Swarm 2.0 v živo – Dejstva o Swarmu

Težko pričakovana posodobitev Swarm 2.0 je začela delovati ta mesec. Posodobitev potisne platforme že impresivno odprto infrastrukturo korak naprej. Zdaj lahko podjetja izdajajo varnostne žetone na več verigah blokov po nižjih cenah. Trenutno lahko Swarm lansira varnostne žetone na Ethereum, Stellar in Tron.

Kaj je Roj?

Swarm 2.0 je platforma za tokenizacijo in izdajo na ravni podjetja. Podjetja lahko tokenizirajo katero koli sredstvo s pomočjo protokola SRC-20. Trenutno Swarm označuje široko paleto premoženja, vključno z vrednostnimi papirji, lastniškimi vrednostnimi papirji in celo likovno umetnostjo. Ta strategija znižuje vhodne ravni naložb in podjetjem omogoča dostop do svetovne investicijske skupnosti. Pomembno je, da platforma vključuje nekaj edinstvenih lastnosti, zaradi katerih izstopa med naraščajočo množico izdajateljev žetonov.

Zero vnaprej provizije

Swarm je po kriptoskupnosti dvignil obrvi napovedovanje ničelna vnaprejšnja struktura provizij za podjetja, ki želijo gostiti STO. Novi model oblikovanja cen podjetja odpravlja visoke stroške, ki so pogosto povezani s podjetji za množično financiranje. V preteklosti so analitiki omenjene stroške navedli kot eno glavnih ovir, ki so upočasnile sprejetje žetona za množično zaščito. Zdaj imajo podjetja na voljo stroškovno učinkovito strategijo množičnega financiranja, ki temelji na blockchainu.

Roj preko Twitterja

Roj preko Twitterja

Odprtokodno

Swarm je koncept odprtega vira, ki meje tokenizacije pomika na naslednjo stopnjo. En primer ugodnega pristopa podjetja k trgu se je zgodil avgusta 2018. V tem času Swarm razkril lastniški kapital zaposlenih je imel v zelo priljubljeni aplikaciji za trgovanje Robinhood.

Ironično je, da Robinhood ni imel pojma, kdo ali kaj je Swarm, ko so ga zaslišali o selitvi. Družba ni nikoli napovedala ali celo nameravala ponuditi javnih delnic. Na srečo Swarm deluje tako, da podjetje ne zahteva dovoljenja za ponudbo teh izdelkov. Evo, kako je Swarmu uspelo izvesti ta manever brez kakršne koli odobritve Robinhooda in zakaj je to zakonito storiti.

Kako deluje Swarm 2.0

V tem primeru je družba uporabila kombinacijo posredniških partnerstev in upraviteljev sindikatov za pridobivanje lastniškega kapitala od preteklih zaposlenih v podjetju Robinhood. Ti zaposleni so želeli likvidirati lastniški kapital pred IPO podjetij. Ko je bilo zbranih dovolj lastniškega kapitala, je bil zaprt v lupino družbo. Nato je Swarm delnice družbe lupine označil za žetone SRC-20.

Pomembno je, da žetoni SRC-20 integrirajo avtomatizirane vidike skladnosti s predpisi in predpisi neposredno v protokol. Zaradi tega so žetoni SRC-20 prilagodljivi v svojih scenarijih uporabe.

Protokol o dostopu na trg


Zanimivo je, da Swarm 2.0 uporablja protokol za dostop do trga (MAP), da omogoča nemotene transakcije med bloki. Zaradi te funkcije so žetoni SRC-20 privlačnejši za vlagatelje, saj žetonom omogočajo večjo interoperabilnost. MAP lahko poleg žetona SRC-20 Swarm deluje tudi z drugimi varnostnimi žetoni.

Swarm 2.0 Masternodes

Druga ključna značilnost Swarma je uporaba Masternode da bo varoval svojo verigo blokov. Ta vozlišča delujejo podobno kot Bitcoin, saj preverjajo in dodajajo transakcije v verigo blokov. Masternodes za svoje storitve zaslužijo žetone SWM. Na srečo lahko vsak postane Masternode. Samo vložiti morate 50.000 žetonov SWM.

Z veseljem boste izvedeli, da so žetoni SRC-20 združljivi s protokolom ERC-20. Ta združljivost pomeni, da lahko svoje deleže SWM vložite v katero koli denarnico ERC-20. Ko zberete žetone, preprosto prenesite masternode programske opreme in ste uradni.

Velika partnerstva

Partnerstva so pomemben del poslovne strategije podjetja Swarm. Podjetje je sodelovalo z britanskim ponudnikom kripto skrbniških storitev Copper. Ko govorimo o partnerstvu, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Swarm, Philipp Pieper, opisal združljivost podjetij. Vzel si je tudi trenutek, da bi razložil, zakaj je baker zelo primeren. Baker zagotavlja institucionalno varnost digitalnih sredstev.

Roji ga

Swarm še naprej razvija svojo platformo na način, ki jo ločuje od konkurence. Podjetje, ki uporablja strukturo provizij, ki ni vnaprej, dokazuje, da to podjetje resno razmišlja o nadaljnjem spodbujanju sprejetja kripto. V prihodnjih mesecih lahko pričakujete “Swarm” novih projektov, ki se bodo začeli s te platforme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map