Igranje v peskovniku ‘Tokenization Sandbox’ z Vertalom

Dan izstrelitve

Tu so digitalni vrednostni papirji. Vemo, kaj lahko storijo, in priložnosti, ki jih lahko odprejo. Zdaj je potreben le dober prodajni nastop in sprejetje bo prišlo; Smola, ki ne samo obljublja, ampak dejansko prinaša takšne stvari,

 • Prihranek stroškov
 • Intuitivne platforme
 • Dostopno
 • Prilagodljiv

V prizadevanju, da bi pospešili to sprejetje, je Vertalo pravkar napovedal uvedbo njihovega brezplačnega “peskovnika za tokenizacijo”. Z njim upajo, da bodo preverili vse te točke in še več. Vertalo ima za povedati naslednje,

„S to novo pobudo lahko udeleženci v industriji digitalnih sredstev brez začetnih stroškov izvajajo in se učijo tako, da tokenizirajo digitalna sredstva v transakcijah, ki bi sicer imele drage stroške za razvoj programske opreme in svetovanje, ki običajno stanejo več kot 50.000 dolarjev na tokenizacijo posameznega sredstva. . ‘

Peskovnik

Kaj točno je torej peskovnik in zakaj so pomembni?

Vsi potrebujemo varen prostor in točno to je tudi peskovnik – preskusno okolje, ki deluje kot varen prostor za eksperimentiranje in preizkušanje novih stvari. V tem posebnem primeru ima peskovnik temo – Tokenizacija.

Potrebujemo peskovnike, ker olajšajo spremembe. To bi lahko spremenili v predpise, tako da dokažemo tistim, ki jih sestavljajo, da obstajajo novi načini za varno doseganje starih ciljev. Ali pa gre za scenarij, kakršen je danes opisan tukaj, ko novi sektor poskuša pridobiti nove uporabnike in posvojitve s potrjevanjem potenciala v svojih ponudbah.

Zakaj zdaj?

Vertalo je izjavil, da je cilj te predstavitve spodbuditi sprejetje digitalnih vrednostnih papirjev. Zakaj pa zdaj?

No, svetovno gospodarstvo se spreminja. Tradicionalni načini vlaganja in storitve, ki to omogočajo, se morajo s tem spremeniti.

Ob sedanjem stanju pretoka investicijskih operacij po vsem svetu je sedanjost tako dober čas, da začnemo resnično pritiskati na sprejetje novih standardov; Standardi, za katere si Vertalo prizadeva, da bi jih razvili in spodbujajo.

Ali kdo posluša?

Zdaj, ko smo ugotovili, kaj je peskovnik in zakaj ga potrebujemo zdaj, je kdo dejansko zainteresiran za sodelovanje?

Preden se je sploh začelo sodelovanje, se je za sodelovanje že prijavilo 27 podjetij, ki štejejo – in v bistvu sporočajo odločen “DA”.

Nekatera omembe vredna imena med udeleženci vključujejo,

Kaj je v škatli?

Tisti, ki se zabavajo v peskovniku Tokenizacija, lahko pričakujejo različne funkcije in zmogljivosti, ki jih ponujajo. Vključujejo naslednje rešitve:

 • Nalaganje tabele zgornjih mej in seznama vlagateljev.
 • Tokenizacija zgornje meje ali seznama strank v nekaj minutah.
 • Uvajanje novoizdanega žetona v zgornjo tabelo ali seznam odjemalcev v nekaj minutah.
 • Ustvarjanje denarnic brez ključa v nekaj minutah, do katerih lahko dostopate prek spleta z uporabo e-poštnega naslova in gesla.
 • Dostop vlagateljev do njihove denarnice brez ključa, do katerega dostopate prek spletnega mesta, ki ga upravlja e-pošta / geslo.
 • Možnost, da vlagatelji uporabijo samostojne denarnice namesto denarnic brez ključa.
 • Izvajanje funkcije krmilnika, ki izdajateljem omogoča, da obravnavajo goljufive ali napačne transakcije, opustitev, prevzem in prenos v primeru smrti.
 • Sposobnost zamenjave verig v nekaj minutah, ne da bi to vplivalo na osnovni vrednostni papir ali njegove vlagatelje.
 • Povezava s predhodno integriranimi ponudniki storitev

Medtem ko Vertalo še naprej podpira več verig blokov, so jasno povedali, da menijo, da je Tezos odgovor, ki gre naprej, iz različnih razlogov, ki smo jih pogledali TUKAJ.

Kdo je upravičen?

Ker je cilj posvojitve, je priročno, da je peskovnik za tokenizacijo odprt za najrazličnejše kandidate. Upravičeni do udeležbe so:

 • Izdajatelji žetonov
 • Posredniki
 • Skrbniki
 • Izmenjave
 • Sistemi alternativnega trgovanja (ATS)

Ko jih je 27 tik pred vrati, ne bi smelo biti presenečenje, da se podjetja, ki se uvrščajo v posamezne točke, sodelujejo.

Komentar

Skupaj z zagonom peskovnika za tokenizacijo si je Dave Hendricks, izvršni direktor podjetja Vertalo, vzel čas in delil svoja razmišljanja o tem, kaj program ponuja. Izjavil je,

»Program peskovnika Vertalo je inovacija, ki je namenjena zmanjšanju ovir za digitalno preobrazbo premoženja in opolnomočenju udeležencev na trgu … Da bi ustvarili zaupanje v programe digitalne preobrazbe, moramo mimo dragih storitev za blagovne transakcije, kot je izdaja žetonov. “

Nadaljuje,

»Vertalo lahko to stori tako, da v podjetju Vertalo Tokenization Sandbox podjetjem omogoči, da svoje tokenizacijske dejavnosti oblikujejo in se učijo od njih na freemium in brez tveganja. Ko podjetja dokončajo svojo kapitalsko strukturo, strategijo zbiranja sredstev in postopek izdaje, lahko Vertalo tem podjetjem pomaga tako, da jih premakne v proizvodnjo, ali pa poiščejo storitve drugega ponudnika, če Vertalo ni primeren. Izpostavljanje investicijskih bank, izdajateljev in posrednikov posrednikom Vertalove uporabniku prijazne platforme nas bo potisnilo daleč naprej, kjer smo danes. “

Gradimo zagon

Če prepoznate ime „Vertalo“, je to morda iz našega nedavnega pogleda na njihovo delo z RECM. V tem pogledu razpravljamo o tokenizaciji nepremičnin do 300 milijonov dolarjev, celotni postopek pa podpira Vertalo.

Vertalo bo podprl prizadevanja za tokenizacijo, ki obkrožajo portfelj RECM

Vertalo

Vertalo s sedežem v Austinu v Teksasu je bilo ustanovljeno leta 2017. Medtem ko se je Vertalo specializiralo za upravljanje z zgornjimi tabelami, je razširilo svoje zmogljivosti in nudilo raznolik nabor storitev v zvezi z digitalnimi vrednostnimi papirji..

Generalni direktor Dave Hendricks trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map