Horizon Globex – poglobljen pogled na vodjo panoge

Horizon Globex je tokenizacija naslednje generacije platformo ki še naprej pušča naslove za svoj ugoden pristop k trgu. Platforma deluje kot „vse na enem mestu“ za podjetja, ki jih zanima ponudba varnostnih žetonov. Trenutno ima podjetje strateške odnose z regulatorji v ZDA, EU in Aziji. Zdaj naj bi Horizon Globex razširil svoj ekosistem tokenizacije na nove višine, potem ko je zagotovil več partnerstev na visoki ravni.

Kaj ponuja Horizon Globex

Platforma Horizon Globex strankam ponuja možnost tokeniziranja skoraj vseh sredstev. Trenutno ima podjetje štiri glavne izdelke. Vsaka ponuja edinstveno ugodnost podjetjem in vlagateljem, ki želijo vstopiti na trg varnostnih žetonov. S poenostavitvijo postopka STO Horizon Globex omogoča množično financiranje bolj dostopno množicam.

Tokenetika

Eden glavnih izdelkov podjetja Horizon Globex je Tokenetics. Sistem Tokenetics deluje okoli treh glavnih značilnosti. Prvič, podjetja lahko prek platforme zbirajo naložbeni kapital brez IT infrastrukture. Ta strategija znižuje vstopno vrstico za podjetja, ki jih zanima strategija množičnega financiranja, ki temelji na blockchainu.

Trenutno postopek STO zahteva, da podjetja pridobijo osnovne informacije iz tretjega sistema za preverjanje in pravne smernice. Obe zahtevi močno povečujeta stroške gostovanja STO. Pomembno je, da odprava teh stroškov poveča udeležbo na trgu.

Horizon Globex prek Twitterja

Horizon Globex prek Twitterja

Skladnost

Drugič, Tokenetics vključuje kombinacijo posrednikov in posrednikov. Ta strategija ščiti vlagatelje in zagotavlja, da vsi žetoni ostanejo skladni. V preteklosti so težave zaradi skladnosti pestile trg. Še posebej, ko razpravljamo o trgovanju z varnostnimi žetoni na sekundarnih trgovalnih platformah.

Trgovanje

Tretji steber Tokenetics-a je dolarizirana trgovalna platforma. Ta lastna borza varnostnih žetonov je specializirana za trgovanje po izdaji. Predvsem je likvidnost še vedno glavna skrb v sektorju varnostnih žetonov. Zato vlagatelji želijo vedeti, da lahko z varnostnimi žetoni, v katere vlagajo, trgujejo skladno. Ta izmenjava vlagateljem zagotavlja to zagotovilo, ne da bi morali zapustiti tokenizacijski ekosistem Globex.

Skrbništvo

Poleg tehnične strategije podjetja Horizon Globex si je podjetje prizadevalo za nadaljnja partnerstva. Januarja 2019 je podjetje podpisan licenčna pogodba z družbo V Stock Transfer LLC (Vstock). Sporazum je družbi Vstock omogočil dostop do lastniške programske opreme podjetja Horizon Globex, imenovane CustodyWare.


V okviru sporazuma je Vstock postal pooblaščeni in registrirani agent za prenos vrednostnih papirjev. CustodyWare podpira vse ponudbe, registrirane v ERC-20 in izvzete iz registra. Programska oprema vključuje integrirane mehanizme nadzora skladnosti KYC. Ti mehanizmi se držijo pravila 506 © SEC o skrbništvu žetonov po STO.

KYCware podjetja Globex gre v živo

Tudi ta teden je Horizon Globex izdal svojo zadnjo tokenizacijo programske opreme dodatek. Sistem se imenuje KYCware in potencial, ki ga prinaša na trg, je neizpodbiten. Novi sistem omogoča tokeniziranim vlagateljem v varnost in izdajateljem, da poenostavijo postopek preverjanja. Digitalni vrednostni papirji, podobno kot tradicionalni vrednostni papirji, zahtevajo skladnost s KYC (Spoznajte svojo stranko) in AML (preprečevanje pranja denarja). Pred tem so te zahteve vlagatelju onemogočile sodelovanje v STO. Preprosto povedano, KYC se nanaša na ovirano sposobnost podjetij, da sprejmejo vlagatelje.

KYCWare te pomisleke odpravlja s kombinacijo Lastnosti. Izdajatelji žetonov prejmejo aplikacijo za vkrcanje z belo oznako, ki je prilagojena potrebam strank glede posebnih vrednostnih papirjev. Aplikacija se samodejno prilagodi jurisdikciji in regulativnim zahtevam v regiji. Uporabniki vnesejo svoje podatke v napredni sistem za preverjanje osebnih dokumentov, dokumentov in identifikacij.

Zasebnost

Impresivno je, da ima aplikacija popolno programiranje za identifikacijo strank v skladu z oddelkom 326. ameriškega zakona Patriot Act. Vsi zapisi so zaščiteni brez povezave in shranjeni v samodejnem predpomnilniku. Horizon Globex je izjavil, da teh informacij ne bo nikoli prenašal na tretje osebe. Poleg teh funkcij je celoten postopek časovno odtisnjen na verigo blokov z digitalnim podpisom, ki je priložen garanciji za preprečevanje nedovoljenih posegov..

V razpravi o vplivu KYCWare na trg je izvršni direktor Globexa Brian Collins opisal, kako platforma izdajateljem žetonov omogoča preverjanje vlagateljev brez uporabe tretjih oseb. Ta strategija je pomembna, če menite, da imajo regulativni organi, kot je SEC, za te naloge odgovornega izdajatelja žetonov. Aplikacija KYCWare je zdaj na voljo za operacijski sistem Apple in Android.

Globex sodeluje s STOcheck

Globex je ta teden spet dvignil obrvi po kriptoskupnosti, potem ko je objavil strateško partnerstvo z zelo priljubljeno spletno stranjo za kotacijo STO STOCpreverite. STOCheck je eno največjih spletnih mest s seznami STO na trgu. Vlagatelji lahko obiščejo to platformo in prejmejo najnovejše informacije o trenutnih STO. Te informacije vključujejo poglobljen profil podjetja, kot so lokacija podjetja, vodstvo in prihodki.

Pomembno je, da partnerstvo Globex močno zavzema položaj v tem sektorju, da svoje izdelke in storitve ponuja množicam. V teoriji je vsak STO, naveden na STOCheck, potencialna stranka Globexa. Tu ima podjetje dostop do najnovejših STO pred trgom. Glede na prilagodljivost platforme Globex lahko pričakujete, da bo s tem pristopom zajela veliko strank.

Horizon Globex – Profil podjetja

Glavna pisarna podjetja Horizon Globex se nahaja v znameniti švicarski Crypto Valley. Podjetje je na trg vstopilo leta 2010 kot zasebna platforma za tokenizacijo, specializirana za programsko opremo z varnostnimi žetoni ERC-20. Trenutno družba našteva manj kot petdeset zaposlenih. Januarja letos je Globex imenoval Mark Elenowitz kot novi predsednik družbe.

Februarja je Globex po podjetju znova objavil naslove svojih kadrovskih odločitev napovedal nekdanji izvršni direktor Overstock, Mitch Edwards, naj bi se ji pridružil. Kot bi pričakovali, Edwardsu ni tuj sektor blockchain. Edward’s je bil ključni med nedavno razširitvijo verige blokov verige Overstocks, imenovano tZERO. Poleg tega, da je delal v Overstocku, je bil tudi finančni direktor podjetja Chia Network Inc..

Novo obzorje

Zdi se, da je Horizon Globex našel svojo tržno nišo. Ko se bodo tokenizirani vrednostni papirji širili, bo več podjetij iskalo Globexove programske rešitve za poenostavitev svojih kampanj množičnega financiranja. To podjetje ima izkušnje in ekipo, da je v prihodnjih mesecih postalo eden vodilnih akterjev v sektorju varnostnih žetonov. Pričakovati morate, da bo Horizon Globex še naprej puščal naslove svojih pametnih poslovnih strategij in svojih edinstvenih programskih rešitev.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map