TokenMarket pridobi odobritev FCA, medtem ko sodeluje s CMS equIP

Dva koraka naprej

V preteklem tednu nam je TokenMarket prinesel več pomembnih dogodkov. Ta obvestila niso vključevala le novega partnerstva, temveč tudi regulativno odobritev. Za TokenMarket je to razburljiv čas, saj se njihovo trdo delo v smeri ponudbe STO končno uresničuje.

Prihajajoči STO

Za začetek je TokenMarket uradno prejel formalno odobritev za dokončanje lastnega STO. To zeleno luč je dal FCA in utira pot ne samo TokenMarket STO, temveč tudi platformi, ki je začela gostiti žetonske dogodke za različna podjetja..

S tem v mislih različna podjetja pripravljajo na dokončanje lastnih STO prek TokenMarket. Naslednji trije naj bi to storili prvi.

 • DOVU
 • Sistem nagrajevanja in odkupa za nagrade na podlagi mobilnosti
 • Mandelj
  • Spodbujanje trajnostnih navad porabe s pomočjo verige blokov
  • Cryotech Nordic
   • Zdravje in dobro počutje skozi “Cryo Cabins”
   • Po odobritvi vstopa v peskovnik FCA, direktor TokenMarket, Ryan Hanley, govoril v novicah. Izjavil je,

    »Veseli smo, da lahko sporočimo odobritev FCA za naš STO, začetek pa se pričakuje v kratkem. Veselimo se izhoda iz peskovnika, dokončanja zbiranja lastniških sredstev in izdaje žetoniranih lastniških vrednostnih papirjev ter nato nadaljevanja z uvedbo STO za druga ambiciozna podjetja … Dostop do financiranja je za MSP še vedno velik problem – še vedno je težaven in drag, kar drži gospodarsko rast ter ustvarjanje delovnih mest in bogastva. Upamo, da lahko naš STO dokaže, da lahko s tehnologijo veriženja blokov spremenite način zbiranja kapitala. “

    Nadaljeval je,

    »Hkrati želimo našemu širokemu in globokemu združenju mednarodnih vlagateljev ponuditi vrsto zanimivih naložbenih priložnosti, ki so jim bile prej zaprte. Verjamemo, da STO ne obljubljajo nič manj kot preobrazba in demokratizacija kapitalskih trgov. “

    Partnerstva

    Vodijo do njihovega napoved glede FCA je TokenMarket napovedal tudi strateško partnerstvo s CMS equIP.

    To partnerstvo je bilo ustanovljeno z namenom, da bi strankam (MSP) ponudilo bolj zaokroženo izkušnjo pri gostovanju STO. Medtem ko bo TokenMarket ponudil platformo, ki olajša te žetonske dogodke, lahko CMS equIP prevzame vlogo pravnega svetovalca, trenerja in omrežnika. Ti dve podjetji skupaj ponujata storitev, večjo od vsote njihovih delov.

    Predstavniki posameznih podjetij so o partnerstvu povedali naslednje.

    Ryan Hanley, Izjavil se je generalni direktor TokenMarket,


    »MSP so hrbtenica vsakega sodobnega gospodarstva, vendar jih veliko zadržuje pomanjkanje in stroški financiranja rasti. STO ambicioznim podjetjem odpirajo nov, cenejši in enostavnejši način zbiranja kapitala. Današnja napoved je vznemirljiv mejnik za nadaljnje vključevanje neodvisnih trgovcev. S partnerstvom s sistemom CMS equIP ne samo, da bomo prepoznali podjetja z najbolj komercialno obljubo, temveč jim bomo ponudili še eno, ključno raven podpore pri krmarjenju po svetu financiranja STO. «

    Charles Kerrigan, Navedeni bančni partner pri CMS equIP,

    »Z veseljem sodelujemo s podjetjem TokenMarket. TokenMarket je mlado in inovativno podjetje, ki predstavlja številna vznemirljiva podjetja iz celotne blockchain skupnosti, ki se ponašajo z izjemnimi lastnostmi, ki jih iščemo od podjetij v zgodnji fazi, ki se pridružujejo programu CMS equIP. Naše partnerstvo bo zagotovilo tudi resnično vrednost za člane equIP, ki želijo raziskati okvir financiranja STO prek naložbene platforme in skupnosti TokenMarket. Navdušeni smo nad sodelovanjem s TokenMarketom in njihovimi strankami ter se veselimo sinergij, ki jih bo prineslo to partnerstvo. “

    TokenMarket

    TokenMarket je evropsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2016. Podjetje ima sedež v Gibraltarju in svoje dejavnosti usmerja v zagotavljanje platforme za množično financiranje. To vključuje storitve, ki olajšajo izdajo varnostnih žetonov.

    Poslovanje podjetja nadzoruje generalni direktor Ryan Hanley.

    CMS equIP

    CMS equIP je podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki je bilo ustanovljeno leta 2015. Kot že ime pove, delujejo na način, da MSP opremijo z orodji za dokončanje dogodka za ustvarjanje kapitala. To je predvsem v obliki pravnega svetovanja, vendar vključuje tudi usposabljanje in možnosti mreženja.

    V drugih novicah

    V zadnjih nekaj mesecih imamo različne dogodke, ki obkrožajo TokenMarket. Sem spadajo podjetja, ki nameravajo prihajajoči STO gostiti prek svoje platforme. Oglejte si spodnje članke, če želite izvedeti več o teh ponudbah in podjetju, ki vam jih prinaša.

    TokenMarket za gostovanje ponudbe varnostnih žetonov

    Mandelj – bodite sprememba, ki jo potrebuje Zemlja

    Serija intervjujev – Oliver Bolton, izvršni direktor družbe Almond

    DOVU objavlja datume aprila za STO

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map