Bithoven Exchange: Obvladajte Crypto User Review Guide

bithoven-exchange-review

Kako uporabljati, trgovati in se prijaviti na Bithoven Crypto Exchange

Bithoven je kripto borza, registrirana v karibski otoški državi Saint Vincent. Bithoven, ki je bil predstavljen januarja 2019, vam omogoča trgovanje s 400 kriptovalutami z omejenim preverjanjem.

Lastnosti

 • Trgujte 400+ kriptovalut
 • Konkurenčne pristojbine za promptno in maržinsko trgovanje
 • Spodbude za prijavo novega uporabnika (na primer 100 DOGE ob prijavi)

Načini pologa

 • BTC, LTC, ETH, EOS, BCH, DOGE, XMR, XRP
 • 400+ drugih kriptovalut (vse podprte kriptovalute so na voljo tudi za depozite)

Prednosti

 • Za trgovanje z manj kot 2 BTC ni potrebno preverjanje uporabnika ali KYC
 • Nekaj ​​geografskih omejitev
 • Enostaven trgovalni vmesnik

Slabosti

 • Omejen regulativni nadzor ali preverjanje uporabnikov
 • Nova izmenjava z omejenimi rezultati
 • Brez preglednosti glede poslovanja podjetja ali ekipe

Uvod

Bithoven je borza kriptovalut, ki se je začela januarja 2019, zaradi česar je eden najnovejših udeležencev kripto prostora. Najdeno na spletu na spletnem mestu Bithoven.com, borza obljublja poceni in enostavno trgovanje s 400+ kriptovalutami.

Da bi spodbudil nove uporabnike, da se prijavijo za platformo, je Bithoven uvedel edinstveno spodbudo za prijavo. Novi uporabniki lahko zaslužijo 100 DOGE samo za prvo prijavo.

Ena izmed glavnih zanimivosti Bithovna pa je ta, da lahko kupujete, prodajate, deponirate in dvigujete kriptovalute brez kakršnega koli preverjanja uporabnika. Platforma vam omogoča, da trgujete do 2 BTC na dan, ne da bi vnesli kakršne koli osebne podatke. Če želite trgovati z več kot 2 BTC na dan, boste morali dokončati preverjanje KYC in naložiti dokumente.

Bithoven pa ni popoln. Provizije za trgovanje v višini 0,2% (ne glede na obseg) so visoke v primerjavi s konkurenčnimi borzami. Bithoven prav tako nima preglednosti glede svoje ekipe, lokacije ali katerega koli vidika svojega delovanja. Bithovenu nič ne preprečuje, da bi potegnil izstopno prevaro, saj o tem, kdo vodi podjetje, ne vemo popolnoma nič. Vemo, da je Bithoven registriran na naslovu v Saint Vincentu in na Grenadinah, toda to je to.

Na splošno je Bithoven podoben drugim borzam z nizkimi zahtevami za preverjanje. Ponuja hitro, poceni in enostavno trgovalno okolje, kjer lahko trgujete s kriptovalutami za druge kriptovalute, nato pa izstopite. Vmesnik in trgovsko okolje sta podobna kot pri večini drugih borz tega kalibra.

Nadaljujte z branjem in odkrivajte ključne značilnosti Bithovna, vključno s tem, kako deluje izmenjava in kaj je edinstveno.

Ključne funkcije

Ključne značilnosti Bithovna vključujejo:

Osebna denarnica: Bithoven vam omogoča trgovanje, deponiranje in dvig kriptovalut z eno samo osebno denarnico, ki jo gosti Bithoven. Sredstva iz te denarnice lahko kadar koli dvignete na svoj naslov.

Varnost: Bithoven za zaščito uporabnikov med drugimi varnostnimi funkcijami uporablja šifriranje TLS / SSL, 2FA in samodejne odjave po neaktivnosti..

Hitra in enostavna registracija: Na Bithovenu lahko začnete trgovati v nekaj sekundah po registraciji in vplačilu sredstev. Preprosto se prijavite s katerim koli e-poštnim naslovom, položite bitcoin ali katero koli drugo kripto valuto in nato sklenite posel. Trgate lahko do 2 BTC, ne da bi preverili svojo identiteto.

Standardni trgovalni vmesnik: Bithoven ima enak vmesnik za trgovanje, ki ga pričakujete na kateri koli borzi kriptovalut, ki vključuje široko paleto grafikonov, knjig naročil in poročil v realnem času..

“Visoka likvidnost”: Bithoven trdi, da ponuja “najvišjo likvidnost”, čeprav borza v resnici ne trdi, kako ponuja najvišjo likvidnost. Običajno so borze z največjo likvidnostjo bodisi velike borze bodisi povezane z večjim likvidnostnim skladom. Bithoven zagotovo nima obsega večjih borz in ni jasno, ali so povezane z likvidnostnim skladom.

Drugi nenavadni zahtevki: Kot pri drugih srednje kakovostnih borzah je tudi na spletnem mestu Bithoven polno nenavadnih trditev, pravopisnih napak in slovničnih napak. Spletno mesto na primer nejasno trdi, da ponuja »takojšnje trgovanje«, »zagotovljeno varnost«, »napredna orodja« in »brez skritih stroškov«, vendar v resnici nikoli ne pojasni, kaj kateri od teh izrazov pomeni.

Bithoven valute in pari

Bithoven ponuja 400 različnih kriptovalut in parov, čeprav očitno nimajo vsi pari zadostne likvidnosti za trgovanje. Najdete glavne valute, kot so BTC, ETH, XRP, BCH, EOS, LTC, XLM in BSV. Najdete lahko tudi veliko nejasnih kriptovalut, med njimi First Blood (1ST), Mecene (ART), Enjin Coin (ENJ) in Zeus Shield Coin (ZSC). Za celoten seznam razpoložljivih kovancev kliknite tukaj.

Bithoven podpira načine nakazila in dviga

Bithoven se v celoti ukvarja s kriptovalutami. Borza trenutno ne dovoljuje vlog v fiat valuti.

Namesto tega lahko na platformo položite ali dvignete denar z uporabo bitcoinov, Ethereuma, Litecoina, DASH, XRP, XMR, DOGE, ZEC in XEM. Na strani s honorarji Bithoven lahko na platformo položite ali dvignete denar z uporabo vseh 400+ kriptovalut, ki so na voljo za trgovanje.

Postopek registracije in prijave Bithoven

Bithoven ima enostaven postopek registracije in prijave. Kot smo že omenili, vam za začetek trgovanja ni treba preverjati računa. Na dan lahko trgujete do 2 BTC brez dokončanja preverjanja KYC. Če pa želite preseči te omejitve, boste morali dokončati preverjanje KYC.

Trgovanje z Bithovenom

Bithoven ima standardni vmesnik za trgovanje, ki ga bodo poznali vsi, ki so že uporabljali druge borze kriptovalut. Imate prilagodljive grafikone, ki prikazujejo nedavna gibanja cen in gibanja določenega para. Ogledate si lahko trenutna tržna naročila za nakup in prodajo. Z nekaj kliki lahko sklenete posel.

Bithovnove pristojbine

Bithoven trdi, da ima nekatere najbolj konkurenčne honorarje v industriji. Toda ali je to res res? Oglejmo si honorarje Bithovna:

Provizije za polog: Brezplačno

Pristojbine za dvig: 0,0015 BTC (ali enakovredne)

Provizije za trgovanje: 0,2%

Nakazila na Bithovenu so vedno brezplačna, čeprav boste za dvig denarja plačali majhno provizijo. Provizije za trgovanje v višini 0,2% so običajne za menjave fiat valut, vendar visoke za izmenjave med kripto-kripto. Videli smo, da druge izmenjave kripto-kripto-ponudb ponujajo provizije za trgovanje od 0,05% do 0,15% pri vseh količinah, zato je provizija v višini 0,2% nekoliko bolj strma od konkurentov (zlasti glede na to, da Bithoven ne ponuja popustov glede na količino).

Bithovenove varnostne težave in izpadi

Bithoven se je začel januarja 2019. Kolikor lahko ugotovimo, borza ni utrpela večjih varnostnih kršitev ali izpadov. Tudi Bithoven ni bil nikoli vdrt.

Enostavnost uporabe

Bithovenov vmesnik je enak vmesniku, ki ga uporablja skoraj vsaka druga borza kriptovalut na planetu. To je neposreden, razumljiv uporabniški vmesnik, ki vam omogoča hitro in enostavno trgovanje in izvajanje drugih funkcij.

Zaupanje in zasebnost

Bithoven je bil ustanovljen januarja 2019 in od lansiranja ni trpel večjih kršitev podatkov ali uhajanja informacij o strankah. To je dobro. Vendar samo podjetje nima nobene preglednosti, zaradi česar je Bithovenu težko kakor koli zaupati. Na uradni spletni strani Bithoven ni ničesar o ekipi, ki stoji za operacijo, sedežu podjetja ali drugih informacijah, ki jih morate vedeti, preden zaupate svoj denar naključnemu spletnemu mestu.

Vse, kar zares vemo o Bithovenu, je, da je podjetje registrirano pod imenom “Fortis Ltd.” na naslov v Kingstownu, Saint Vincentu in Grenadinah.

Storitev za stranke

Bithoven ima omejene možnosti storitve za stranke. Zdi se, da podjetje ne upravlja posebnega oddelka za pomoč strankam. Namesto tega imajo en e-poštni obrazec in dva e-poštna naslova ([email protected] ali [email protected]). Za dodatne pritožbe ni možnosti klepeta v živo ali telefonskih številk.

Uporabniški priročnik za Bithoven: Kako nastaviti in uporabljati Bithoven

1. Prijavite se

Na Bithoven se lahko prijavite preko Bithoven.com. Za začetek preprosto vnesite svoj e-poštni naslov in želeno geslo.     bithoven-login-proces

bithoven-exchange-account-prijava

Prijavite se lahko tudi z računom Facebook ali Google.

Ko vnesete svoje podatke, kliknite zeleni gumb »Registracija«.

2. Preverjanje

Prejeli boste e-poštno sporočilo s povezavo za preverjanje. Kliknite povezavo v pošti, nato v polje na naslednjem zaslonu nastavite svojo štirimestno kodo PIN.

bithoven-varnostni ukrepi

3. Naložite dokumentacijo

Brez nadaljnjega preverjanja ste zdaj upravičeni do polaganja in trgovanja do 2 BTC.

bithoven-exchange-id-kyc-preverjanje

Če pa želite preseči omejitev 2 BTC, lahko navedete svoje ime, datum rojstva in dokumente, ki dokazujejo vaše podatke.

4. Dvofaktorska overitev

Bithoven vam omogoča nastavitev dvofaktorske avtentikacije. Lahko se odločite, da boste prejeli opozorilo vsakič, ko se nekdo prijavi v vaš račun.

Bithoven dejansko zahteva, da nastavite 2FA prek Google Authenticatorja, da izvedete polog, zato, če želite trgovati z Bithovenom, boste morali sčasoma nastaviti 2FA.

5. Način plačila

Ko končate prijavo, lahko položite depozit na Bithoven. Na spustnem seznamu v zgornji menijski vrstici izberite polog / dvig.

bithoven-plačila

Videli boste stran z vsemi možnostmi nakazila. Stran je videti takole:

bithoven-exchange-trading-options

Kliknite gumb + poleg katerega koli načina nakazila, da vplačate v tej valuti. Po kliku na gumb + bo Bithoven ustvaril naslov denarnice in prikazal naslov. Kopirajte in prilepite naslov, nato nanj pošljite denar, da opravite polog.

bithoven-bitcoin-exchange-deposit

Kot smo že omenili, boste morali pred nakazilom na svoj račun opraviti preverjanje 2FA. Za odobritev pologa uporabite aplikacijo Google Authenticator v telefonu. Optično preberite kodo QR, ki jo vidite na zaslonu.

Odvisno od kriptovalute, s katero ste opravili polog, lahko traja od nekaj minut do 8 ur, da se denar pojavi na vašem računu.

6. Trgovanje s kriptovalutami

Nakup ali trgovanje s kriptovalutami na Bithovenu je enostavno. Ko je polog zaključen, lahko obiščete stran za trgovanje in si ogledate razpoložljive trgovalne pare.

V spustnem meniju kliknite možnost Exchange, nato kliknite Trade.

bithoven-izmenjava-upravljanje portfelja

Poiščite trg, s katerim želite trgovati. Prikažejo se standardni trgovalni vmesnik, graf in grafikon.

bithoven-btc-usd-grafikon cen

bithoven-crypto-market-platforma

Če želite oddati naročilo za nakup, izpolnite stolpec za nakup ali prodajo in nato oddajte naročilo. Bithoven vam omogoča, da oddate tri različne vrste naročil, vključno s tržnimi, omejenimi in razširjenimi naročili:

Tržna naročila: kupujete ali prodajate po najboljši razpoložljivi ceni.

Omejena naročila: navedete omejitev (določeno ceno), po kateri ste pripravljeni kupiti ali prodati.

Prilagojeno naročilo: kripto kupujete ali prodajate z dodanim naročilom stop-loss.

Ko vnesete vrsto naročila, kliknite Nakup ali Prodaja, da pošljete posel na platformo.

7. Umik

Če želite izvedeti umik, pojdite na stran za umik Bithovna in nato prilepite naslov za prejem (tj. Svojo denarnico).

bithoven-umik-btc-naslov

Vnesite znesek, ki ga želite dvigniti. Preverite pristojbino in se prepričajte, da je pravilna. Nato kliknite gumb Zahteva za umik.

8. Kako zahtevati svoj brezplačni DOGE na Bithovenu

Bithoven ima brezplačno promocijo DOGE. Samo za izkoriščanje te promocije lahko dobite 100 brezplačnih DOGE.

kovanci brez bithoven-ov

Po prijavi in ​​financiranju računa pojdite na promocijski zavihek Bithoven. Na tem zavihku poiščite možnost “Free 100 Doge”, nato kliknite gumb “Get Free 100 DOGE”.

Preusmerjeni boste na stran kupona z obrazcem za vnos kode kupona. Kodo kupona prilepite v priloženo polje in kliknite gumb Preveri.

kuponi za izmenjavo bithoven

Če je bilo vse uspešno, potem mora imeti vaša denarnica Bithoven DOGE 100 DOGE. Bithoven to promocijo izvaja kot novo borzo in promocija morda ne bo trajala večno.

Končna beseda

Bithoven je nova borza z omejeno preglednostjo ali zaupanjem. Kar Bithovenu primanjkuje zaupanja, pa nadomesti pri preprostem kripto trgovanju brez preverjanja. Na Bithovenu lahko trgujete do 2 BTC samo s preverjanjem e-pošte. Če želite preseči to mejo, boste morali naložiti nekaj osnovne dokumentacije.

Druga težava z Bithovenom so razmeroma visoke provizije za trgovanje. Provizije za trgovanje Bithovna znašajo 0,2%, kar je nekoliko višje od tistega, ki ga vidimo pri drugih kripto borzah.

Če vas nobeno od teh vprašanj ne moti, je Bithoven danes ena od možnosti kripto izmenjave.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map