Stratis ostaja zvest načrtu za leto 2019 z zagonom platforme STO

STO platforma

Danes je velik dan za eno najbolj priljubljenih podjetij “Blockchain-as-a-a-service (BaaS)” – Stratis. Po mesecih razvoja ima podjetje napovedal zagon njihove predvidene platforme STO.

Novice o lansiranju so povzročile tudi zdravo rast cen žetonov podjetja. V času pisanja tega članka je STRAT BTC na dan skoraj za 10%.

Lastnosti

Čeprav je platforma STO dobro opremljena in je pripravljena za začetek gostovanja ameriških žetonskih ponudb, si je Stratis vzel čas in izpostavil tri ključne značilnosti svoje ponudbe. Sledi odlomek iz njihove izdaje, ki podrobno opisuje te poudarke:

 • Cene v realnem času
 • Platforma sprejema plačila v fiat valuti (USD) in kriptovaluti (BTC in STRAT). Uporablja podatke o valutah več ponudnikov, da zagotovi, da udeleženci STO izkoristijo cene žetonov v realnem času.
 • Izdaja žetona na osnovi ID
  • Platforma ustvarja edinstvene ID-je uporabnikov, ki skrbniku STO omogočajo, da zanesljivo in varno akreditira žetone, ko posameznik izvede bančno nakazilo. Ta sistem, ki temelji na ID, zagotavlja skladnost z zakoni KYC in AML.
  • Platforma na osnovi denarnice za dodatno varnost
   • Stratis namesto avtonomnih pametnih pogodb uporablja hierarhične deterministične denarnice za dodajanje dodatne ravni avtoritete in varnosti.
   • ICO prehod

    Stratis je nakazal, da je njihova na novo objavljena platforma STO odcep njihove platforme ICO. Oba sta zgrajena z / uporabljata C # in.NET Core, medtem ko platforma STO vključuje potrebne zmogljivosti KYC in AML, da ostane skladna z veljavnimi predpisi SEC, ki urejajo vrednostne papirje.

    Ko podjetje posebej komentira skladnost s SEC, je jasno, da je uvedba te platforme usmerjena k večjemu imenu podjetja Stratis v ZDA..

    Pomemben je prehod osredotočenosti z enostavnih ICO na vključitev STO. Žal je takrat, ko je Stratis uspel razviti in zagnati svojo platformo ICO, udeležba vlagateljev na takšnih dogodkih že zamrla. Ker so številni STO prepoznali kot prihodnjo zamenjavo za takšne dogodke pri ustvarjanju kapitala in ker je leto 2020 za sektor zelo veliko, je ta novica za Stratis vsekakor pozitivna.

    Popoln primer prepoznavanja tega prehoda je razviden iz ravnanja podjetja, ki je neposredno povezano s podjetjem Stratis – Gluon. Ta ponudnik avtomobilskih trgov naj bi bil prvotno ICO, ki ga je vodil Stratis. Ko je čas napredoval, je postalo jasno, da bi bilo treba ponudbo žetonov, da bi zagotovili uspešen skladen dogodek za ustvarjanje kapitala, strukturirati kot STO. Hitro naprej do danes, in ravno takrat, ko so nameravali začeti platformo ICO, naj bi bil Gluon uvodni STO, ki ga vodi Stratis.

    Zagon denarnice

    Stratis je že nekaj ur po zagonu njihove platforme STO napovedal lansiranje njihove mobilne denarnice.

    To je poleg platforme STO pomembna izdaja, saj denarnica podpira žeton podjetja, STRAT. Ta žeton je eno od treh plačilnih sredstev, ki jih je mogoče uporabiti znotraj platforme STO – odločitev, ki bo imetnike žetonov osrečila.

    Medtem ko je denarnica trenutno na voljo samo v napravah Android, podjetje navaja, da bodo v prihodnjih tednih uporabniki IOS dobili dostop.

    Komentar

    Ob objavi uvedbe njihove platforme STO si je izvršni direktor Stratisa Chris Trew vzel čas, da je delil svoje misli. Izjavil je,

    »Z veseljem smo predstavili našo platformo STO, enega ključnih mejnikov našega razvojnega načrta za leto 2019. Platforma STO temelji na funkcionalnosti platforme Stratis ICO z dodatkom več novih funkcij, ki izpolnjujejo stroge regulativne zahteve, potrebne za izvajanje STO. Naša platforma STO je zelo varna, prilagodljiva in razširljiva, kar omogoča podjetjem vseh velikosti, da zberejo denar s tokenizacijo svojega premoženja. “

    Stratis

    Stratis, ustanovljeno leta 2016, je podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, specializirano za blockchain rešitve. Od začetka je ekipa pri Stratisu razvila različne izdelke s ciljem, da “blockchain postane preprost”. Nekateri med njimi vključujejo platformo ICO, pametne pogodbe, mobilno denarnico in še veliko več.

    Generalni direktor Chris Trew trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

    V drugih novicah

    Sporočilo, ki podrobno opisuje začetek danes razpravljane platforme STO, nas ni presenetilo. Pred meseci smo poročali o dodajanju te predstavitve načrtu Stratis 2019. Oglejte si članek, če želite izvedeti nekaj več o tem, kako so se Stratis znašli tam, kjer so danes.

    Načrt Stratis kaže na podporo ponudbam varnostnih žetonov

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map