Top 5 varnostnih žetonov, v katere je treba vlagati – mnenje

Spodaj je navedenih top 5 varnostnih žetonov, za katere menim, da imajo največ možnosti za likvidnost in prihodnjo rast. Kot omejitev odgovornosti sem imetnik žetona pri vseh naložbah, navedenih spodaj. Za ta članek ni bilo prejeto nobeno finančno nadomestilo. To temelji izključno na mojem osebnem mnenju.

# 5 – Lottery.com

To je bil eden prvih STO v vesolju. Vizija je zbrati milijarde dolarjev za reševanje najnujnejših humanitarnih potreb po vsem svetu z uporabo svetovnih dobrodelnih žrebanj. Imetnikom žetonov ponujajo 7-odstotni delež prihodka od celotne prodaje vstopnic.

Nekateri pomembni investitorji, ki stojijo za tem projektom, vključujejo:

 • Pantera Capital – Joey Krug (so-glavni direktor za naložbe).
 • Paraag Marathe (glavni strateški direktor EVP, SF 49rs).
 • Bruce Gibney (Sklad ustanoviteljev, vlagatelj semen PayPal).

Pri tem projektu je impresiven trenutni napredek, ki so ga dosegli in vključuje:

 • Največji svetovni rezultati loterij in ponudnik informacij za sektor digitalnih medijev za ameriške in severnoameriške igre na srečo, vključno z Googlom in Amazon Alexa.
 • Ponudnik loterijskih rezultatov v več kot 30 državah po vsem svetu.
 • V ZDA Lottery.com je vodilna mobilna igra z igrami na srečo z več državnimi odobritvami.

Ta žeton lahko kupite na OpenFinance platformo.

# 4 – tZERO

tZERO si prizadeva za vzpostavitev regulirane borze za trgovanje z varnostnimi žetoni in digitalnimi vrednostnimi papirji. Vzamejo si čas za razvoj te platforme, saj želijo zagotoviti, da so v celoti zakonsko skladni. Zamislite tZERO kot Binance reguliranih varnostnih žetonov.

Če jim bo uspelo z navedenim poslanstvom, bodo postali vodilni na trgu na področju digitalnih vrednostnih papirjev. Ker so institucionalni vlagatelji in banke popolnoma regulirane, bodo to platformo lahko uporabljale za vse svoje potrebe po menjavi.

Pogosto smo poročali o tZERO, vključno z bolečim postopkom skrbnega pregleda, ki upočasnjuje zagon platforme. Popolna skladnost z zakoni je pozitivna stvar in raje jemljemo stvari počasi, da zagotovimo popolno skladnost in zakonitost.

Ta žeton lahko kupite neposredno na tZERO platformo.

# 3 – 22-krat sklad

Sklad 22X je investiral v 30 predhodno preverjenih zagonskih podjetij, ki so bila del sklopa 22 programa 500 start-up podjetij v zgodnji fazi tveganega sklada in pospeševalnika semen. 500 startupov je investiralo v več kot 1200 podjetij, med temi pomembnimi naložbami so Udemy, Visual.ly, Canva, Twilio, pogovor, & ipsy.

Vsa podjetja 22X Fund so del sklopa 22 iz 500 zagonskih podjetij, ki so potekala v San Franciscu poleti / jeseni 2017. Pospeševalnik 500 zagonskih podjetij ima približno 2% stopnjo sprejetosti. Večina jih je zbrala predhodna sredstva in ustvarjajo prihodke.

Batch22 se osredotoča na FinTech (9 podjetij), Data (7 podjetij) in Digital Health (4 podjetja). Seznam je mogoče najti tukaj.

Vlagatelji prejmejo žetone v 22X, ki bodo lastniki med 2,5% in 10% lastniškega kapitala v vsaki družbi s portfeljem 22X.

Ta žeton lahko kupite na OpenFinance platformo.

# 2 – Blockchain Capital

To je bil začetni varnostni žeton, ki je začel revolucijo. Žetoni BCAP predstavljajo žetone v tveganem skladu, ki ga upravlja Blockchain Capital.

Blockchain Capital resnično ne potrebuje predstavitve, ko gre za blockchain. Ustanovljeni so bili leta 2013 in imajo tako pomembne naložbe, kot so ABRA, Augur, Bancor, BitFuty, BitGo, Block.one, BlockStream, Coinbase, Ethereum, Harbour, Kraken, Valovanje, listinjenje, & Templum.

Žeton BCAP je bil predstavljen aprila 2017 in je v šestih urah zbral 10 milijonov dolarjev.

Junija 2019 je Coinbase Custody napovedal podporo žetonu BCAP. Pomen te novice ni mogoče podceniti, saj je to prvi varnostni žeton, ki ga podpira Coinbase.

Ta žeton lahko kupite na OpenFinance platformo.

# 1 – SpiceVC

Moja osebna najljubša je SpiceVC in ta žeton upravlja izkušena ekipa, ki je močno vpeta v prostor digitalnih vrednostnih papirjev. Vlagajo v prihodnost varnostnih žetonov in digitalnih vrednostnih papirjev. Njihova najpomembnejša naložba je v Securitize. Securitize je izdajatelj žetonov, ki je pokazal največjo moč pri označevanju varnostnih žetonov. Neposredno so tokenizirali ali ponudili storitve tokenizacije za večino podjetij na tem seznamu.

Druge pomembne naložbe SpiceVC vključujejo:

 • SAGA – Prihajajoča stabilna valuta
 • Rezina – Tokenizacija nepremičnin
 • ROX – Tokenizacija poslovnih nepremičnin.
 • Archax – V Londonu v Veliki Britaniji se bo začela digitalna borza vrednostnih papirjev.
 • Lottery.com – spletni varnostni žeton za loterijo.
 • Bakkt – Družba za izmenjavo vrednostnih papirjev, ki jo je ustanovil ICE, lastniki newyorške borze. Bakkt je ena izmed najbolj pričakovanih izmenjav v kriptovalutnem prostoru in ima potencial, da prinese naložbe institucionalnega razreda v Bitcoin in kriptovalute..

Ta žeton lahko kupite na OpenFinance platformo.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

Securities.io ni, ni licenciran ali registriran pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje in borzo, FINRA ali kateri koli drugi regulator finančnih storitev. Natančneje, Securities.io ni trgovec z borznimi posredniki, registriran v FINRI, in ne ponuja ali prodaja vrednostnih papirjev ali sodeluje v kateri koli drugi dejavnosti posrednika. Nič na tej spletni strani ne predstavlja ponudbe, distribucije, pridobivanja ali trženja katere koli varnosti.

Poleg tega Securities.io ni borza, alternativni sistem trgovanja, depozitni agent ali agent za prenos. Securities.io ne zagotavlja pravnih, računovodskih, davčnih ali regulativnih nasvetov niti ne hrani nobenega denarja, virtualne valute, varnostnega žetona ali drugega digitalnega sredstva za tretjo osebo ali v njenem imenu..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map