Posodobitev tZERO: Uspehi in priprave na dvig kapitala

Medtem ko sektor digitalnih vrednostnih papirjev še naprej dozoreva, obstaja nekaj podjetij, ki vodijo paket, med katerimi je eno tZERO.

V nedavno izdanem povzetek podjetja in status njegovih različnih prizadevanj, je bila dana nova luč o tem, kako bi lahko izgledali naslednji koraki tZERO.

Več financiranja?

V prihodnosti želi tZERO v bližnji prihodnosti ustvariti dodaten zunanji kapital in se je že začel pripravljati na tak dogodek.

tZERO je imel okoli burnega zgodovinskega povečanja kapitala. Čeprav je v preteklem STO uspelo zbrati 134 milijonov dolarjev, pa vsi poskusi niso bili uspešni.

Leta 2018 je tZERO valoval, ko je uradno napovedal 400 milijonov dolarjev vredne naložbe družbe GSR Capital v podjetje. V dolgotrajnem postopku v enem letu je bila dejanska naložba (5 milijonov USD) del tistega, kar so sprva pričakovali.

Kljub temu, da je zbral manj kapitala, kot je bilo sprva načrtovano, je tZERO uspel napredovati in se uveljaviti kot vodilni v digitalnih vrednostnih papirjih. Nedvomno se tZERO uči iz svojih različnih napadov na pridobivanje kapitala, zato si aktivno prizadeva za ponovni lov na kapital.

Zmanjšanje stroškov

V procesu priprave na prihodnje kroge financiranja je tZERO sprejel različne preventivne ukrepe, da bi postal idealen kandidat za naložbo.

Ti koraki se vrtijo predvsem okoli zmanjšanja stroškov. V nedavnem povzetku je bilo ugotovljeno, da so naslednja področja prispevala k opeklinam denarja, kar je 45% manj kot leto prej.

 • Zmanjšanje števila zaposlenih
 • Znižanja plač
 • Pravni stroški
 • Večina dokončanja razvoja platforme

Komentar

V povzetku dosežkov v preteklem letu, ki jih je opravil tZERO, izvršni direktor Saum Noursalehi, v skupni rabi njegove občutke na sedanjih temeljih podjetja.

»Vse skupaj je bilo doslej plodno. Spodbuja me naš nedavni napredek in verjamem, da se približujemo prelomni točki v poslu. Ker je za nami večji del razvojne faze in kmalu za nami tudi odobritve regulatorjev, smo osredotočeni na komercializacijo poslovanja. Čaka nas še veliko dela, vendar sem bolj kot kdaj koli prej prepričan, da nam bo uspelo, in veselim se, da boste obveščeni o naši poti. “

Načrt

V prihodnosti je tZERO vzpostavil jasen načrt, ki podrobno opisuje njihove nadaljnje korake. Sledi izvleček njihove posodobitve napredka, ki prikazuje, kaj vključujejo ti koraki.

Sredstva
 1. Trgujte z žetonom St. Regis.
 2. Vključite platforme neodvisnih izdajateljev / prenosnikov
 3. Trgujte z novimi izdajatelji (obstoječa sredstva, nove ponudbe) na ATS.
 Likvidnost
 1. Zaženite tZERO Markets na naši spletni strani (do odobritve predpisa)
 2. Razvijte rešitev za več kliringa.
 3. Vključite več posrednikov.
 4. Ponudba 24/7 vnos naročila.
Izkušnje
 1. Poenostavitev vključevanja trgov tZERO (do odobritve predpisa)
 2. Zagotovite uporabniško izkušnjo za trgovanje z vsemi digitalnimi sredstvi.

Čeprav se morda zdi ambiciozno, tZERO verjame, da je mogoče vsak od teh korakov prečrtati, preden se konča leto 2020.

Najbolj neposreden korak, ki naj bi ga prečrtali s tega seznama, bo trgovanje z žetonom St. Regis Aspen. Še pred dnevi smo poročali o novo podpisani pogodbi, v kateri se bo s tem žetonom trgovalo na tZERO ATS, to prihajajočo jesen.

Trgovanje z žetonom St. Regis Aspen je morda le začetek. Medtem ko bo tZERO še naprej sodeloval s podjetji, ki želijo izdajati digitalne vrednostne papirje, je opazil večji poudarek na uvrstitvi predhodno obstoječih tokeniziranih sredstev.

»… Svoj fokus smo preusmerili na dve kategoriji. Prva so obstoječi digitalni vrednostni papirji. Do danes je bilo tokeniziranih več kot 200 podjetij in / ali sredstev. Mnoga od teh sredstev ne izpolnjujejo meril za našo platformo, ne glede na velikost, kakovost ali oboje. Nekaj ​​pa je, da bi se tZERO ATS morda zanimalo za trgovanje, in skupina za razvoj podjetij je s temi izdajatelji pozitivno sodelovala. “

tZERO

TZERO, ustanovljeno leta 2014, je hčerinsko podjetje Medici Ventures. TZERO s sedežem v New Yorku v New Yorku razvija sklop storitev, prilagojenih kapitalskim trgom.

Generalni direktor Saum Noursalehi trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

Če želite izvedeti več o Saumu Noursalehiju in ambicijah tZERO, si oglejte naš pretekli intervju, ki podrobno opisuje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map