodaj je nekaj odgovornih pri Elio Motors. Ti posamezniki upajo, da bo E1C do leta 2019 zapustil proizvodno linijo.

     Paul Elio – izvršni direktor

     Tim Andrews – podpredsednik trženja

     Michael Bolas – direktor inženiringa

     Spencer Lott – korporativni nadzornik

     Kaj je naslednje?

     Naslednji ključni korak za podjetje je končna izvedba, ki ima za izdelke, kot je E1C, najvišjo stopnjo zanimanja in potrebe. Elio Motors je v preteklosti že zaključil več krogov financiranja, s čimer je prišel do točke, kot je danes. Po zaključku njihovega prihajajočega STO bi jim moralo podjetje omogočiti, da končno izpolnijo svojih več kot 65.000 prednaročil za izdelke.

     Kot pri vseh varnostnih žetonih ima tudi ElioCoin koristi od ugodnosti blockchaina. To pomeni, da bodo potencialni vlagatelji pridobili likvidnost in preglednost svojih deležev brez primere. S temi ugodnostmi bi moralo podjetje z relativno lahkoto doseči svoj cilj, da z STO zbere 25.000.000 USD.

     Če želite izvedeti podrobnosti o projektu, si oglejte našo stran s seznami žetonov Elio Motors.

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me
     Like this post? Please share to your friends:
     map