Seznam množice za angele Prvi STO, podprt s sredstvi športnega sponzorstva

Množica za angele, nedavno platformo za množično financiranje s sedežem v Londonu naveden prvi STO, podprt s športnimi sponzorskimi sredstvi. Izdajatelj varnostnih žetonov, Sports Investor Coin, trdi, da bo večina sredstev, zbranih s prodajo njegovih žetonov, uporabljena za nakup športnih sponzorskih sredstev, s čimer bo ustvarjal vrednost žetonov za vlagatelje in športnim organizacijam zagotovil likvidnost, izposojeno pri prihodnji prodaji njihove blagovne znamke sredstva.

Seznam množice za angele Prvi STO, podprt s sredstvi športnega sponzorstva

“Smola” športnega vlagatelja Coin na Crowd for Angels

Sredstva za športno sponzorstvo se uporabljajo za promocijo drugih podjetij in njihovih blagovnih znamk. Primeri teh sredstev vključujejo prostor za nalepke na dirkalnem avtomobilu, pravice do poimenovanja stadiona in sporazume o skupinskem partnerstvu (npr. „Uradna športna pijača“).

Žetoni Sports Covestor Coin se bodo sprva prodajali prek obstoječih mrež sponzorskih sredstev, pozneje pa prek borz žetonov. Odstotek dobička se imetnikom žetonov vrne kot dividende, izdane s pametnimi pogodbami.

Urejena platforma za prodajo lastniškega kapitala, dolga in žetonov

Skupina Crowd for Angels je financirala lastno predstavitev prek ICO marca 2018, da je postala prva regulirana platforma za množično financiranje v Združenem kraljestvu tako za zasebna kot za javna podjetja, ki prodajajo lastniške, dolžniške in kripto žetone. Gužvo za angele dovoli in ureja britanski organ za finančno poslovanje (FCA). Podjetja, ki želijo zbrati kapital, lahko na spletnem mestu CrowdForAngels.com ustvarjajo, gradijo in upravljajo tako imenovano “smolo”..

Naložbe se izvedejo in kapital se zbira s prodajo lastniških delnic, dolžniških obveznic in kriptožetonov.

Kapitalni tečaji

Večina prodanih delnic na Crowd for Angels ponuja velikodušne ugodnosti odbitka davka, ki jih zagotavlja vlada, da podjetjem z visokim tveganjem v zgodnji fazi zbere lastniška financiranja. Crowd for Angels pripravlja papirje, s katerimi vlagateljem zagotovi, da lahko zahtevajo celoten znesek davčnih olajšav, ki jih dovoljuje zakon.

Dolgovi

Ustanovitelji, ki prodajajo obveznice za Crowd for Angels, imajo v celoti lastništvo nad svojim podjetjem. Preprosta obveznost vračila izposojenega denarja nastane v skladu z dogovorjenimi pogoji, nato pa se odnos s posojilodajalci konča. Posojilodajalci uživajo visoke obrestne mere, medtem ko imajo ustanovitelji koristi od enostavno napovedanih izdatkov za plačila posojil, ki ne nihajo.

Obveznice, prodane na Crowd for Angels, so dolžniški vrednostni papirji z visokim donosom, ki jih izdajo podjetja brez bonitetne ocene. Čeprav so konvertibilna posojila zavarovana pred sredstvi podjetja, to ne zagotavlja odplačevanja obresti ali glavnice. Obveznice, naštete za prodajo na Crowd for Angels, imajo tudi premijo za nelikvidnost, ker ni pravice do predčasnega vplačila, saj ni sekundarnega trga, na katerem bi jih prodali..

Parcele prodaje žetonov

Crowd for Angels omogoča ustanoviteljem in vlagateljem, da sodelujejo v ICO na platformi za množično financiranje, ki jo ureja Združeno kraljestvo. Startupi lahko poskušajo začeti in prilagoditi svoj projekt, hkrati pa plačujejo pristojbine, le če je njihov ICO uspešen.

Kako vlagati

Posamezniki in institucije se morajo najprej registrirati in biti pooblaščeni za vlagatelje v Crowd for Angels. Nato lahko brskajo po igriščih, kliknejo polje povzetka smole, da si ogledajo najnižje in največje cilje financiranja, zbrana sredstva do danes, preostale dni igrišča, finančna stanja podjetja in biografije ekipe.

Vlagatelj lahko z delnicami kapitala vidi ceno delnic, število ponujenih delnic in upravičenost do davčnih olajšav. Z dolžniškimi razmerami lahko vlagatelji vidijo obrestno mero, datum konverzije (načrt odplačila) in rok.

Ko vlagatelj izbere izdelek, klikne »Vloži v to smolo« in poveže bančni račun. Ta postopek deluje le kot obveznost, dokler smola ne doseže najnižjega cilja.

Vlagatelji na svoji nadzorni plošči Crowd for Angels spremljajo posodobitve podjetja, postavljajo vprašanja podjetju in kolegom vlagateljem na diskusijski plošči igrišča in po zaključku zbiranja sredstev pridobijo zaseben dostop do podjetja. Vlagatelji lahko spremljajo svojo naložbeno uspešnost prek zavihka »Moj portfelj« na svoji nadzorni plošči, vključno z obvestili o konverzijah, dividendah in plačilih obresti..

Kako našteti

Ustvarjanje predstave za Crowd for Angels je popolnoma spletni postopek brez vnaprejšnjih stroškov. Podjetje, ki ustvarja smolo, izpolni prijavnico s podrobnostmi o podjetju, želenim zneskom ali obsegom povišanja in podrobnostmi o tem, kako bodo sredstva uporabljena. Crowd for Angels prošnjo pregleda in odgovori v dveh delovnih dneh.

Odobreno podjetje napiše smolo, vdela video, doda biografije ekipe in naloži dokumente vlagateljem. Ko smola doseže ciljni dvig, Crowd for Angels ustvari naročniško pogodbo, nato pa zbere in dostavi sredstva.

Prihodnost

Crowd for Angels je doslej za podjetja, ki ponujajo delnice in dolžniške instrumente, zbral nekaj milijonov evrov. Zdaj želi izkoristiti svoj regulirani status za ponujanje tokeniziranih delnic in obveznic kot platformo STO, ki jo odobri Združeno kraljestvo..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map