Polymath ostaja dva projekta, s katerim se posvečamo Viziji za digitalne vrednostne papirje

Polymath se osredotoča

Pod nadzorom izvršnega direktorja Kevina Northa je Polymath v zadnjem letu zapustil 4 pobude za izdelke. Zadnji dve sta bili pred kratkim napovedal, ker si podjetje prizadeva svoja prizadevanja usmeriti v razvoj svojega trga ponudnikov storitev in njihove mreže PolyMesh.

Podjetja so v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev na splošno sledila le nekaj poti.

  1. Zgradite in ponudite obsežen nabor storitev, prilagojenih vlagateljem in MSP
  2. Razvijte specializirano storitev in združite moči s somišljeniki, ki ponujajo brezplačne storitve
  3. Ustvarite tržnico, ki deluje kot dom za podjetja, ki se zatečejo k drugi možnosti

Preko njihovega trga ponudnikov storitev je Polymath pridobil vgrajeno panogo kot tretja možnost. Ponujajo storitev belih oznak za tokenizacijo, ki zagotavlja potrebno platformo, da MSP izpolni STO, hkrati pa omogoča dostop do različnih podjetij in njihovih nišnih storitev..

Odpuščanja

Zaradi tega izločanja pobud je Polymath odpustil 10 zaposlenih. Čeprav se to morda sliši negativno, je jasno, da ima Polymath jasno vizijo in si prizadeva, da bi jo osredotočil. Ker je sektor digitalnih vrednostnih papirjev šele v nastajanju, lahko neučinkovita poraba in napačna prizadevanja povzročijo škodo razvoju podjetja.

S težkimi odločitvami, kot je ta, se bo Polymath upal, da se bo znašel na bolj neposredni poti v produktivno prihodnost, ki bo koristil ne samo sebi, ampak tudi vsem udeležencem v industriji..

PolyMesh

Omenjeni ukrepi so bili v veliki meri sprejeti zaradi obljube v nerazvitem omrežju PolyMesh. To je omrežje, ki temelji na verigi blokov, in ki ga namerava podjetje delovati kot prvo, ki je prilagojeno digitalnim vrednostnim papirjem.

Čeprav dobro služi industriji, Ethereum ni zgrajen za določen namen. Ker sektor digitalnih vrednostnih papirjev zahteva edinstveno strukturiranje žetonov, da se zagotovi skladnost s predpisi, menijo, da je namensko zgrajeno omrežje odgovor na večje sprejetje industrije..

Ob napovedi PolyMesh so maja poudarili tri glavne točke, ki so razložile, zakaj je bila poteza pomembna.

  1. „Robusten in pregleden sklop finančnih primitivov“
  2. Sistem, ki omogoča ne samo rast, temveč tudi ločevanje med identiteto, lastništvom sredstev in skladnostjo.
  3. Spodbuda za sodelovanje

Polymath napoveduje “PolyMesh” – namensko zgrajen blok verigo za digitalne vrednostne papirje

Komentar

Večkratni predstavnik Polymath si je v svoji objavi vzel čas za komentar. Sledi nekaj, kar je imel vsak o tej zadevi.

Izjavil je Thomas Borrel, direktor organizacije Polymath,

“Navdušeni smo, da nadaljujemo z našimi prizadevanji v sodelovanju z vrhunskimi podjetji, ki prinašajo resnično vrednost svetu varnostnih žetonov … Polymath Token Studio je več podjetjem omogočil, da izkoristijo avtomatizacijo in učinkovitost varnostnih žetonov, in se veselimo novega izkušenj in zmožnosti, ki jih bo na trg prinesel Polymesh, blockchain, namensko zgrajen za varnostne žetone. “

Izjavil je Kevin North, izvršni direktor Polymath,

»Ne bomo se varovali … Ko smo se lani jeseni pridružil podjetju, smo ustavili dve glavni pobudi, zdaj pa spuščamo še dva izdelka, ki sta bila v fazi načrtovanja pri Polymathu. Podjetje je zdravo in želimo ostati osredotočeni – vizija Polymath-a je postati tehnološki vodja, ki pomaga prinašati vrednostne papirje v verigo blokov. To počnemo z zagotavljanjem bele označene platforme za tokenizacijo in z varnostjo namenjene verige blokov, kjer lahko prebivajo vsi varnostni žetoni. “

Polymath

Polymath je podjetje s sedežem v Torontu, ki je bilo ustanovljeno leta 2017. Temu mlademu podjetju se je uspelo uveljaviti kot vodilni v razvoju sektorja digitalnih vrednostnih papirjev. To so lahko storili prek svojih različnih standardov žetonov in platforme za tokenizacijo – do danes je bilo razdeljenih več kot 120 varnostnih žetonov.

Trenutno poslovanje podjetja nadzoruje izvršni direktor Kevin North.

V drugih novicah

Od objave njihove mreže “Polymesh” Polymath še naprej vali. V tem procesu so se redno znašli v naših naslovih. Tukaj je nekaj člankov, ki podrobno opisujejo nedavne dogodke, ki vključujejo Polymath in enakomerna podjetja.

Stranke Polymath lahko izkoristijo storitve CrowdEngine

Vsota&Snov, predstavljena na Polymath ‘Tržnica ponudnikov storitev’

Blockpass za ponudbo storitev vkrcanja odjemalcem Polymath

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map