Vertalo in tZERO Oglejte si priliv talentov, saj so narejeni večkratni najemi

Aktivno zaposlovanje / najemi

Podjetje in njihova ponudba so tako dobri kot ekipa, ki stoji za njimi. V zadnjih nekaj dneh smo videli več podjetij v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, ki so napovedovale nakup / zaposlitev novih talentov.

Izkušnje, pridobljene s temi prevzemi, kažejo na kakovost projektov, na katere prehajajo. Vertalo in tZERO se slišita, napredek pa je dosežen tako z razvojnega kot kadrovskega vidika.

Talent

Imena posameznikov, ki sodelujejo pri teh potezah, so omembe vredna, ne samo zaradi podjetij, s katerimi bodo sodelovali, ampak tudi od kod prihajajo. Tu je kratek pregled tistih posameznikov, ki so na poti, in od kod prihajajo.

Vertalo

Ta „digitalna platforma za upravljanje premoženja“ s sedežem v ZDA je vkrcala dva posameznika. Eden kot svetovalec, drugi pa kot osebje.

 • Ker je sektor digitalnih vrednostnih papirjev tako mlad, se le malo ljudi ponaša z izkušnjami, ki jih ima Thomas McInerney. Po uspešnem zaključku vloge soustanovitelja in direktorja organizacije OpenFinanceNetwork prehaja v Vertalo.
 • Tim Reynders
  • Tim Reynders je kot ustanovitelj in prejšnji direktor tehnične službe Securitize popolnoma primeren, da prevzame vlogo svetovalca za Vertalo..
  • tZERO

   Kakor zaseden je bil Vertalo, je bil tZERO v zadnjih nekaj tednih morda še bolj zaposlen pri zbiranju talentov. To podjetje FinTech s sedežem v ZDA je v podjetje zvabilo trio posameznikov, za vsakega pa so bila ustvarjena nova delovna mesta..

   • Brooke Navarro se je ekipi tZERO pridružil po desetletnem opravljanju funkcije direktorja investicijske banke Barclays. Zaradi te prejšnje vloge je popolnoma primerna za svojo novo, saj si tZERO prizadeva za nadaljnjo rast v tem sektorju.
  • Alexandra Sotiropoulos, Vodja komunikacij
   • Alexandra Sotiropoulos si je kot nekdanja uslužbenka Intermarketa lahko pridobila izkušnje s podjetjem za odnose z javnostmi in trženjem, ki ponuja različne panoge..
   • Michael Mougias, Vodja odnosov z vlagatelji
    • Kanadsko filmsko podjetje IMAX je videlo, da se je njihov podpredsednik za odnose z vlagatelji Michael Mougias preselil k tZERO. Zaradi tega prehoda bo v ekipi tZERO prevzel enak naslov in podobno vlogo.
    • Komentar

     Po objavi prevzema / najemanja novih talentov so si predstavniki obeh, tZERO in Vertalo, vzeli čas za komentar. V nadaljevanju je vsak povedal glede teh potez.

     Izjavil je Saum Noursalehi, izvršni direktor podjetja tZERO,

     »Ta imenovanja so ključnega pomena za našo dolgoročno strategijo. Na področju izdaje bo Brooke usmerjal strateški razvoj našega ekosistema varnostnih žetonov, tako da se bo osredotočil na ponudbo enačbe – sodeloval z izdajatelji, da bo PRO Securities ATS prinesel več kakovostnih sredstev. Mike in Alex bosta vodila naša prizadevanja za nadaljnji razvoj strateškega tržnega položaja za tZERO in sodelovanje s sedanjimi in potencialnimi vlagatelji, analitiki, mediji in drugimi zainteresiranimi stranmi tZERO. Te novo oblikovane vloge v tZERO zaokrožujejo vodstveno ekipo in so ključne za nadaljnji uspeh. Ponosen sem na mejnike, ki smo jih dosegli že letos, in se veselim, kaj bomo dosegli s pridobitvijo tako močnih talentov. «

     Thomas McInerney, podpredsednik produkta pri Vertalu, je izjavil,

     »Izboljšanje vkrcanja je zame zelo odmevno vprašanje. Navdušen sem, da Vertalu pomagam, da je izdajanje digitalnih sredstev, naložbe in trgovanje stroškovno učinkovito in primerno za izdajatelje in vlagatelje. Poslanstvo družbe Vertalo – poenostavitev naložb v digitalna sredstva in upravljanje z njimi – se ujema z mojimi izkušnjami pri gradnji in zagonu OpenFinance. Ekipa v Vertalu se zavzema za rast in povezovanje ekosistema digitalnih sredstev s partnerstvi in ​​tehnologijo, ki bo preoblikovala finance. “

     V drugih novicah

     Tako Vertalo kot tZERO sta redna člana naše novice pred tem najemanjem. Vsako podjetje je do danes igralo ključno vlogo pri razvoju sektorja digitalnih vrednostnih papirjev. Da bi industrija še naprej zorela, mora biti več podjetij enako dejavnih pri razvoju storitev, ki jih ponujajo. Tu je nekaj člankov, ki podrobno opisujejo nedavne dogodke, ki se nanašajo na vsako od teh podjetij.

     Vertalo bo integriral platformo za upravljanje digitalnih sredstev s Hedera Hashgraph

     Patrick M. Byrne izda pismo za delničarje

     Atari Biopic bo opravil tokenizacijo s pomočjo tZERO in Vision Tree

     Vertalo je izdal programsko opremo V-Token za uporabo med tokenizacijo

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me
     Like this post? Please share to your friends:
     map