Prime Trust bo izkoristil različne storitve, ki jih zagotavlja Vertalo

Tabela pokrova na verigi

Graditev odnosa, ki sta se prvič vzpostavila leta 2018, imata Prime Trust in Vertalo napovedal novo rast v tem partnerstvu.

Ta razvoj bo omogočil, da bo podjetje Prime Trust izkoristilo storitve Vertalo in jim koristilo, vključno z upravljanjem tabel.

Za uspeh podjetja je zelo pomembno, da temeljito poznamo razčlenitev lastniškega kapitala – vključno z vrednostmi, zmanjšanjem vrednosti, lastništvom itd. Ta dolgočasen postopek je poenostavljen s storitvami, ki jih ponujajo podjetja, kot je Vertalo.

Skupne odgovornosti

V svoji objavi ta razrez podjetij navaja različna področja, na katerih bodo znala sodelovati. V sporočilu za javnost so bile navedene naslednje točke, v katerih je opisano, kako bodo sodelovali.

  • Ustvarjanje in podpora miz za omejevanje na tisoče izdajateljev množičnega financiranja Prime Trust prek registra Vertalo, storitve, ki je neposredno povezana s skrbništvom Prime Krusta, KYC / AML, skrbniškimi in vstopnimi storitvami
  • Preferencialne cene za stranke stranke Prime Trust, ki se odločijo za uporabo Vertalove B2B SaaS platforme za mize, in preprosto onemogočanje za tiste, ki želijo s preglednico ali drugo platformo upravljati svojo investicijsko datoteko
  • Možnost, da sodelujoči izdajatelji (stranke stranke Trust) kadar koli v prihodnosti tokenizirajo svoje zgornje meje znotraj blagovne znamke Vertalo z uporabo katere koli platforme za izdajo ali pametne pogodbe, ki jo podpira borza in sodeluje z Vertalo

Komentar

Predstavniki vsakega podjetja so si vzeli čas, da so podrobneje razvili to partnerstvo in kaj pomeni napredovanje. Sledi nekaj, kar je imel vsak o tej zadevi.

Navaja Kevin Lehtiniitty, izvršni direktor podjetja Prime Trust,

»Vertalo je prišel do spoznanja, da množično sprejemanje tokenizacije sredstev zahteva, da se tipičnim uporabnikom na drobno določeni koncepti, kot so denarnice in naslovi, dodajo v črno polje. V družbi Prime Trust z ekipo Vertalo delimo prepričanje, da prehod brezna zahteva abstrakcijo in preprostost, zaradi česar smo navdušeni nad napovedjo tega partnerstva. Z zelo intuitivnimi orodji Vertalo bodo vsi izdajatelji iz našega podjetja za množično financiranje lahko upravljali in tokenizirali svoje vrednostne papirje ter svojim vlagateljem omogočili dostop do uporabniškega vmesnika za ogled njihove naložbe. Zelo smo veseli, da bomo še naprej sodelovali z ekipo v podjetju Vertalo pri razširitvi našega partnerstva in ponujanju tega potenciala tokenizacije vsem našim izdajateljem. Z Vertalom nas čaka še veliko več, ki ga bomo delili s svetom, ko bo pravi čas. “

Dave Hendricks, izvršni direktor podjetja Vertalo, navaja,

»Partnerstvo družbe Vertalo s podjetjem Prime Trust bo njihovim tisočem strank zagotovilo vgrajeno tabelo omejitev verige, izdajateljev in vlagateljev, kar bo strankam Prime Trust omogočilo, da se neposredno povežejo s svojimi vlagatelji, da bi izboljšali odnose z vlagatelji in lastniške izkušnje. Stranke Prime Trust, ki se pretvorijo v Vertalo, bodo prav tako opremljene z izjemno poceni “neobvezno tokenizacijo” svoje zgornje meje, če bodo želele svoje papirnate delnice pretvoriti v digitalna sredstva za trgovanje s partnerji Vertalo, kot je OpenFinance. Ta globoka integracija med Prime Trust in Vertalo temelji na več kot letu prizadevanj za skupni razvoj, ki si prizadeva poenostaviti nakup, upravljanje in prodajo digitalnih sredstev tako za izdajatelje kot za vlagatelje. Ponosni smo, da sodelujemo z ekipo v podjetju Prime Trust in se veselimo, da bomo kmalu skupaj napovedali še več uporabnih novosti. “

Prime Trust

Prime Trust, ki deluje iz Las Vegasa, je bil ustanovljen leta 2016. Skupina Prime Trust je razvila vrsto ponudb za sektor digitalnih vrednostnih papirjev. To vključuje skrbništvo, hrambo, skladnost in še več.

Generalni direktor Scott Purcell trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

Vertalo

Vertalo, ki deluje iz Teksasa, je prvič zaživel leta 2017. Podjetje ponuja različne storitve, prilagojene industriji blokovnih verig – od upravljanja tabel z omejitvami do platforme za izdajo in še več. Do danes ostajajo eno najbolj aktivnih podjetij v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev.

V naši tekoči seriji intervjujev smo z veseljem intervjuvali izvršnega direktorja Davea Hendricksa. Obiščite spodnji intervju, če želite izvedeti več o Vertalu in njihovih načrtih za prihodnost.

Serija intervjujev – Dave Hendricks, izvršni direktor podjetja Vertalo

V drugih novicah

Vsako od danes obravnavanih podjetij je v preteklem letu večkrat pritegnilo našo pozornost. Naslednji članki podrobno opisujejo nekaj dogodkov, ki jih je vsak dosegel v tem času.

Prime Trust rampe varnostne ukrepe s pomočjo Fireblocks

Vertalo je izdal programsko opremo V-Token za uporabo med tokenizacijo

Vertalo in tZERO Glej priliv talentov, saj je več najemov narejenih

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map