Smartlands začne z usklajevanjem z očmi na zakon o lihtenštajnskem blokčejnu

Raznolik okvir

Kot vsako vnaprej razmišljajoče podjetje tudi tokenizacijska platforma Smartlands stalno raste. To pomeni posredovanje z razvojem v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, da bi svojim strankam še naprej zagotavljali najboljše možne izkušnje.

S tem v mislih je ekipa iz Smartlands pred kratkim napovedala, da bo skušala izkoristiti prijateljsko ureditev v smeri tokenizacije, ki jo je predstavil Lihtenštajn.

Družba navaja, da si prizadeva za “revizijo in razširitev pravnega okvira”. Poleg tega bodo „bodoče projekte temeljili na lihtenštajnskem pravu“.

Ilia Obraztsov, Izvršni direktor Smartlands, natančno razloži,

»Še vedno verjamemo v množično financiranje… toda razmišljanje o naših preteklih uspehih ni v knjigi Smartlands. Navdušeni smo nad možnostmi, ki jih zakon Liechtenstein Blockchain ponuja vlagateljem in izdajateljem v zvezi z neposrednim žetonom katerega koli sredstva z uporabo žetonov blockchain kot vsebnikov za katero koli sredstvo. Oborožena z najsodobnejšo zakonodajo za investicijske sklade, je jurisdikcija Lihtenštajna idealna za strukturiranje v bistvu katerega koli finančnega produkta na verigi blokov. Lihtenštajnski SICAV-ji (ali odprti skladi) so industrijski standard in ena najbolj priljubljenih vrst skladov v EU. SICAV se lahko uporabljajo kot krovni skladi za več podskladov. Takšna struktura zagotavlja učinkovit in hiter način za uvajanje novih investicijskih idej in priložnosti na verigi blokov v eni najprestižnejših jurisdikcij skladov. Vsako premoženje je mogoče žetonirati z namenskim podskladom. “

Poravnava platforme

Novico o preusmeritvi platforme, ki obkroža Smartlands, je ekipa prvič razkrila v začetku leta 2020. Čeprav je bilo leto 2019 za sektor digitalnih vrednostnih papirjev leto velike rasti, na žalost ni izpolnilo pričakovanj mnogih.

V pričakovanju te rasti je Smartlands leta 2020 napovedal preusmeritev svojih ukrepov, da bi bolje služil posameznikom, podjetjem itd. Z visoko neto vrednostjo – v nasprotju z malim vlagateljem. To pa ne pomeni, da se tudi podjetje popolnoma usmerja stran od množičnega financiranja, ki temelji na maloprodaji.

Yaroslava Tkalich, SUT za Smartlands, države,

„Crowdfunding je zelo vznemirljivo področje zbiranja sredstev, zlasti v Veliki Britaniji z gostimi finančnimi trgi v državi in ​​strogimi predpisi. Ti predpogoji nam omogočajo, da vključimo vse vrste malih vlagateljev v kampanje za žetonisane delnice v skoraj vseh vrstah sredstev. “

Veliko upanja

The „Zakon o ponudnikih žetonov in TT; TVTG “ali„ Liechtenstein Blockchain Act “, zaradi česar je Smartlands znova premislil o svojih strategijah, je vlada Lihtenštajna prvotno napovedala sredi leta 2018. Okvir, vzpostavljen z njegovim izvajanjem, pa je začel veljati šele pred kratkim januarja 2020.

Zakon je posebej oblikovala vlada Lihtenštajna, da bi omogočila pričakovano rast v svetu verig blokov. To je pomenilo pisanje zakona, ki bi, čeprav je širok, še vedno omogočal vzpostavitev ustrezne zaščite.

Ob objavi je vlada Lihtenštajna izjavila,

»Zaradi hitrega razvoja tehnologije veriženja blokov in njenih področij uporabe je zelo pomembno, da zakon pripravimo dovolj abstraktno, da zagotovimo njegovo veljavnost za naslednje generacije tehnologije. Zato se v tem zakonu za sisteme verig blokov uporablja izraz »transakcijski sistemi, ki temeljijo na zanesljivih tehnologijah (sistemi TT)«. Zaradi ogromnega potenciala blockchaina kot osnovne tehnologije se je vlada odločila, da bo ustvarila pravno podlago za področja uporabe žetonske ekonomije in ne samo za urejanje trenutnih aplikacij, zlasti kriptovalut ali začetne ponudbe kovancev (ICO). . Cilj je zagotoviti, da ni treba ustvariti novega zakona za vsak primer prijave, ampak tudi ustvariti pravno varnost za številne primere, ki se šele začenjajo pojavljati v praksi in se bodo verjetno razvili v bližnji prihodnosti. Vendar pa vlada v nadaljnjem koraku pušča možnost urejanja aplikacij blizu finančnega trga. “

Prilagodljivost, ki jo zagotavlja ta zakon, naj bi v prihodnjem letu pritegnila številna podjetja, podobno kot Smartlands, saj želijo v bistvu označiti vse in vse. Smartlands je preprosto eden prvih, ki je javno objavil svojo namero.

Smartlands

Smartlands, ustanovljen leta 2017, deluje v Londonu v Angliji. Smartlands deluje predvsem kot platforma za tokenizacijo in deluje pod nadzorom organa za finančno poslovanje (FCA)..

Generalni direktor Ilia Obraztsov trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

V drugih novicah

Poleg rasti njihovega tržnega pristopa se Smartlands zelo trudi, ne samo za izvedljive potrošniške izdelke, temveč tudi za tokenizacijo nepremičninskih projektov. Naslednji članki so primeri vsakega od teh.

Smartee želi spremeniti način, kako vlagatelji hranijo, uporabljajo in dostopajo do digitalnih sredstev

Tokeniziranje londonskih penthouseov in grških otoških vil

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map