Orodje Securitize Launches za zagotovitev uspešnih transakcij

Preverjanje pred trgovanjem

Securitize, vodilna izdajateljska platforma v industriji, je pravkar napovedal uvedbo svojega orodja za preverjanje pred trgovanjem.

Ta predstavitev predstavlja še en korak naprej v funkcionalnosti znotraj njihove platforme, saj vlagateljem ponuja možnost, da zagotovijo uspešno trgovanje z digitalnimi vrednostnimi papirji.

Zaradi zapletene narave digitalnih vrednostnih papirjev ni tako preprosto kot pošiljanje žetonov od ene osebe drugi. Najprej je treba opraviti vrsto pregledov, da se zagotovita, da sta obe denarnici združljivi tako s stališča funkcionalnosti kot z vidika zakonodaje. Poleg tega mora uporabnik določiti ustrezno količino plina, da zagotovi obdelavo transakcije.

To novo orodje avtomatizira te korake in uporabnikom olajša celoten postopek. Securitize je v svoji najavi te nove storitve povedal naslednje.

»To orodje uporablja eno od značilnosti protokola DS Securitize za predhodno preverjanje kakršne koli predlagane trgovine digitalne varnosti, ki jo poganja protokol DS. Z vnosom naslovov denarnice lahko preverite, ali bo transakcija odobrena v skladu z omejitvami in predpisi, ki veljajo za izbrani žeton. Z uporabo orodja za preverjanje pred trgovanjem se lahko izognete porabi plina za trgovino, ki je ne bo izvedla, v mnogih primerih pa orodje celo navede razlog, zakaj trgovina ni mogoča. “

Plin

Plin se nanaša na tisto, kar je v bistvu “gorivo”, potrebno za dokončanje transakcije na verigi Ethereum. Ker omrežje še vedno uporablja protokol dokazila o delu, so uspešne transakcije odvisne od tega, ali skupina rudarjev svojemu računskemu procesu izposodi svojo računsko moč. Rudarji pa se ne ukvarjajo z brezplačno obdelavo transakcij. Plin je preprosto povedano znesek nadomestila v obliki ETH, ki ga rudarji zahtevajo za dokončanje transakcije v omrežju.

Čeprav obstajajo različni minimumi plina, potrebni za uspešno transakcijo, se uporabniki omrežja lahko odločijo, da bodo prispevali večje količine plina, če želijo, da bo njihova transakcija hitreje obdelana.

Kar zadeva protokol DS, je plin še vedno potreben, saj gre za specializirano različico priljubljenega standarda ERC-20, ki temelji na Ethereumu. Količina porabljenega plina na transakcijo je minimalna, vendar se s časom še vedno sešteva. Z možnostjo preverjanja, ali bo transakcija uspešna z uporabo orodja za preverjanje pred trgovanjem podjetja Securitize, so lahko uporabniki učinkovitejši pri upravljanju porabe in časa..

Trenutni pridelek

Securitize je bila doslej ena najbolj obremenjenih platform za izdajo, saj je izdala 10 žetonov – in raste. Sledijo pridelki žetonov, ki so bili v času pisanja podprti v orodju za preverjanje pred trgovanjem.

 • SPICE VC
 • Blockchain Capital
 • Science Blockchain
 • LDC Crypto Universal PLC Digital Securities
 • Protos Token
 • Augmate
 • Aspencoin
 • Cityblock Capital

Prenosni agent

V nedavni pozitivni potezi je SEC prevzel Securitize za posrednika. To jih zdaj postavlja kot neposredne konkurente podjetjem, kot sta VStock Transfer in Horizon Globex.

SEC razdeli vlogo posrednika za prenos v 3 glavne kategorije. Ti so naslednji:

 • Izdajte in prekličite potrdila, ki odražajo spremembe lastništva
 • Nastopajte kot posrednik podjetja
 • Obravnavajte izgubljene, uničene ali ukradene certifikate

Securitize je prejel odobritev posrednika SEC

DS-protokol

Medtem ko je protokol DS interna posebnost listinjenja, so se druga podjetja odločila, da bodo ubrala svojo pot in ustvarila svojo različico. Naslednji standardi protokola so nekaj vodilnih konkurentov.

 • pristanišče
 • Standard reguliranega žetona (R-žeton)
 • Vertalo
  • V-žeton
  • Polymath
   • ST-20
   • Listinjenje

    Listinjenje je izdajalska platforma, ki je bila ustanovljena leta 2017. Delujoč v ZDA so se uspeli uveljaviti kot nedvomno vodilni v panogi v zvezi z digitalnimi vrednostnimi papirji. Medtem ko si večina platform za izdajo še vedno prizadeva, da bi se spustila na tla, je Securitize v postopku tokenizacije že uspešno pomagal 10 oblekam.

    Generalni direktor Carlos Domingo trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

    V drugih novicah

    Naslednji članki se nekoliko poglobijo v različne poimenovanja udeležencev v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev – pri čemer jih ima Securitize več. Oglejte si jih, če želite izvedeti več o njih in najnovejših žetonih, ki jih ponuja Securitize!

    Naslovi in ​​poimenovanja med udeleženci v industriji

    Lastniki lastniškega kapitala Curzio – listinjenje izdaj 10. žetona

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map