Tokenise International Ltd je ustanovil Tokenise Stock Exchange

Tokenise International Ltd

Medtem ko nekatera podjetja zadovoljujejo storitve ozkega spektra sektorja digitalnih vrednostnih papirjev, je nekaj akterjev, ki si ogledujejo nekaj večjega. Tokenise je eno izmed teh podjetij, katerega cilj je ponuditi celovit nabor storitev v svetovnem merilu.

Tokenise International s sedežem iz Gibraltarja in licenco na Barbadosu že ima globalno prisotnost. Skupino sestavlja več podružnic,

 • Licenčne posredniške storitve
 • Tokenise.co.uk
  • Kapitalsko množično financiranje
  • Tokenisestock.exchange
   • Globalna izmenjava varnostnih žetonov
   • V čem je problem?

    Verjetno največji manjkajoči člen na svetu digitalnih vrednostnih papirjev je razvita skupina borz. Do danes je v tem sektorju veliko konkurentov, ki delujejo kot izdajateljske platforme in skrbniki, vendar ostaja opazen pomanjkanje možnosti za dejanski nakup / prodajo digitalnih vrednostnih papirjev.

    Poleg tega je večkratna izmenjava omejena na ponujanje svojih storitev znotraj meja svojih držav. Zelo malo, če sploh, resnično globalnih rešitev obstaja.

    Kako jih bodo rešili? – Tokenise Stock Exchange

    S pridobitvijo licence za posredništvo je Tokenise.io pripravljen za delo. V tem primeru je Tokenise Stock Exchange postal neposredni fokus holdinga Tokenise International.

    Tokenise Stock Exchange, prej znan kot DAXNET, je pravkar videl svoje Spletna stran pojdi v živo. Tu se lahko vlagatelji začnejo vključevati in dobijo dostop do različnih priložnosti.

    Tokenise Stock Exchange navaja naslednje kot nekaj storitev, ki jih trenutno ponuja.

    • Zmogljivosti izdajanja, ki olajšujejo gostovanje IPO in STO
    • Podpora sekundarnemu trgu, ki zagotavlja “dom” uveljavljenim žetonom, kar posledično ustvarja likvidnost in dostopnost

    Poleg podpore izdaji in trgovanju z varnostnimi žetoni je Tokenise vnesel veliko prilagodljivosti v vrste podprtih varnostnih žetonov. Ti žetoni so lahko strukturirani kot / predstavljajo kar koli od lastniškega kapitala, dolga, dividend, delnega lastništva, skladov in drugega.

    Martin Graham, predsednik skupine, se je povedal, zakaj varnostni žetoni tako obljubljajo,

    »Tokenzacija vrednostnih papirjev in drugih sredstev v resničnem svetu bo spremenila dostopnost in učinkovitost kapitalskih trgov. Odprava neučinkovitosti, trenj in ovir za sodelovanje bo demokratizirala postopek usklajevanja ponudnikov in potrošnikov rizičnega kapitala. To pa bo povečalo pretok sredstev in naložbene možnosti za udeležence na trgu. “

    Ker gre za izmenjavo, ki podpira varnostne žetone, je sodelovanje med vlagatelji omejeno na tiste, ki prenašajo potrebne parametre KYC in AML.


    Tokenise UK

    Čeprav je družba morda usmerjena na Tokenise Stock Exchange, se razvoj še vedno nadaljuje s Tokenise UK. Z razvojem gospodarstva leta 2020 so mnogi ugotovili, da se je financiranje prek tradicionalnih kanalov tveganega kapitala močno zmanjšalo. Posledično smo opazili povečano zanimanje za lastniško množično financiranje.

    Čeprav bo čas pokazal, ali lahko kapitalsko množično financiranje ohrani in pretvori te obresti v dejansko udeležbo, namerava Tokenise biti pripravljen. Primer dogodkov, ki jih lahko pričakujemo na platformi, je trenutna ponudba podjetja KABN – an ponudba lastniških žetonov želi zbrati 8 milijonov USD.

    Ekipa

    Za različnimi izdelki podjetja Tokenise International stoji spretna ekipa. Jedro te skupine sestavlja naslednjih pet posameznikov, od katerih se vsak ponaša z impresivnimi življenjepisi.

    Michael Kessler            – DIREKTOR & Ustanovitelj

    Martin Graham            – predsednik skupine

    Simone Murray – finančna direktorica

    Simon Kiero-Watson   – direktor trga

    Hirander Misra            – direktor skupine

    Kaj je naslednje?

    Ob vstopu strank v službo smo se obrnili na Tokenise Stock Exchange in jih vprašali: “Kaj je naslednje? Kateri je naslednji znak v načrtu Tokenise, ki se ga lahko veselijo tako podjetja kot vlagatelji? ‘

    Michael Kessler, izvršni direktor & Ustanovitelj Tokenise Stock Exchange si je vzel čas in podrobneje razčlenil, kaj ponujajo in česa se lahko veselimo. Izjavil je,

    »Tokenzacija vrednostnih papirjev in drugih sredstev v resničnem svetu bo spremenila dostopnost in učinkovitost kapitalskih trgov. Z vključitvijo novih razredov sredstev v več jurisdikcijah v svetovno skupnost vlagateljev bo podjetjem omogočeno lažje zbiranje kapitala in večja likvidnost, kjer je bila prej nelikvidna.

    Glede naslednjih korakov

    1. Omogočanje celotnega KYC & AML kot tudi kategorizacija vlagateljev
    2. Pogovarjamo se s številnimi izdajatelji, ki želijo uvrstiti na platformo in se obrniti na enega od naših korporativnih svetovalcev
    3. Pričakujemo, da bodo v prihodnjih tednih / mesecih prvi uvrstitve (delno odvisno od Covida), ki bodo ljudem omogočile, da uvrstijo več razredov sredstev, ki ustrezajo njihovim zahtevam, med njimi so:
    • Novi razredi sredstev
    • Delno lastništvo fizičnih sredstev
    • Avtorski honorarji zasebnega kapitala

    Pa tudi tradicionalna sredstva:

    • Delnice
    • Obveznice
    • Sredstva
    • Blago

    Pogovarjamo se z več kot 20 novimi družbami, ki vplivajo na listinjenje vplivnih imen in imen gospodinjstev, medicinskih objektov CBD, premoženja, proizvajalcev pijač, lepotnih izdelkov, podjetij fintech itd. V idealnih razmerah bomo v prihodnjih tednih dobili 3-4 nove izdaje, ki bodo pripravljene na pregled postopek seznama in se pridružite naši izmenjavi. Radi bi, da se novi izdajatelji obrnejo na nas in da se investitorji registrirajo. “

    Tekmovanje

    Čeprav trg še zdaleč ni nasičen, je v zvezi z izmenjavo varnostnih žetonov nekaj trenutno aktivnih ali v razvoju. Vsako od naštetega lahko potencialno konkurira ponudbi Tokenise.

    • MERJ
    • OpenFinance
    • Archax

    Vsaka od teh borz se nekoliko razlikuje, saj MERJ služi globalni bazi strank, medtem ko je OFN omejen na ZDA, Archax pa še ni začel.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map