Londonska podjetja s skupino Corda najdejo skupne točke

Skupinsko prizadevanje

Nekaj ​​londonskih podjetij, Archax in VALK, je pred kratkim izpuščen novice, da nameravajo delovati enotno, da bi bolje služili sektorju digitalnih vrednostnih papirjev.

Konec koncev

Novo ustanovljeno partnerstvo je bilo sklenjeno z namenom, da se strankam vsake, Archax in VALK, omogoči dostop do nabora storitev, ki omogočajo popolno izdajo / trgovanje z digitalnimi vrednostnimi papirji.

Da bi omogočili to obsežno ponudbo storitev, bo vsako podjetje na mizo prineslo nekaj drugega.

  • VALK bo olajšal tokenizacijo, izdajo in upravljanje digitalnih vrednostnih papirjev
  • Archax bo olajšal potrgovinske dejavnosti in likvidnost z dostopom do sekundarnih trgov

To pomeni, da bodo digitalni vrednostni papirji, ustvarjeni prek VALK, imeli dom na borzi Archax. Rezultat tega je, da ima vsako podjetje in posamezni digitalni vrednostni papirji veliko koristi od zgoraj omenjenih zmogljivosti.

Preteklo povezovanje

Poleg njihove geografske lege obstajata ena skupnost med obema podjetjema – uporaba platforme R3 Corda.

Kot stranke R3 Corda imajo vsi, Archax in VALK, dostop do odprtokodne platforme, ki temelji na DLT, kar omogoča uvajanje pametnih pogodb.

CordaCorda

Oglejte si ta video na YouTubu

Archax bo poenostavil dejavnosti po trgovanju z integracijo platforme R3 Corda

Komentar

V svojem sporočilu o partnerstvu so si predstavniki obeh, VALK in Archax, vzeli čas za komentar. V nadaljevanju so povedali, kaj bo to sodelovanje pomenilo naprej.

Izjavila sta Antoine Loth in Elie Azzi, soustanovitelja VALK,

“Z veseljem smo zapečatili to partnerstvo z Archaxom in se veselimo, da bomo ena prvih platform na Cordi, ki se bo vključila v njihovo izmenjavo. Naše stranke bodo zdaj imele dostop do likvidnostnih virov, Archax pa bo lahko izkoristil neverjeten posel naših partnerjev, ki izdajajo, financirajo in trgujejo z zelo kakovostnimi sredstvi v zasebnem kapitalu, skladih, infrastrukturi in nepremičninah. Veseli smo, da gradimo poslovni vmesnik med najuspešnejšimi in uglednimi institucionalnimi akterji ter Archaxom, najbolj inovativnim tržnim prostorom v Veliki Britaniji. “

Izjavil je Graham Rodford, izvršni direktor podjetja Archax,

»Gradimo prvi resnično globalni institucionalni trg digitalnih vrednostnih papirjev s sedežem v Londonu. Kot taki želimo našteti najbolj verodostojne žetonske ponudbe, zato so partnerstva, kot je to z VALK, za nas zelo pomembna in pomembna. Čeprav smo agenovirani v verigi blokov v smislu žetonov, ki jih naštevamo, smo sodelovali z R3, da bi Cordo uporabljali za lastno knjigo in dejavnosti po trgovanju, zato je to sodelovanje z VALK, ki tudi Cordo uporablja, zelo smiselno. Navdušeni smo nad priložnostjo, ki jo prinaša tokenizacija premoženja, in se veselimo sodelovanja z družbo VALK naprej. “

Govorim z Grahamom

Sredi leta 2019 smo imeli srečo, da smo opravili ekskluzivni intervju z izvršnim direktorjem Archaxa Grahamom Rodfordom. Tu se Rebecca Stoner, direktor tehnične službe za vrednostne papirje.io, poglobi v to, kaj želi Archax doseči in kako bodo dosegli svoje cilje.

Serija intervjujev – Graham Rodford, izvršni direktor podjetja Archax

VALK

VALK, ustanovljen leta 2018, ima sedež v Londonu v Angliji. Ekipa, ki stoji za podjetjem VALK, je razvila tehnološke rešitve, ki omogočajo “upravljanje, trgovanje in vlaganje neobjavljenih sredstev”.

Soustanovitelj Antoine Loth in Elie Azzi trenutno nadzirata poslovanje podjetja.

Archax

Archax, ustanovljen leta 2018, ima sedež v Londonu v Angliji. Predvsem si ekipa v Archaxu prizadeva razviti in uvesti predvideno izmenjavo, ki naj bi služila sektorju digitalnih vrednostnih papirjev.

Predsednik uprave Graham Rodford trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

V drugih novicah

Čeprav se je začetek njihove izmenjave digitalnih vrednostnih papirjev razvijal dlje, kot je bilo prvotno pričakovano, ostaja Archax eden bolj pričakovanih projektov v tem sektorju. Kot taki smo ob različnih priložnostih pokrivali novice, ki se nanašajo na to mlado podjetje. Sledi nekaj člankov, ki podrobno opisujejo, kaj točno je Archax počel že pozno.

ClearBank, ki ga je Archax izbral za zagotavljanje različnih storitev

Tokeny in Archax tvorita strateško partnerstvo

HighCastle želi povečati likvidnost prek Archaxa

Globacap za integracijo storitev z Digital Exchange Archax

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map