Mandelj – bodite sprememba, ki jo potrebuje Zemlja

Kaj je “mandelj”

Almond je podjetje s sedežem na blockchainu, ki želi zagotoviti svetlo prihodnost Zemlji. Podjetje ponuja platformo, namenjeno spodbujanju potrošnikov k razvoju potrošniških navad s poudarkom na trajnosti. Platforma temelji na mobilnih napravah in se lahko uporablja v sistemih IOS in Android.

Ta brezplačna platforma se kaže v svetlejšo prihodnost s spodbudnimi nalogami, kot so:

 • Nakupni izzivi
 • Premišljeni nasveti za uporabo trajnostnega blaga in storitev
 • Akcijski izzivi
  • Prilagajanje običajnih dejanj, kot so vadba, prhanje itd., Da odražajo trajnostni odnos
  • Poravnava izzivov
   • Spodbujanje sodelovanja v dejavnostih izravnave ogljika.
   • Z igranjem in spodbujanjem dokončanja takšnih nalog upamo, da se bodo navade spremenile in ne bomo več preprosto nevedni glede obravnavanih vprašanj. Namesto tega bomo privzeto sodelovali v trajnostnih dejavnostih.

    V čem je problem?

    Živimo v vrženem svetu. Večina nas preprosto ne ve, koliko odpadkov nastane vsak dan z običajnimi vsakdanjimi nalogami in aktivnostmi. Ti odpadki so pogosto upravičeni v imenu ugodnosti. Medtem ko so se nekatera podjetja začela ogrevati za idejo trajnosti (ni več elementov, ki bi jih uporabljali enkrat), je to v večini panog še vedno zelo slabo razvita lastnost.

    Velik del problema je preprosto pomanjkanje preglednosti za potrošnike. Ljudje zaradi svoje izbire niso pogosto nevedni – ne morete vedeti, česar ne veste. Potrošna industrija potrebuje uporabniku prijazna in učinkovita sredstva komuniciranja s svetom o stopnji trajnosti svojih izdelkov. Upamo, da se s tem lahko potrošniki aktivno odločijo za nakup “zelenega”.

    Kako bo Almond to rešil?

    Almond namerava zgoraj omenjene probleme rešiti z nadaljnjim razvojem njihove platforme. Da bi zagotovili stalen razvoj, se je podjetje odločilo, da bo gostilo lastno ponudbo varnostnih žetonov. Ta dogodek zbiranja sredstev bo omogočil TokenMarket – izdajalska platforma s sedežem v Združenem kraljestvu z močnimi rezultati v množičnem financiranju.

    Med prodajo namerava ekipa v Almondu zbrati 2,4 milijona funtov. Navajajo, da ta sredstva ne bodo pokrivala le njihovega sproščenega načrta, temveč bodo podjetju zagotovila 2-letno vzletno-pristajalno stezo za dosego njihovih ciljev.

    Ti digitalni vrednostni papirji, znani kot Almond Shares, predstavljajo sredstvo, ki združuje prednosti blockchaina – preglednost, nespremenljivost, učinkovitost itd. – skupaj s tradicionalnimi naložbami. Ti žetoni kot taki ne predstavljajo samo lastniške pravice, temveč tudi dividende.

    Ker gre za digitalne vrednostne papirje, ki se prodajajo prek dogodka financiranja, je udeležba omejena. Če želite izvedeti več o upravičenosti, obiščite spletno stran Almond TUKAJ.

    Ekipa?

    Naslednji posamezniki so na podlagi svojih izkušenj v različnih panogah pripravljeni zagotoviti svetlo prihodnost mandljev.

    Oliver Bolton – izvršni direktor

    Thomas Matecki – tehnični direktor

    Rory O’Grady – CPO

    Lorenzo Curci – COO

    Skupina Almond je ustanovila leta 2017 in še naprej vodi svoje delovanje danes.

    Komentar

    V nedavnem sporočilu za javnost sta Oliver Bolton in Ransu Salovaara, direktor TokenMarket, komentirala razvoj, o katerem smo danes razpravljali.

    Oliver Bolton, izvršni direktor družbe Almond, izjavil,

    »Mandelj je zasnovan tako, da je za tiste, ki kupujejo trajnostno in resnično spreminjajo svoje vedenje, nagrajen. Zaradi bogatih izkušenj TokenMarketa v svetu izdaje, svetovanja in tehnologije žetonov je bilo delo z njimi lahka odločitev. Navdušeni smo nad našim partnerstvom s TokenMarketom in prihodnjo prihodnostjo. “

    Ransu Salovaara, izvršni direktor podjetja TokenMarket, izjavil,

    »Trajnostno potrošništvo je vprašanje, ki se nam zdi potrebno rešiti. Almondovo delo resnično pionira način, kako lahko ljudje kupujejo trajnostno, in jih spodbuja, da vedo več o tem, kaj kupujejo, in uporabljajo blockchain tehnologijo za sledenje svoji dobavni verigi. TokenMarket je ponosen, da sodeluje s podjetjem, ki lahko resnično pomaga spremeniti način nakupovanja potrošnikov. “

    Kaj je naslednje?

    Tisti v Almondu so pripravili načrt, ki jih bo vodil od zdaj, do leta 2020. Tu je kratek pregled nekaj ključnih oznak na njihovi poti.

    19. april 2019 – Ponudba varnostnih žetonov se odpre za javnost

    19. september 2019 – V Združenem kraljestvu deluje celotna platforma

    1. četrtletje 2020 – Pilot platforme začenja v ZDA

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map