ChangeNOW Exchange: Obvladajte vodnik za pregled Crypto 2020

ChangeNOW pregled

Kako uporabljati, trgovati in se prijaviti za ChangeNOW Exchange

ChangeNOW je platforma za kripto zamenjavo, ki je na voljo na spletnem mestu ChangeNOW.io. Odkrijte vse, kar morate vedeti o tej neomejeni, anonimni storitvi kripto zamenjave danes v našem pregledu.

Kaj je ChangeNOW?

ChangeNOW je platforma za zamenjavo kripto valut, ki ni skrbniška in deluje podobno kot Shapeshift in Changelly: zamenjate dve kriptovaluti, ne da bi dejansko položili kripto valuto v denarnico ChangeNOW.

Zamenjavo lahko začnete že danes na ChangeNOW.io. Platforma podpira na desetine različnih kriptovalut, vključno s skoraj vsako večjo kriptovaluto in številnimi manj znanimi kovanci. BTC, BCH, LTC, XMR, EOS, BNB, ADA in drugi so na voljo za trgovanje na platformi. tako kot fiat valute, kot sta EUR in USD.

ChangeNOW pregled izmenjave

ChangeNOW ima preprost slogan: “Hitre kripto zamenjave, brez skrbništva.” ChangeNOW ima tudi edinstvene ugodnosti, ki jih ne boste našli na vseh drugih platformah za zamenjavo – na primer možnost nakupa kripto s karticami Visa ali MasterCard.

Ena največjih ugodnosti ChangeNOW-a v primerjavi z drugimi izmenjalnimi platformami pa je, da ni omejitev: na ChangeNOW-u ni največjega zneska, s katerim lahko trgujete. Kadar koli lahko zamenjate, kolikor želite.

ChangeNOW ima še eno ugodnost nad konkurenčnimi izmenjalnimi platformami: ni potrebe po preverjanju uporabnika. Uporabnikom ni treba navesti niti telefonske številke ali e-poštnega naslova. Vsekakor vam ni treba naložiti nobenega osebnega dokumenta s fotografijo ali dokazila o naslovu.

ChangeNOW je tudi zelo enostaven za uporabo za vse na svetu. Ne glede na to, kje imate sedež, ne glede na znesek denarja, ki ga želite poslati, boste to zamenjavo lahko enostavno izvedli s storitvijo ChangeNOW.

Zakaj bi na podlagi vseh teh informacij zaupali ChangeNOW s svojim denarjem? ChangeNOW to vprašanje obravnava na svoji strani s pogostimi vprašanji in njegov odgovor je manj kot pomirjujoč:

»ChangeNOW, ki ga je ustvarila skupina izkušenih razvijalcev verig blokov, je popolnoma varna storitev s preobleko – popolnoma smo brez registracije. To našim strankam omogoča, da se izognejo identifikaciji ali finančni kraji. Ponujamo najboljše cene na trgu, saj uporabljamo zanesljive platforme za trgovanje s kriptovalutami. «

O tej “ekipi izkušenih razvijalcev verig blokov” pravzaprav ne vemo ničesar. Pravzaprav o ChangeNOW-u in ljudeh, ki ga vodijo, vemo zelo malo.

Kadar platforma za zamenjavo ne zahteva preverjanja uporabnikov, geografskih omejitev ali omejitev denarja, je to leglo za pranje denarja in druge kriminalne dejavnosti.


Za spremembo kredita platforme ChangeNOW trdi, da za preverjanje vseh transakcij uporablja “samodejni sistem za obvladovanje tveganj”. Vse sumljive transakcije bodo označene v skladu z “evropskimi direktivami o preprečevanju pranja denarja, predpisi KYC in zahtevami platforme.” Če je transakcija označena, bo od uporabnika morda potrebno dokončati preverjanje KYC / AML. Vendar ni jasno, koliko uporabnikov je dejansko označenih na platformi.

Nadaljujte z branjem in odkrijte vse, kar morate vedeti o storitvi ChangeNOW, njenih značilnostih in kako deluje.

ChangeNOW Features

ChangeNOW ugodnosti

Ključne značilnosti programa ChangeNOW vključujejo vse naslednje:

Zamenjave brez skrbništva: ChangeNOW je platforma za zamenjavo, ki ni skrbniška. Tako kot ShapeShift in Changelly vam tudi ChangeNOW omogoča zamenjavo kriptovalut, ne da bi jih deponirali na borzo. Izberete valute, ki jih želite zamenjati, nato pošljete eno valuto na naslov denarnice ChangeNOW. Takoj ko ChangeNOW prejme valuto, se druga valuta sprosti v vašo denarnico za dokončanje zamenjave. Vaše kriptovalute ni mogoče dvigniti iz borze, ker nikoli ne ostane na borzi: že je v vaši denarnici.

170+ kovancev: Od decembra 2019 ima ChangeNOW na voljo za izmenjavo 170+ kovancev.

Fiat in kriptovalute: ChangeNOW podpira na desetine kriptovalut in več fiat valut (USD in EUR).

ChangeNOW izmenjava kriptovalut

Brez omejitev: Ena največjih prednosti, ki jo ima ChangeNOW pred konkurenco, je ta, da ni omejitev. Prek ChangeNOW lahko zamenjate poljuben znesek denarja.

Ni potrebna prijava ali preverjanje: ChangeNOW pred registracijo ne zahteva registracije. Ni vam treba navesti e-poštnega naslova ali gesla. Dokler imate valuto, ki jo želite zamenjati, lahko uporabljate ChangeNOW.

Brez preverjanja KYC / AML: Z reguliranimi menjalnicami morate izpolniti preverjanje svoje stranke (KYC) in preprečevanja pranja denarja (AML), ki med drugim vključuje preverjanje vaše identitete in naslova. ChangeNOW ne zahteva niti imena.

Na voljo po vsem svetu: Ker ChangeNOW ne zahteva preverjanja uporabnika, je na voljo vsem na svetu. Ne glede na to, kje imate sedež, bi morali imeti možnost dostopa do ChangeNOWa brez težav.

kako uporabljati

Visa in MasterCard podpora: ChangeNOW je sodeloval s tretjim plačilnim procesorjem (Simplex) za sprejemanje plačil Visa in MasterCard. Če imate kreditno kartico in želite kupiti kripto, lahko to storite preko ChangeNOW.

Zamenjajte prek borz: ChangeNOW nejasno trdi, da “sodeluje z več menjalnimi partnerji”, da “v vsakem trenutku izbere najboljši menjalni tečaj na trgu”. Ko začnete trgovati prek storitve ChangeNOW, bo platforma iskala borze in poiskala najboljšega trgovinskega partnerja.

Ni minimalnega zneska: Prek ChangeNOW lahko trgujete s katerim koli zneskom, velikim ali majhnim. Najnižjih ali največjih omejitev ni (čeprav morate poslati vsaj toliko, da pokrijete standardno omrežnino blockchain).

Večjezična podpora: ChangeNOW je na voljo v več deset različnih jezikih, vključno z angleščino, francoščino, ruščino, nemščino, arabščino, kitajščino, japonščino in vsemi drugimi glavnimi jeziki.

Avtomatizirano obvladovanje tveganj: ChangeNOW se morda zdi kot “divji zahod” kripto borz. Vendar platforma trdi, da imajo vzpostavljene avtomatizirane postopke za obvladovanje tveganj, s katerimi označujejo sumljive transakcije. Vsaka posamezna transakcija se preveri in vse zastavljene transakcije se ustavijo, dokler uporabnik ne opravi dodatnega preverjanja KYC / AML (recimo s prenosom fotografije potnega lista ali državne osebne izkaznice).

Porabite USD ali EUR: Kriptovaluto lahko s fiatom kupite prek storitve ChangeNOW s katero koli kartico, s katero lahko porabite USD ali EUR. ChangeNOW je v sodelovanju z Simplexom podprl prenos fiatov in kriptovalut.

Brez žičnih nakazil: ChangeNOW ne podpira bančnih nakazil.

Partnerski program: ChangeNOW ponuja partnerski program. Če nekoga napotite na ChangeNOW in sklene pogodbo, potem lahko sklenete 0,4% njihovih poslov.

spremenjene funkcije

Dostop do API-ja: ChangeNOW ponuja API za razvijalce. S tem API-jem lahko na svoje spletno mesto dodate gumb za zamenjavo ChangeNOW, nato pa zaslužite provizije na podlagi zamenjav, opravljenih prek te platforme.

Telegram Bot: ChangeNOW vam omogoča zamenjavo žetonov z uporabo telegramskega bota. Samo povejte Telegram botu kovance, ki jih želite zamenjati, in bot bo zaključil posel.

ZDAJPlačila: ChangeNOW ponuja storitev, imenovano NOWPayments, ki vsem olajša sprejemanje plačil s kriptovalutami – recimo, če prodajate blago ali storitve prek spleta.

Visoke in zmedene provizije za trgovanje: Zdi se, da ChangeNOW zaračunava provizije od 0,5% do 4,0%, čeprav provizije niso nikjer transparentno razkrite na spletnem mestu (vsaj tako smo lahko našli). Da bodo stvari bolj zmedene, je provizija vgrajena v menjalni tečaj ChangeNOW. Pristojbine od 0,5% do 4,0% za to vrsto udobja niso tako visoke, vendar bi bili bolj pregledni.

ZDAJ Žetoni: ChangeNOW ima lastne lastne žetone, imenovane NOW Tokens. Ti žetoni služijo kot notranja valuta za izdelke ZDAJ. Kovanec je bil prvič izdan 23. aprila 2019. Gre za žeton ERC-20 in žeton Binance Change (BEP2).

changenow ZDAJ žetoni

Mobilna aplikacija: ChangeNOW ponuja mobilno aplikacijo za Android.

aplikacija za izmenjavo

Kako deluje ChangeNOW?

ChangeNOW zamenja kriptovaluto in fiat valuto v petih preprostih korakih:

Korak 1) Izberite valuto: Izberite valute, ki jih želite zamenjati. Če na primer zamenjate BTC in ETH, nato v spustnem meniju v razdelku »Pošljete« izberite BTC, nato v spustnem meniju v razdelku »You Get« izberite ETH. ChangeNOW bo samodejno izračunal znesek ETH, ki ga boste prejeli glede na trenutni menjalni tečaj.

2. korak) Vnesite naslov denarnice: Vnesite naslov svoje denarnice (vaš ETH naslov). ChangeNOW vam omogoča tudi ustvarjanje nove denarnice (recimo, če še nimate naslova ETH).

Korak 3) Potrdite informacije: Potrdite vse podrobnosti na strani ChangeNOW transakcije.

4. korak) Depozit na naslov: ChangeNOW bo nato za vas ustvaril naslov za polog bitcoinov. Pošljite svoj bitcoin na ta naslov.

Korak 5) Prejmite svoje kovance: Takoj ko ChangeNOW prejme vaš kovanec na ustvarjeni naslov denarnice, bo ChangeNOW izpustil vaše kovance (v tem primeru ETH) v denarnico, ki ste jo navedli..

Kot lahko vidite, ni potrebna nobena prijava ali preverjanje. Ni vam treba vnesti e-poštnega naslova ali telefonske številke. Gesla ni. To je preprosta, neumna platforma za zamenjavo kovancev.

ChangeNOW Cene in pristojbine

Tu so najpomembnejše pristojbine za ChangeNOW, o katerih morate vedeti.

  • Provizija za trgovanje: 0,5% do 4,0% (vgrajeno v razširitev)
  • Najvišji znesek trgovanja: Brez maksimuma
  • Minimalni znesek trgovanja: Nobenega minimuma
  • Provizija za nakup kreditne kartice: 5%
  • Najmanjši znesek nakupa s kreditno kartico: 10 dolarjev
  • Minimalni znesek za nakup Crypto z bančno kartico: 50 USD (zahteva Simplex)
  • Najvišji znesek za nakup Crypto z bančno kartico: 20.000 USD (na dan) ali 50.000 USD (na mesec) na osebo

Ni popolnoma jasno, kako ChangeNOW ravna z zamenjavami zamenjav. Ko smo s pomočjo ChangeNOW izvedli testno zamenjavo, se nam je zdelo, da nam zaračunajo provizijo v višini 4%:

Kako deluje ChangeNOW

z uporabo ChangeNOW

Pri trgovanju z večjim zneskom ETH se je menjalni tečaj nekoliko izboljšal, čeprav smo še vedno plačevali provizije za trgovanje v višini približno 2,0%.

izmenjave možnosti trgovanja

Stvari so še bolj zapletene, saj družba ChangeNOW nikjer na svoji uradni spletni strani ne razkriva svojih provizij za trgovanje. Začetna nit, ki je napovedovala začetek ChangeNOW, je predlagala provizije za trgovanje od 0,5% do 1,0%. V resnici se zdi, da je v menjalni tečaj družbe ChangeNOW vgrajena znatna provizija za trgovanje, ki trgovcem ni pregledno razkrita.

Na koncu priporočamo, da pred zamenjavo na ChangeNOW dvakrat preverite provizijo za trgovanje ChangeNOW v primerjavi z realnim tečajem, saj se zdi, da se lahko stopnje zelo razlikujejo.

Kako uporabljati ChangeNOW

Uporaba ChangeNOW je enostavna, ne glede na to, ali ste kripto ali napredni uporabnik. Tu je osnovni postopek, ki ga boste uporabili za zamenjavo s programom ChangeNOW:

1) Izbira valut

Najprej obiščite ChangeNOW.io in izberite svoje valute. Izberete lahko klasično obrestno mero (kjer stopnja niha glede na trenutne tržne razmere) ali fiksno obrestno mero (kjer plačate majhen razmik, vendar dobite fiksno, zajamčeno obrestno mero).

Kako uporabljati ChangeNOW

Za to zamenjavo zamenjamo ETH za USDT.

Kliknite »Izmenjava«.

Če nimate ETH (ali katere koli kriptovalute), lahko kripto kupite tudi z Visa ali MasterCard. ChangeNOW za obdelavo plačil uporablja Simplex. Kliknite gumb ‘Kupi kripto s kartico Visa / MasterCard’, nato vnesite podatke o trgovini in podatke o kreditni kartici.

2) Vnesite denarnico prejemnika

Na naslednji strani vas bo ChangeNOW pozval, da vnesete naslov denarnice prejemnika. To je naslov, kamor želite poslati kovance, ki jih kupujete. V tem primeru boste vnesli naslov USDT prejemnika.

kripto denarnica changenow

3) Potrdite podrobnosti

Nato vas bo ChangeNOW pozval, da potrdite vse podatke, ki ste jih navedli. ChangeNOW bo prikazal znesek, ki ga pošiljate, približni znesek, ki ga prejemate, trenutni menjalni tečaj, predvideni čas prihoda in naslov denarnice prejemnika.

menjalniški kovanci

Preden kliknete »Potrdi«, še enkrat preverite vse te podatke.

4) Pošlji sredstva

ChangeNOW bo ustvaril naslov denarnice. Na ta naslov pošljete denar, ChangeNOW pa bo počakal, da prispejo vaša sredstva.

pošiljanje kripto sredstev na izmenjavo

Ko ChangeNOW prejme vaša sredstva, se vrstica napolni, nato pa ChangeNOW izvede zamenjavo z enim od svojih borznih partnerjev.

5) Prejemajte sredstva

Ko je zamenjava končana, ChangeNOW sredstva pošlje v vašo denarnico.

Vnesete lahko e-poštni naslov, da prejmete obvestilo, ko je zamenjava končana, čeprav ni obvezno.

prejemanje sredstev na izmenjavi

O ChangeNOW

ChangeNOW je vključen pod imenom ChangeNOW International Ltd. Na uradnem spletnem mestu ChangeNOW je naveden registrirani naslov v Belize Cityju v Belizeju, čeprav ima ChangeNOW tudi poštni naslov v Amsterdamu..

O ChangeNOW

Obstaja nekaj polemik glede lokacije ChangeNOW in ozadja njenih ustanoviteljev. Kot je razvidno iz izvirna nit 2017 ustanovitelji družbe ChangeNOW so med napovedjo podjetja med drugim tudi dva ruska državljana, med njimi Roman Lapin Dmitrievich (50-odstotni lastnik) in Petr Sergeev Konstantinovič (50-odstotni lastnik). Tretji posameznik, Konstantin Brumm Aleksandrovich, je prav tako naveden kot izvršni direktor.

Ker je tovrstno poslovanje v Rusiji nezakonito, se je zdelo, da je ustanovna ekipa pobegnila iz svojih prvotnih pisarn v Sankt Peterburgu v Rusiji kmalu po objavljeni spletni knjigi ChangeNOW..

kontaktirajte ChangeNOW

Vsekakor se zdi, da je ChangeNOW danes legitimen in podjetje še naprej posluje z registriranim naslovom v Belize Cityju in naslovom pisarne v Amsterdamu. Podjetje je pregledno glede svojih kontaktnih podatkov, telefonske številke in družbenih medijev.

Končna beseda

ChangeNOW je ena najbolj edinstvenih swap platform, ki je danes na voljo. Zahtevki družbe ChangeNOW za omogočanje zamenjave katere koli kriptovalute v katerem koli znesku brez skrbništva, registracije ali preverjanja KYC / AML.

Vendar obstaja nekaj pomislekov glede tega, kako deluje ChangeNOW. Prvič, platforma vnaprej ne razkrije svojih provizij, ampak se zdi, da v svoj razpon tečaja združi provizije od 1,0% do 4,0%. Drugič, malo vemo o ustanovni ekipi podjetja ali kje ima sedež. Tretjič, ChangeNOW ni videti kot “resnična” ne skrbniška borza, saj platformi še vedno zaupate s svojimi kovanci, medtem ko deluje na iskanju partnerja za zamenjavo, preden dokončate zamenjavo.

Če vas nobeno od teh vprašanj ne zadeva, je ChangeNOW lahko ena najmočnejših swap platform, ki so na voljo danes. Zdi se, da ponuja enostavne zamenjave kripto in fiat valut brez registracije brez minimalnih ali največjih zneskov. Tega pri drugih izmenjalnih platformah, kot sta Changelly in ShapeShift, ne vidite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map