Zvezdne naložbe v DSTOQ v ponudbi za prenos varnostnih žetonov na nastajajoče trge

Vloženo

Pred kratkim je bilo objavljeno, da je DSTOQ prejel izdatno naložbo Stellar Development Foundation (SDF).

To zaznamuje otvoritveno naložbo prek SDF-jevega „sklada za podjetja“ – sklada, ki je bil zasnovan za prepoznavanje in pospeševanje rasti v primerih uporabe na podlagi zvezd. Sklad je bil sprva sestavljen iz 10 milijard XLM (izvorni žeton Stellar), preden so sodelovali z DSTOQ.

Primer uporabe, ki ga je predstavil DSTOQ, ki je pritegnil pozornost SDF, je njihova platforma, ki temelji na blockchainu in je zasnovana tako, da zagotavlja “dostopno in cenovno dostopno vlaganje”. To se naredi s pomočjo platforme, ki omogoča dostop ne le do tradicionalnih delnic, temveč tudi do visoko potencialnih varnostnih žetonov.

715.000 USD

Ta posebna naložba je sestavljena iz 715.000 USD XLM. Pomembno je opozoriti, da sredstva, namenjena podjetniškemu skladu, ne predstavljajo nepovratnih sredstev, temveč resnične naložbe. Kot tak SDF ugotavlja, da bodo “neposredne naložbe in prevzemi SDF dali poseben vpliv na prejemnike sredstev.”

Finančna vključenost

Nekaj, kar ločuje ta razvoj, je temeljni etos, ki ga je pokazal DSTOQ. Medtem ko se številna podjetja, ki se ukvarjajo s prizadevanji na osnovi veriženja blokov, navdušujejo nad idejo, da bi olajšala institucionalno posvojitev, je DSTOQ usmeril svojo pozornost na gospodarsko pariteto..

Posledično se DSTOQ močno osredotoča na nastajajoče trge. SDF in DSTOQ v svoji objavi opozarjata na posebne trge, na katerih upata, da bodo vplivali na pozitivne spremembe. Ti vključujejo,

  • Vietnam
  • Južna Afrika (z rastjo prihodnje Afrike)
  • Južna Amerika
  • Azija

Komentar

Po objavi naložbe Stellar Development Foundation v DSTOQ so si predstavniki obeh strani vzeli čas za komentar. V nadaljevanju so povedali o tej zadevi.

Denelle Dixon, Izjavil je izvršni direktor fundacije Stellar Development,

»V SDF skušamo odkleniti svetovni gospodarski potencial tako, da denar ustvarimo bolj tekoče, trgi bolj odprti in ljudje bolj močni. DSTOQ-ov osredotočenost na čezmejno vlaganje in njihov edinstven pristop k pomoči ljudem na razvijajočih se trgih do dostopa do naložbenih priložnosti v tujini neposredno govori o našem poslanstvu pri SDF. Upamo, da bomo skupaj izboljšali življenje milijonov ljudi, hkrati pa ustvarjali zanimive nove poslovne priložnosti. “

Craig Mc Gregor, Izjavil izvršni direktor DSTOQ,

“Hvaležni smo za glasovanje SDF in nadaljnjo podporo naši skupni viziji izgradnje in izboljšanja svetovnega finančnega sistema. DSTOQ in SDF si skupaj prizadevata izboljšati finančno vključenost na trge, ki nujno potrebujejo boljši dostop do globalnih izdelkov. Predolgo so bili ti trgi prezrti – veselimo se, da bomo to spremenili s to razburljivo tehnologijo. “

Podobni dogodki

Dandanes se zdi, da so podjetja z obetavnimi tehnološko obremenjenimi platformami, ki potencialnim vlagateljem odpirajo nove možnosti. Danes smo tukaj razpravljali o naložbi družbe Stellar v DSTOQ in šele pred kratkim smo razpravljali o podobnih dogodkih, saj je SIX investiral / sodeloval z Omniexom.

Medtem ko se vsak razvoj dogaja okoli sprejetja digitalnih sredstev, se v svojem pristopu razlikujejo, kot smo že omenili. Medtem ko Stellar in DSTOQ usmerjata svoje delo v razvoj trgov, sta SIX in Omniex usmerjena v institucionalno posvojitev.

Če želite izvedeti več o teh dveh podjetjih in njihovem različnem pristopu, si oglejte naslednji članek.

‘SIX’ pridobi delež v naložbeni platformi, ki temelji na kripto

Zvezdnik

Zgrajena kot odprtokodna veriga blokov, je Stellar uspela postati eno najbolj priljubljenih omrežij od svoje uvedbe leta 2015. Mreža je bila sprejeta po številnih poteh, kar je povzročilo razvoj močne podporne skupnosti. To je omogočilo začetek novih prizadevanj, kot je Stellar Enterprise Fund, ki je bil uporabljen v danes obravnavanih novicah..

Jed McCaleb, soustanovitelj podjetja Stellar, je ob tej priložnosti komentiral uporabo njihove tehnologije za podporo finančnemu vključevanju. Izjavil je,

»DSTOQ omogoča trge, dostopne novim geografskim območjem, na vznemirljiv in inovativen način povezuje svetovno infrastrukturo na svetu. Resnično smo navdušeni, ko vidimo, da podjetja, kot je DSTOQ, primere uporabe naše tehnologije dvignejo na višjo raven. “

DSTOQ

DSTOQ, ustanovljen leta 2016, deluje v Berlinu in Lihtenštajnu. Podjetje deluje predvsem kot regulirana borza, ki strankam ponuja možnost vlaganja v različne finančne instrumente – kot so delnice, obveznice, ETF in drugo.

Generalni direktor Craig Mc Gregor trenutno nadzoruje poslovanje podjetja.

V drugih novicah

Današnje novice niso prvič, da smo sprejeli Stellar v zvezi z digitalnimi vrednostnimi papirji. Naslednji članki osvetljujejo nekaj teh prejšnjih dogodkov, saj so se priljubljeni platformi Smartlands in Wevest leta 2019 pridružili zabavi Stellar.

Smartlands izdaja denarnico Stellar Powered Wallet, ki podpira varnostne žetone

Stellar, ki ga je Wevest izbral za platformo za ponudbo varnostnih žetonov

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map