Najboljši posredniki ETF

ETF-ji ali skladi, s katerimi se trguje na borzi, hitro postajajo nekatera najbolj priljubljena sredstva za trgovanje na trgu danes. To so skladi, s katerimi se na glavnih borzah trguje na enak način kot z delnicami. Obstaja pa nekaj ključnih razlik, zaradi katerih so ETF privlačna izbira, če iščete uravnotežen in raznolik portfelj.

ETF so v bistvu ročno izbrani skladi, ki jih sestavlja več različnih sredstev z določenega območja. To so lahko delnice, obveznice, blago ali več in so običajno povezane z določenim gospodarskim sektorjem, čeprav ne vedno.

Tu nismo predstavili samo nekaterih najboljših posrednikov ETF, med katerimi lahko izbirate, temveč bomo podrobneje preučili tudi nekatere razloge, zakaj bi bilo trgovanje z ETF primerna možnost za vas..

Zakaj so ETF priljubljena izbira?

Obstaja nekaj pomembnih razlogov, zakaj se trgovci pri gradnji svojega portfelja odločijo za borzo, s katero se trguje na borzi. Ti razlogi so lahko tudi nekateri, ki se nanašajo na vaš lastni slog trgovanja in potovanje:

Diverzifikacija: ETF bi moral biti zaradi svoje narave dobro diverzificiran. Ker gre v bistvu za košare zalog ali druga sredstva, oblikovana s številnih področij, običajno znotraj določenega sektorja, ETF ponuja širšo izpostavljenost panogi. Ameriški ETF Global Jets na primer ponuja dostop do več kot 30 letalskih zalog, uravnoteženih v celotni panogi.

Stroškovna učinkovitost: Trgovanje z ETF je podobno trgovanju z vzajemnimi skladi, čeprav pogosto brez provizij. Z mnogimi najboljšimi posredniki ETF, ki smo jih navedli in omogočajo brezplačno trgovanje z ETF-ji brez provizij, je to idealen čas, da se vključite v sredstvo.

Strokovno izbrani: ETF se ustvarijo s številnimi obravnavanimi parametri. Pogosto jih je mogoče zgraditi za posnemanje drugega določenega indeksa. Upoštevani so elementi, kot so raven tveganja, donosnost naložbe, stanje portfelja in drugo. To lahko naredi takšno naložbo idealno izbiro pri izbiri posameznih delnic, zlasti če ste nov v trgovanju ali če želite doseči določeno stopnjo doslednosti..

Najboljših 5 posrednikov ETF

Firstrade

Firstrade obstaja že od leta 1985. Te izkušnje so izkoristili tako, da so se držali vseh predpisov SEC in FINRA, hkrati pa gojijo resnično veliko ETF-jev za trgovanje v okolju brez provizij..

Za trgovanje s tem posrednikom ni na voljo najmanj 2000 ETF-jev. Ti trgujejo na vseh največjih trgih v ZDA, vključno z NYSE in NASDAQ, prihajajo pa od več kot 100 najboljših ponudnikov. Poleg tega, da brez provizije, trgovanje z ETF-ji prek Firstrade prav tako ne bo pritegnilo nobenih provizij za trgovanje.

Na splošno ima Firstrade eno najobsežnejših ponudb, če želite začeti in v svoj portfelj dodati nekaj ETF-jev. Ta postopek omogočajo tudi izjemno dostopnost, ker nimajo minimalnega računa, ki bi bil potreben za začetek.

Prednosti:

 • Trgovanje brez provizije na vseh razpoložljivih ETF-jih
 • Velika izbira s tisoči na voljo
 • Izredno izkušen posrednik v tej panogi

Slabosti:

 • ETF lahko trgujete samo s 5 glavnih borz

Oglejte si našo celotno Firstrade Preglejte ali pojdite neposredno na Firstrade da odprete svoj račun danes.

M1 Finance

M1 Finance je edinstven v tem, da delujejo kot tip hibridnega robo-svetovalca. Medtem ko lahko prilagodite svoje naložbe in izbirate med skoraj vsemi ETF-ji, ki so navedeni na NYSE, NASDAQ ali BATS, večina trgovcev s tem posrednikom izbira med skoraj 100 strokovno kuriranimi naložbenimi “pitami”.

V mnogih od teh namenskih portfeljev, ki učinkovito trgujejo z vami po naložbi, boste našli nekatere, ki so namenjeni samo ETF-jem, in druge, ki ETF predstavljajo kot del svoje sestave. Strokovnjaki M1 Finance poleg začetne priprave na oblikovanje ETF nadalje uporabljajo lastno metodologijo za izbiro naložb ETF v svoje portfelje..

Ta postopek dvojnega preverjanja zagotavlja, da bi morali imeti dostop do vseh najboljših ETF-jev, ki ustrezajo vašim potrebam pri trgovanju, ter trgovanje brez provizije in zelo malo drugih provizij, pa tudi izjemno enostavno za trgovanje platformo in stalno razvijajočo se dodatno infrastrukturo edinstvene lastnosti.

Prednosti:

 •         Z delnimi ETF-ji se lahko trguje z lahkoto
 •         Izberete lahko lastne ETF-je ali izbirate med vnaprej izbranimi portfelji
 •         Zelo malo provizij, vključno s provizijami za ETF

Slabosti:

 •         Natančen čas izvedbe posla je zunaj vašega nadzora

Za več informacij si oglejte naš celoten pregled M1 Finance ali pa pojdite neposredno na M1 Finance Spletna stran.

Public.com

Public.com je še en zelo inovativen in zelo priljubljen posrednik, pri katerem lahko na tisoče posameznih delnic, ki jih ponujajo, dostopate do skoraj vseh ETF, ki kotirajo na ZDA. Če iščete enostavnost uporabe pri trgovanju z ETF-ji, potem je Public.com pravo mesto.

Vse tukaj temelji na aplikacijah in je dostopno prek njihove mobilne platforme za Android ali iOS. Preprosto lahko brskate po stotinah ETF-jev in na tisoče drugih delnic, saj so razvrščene po temah.

Ponovno je Public.com popolnoma brezplačen za uporabo in trgovanje z njim. To pomeni, da lahko trgujete s katerim koli ETF-jem ali delnicami, ki jih ponujajo, popolnoma brezplačno in brez provizije. Poleg tega vam ni treba kupiti celotnih delnic v nobenem od njihovih ETF-jev. Namesto tega lahko izkoristite delno trgovanje z delnicami, ki se uporablja tudi za ETF. To vam omogoča, da dobite “rezino” ETF-ja s sorazmernimi stroški do celotne delnice in vam lahko pomaga pri nadaljnji diverzifikaciji.

Prednosti:

 •         Izjemno dostopno trgovanje z ETF prek njihove mobilne aplikacije
 •         Dostop do funkcij socialnega trgovanja lahko zagotovi vpogled
 •         Popolnoma brez provizije brez minimalnih računov

Slabosti:

 •         Na voljo je samo mobilno trgovanje

Če želite izvedeti več, lahko obiščete naš pregled Public.com ali pojdite neposredno na Public.com spletno mesto, da prenesete aplikacijo in izveste več.

Interaktivni posredniki

Interaktivni posredniki je še ena ukazna posredniška prisotnost v industriji, ki obstaja že vrsto let in je zaradi svoje preglednosti, regulacije in odlične vrednosti razvila enega najbolj cenjenih ugledov.

To se razteza na njihovo ponudbo na področju ETF. Na voljo je široka paleta možnosti, vključno z ameriškimi, pa tudi 28 borzami v 14 državah. Takšno število bo morda zahtevalo nadaljnje raziskave, da bi lahko izbirali med ETF-ji, pri čemer lahko začnete z edinstvenim replikatorjem vzajemnih skladov / ETF, če želite najti idealen ETF za svoj portfelj..

Interaktivni posredniki zdaj ponujajo veliko ETF-jev brez provizij in zagotavljajo izjemno ceno v višini 0,005 USD za delnico ZDA pri mnogih njihovih najbolj priljubljenih poslih ETF..

Prednosti:

 •         Dostop do svetovnega izbora ETF-jev
 •         Edinstvene funkcije, kot je replikator ETF, ki vam pomagajo prepoznati sredstva

Slabosti:

 •         Pri trgovanju z ETF-ji ni vedno popolnoma brezplačno

Poglej Interaktivni posredniki za več informacij in za začetek trgovanja z ETF-ji zdaj.

TD Ameritrade

TD Ameritrade je seveda eno najbolj verodostojnih imen posrednikov v industriji za ameriške trgovce. Ponujajo obsežno in nagrajeno infrastrukturo za trgovanje z vsemi sredstvi, kot bi pričakovali od tako dolgoletnega posrednika.

S poudarkom na ETF-jih na tem področju zagotavljajo zelo dobro. Dobili boste dostop do več kot 2000 skladov, s katerimi se trguje na borzi, od katerih mnogi prihajajo od najboljših ponudnikov v panogi, kot so iShares in drugi. Pri TD Ameritrade je veliko teh ETF na voljo tudi brez provizije v skladu s trenutnim trendom.

Edinstvena in dragocena lastnost, ki jo boste imeli tukaj, je obsežna raziskava, vključena v storitev Morning Star. To vam poleg odlične funkcije pregledovalnika ETF lahko pomaga pri izbiri najboljših ETF-jev, ki ustrezajo vašim trgovalnim ciljem in profilu tveganja.

Prednosti:

 •         Ime industrije, ki ji zelo zaupajo in spoštujejo
 •         Na voljo je široka paleta ETF skupaj z nadaljnjimi raziskovalnimi orodji

Slabosti:

 •         Visoke provizije za trgovanje z maržami

Če menite, da je to izbira posrednika ETF za vas, pojdite na TD Ameritrade za začetek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map