Smartee želi spremeniti način, kako vlagatelji hranijo, uporabljajo in dostopajo do digitalnih sredstev

Pametni

Smartlands se je vrnil z napovedjo novega izdelka. Priljubljeno podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu je s sloganom “Ena prijazna in varna aplikacija za ves svoj denar” opisalo, kaj imenujejo “Pametni‘.

Prvi koraki, ki jih sprejme nova storitev, so pogosto najtežji. Ob prepoznavanju tega se je Smartlands odločil spodbuditi uporabnike, da postanejo zgodnji uporabniki programa Smartee. To počnejo tako, da rezervirajo 10% delnic v Smartee za prvih 1 milijon aktivnih uporabnikov.

Kaj lahko stori?

Ta novi izdelek prinaša več zmožnosti. Smartee deluje predvsem kot denarnica za varno shranjevanje digitalnih sredstev in valut FIAT. Poleg shranjevanja takšnih sredstev Smartee uporabnikom ponuja tudi povračilo denarja na podlagi njihove dejavnosti.

Zaradi te ponudbe je še posebej zanimiva prihodnja sposobnost aplikacije, da deluje kot „robo-svetovalec“ za pooblaščene vlagatelje. Ta funkcija bo vzela vnaprej določen odstotek z uporabniškega računa in ta sredstva samodejno vložila v STO, ki gostujejo na platformi Smartlands (skupaj z drugimi naložbenimi nosilci, ki še niso objavljeni). Seveda je mogoče prilagoditi nastavitve za vrste naložb, zneske itd. Rezultat je pasivno ustvarjen osebni naložbeni portfelj.

Ker te možnosti predstavljajo sodelovanje pri prodaji / nakupu digitalnih vrednostnih papirjev, je ta funkcija omejena samo na pooblaščene vlagatelje; kar pomeni, da mora uporabnik opraviti zahtevane standarde KYC / AML.

Čeprav ta funkcionalnost še ni v živo, je funkcija, ki bo dodana v prihodnosti.

Robo-svetovalci

Za tiste, ki se sprašujete, kaj je ‘robo-svetovalec’, verjetno niste edini. Izraz se običajno nanaša na obliko vlaganja, ki temelji na algoritmih po meri.

Privlačnost takšne storitve je zmožnost odstranjevanja človeških čustev in pristranskosti pri naložbi. S tem se lahko znižajo provizije za trgovanje in znižajo / odstranijo minimalna stanja.

Glavna težava, ki jo ljudje povezujejo s takimi storitvami, je pogosto enaka njeni moči – pomanjkanje človeške interakcije. Čeprav se lahko pristojbine znižajo in človeške pristranskosti odstranijo, očitno primanjkuje človeške interakcije. Ko začnete dialog s človekom, je veliko lažje postati izobražen in prilagoditi svoj portfelj.

Zaradi svojih nizkih honorarjev in nizkih minimalnih bilanc, ki so običajno potrebne, so robo-svetovalci odprli vrata za naložbe številnim netradicionalnim udeležencem na trgu.

Nekateri bolj priljubljeni robo-svetovalci, ki vlagajo na tradicionalne trge, vključujejo,

Komentar

Yaroslava Tkalich, Yaroslava Tkalich, si je ob objavi Smartee vzela čas za komentar. Z navedbo je podrobneje opisal njihov paket spodbud,

»Smartlands je družba, ki jo navdihuje skupnost: naši vlagatelji imajo glasovalno pravico in dobijo besedo pri naložbenih projektih, ki jih Smartlands predlaga. Ekosisteme Smartee gradimo z enakim pristopom, ki je prvi v skupnosti in za prvih milijon aktivnih uporabnikov Smartee dodeljujemo 6 milijonov delnic (10% celotnega kapitala Smartee). Da bi dobili posebno plačilno kartico Solastnik in dobili prve 3 (tri) svoje članske delnice, morajo uporabniki registrirati račun in prenesti KYC. “

Tudi izvršni direktor Smartlands Ilia Obraztsov si je vzel čas, da je kot robo-svetovalec podrobneje določil prihodnjo funkcionalnost in navedel,

»Kot pooblaščeni vlagatelji bodo stranke Smartee lahko na podlagi ponudb, ki so na voljo na Smartlands, konfigurirale vrsto in obseg svojega naložbenega portfelja ter samodejno prenesle na primer 1% svojih dnevnih stroškov v» digitalno kasico-kasico «. To je resnična definicija pasivnega dohodka brez težav, ko vaš denar v ozadju le brni 24 ur na dan in deluje tiho brez vašega neposrednega sodelovanja. “

Govorim z Arnoldasom

Če želite izvedeti več o Smartlands, si preberite ekskluzivni intervju, ki smo ga izvedli z Arnoldasom Nausedo. Medtem ko je takrat prebival kot izvršni direktor, je od takrat prešel v vlogo predsednika.

Serija intervjujev – Arnoldas Nauseda, predsednik Smartlands

Smartlands

Smartlands, ki deluje iz Združenega kraljestva, je vnaprej misleče podjetje, ki je razvilo različne rešitve, ki temeljijo na digitalnih vrednostnih papirjih. Podjetje se je od ustanovitve leta 2017 znašlo v ospredju sektorja.

Generalni direktor Ilia Obraztsov trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

Naložba v delno lastništvo na pametnih deželah – pojasnjenoNaložba v delno lastništvo na pametnih deželah - pojasnjeno

Oglejte si ta video na YouTubu

V drugih novicah

Smartlands je imel naporen teden, saj se je šele pred dvema dnevoma oglasil za naše naslove. Medtem ko je obljuba varne denarnice, ki olajša avtomatizirano vlaganje v STO, zanimiva ideja, morajo biti najprej gostitelji STO. S tem v mislih je Smartlands pred kratkim začel sodelovati s Sotheby’s International Realty. Par naj bi v prihodnjih mesecih tokeniziral več kosov vrhunskih nepremičnin.

Tokeniziranje londonskih penthouseov in grških otoških vil

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map