EZ365 – Predvajaj. Trgovina. Nauči se.

Kdo je EZ365?

Deluje z, istoimenskega, “blockchain otoka” na Malti, EZ365 je na novo razvit ekosistem digitalnih sredstev. EZ365 ohranja tudi povezave s Kanado, saj tja večina ustanovne ekipe kliče domov.

Podjetje navaja, da je njihov cilj “olajšati množično sprejemanje kriptovalut”. To nameravajo doseči z različnimi storitvami, ki so omogočene z uporabo pomožnih in varnostnih žetonov.

V čem je problem?

Kriptovaluta za vse. Številni posamezniki in podjetja so to obljubljali, v resnici pa blockchain industrija tega še ni dosegla. To je bilo pred kratkim poudarjeno, saj je bila ta obljuba postavljena pod vprašaj, ko je izvršni direktor Circle Jeremy Allaire na sejni seji obravnaval tehnologijo..

Ponudniki storitev v tej panogi morajo zagotoviti platformo, ki je namenjena več kot le trdim navdušencem nad verigami blokov. Biti mora intuitiven in privlačen za vse uporabnike.

Kako bo rešil EZ365?

EZ365 je prepoznal zgoraj omenjene ovire in se odločil razviti platformo za kriptovalute, ki obravnava različne ovire na poti do popolne vključenosti.

Njihov pristop je bil razviti trio storitev v obliki iger na srečo, trgovanja in izobraževanja.

EZ Win

Ta storitev je v bistvu spletna igralnica, ki uporabnikom omogoča, da lahko z uporabo stabilnih kovancev stavijo na tradicionalne igre in športne prireditve..

Uporabniki bodo lahko dostopali do primernih stabilnih kovancev prek integrirane borze kriptovalut podjetja.

Borza EZ

Podpora in spodbujanje storitve EZ Win bo borza EZ. Predvsem bo ta izmenjava uporabnikom platforme zagotovila plačilne prehode in možnost aktivnega trgovanja z različnimi kriptovalutami (ki jih je mogoče uporabljati znotraj platforme EZ Win).

Čeprav je ta storitev ključna za EZ Win, uporabnikom ni treba sodelovati v igrah, da bi jo lahko izkoristili. Deluje kot samostojna storitev, saj skrbi za strokovnjake in uporabnike začetnike.

EZ Akademija

Za tiste, ki jih zanima svet verige blokov in kriptovalut, je izobraževanje ključnega pomena. Za povprečnega Joeja je treba razumeti obilo terminologije in storitev. Čeprav si mnogi prizadevajo poenostaviti svoje platforme in odpraviti potrebo po izobrazbi o tej temi, je znanje moč.

Da bi to rešili, bo EZ365 zaokrožil svoj trio storitev z EZ Academy. To je podskupina njihove večje platforme, ki je namenjena zagotavljanju uporabnikom potrebnega znanja za razumevanje in uspeh v panogi..

* EZ365 ugotavlja, da bodo vse njihove storitve zavarovane z uporabo različnih ukrepov, vključno z naslednjimi.

  • KYC
  • AML
  • Odvečnost strežnika
  • Testiranje hekerjev
  • Toleranca napak

Pripomoček za varnost

Zaradi česar je ta platforma zanimiva pri vrednostnih papirjih.io, je namen podjetja, da pretvori pomožne žetone, izdane prek njihovega bližajočega se IEO, v varnostne žetone. Navedli so, da bodo imeli imetniki žetonov v prvem četrtletju leta 2020 to možnost, pri čemer bodo zagotovili drugačen nabor ugodnosti.

Za komentar o tem, kako bo potekal ta prehod, smo se obrnili na EZ365. Predsednik uprave Russell Korus je podal naslednje vpoglede.

V: Ali lahko podrobneje opišete strukturiranje in prednosti pretvorbe žetona pripomočka EZZ365 v digitalno varnost?

O: “Naš namen je zagotoviti imetnikom žetonov priložnost, da svoje žetone pripomočkov EZ365 pretvorijo v popolnoma skladne varnostne žetone, tako da sodelujejo s jurisdikcijami, ki zagotavljajo operativni regulativni okvir. Ta pretvorba v instrument varnostnega žetona bo imetnikom žetonov prinesla pomembne koristi, vključno z lastniškim kapitalom, delitvijo dobička, popolnim razkritjem in preglednostjo. To omogoča EZ365, da izpolnjuje predpise o vrednostnih papirjih, hkrati pa strankam ponuja izboljšano raven digitalne varnosti in varstva potrošnikov. “

Ekipa?

Posamezniki, ki stojijo za tem podjetjem, prinašajo široko paleto izkušenj. Te izkušnje segajo od tveganega kapitalizma, prava, informacijske tehnologije, založništva in še več. V idealnem primeru bi jim ta raznolika skupina izkušenj, upajmo, omogočila, da razvijejo EZ365 v platformo, ki so si jo zamislili. Sledijo tisti na čelu EZ365.

Russell Korus – soustanovitelj & Izvršni direktor

Eddie Kotler – soustanovitelj & Predsednik

Michael Caravetta – vodja tehnologije & Pooblaščenec za informacijsko varnost

Jim Harris – glavni direktor za moteče ukrepe

P.B Stanton – glavni pravni svetovalec

Komentar?

Predsednik uprave EZ365 Russell Korus si je vzel čas in komentiral napoved platforme. Sledi nekaj, kar mora povedati o tej zadevi.

»Prava čarovnija EZ365 je pristop, ki ga uporabljamo za sprostitev ogromnega potenciala blockchain industrije iGaming in sveta kriptovalut. To počnemo tako, da združimo digitalno borzo premoženja in kazino s kriptovalutami, ki si delijo enako izjemno uporabniško izkušnjo in podporo, skupaj z integracijo fiatov in kreditnih kartic … Z odpravo izzivov, značilnih za danes uporabljene borze kriptovalut – kot so zapletenost, slab uporabnik izkušenj in pomanjkanja podpore strankam – odpravili bomo ovire za množično posvojitev. ” 

Kaj je naslednje?

Da bi olajšal nadaljnji razvoj platforme, EZ365 gosti prihajajočo začetno ponudbo za izmenjavo (IEO).

Poleg zbiranja kapitala je EZ365 sredi doseganja ISO-27001 certificiranje. To bo zagotovilo, da bodo standardi, ki obkrožajo varnost premoženja, najvišji in se bodo ohranili.

Ti koraki v povezavi z različnimi uvedbami storitev pomenijo, da bo EZ365 v prihodnjih letih neprekinjeno deloval.

EZ365 Explainer [中文 字幕 | 한국어 자막 |日本語 字幕 | Руски субтитры]EZ365 Explainer [中文 字幕 | 한국어 자막 |日本語 字幕 | Руски субтитры]

Oglejte si ta video na YouTubu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map