Red Swan sodeluje z družbo Polymath za tokenizacijo v višini 2,2 milijarde USD

Podjetje za komercialne nepremičnine s sedežem v New Yorku, Red Swan, je pravkar dvignilo prag v tekmi za vključitev tokenizacije na trg. Ta teden je podjetje napovedalo novo partnerstvo s priljubljeno platformo za tokenizacijo Polymath. Partnerstvo je podjetju omogočilo, da je v ZDA premoglo 2,2 milijarde dolarjev nepremičnin. Novica prikazuje nadaljnje zorenje sektorja tokenizacije nepremičnin, pa tudi enega največjih in najambicioznejših tokenizacijskih projektov doslej.

Ko je razpravljal o manevru, si je Graeme Moore, vodja tokenizacije pri Polymathu, vzel trenutek, da je spregovoril o nekaterih prejšnjih prizadevanjih tekmecev za tekmece. Pojasnil je, da ti projekti nimajo resničnih izkušenj na področju nepremičnin. Posledično ta tehnološka podjetja nikoli niso mogla ustvariti resnične rešitve za storitve zasebnega nepremičninskega sektorja na način, ki bi ugodno vplival na rast.

Tržne izkušnje štejejo

Moore je natančneje navedel poskuse Harborja, v katerih je bilo podjetje prisiljeno opustiti strategijo, potem ko so težave s papirji začele mučiti projekt. Opozoril je tudi na dve drugi večji neuspehi pri tokenizaciji v zadnjih dveh letih, Tekočina in Propellr projektov. Oba ambiciozna projekta sta poskušala milijonske tokenizirati nepremičninske sklade. Na žalost sta bila oba tiho upokojena, potem ko so zapleti naredili koncepte neprimerne.

V skladu z dokumenti podjetja bo Red Swan akreditiranim vlagateljem s predprodajo dal na voljo 780 milijonov dolarjev delnic. Ko bo podjetje končalo, bo nadaljevalo z dodatnimi 4 milijardami dolarjev nepremičnin, ki trenutno sedijo v njegovem cevovodu za tokenizacijo. Pomembno je, da 2,2 milijarde dolarjev predstavljajo delnice 16 različnih komercialnih nepremičnin razreda A. Te nepremičnine se nahajajo po vsej ZDA. Natančneje, Austin in Houston, Teksas, Brooklyn, NY, Oakland, Kalifornija, in Ontario, Kanada.

Rdeči labod – uspej tam, kjer drugi niso uspeli

Rdeči labod verjame, da ima vse, kar je potrebno, da se potegne skozi kraj, kjer je tekmovanje propadlo. Prvič, vodstvo je poudarilo, da je podjetje komercialno nepremičninsko podjetje in ne druga tehnološka skupina. Drugič, podjetje ima položaj, ki zagotavlja, da njegov koncept pravočasno pride na trg.

Red Swan Ventures preko domače strani

Red Swan Ventures preko domače strani

Pomembno je, da namerava Red Swan držati sredstva vlagateljev pod hrambo do datuma razdelitve sredi aprila. V tem času podjetje upa, da bo ameriško komisijo za vrednostne papirje in borzo odobrilo za registriranega investicijskega svetovalca. Ta licenca bi podjetju omogočila upravljanje premoženja za akreditirane vlagatelje, ki se premikajo naprej.

Polymath – vodilni v industriji

Polymath je zagotovil vse tehnične vidike tokenizacije. Ti koraki so vključevali označevanje lastnosti, programiranje pametnih pogodb in vzdrževanje integritete platforme. Polymath je priznan kot vodilni v sektorju tokenizacije. Zato se je Red Swan močno odločil, ko se je odločil sodelovati s podjetjem. Po poročilih naj bi Polymath tokeniziral nepremičnine z uporabo matičnega protokola ST-20. Ti žetoni ST-20 bodo do datuma distribucije sedeli v digitalni denarnici, ki jo je hranil Prime Trust. Poleg tega so ta sredstva zavarovana do milijarde dolarjev.

RedSwan prek Twitterja

RedSwan prek Twitterja

Pomembno je, da so vodstveni delavci izjavili, da namerava podjetje v bližnji prihodnosti izdati žetone na ekskluzivni podjetniški blockchain platformi. Te novice poudarjajo naraščajoče pomisleke glede uporabe javnih verig blokov na trgu STO. Pred kratkim je več platform, vključno s Polymathom, zamenjalo svoje žetone z Ethereuma na lastniške blokovne verige, pri čemer je navedlo pomisleke, ki segajo od razširljivosti, pa vse do rudarjev v sankcioniranih državah, ki odobravajo transakcije.

Nwokedi je spregovoril tudi o želji, da bi investitorjem pomagal pri ravneh financiranja med 500.000 in 10 milijoni dolarjev. Izjavil je, da se morajo ti vlagatelji trenutno ukvarjati z bolj tveganimi projekti nižjega razreda. Verjame, da lahko pristop Red Swan tem vlagateljem omogoči dostop do glavnih vrhunskih nepremičnin na način, ki prej ni bil mogoč.

Vloga rdečega laboda

Kot del svoje vloge v projektu tokenizacije bo Red Swan vodil vse posle, povezane z lastnino. Ti ukrepi vključujejo oceno lastnosti, oceno trgov in prodajo nepremičnin, ko pride čas. Glede na ogromno neposrednih tržnih izkušenj, ki jih ima podjetje, te naloge ne bi smele biti preveč težke. Trenutno ima Red Swan na svoji platformi več kot 30.000 pooblaščenih vlagateljev. Glede na dokumente podjetja platforma prevzame majhen odstotek izdanega kapitala. Če le majhen odstotek teh uporabnikov izkoristi novo ponudbo podjetja, bo podjetje pripravljeno na zajeten zaslužek.

Več likvidnosti v prostoru

Drug pomemben vidik, ki ga je treba upoštevati pri projektu tokenizacije Red Swan, je dejstvo, da podjetje na trgu odklene prej nedosegljivo likvidnost. Na primer, Red Swan lastnikom nepremičnin omogoča, da tokenizirajo 90% neto lastniškega kapitala. Za primerjavo, vaša lokalna banka vam bo omogočila, da izkoristite le 50% lastniškega kapitala nepremičnine.

Tokenizacija na nepremičninskem trgu – neizogibna

Tokenizacija svetovnega nepremičninskega sektorja trgu prinaša številne velike prednosti v primerjavi s trenutno veljavnimi tradicionalnimi tržnimi praksami. Prvič, tokenizirane lastnosti je mogoče prodati globalni publiki. Varnostne žetone je veliko lažje kupiti in prenesti v primerjavi z neposrednimi naložbami v nepremičnine.

Poleg tega tokenizacija znižuje vstopno raven za vlagatelje, ki želijo sodelovati na trgu. V nekaterih primerih lahko vlagatelji sodelujejo v tokeniziranem nepremičninskem STO že za 100 dolarjev. Kot tak tokenizacija prinaša nov kapital neposredno na trg. Red Swan je s tem konceptom stopil še korak dlje, ker ima skupina ogromno mrežo nepremičninskih podjetnikov. Impresiven seznam pooblaščenih vlagateljev v podjetju bo zagotovo dvignil te nove tržne priložnosti na naslednjo raven.

Rdeči labod – igra se je spremenila

Red Swan je s tem manevrom popeljal globalni trg nepremičnin naprej. Naslednje poteze podjetja bodo narekovale velik del tempa trga v prihodnjih mesecih. Lahko pričakujete, da se bo v akcijo vključilo tudi veliko drugih velikih nepremičninskih podjetij, potem ko bo Red Swan začel razkrivati ​​svoj zaslužek. Za zdaj je trg nepremičnin pravkar dobil veliko nadgradnjo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map