Bybit Exchange: Obvladajte Crypto User Review Guide

bybit-crypto-exchange

Kako uporabljati, trgovati in se prijaviti na ByBit Exchange

Bybit je borza izvedenih finančnih instrumentov za kriptovalute s sedežem v Singapurju. Cilj izmenjave je uporabnikom zagotoviti hitro, varno in enostavno za uporabo platformo, kjer lahko trgujejo s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti in trajnimi terminskimi pogodbami..

Lastnosti

 • Kripto izvedeni finančni instrumenti se izmenjujejo z do 100-kratnim vzvodom
 • Preverjanje ali KYC ni potrebno
 • Opravite več poslov z več glavnimi kriptovalutami

Načini pologa

 • BTC
 • ETH
 • EOS
 • XRP

Prednosti

 • Tržite s kriptovalutami anonimno brez preverjanja
 • Enostaven za uporabo
 • Ogromne možnosti vzvoda
 • Presenetljivo dobra storitev za stranke (24-urni klepet v živo z 1-minutnim odzivnim časom)

Slabosti

 • Omejena preglednost podjetja Bybit
 • Omejene možnosti pologa
 • Omejeni valutni pari

Uvod

Družba Bybit je bila ustanovljena leta 2018 z namenom zagotavljanja trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute, vključno s trajnimi pogodbami. Platforma je namenjena tako posameznim maloprodajnim strankam kot profesionalnim trgovcem z izvedenimi finančnimi instrumenti. Od leta 2019 Bybit trdi, da ima obseg 24-urnega trgovanja več kot 500 milijonov USD in več kot 100.000 registriranih uporabnikov.

Bybit poudarja tudi hitrost. Platforma namenja več kot 100.000 transakcij na sekundo (TPS) vsakemu trgovalnemu paru, ki je naveden na njegovi platformi, kar pomeni, da uporabniki ne bi smeli imeti težav pri trgovanju s katerim koli parom. Tudi Bybit v svoji mladi zgodovini ni trpel nobenega prijavljenega vdora ali kršitve varnosti.

Večne terminske pogodbe so bile pred dvema letoma nov koncept, ki pa so od takrat postale bolj običajne. Medtem ko so trajne terminske pogodbe BitMEX najbolj znane, tekmeci, kot je Bybit, večne terminske pogodbe vedno bolj uveljavljajo. Trajne terminske pogodbe so pogodbe brez določenega datuma poteka. Neprestano se “prevračajo”. Bybit ponuja trajne terminske pogodbe z vzvodom do 100: 1.

Druga značilnost Bybit-a je ta, da borza uporabnikom omogoča popolno anonimnost. Dokler imate preverjen e-poštni naslov ali telefonsko številko, ne boste imeli težav pri trgovanju na Bybit. Preverjanje KYC ni potrebno ali celo na voljo. Kolikor lahko ugotovimo, ni omejitev vrednosti poslov, ki jih lahko sklenete z nepreverjenim računom.

Zaradi vseh teh razlogov Bybit trdi, da je kripto izmenjava prihodnosti. Toda ali je to res res? Nadaljujte z branjem, da boste odkrili vse, kar morate vedeti o Bybitu. 

Ključne funkcije

Ključne značilnosti Bybita vključujejo:

Zavarovalni sklad: Bybit ima zavarovalni sklad za primanjkljaje poravnave terminskih pogodb. V primerih, ko je trgovec likvidiran po ceni, ki je nižja od cene stečaja, bo zavarovalni sklad pokril razliko. To preprečuje kaznovanje celotne borze.

Trgovanje z vzvodom: Bybit ponuja vzvod do 100-krat pri vsaki trgovini. Če dostopa do vzvoda do 100X, bo trgovec moral določiti maržo v višini 1% od fiktivnega zneska posla. Vzvod je na voljo pri trgovanjih XRP in EOS do 25X.

Dollarske pogodbe: Vsaka pogodba Bybit je vredna samo 1 USD.

Margin bonusi: Bybit trenutno ponuja dodatke do marže do 200 USD, da prepriča ljudi, da se prijavijo na borzo.

Bonusi za partnerje: Pridobite 10 USD, ko nekdo, ki ga napotite, v Bybit položi vsaj 0,02 BTC.

Več trgovalnih parov: Bybit ponuja trgovalne pare BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD in XRP / USD.

Ustrezni motor: Bybitov ujemajoči se motor trdi, da deluje desetkrat hitreje kot drugi ujemajoči se motorji in zagotavlja 100.000 TPS na par.

Podpora za stranke 24/7 v živo: Bybit ponuja 24-urno podporo strankam prek priročnega sistema za klepet v živo, odzivni čas pa je le 1 minuto. Bybit ponuja tudi klepet s podporo za Telegram in e-pošto.

100.000+ uporabnikov: Bybit trdi, da ima več kot 100.000 registriranih uporabnikov.

Večjezična podpora: Bybit podpira angleščino, kitajščino, tradicionalno kitajščino, korejščino in japonščino.

Bybit Valute in pari

Bybit ponuja naslednje valute in pare:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • EOS / USD
 • XRP / USD

Načini pologa in dviga, ki jih podpira Bybit

Bybit sprejema samo pologe in dvige v BTC, ETH, EOS ali XRP. S platforme ne morete položiti ali dvigniti fiat valute.

Postopek registracije in prijave bybit

Bybit ima hiter in enostaven postopek registracije in preverjanja brez preverjanja KYC. Preprosto se prijavite na Bybit.com, vnesite svojo številko ali e-poštni naslov in nato potrdite svojo številko ali e-poštni naslov.

To je to. Ko opravite to osnovno preverjanje, je vaš račun na voljo za trgovanje na Bybit

Bybit trgovanje

Bybit vam omogoča, da zavzamete dolgo ali kratko pozicijo na štirih različnih kripto / fiat parih, vključno z BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD in XRP / USD.

Provizije za bybit

Bybit zaračunava naslednje pristojbine:

Provizija za financiranje položaja

Provizija za financiranje pozicije družbe Bybit se zamenja med kupci in prodajalci in izračuna vsakih 8 ur (ob 00:00 UTC, 08:00 UTC in 16:00 UTC). Provizija za financiranje pozicije prikazuje znesek rezerve, ki jo ima sistem za plačilo naslednjega financiranja. Tako se izračuna provizija za financiranje pozicij:

 • Za dolge položaje: (količina / stečaj) x stopnja financiranja
 • Za kratke pozicije: (količina / vstopna cena) x stopnja financiranja

Provizije za trgovanje

Bybit nagrajuje izdelovalce z denarjem in uporabnikom zaračuna provizijo:

 • Provizija za izdelovalca: -0,025% (popust v višini 0,025% od prodaje se zaračuna za dajanje posla v knjigo naročil)
 • Provizija za takker: 0,075%

Pristojbine za umik

Bybit zaračuna odstopnino v višini 0,0005 BTC, kar je nekoliko nižje od povprečne provizije, ki jo zaračunavajo konkurenčne borze.

Bybitna varnostna vprašanja in izpadi

Bybit od lansiranja leta 2018 ni imel znanih večjih kršitev varnosti, vdorov ali uhajanja uporabniških podatkov. Podjetje poudarja varnost na nizki in visoki ravni. Izmenjava je v celoti šifrirana s protokolom SSL, da se zmanjša tveganje za phishing napade. Bybit je za vsa svoja sredstva uvedel tudi hierarhični deterministični (HD) sistem za shranjevanje hladnih denarnic.

Še ena imenitna varnostna značilnost, ki jo cenimo pri družbi Bybit, je sistem za obvladovanje tveganj za poravnavo terminskih pogodb. Podobno kot nekatere druge platforme za trgovanje s terminskimi pogodbami tudi Bybit upravlja zavarovalno podoben sklad za reševanje primanjkljajev pri pogodbenih poravnavah. V primerih, ko se trgovec likvidira na ravni, nižji od cene stečaja, se sredstva nadomestijo z začetno maržo, ki jo je imel likvidirani trgovec na zunanji strani posla. Razlika med ceno, po kateri je trgovec likvidiran, in stečajno ceno bo odšteta od zavarovalnega sklada. Druge platforme bodo uporabnikom v tem primeru “omogočile frizuro” in odštele sredstva z računa vsakega uporabnika.

Bybit ponuja tudi popolno dvofaktorsko overjanje (2FA).

Enostavnost uporabe

Bybit ponuja standardni trgovalni vmesnik, ki ga bodo poznali tisti, ki so uporabljali BitMEX in podobne trgovalne platforme. Kot pri drugih trgovalnih platformah z vzvodom, tudi ta v resnici ni namenjena začetnikom kripto uporabnikov. Vendar je vmesnik še vedno dovolj enostaven za uporabo.

Zaupanje in zasebnost

Kot pri drugih borzah z minimalnimi predpisi tudi Bybit razkriva malo informacij o svoji ekipi. Vemo, da ima sedež sedeža v Singapurju in na primer registriran na Britanskih Deviških otokih. Poznamo tudi imena nekaterih zaposlenih in izvršnega direktorja, kar je več informacij, kot jih dobimo pri drugih borzah. Bybit zagotovo ni najbolj pregledna izmenjava tam zunaj, je pa bolj pregledna kot mnoge njene senčne alternative. Bybit vodi izvršni direktor Ben Zhou, vi pa si lahko ogledate dodatne informacije o zaposlenih na strani Bybit’s LinkedIn.

Storitev za stranke

Bybit ponuja 24-urno podporo za klepet z odzivnimi časi 1 minute, kar običajno ponujajo le največje borze. Lepo je opaziti, da je Bybit vložil v ustvarjanje posebnega oddelka za pomoč strankam. Večina drugih novih ali manjših borz ponuja samo e-poštne obrazce ali podobne možnosti. Na Bybit se lahko obrnete celo prek Telegrama ali prek e-pošte na [email protected]

Uporabniški priročnik Bybit: Kako nastaviti in uporabljati Bybit

1. Prijavite se

bybit-prijava-postopek

Postopek registracije se začne na domači strani Bybit. Kliknite Register in nato vnesite svoje ime in geslo za začetek.

Na naslednji strani se lahko odločite za registracijo z vašim e-poštnim naslovom ali telefonsko številko (samo preklopite navigacijsko vrstico, da izberete svojo možnost).

Na tej točki lahko tudi prilepite referenčno kodo, da nagradite osebo, ki vas je napotila na platformo. Če želite v prihodnje druge uporabnike napotiti na platformo, boste prejeli nagrado v višini 10 USD, ko nekdo, ki ga napotite, na platformo položi vsaj 0,02 BTC.

Registracijska koda bo poslana na vaš e-poštni predal.

2. Preverjanje

Zdi se, da Bybit ni reguliran v nobeni državi. Kolikor lahko ugotovimo, izmenjava ne zahteva nobenega preverjanja uporabnika ali KYC.

Ko potrdite svojo telefonsko številko ali e-poštni naslov, boste imeli popoln dostop do Bybit.

Preprosto vnesite svojo kodo na to stran in počakajte, da se samodejno prijavite v platformo.

3. Naložite dokumentacijo

Bybit vam niti ne ponuja možnosti nalaganja dokumentov. Za Bybit ni dodatnih zahtev za preverjanje in vam ni treba dokončati preverjanja KYC ali naložiti kakršne koli vrste ID.

4. Dvofaktorska overitev

Bybit spodbuja uporabnike k nastavitvi dvofaktorske avtentikacije (2FA). Če želite to narediti, v zgornjem desnem kotu strani kliknite svoje uporabniško ime in nato »Račun & Varnost «, nato dvofaktorska overitev. 2FA lahko nastavite s sporočili SMS, e-pošto ali Google Authenticator.

5. Način pologa

Preden začnete trgovati, boste morali denar položiti v Bybit. Bybit sprejema samo štiri kriptovalute, vključno z BTC, ETH, EOS in XRP.

Če želite opraviti polog v izbrani kriptovaluti, na vrhu strani kliknite Sredstva. Ogledate si lahko vsa sredstva v svojem računu.

Kliknite Polog in sledite navodilom za prenos denarja v denarnico za kriptovalute.

6. Trgovanje s kriptovalutami

Če želite trgovati z Bybitom, boste morali zavzeti dolg (nakup) ali kratek (prodati) položaj. Če pričakujete, da se bodo cene zvišale, bi igrali dolgo ali naročili za nakup. Če pričakujete, da se bodo cene znižale, boste oddali naročilo na kratko ali prodali.

bybit-trading-exchange-platform

Tri možnosti naročila na Bybit vključujejo:

 • Omejeno naročilo
 • Tržno naročilo
 • Pogojni red

Prav tako lahko nastavite omejitve izgube in / ali omejitve dobička. Kot pri vsaki trgovalni platformi s finančnim vzvodom imajo lahko omejitve zaustavitvenih izgub še posebej pomembno, da se preprečijo likvidacije.

Bybit olajša nastavitev stop loss. Stran prikazuje vnaprej določen odstotek celotnega zneska vašega trgovalnega sredstva, pri katerem želite ustaviti izgubo ali ustvariti dobiček. Bybit celo samodejno ustvari “Ocenjeno likvidacijsko ceno”, ki vam pokaže možno količino likvidacije na podlagi vrednosti vzvoda.

bybit-exchange-stop-loss-investing-options

Na zgornjem posnetku zaslona smo odstotek, pri katerem smo pripravljeni izkoristiti dobiček, nastavili kot 50% vrednosti trgovanja. Bybit samodejno prikaže pričakovani dobiček v BTC. Bybit na zaslonu prikaže tudi pričakovano izgubo na zaustavitvi, ki ste jo nastavili (v tem primeru 8800 USD).

Prav tako lahko izdate tržna naročila, da dobite sredstvo po najboljši razpoložljivi ceni, ali nastavite pogojna naročila, da nastavite napredni stop loss za omejitev ali tržno naročilo. S pogojnim naročilom lahko objavite samo za dolg položaj ali zaprete na sprožilcu za kratek položaj. Zapiranje sprožilca pomeni, da morate vnesti ceno, po kateri bo vaše naročilo vstopilo v knjigo naročil. Ko je dosežena cena sprožilca, bo naročilo dostavljeno v knjigo naročil.

7. Umik

Če želite dvigniti denar s Bybitom, pojdite na zavihek Sredstva na vrhu strani in si oglejte kriptovalute v svojem računu.

Preden lahko dvignete denar z vašega računa, morate opraviti preverjanje 2FA.

Končna beseda

Bybit je borza kriptovalut, ki je hitro narasla od lansiranja leta 2018. Borza s sedežem v Singapurju ponuja štiri osnovne trgovalne pare, vključno z BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD in XRP / USD. Na katerem koli paru lahko zavzamete dolg ali kratek položaj in uživate vzvod od 25x do 100x.

Bybit ne zahteva nobenega preverjanja uporabnika: lahko anonimno trgujete brez dokončanja preverjanja KYC. Dokler imate e-poštni naslov ali telefonsko številko, lahko z Bybitom trgujete brez težav.

Primerjaj ByBit s Kraken, Gemini, Binance in Bittrex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map