Vertalo je prejel pismo o učinkovitosti SEC

Ta mesec je sektor tokenizacije postal nekoliko bolj konkurenčen, saj je Vertalo objavil, da je podjetje prejelo pismo o učinkovitosti glede dovoljenja TA (agent za prenos) od SEC. Pomemben dosežek uvršča Vertalo v ekskluziven razred registriranih platform, ki trenutno delujejo. Zdaj je platforma pripravljena razširiti svojo funkcionalnost in razširiti svoj doseg v sektor tokenizacije.

Vertalo

Tokenizacija Vertalo platformo deluje kot vseobsegajoči ekosistem varnostnih žetonov. Platforma povezuje izdajatelje in vlagatelje neposredno s sekundarnimi trgovalnimi trgi. Ta strategija trgu zagotavlja prepotrebno likvidnost. Vertalo je edina platforma za digitalno premoženje, ki svoje storitve ponuja neposredno analognim odjemalcem. Posledično bi platforma lahko še bolj spodbudila sprejemanje varnosti.

Poenostavljena zasnova podjetja Vertalo naj bi izboljšala UX. Ugodna strategija podjetja se spopada z mnogimi najpogostejšimi ovirami pri posvojitvi. Na primer, uporabniki za uporabo platforme ne potrebujejo predhodne kripto izkušnje. Z napredno avtomatizacijo lahko uporabniki preskočijo nastavitve denarnice. Pravzaprav za uspešno uporabo te platforme sploh ne potrebujete nobenega razumevanja kriptovalut.

Vse tokenizirajte

Vertalo vsem omogoča, da izkoristijo prednosti tehnologije blockchain. Podjetja lahko tokenizirajo svoje obstoječe delnice sproti in brez tehničnega znanja. Zanimivo je, da platforma za izpolnitev teh nalog uporablja dva najbolj priljubljena blockchaina na svetu.

Predsednik uprave Vertala Dave Hendricks

Predsednik uprave Vertala Dave Hendricks

Ethereum ali Tezos

Druga edinstvena značilnost ekosistema Vertalo je dejstvo, da lahko izdajatelji izberejo, na kateri verigi blokov bodo tokenizirali. Za te naloge platforma uporablja Ethereum in Tezos. Pravzaprav lahko svoj STO celo pretvorite med verige z lahkoto.

Vertalo – Izkušnje so pomembne

Ko gre za vprašanja skladnosti, bi težko našli soustanovitelja z več izkušnjami kot nekdanji odvetnik SEC, Gautam Gujral. V preteklosti je bil Gujral avtor dokončnega dokumenta SEC, ki je izšel v začetku tega leta. Zato je Vertalo popolnoma skladen, vključno z najnovejšo skupno izjavo, ki sta jo objavili SEC in FINRA 8. julija 2019

Visoki standardi – Vertalo

Ko je ustanovitelj Dave Hendricks dejal, kako pomembno je, da njegovo podjetje prejme licenco TA, je izjavil: „Agent za prenos ima ključno vlogo pri upravljanju z vrednostnimi papirji v življenjskem ciklu. Medtem ko se regulatorji še naprej spopadajo z naraščanjem digitalnih sredstev, niso znižali svojih standardov in pričakujejo, da bodo platforme digitalnih sredstev in njihovi partnerji tesno upoštevali že uveljavljene norme. “

Popolna skladnost – Vertalo

Hendricks je pojasnil, da “Vertalo svojim strankam in partnerjem omogoča popolno skladnost z veljavnimi predpisi o vrednostnih papirjih, tudi ob uporabi novejših instrumentov, kot so varnostni žetoni. Ko bomo na platformo Vertalo vgradili več analognih in starejših sredstev, bodo naše zmogljivosti posredniškega posrednika lahko obravnavale morebitne zahteve glede skladnosti in ravnanja z vrednostnimi papirji.

Vertalova platforma za upravljanje podatkov – ZDRAVILA

Še en pomemben projekt v pripravi podjetja je povezan s tokenizacijo zasebnih REIT-ov (skrbniških skladov za nepremičnine). Tokenizirani REITS zagotavljajo več likvidnosti na trgu. Poleg tega so ti finančni instrumenti zdaj uporabni kot zavarovanje. Primerjalno je, da so tradicionalni poslovni sistemi, ki se uporabljajo na trgih REIT, papirna ponudba.

Da bi to monumentalno nalogo uresničili, je Vertalo sodeloval s podjetjem Prime Trust pri gradnji platforme TREATs. Cilj strateškega partnerstva je združiti Vertalovo skladno platformo za upravljanje digitalnega premoženja z vodilnimi skrbniškimi storitvami Prime Trust.

Na ta način bi lahko TREATI igrali pomembno vlogo na trgu, ki se premika naprej. Trenutno ima podjetje v upravljanju milijarde dolarjev nepremičnin. Pomembno je, da je družba napovedala, da trenutno že sodeluje z več desetimi vrednostnimi papirji.

Izkušnje z boljšo tokenizacijo

Razvijalci platforme Vertalo imajo izkušnje in mrežo, da lahko njihova strategija deluje. Pričakovati morate, da bodo v prihodnjih mesecih, ko se bodo strategije podjetja razvijale, iz tega tabora prihajali do večjih potez. Za zdaj je sektor tokenizacije pravkar dobil novega igralca, ki si ga je vredno ogledati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map