Denarna aplikacija: Vodnik za pregled uporabnikov Square Crypto Exchange

pregled kvadratne denarne aplikacije

Kako uporabljati, trgovati in se vpisati v vodnik po aplikacijah Square Cash

Aplikacija Square Cash je aplikacija za enakovredno plačevanje, katere cilj je olajšati pošiljanje, zapravljanje in prihranek denarja. Aplikacija Cash omogoča tudi nakup in prodajo bitcoinov. Tukaj je naš pregled aplikacije Square Cash, ki jo vodi direktor Twittera Jack Dorsey.

Pokrijmo vse v priljubljeni aplikaciji Cash, od pristojbin, uporabe kartice, zasebnosti / varnosti do postopka prijave.

Lastnosti

 • Nakup, prodaja in prenos bitcoinov brez dodatnih provizij
 • Na voljo za iOS ali Android
 • Pošiljajte in prejemajte plačila od vseh

Načini pologa

 • Bitcoin (tukaj preverite ceno BTC v živo)
 • Fiat valute
 • bančno nakazilo

Prednosti

 • Brezplačna plačilna storitev
 • Preprost, jasen vmesnik in nastavitev
 • Naročite brezplačno debetno kartico za porabo sredstev Cash App kjer koli

Slabosti

 • Nizke dnevne omejitve plačil
 • Ni tako pogosto uporabljen kot konkurenti, kot je Venmo
 • Brez mednarodnih plačil

Uvod v gotovinsko aplikacijo

square-cash-app-buy-bitcoin

Square’s Cash App je priljubljena aplikacija za plačevanje, ki je na voljo brezplačno za iOS in Android. Aplikacija omogoča brezplačno pošiljanje in prejemanje denarja s presenetljivo preprostim uporabniškim vmesnikom. Kadar koli lahko povežete bančni račun, naročite debetno kartico Visa in dvignete denar na svojo banko.

Cash App, ki je novo ime po prehodu iz Square Cash, podpira tudi bitcoin. Bitcoin lahko kupujete in prodajate neposredno v aplikaciji. Bitcoin lahko kupite, nato ga prodate z dobičkom in ta dobiček dvignete na svoj bančni račun. Bitcoin lahko tudi prenesete iz denarnice v aplikacijo Cash, da ga prodate ali porabite.

Cash App za večino običajnih transakcij ne zaračunava pristojbin, čeprav bodo podjetja ob prejemu plačil plačala 2,75% provizije. Osebni prenosi in običajni dvigi so brezplačni. Pri nakupu bitcoinov ne boste plačali nobenih dodatnih provizij, čeprav lahko Square zasluži s širjenjem.

Aplikacija Cash je v ZDA na voljo samo prebivalcem 50 držav (ozemlja niso vključena). Square je pred kratkim izdal različico aplikacije Cash tudi v Združenem kraljestvu.

Cash App ima več glavnih prednosti pred konkurenco. Ima najlažji vmesnik za plačila, ki ga boste na primer videli v panogi, in preprosto je preprosto, da vsakdo – tudi nekdo, ki je tehnološko nepismen – pošilja in prejema denar prek aplikacije Cash. Je tudi ena redkih aplikacij, ki podpira bitcoin. Provizije so konkurenčne drugim plačilnim platformam, čeprav ima Cash App dnevne omejitve nekoliko nižje od konkurentov, kot je Venmo.

Square je ponudnik plačilnih storitev s sedežem v San Franciscu, ki ga vodi izvršni direktor Jack Dorsey (ki je tudi soustanovitelj in izvršni direktor družbe Twitter). Podjetje ponuja rešitve prodajnih mest (POS) milijonom podjetij po ZDA in po vsem svetu.

Ključne značilnosti gotovine

gotovinska aplikacija-uporaba-bitcoin-plačila

Ključne značilnosti Cash App by Square vključujejo:


Najlažji vmesnik za plačilne aplikacije: Venmo in Google Pay imata enostaven vmesnik, vendar nobeden od njih ni tako dober kot uporabniški vmesnik aplikacije Square Cash. Za vsakogar je preprosto uporabiti.

$ Cashtags: Cash App je ustvaril nekaj, imenovano “$ Cashtags”. Denar lahko pošljete nekomu samo z uporabo njegovega URL-ja Cashtag, ne da bi zahtevali e-poštne naslove ali telefonske številke. Svojo $ Cashtag lahko objavite tudi tako, da vam kdo pošlje denar (recimo za donacijo).

Povežite se s prejemniki plačil prek povezave Bluetooth: Aplikacija Square Cash omogoča iskanje lokalnih prejemnikov plačil in povezovanje z njimi prek povezave Bluetooth LE.

Na voljo za iOS in Android: Aplikacijo lahko brezplačno prenesete iz trgovin z aplikacijami za iOS ali Android.

Porabite z debetno kartico Visa z brezplačno gotovinsko kartico: Aplikacija vam omogoča, da naročite debetno kartico Vash Cash Card, nato pa porabite sredstva s svojega računa Cash App v kateri koli trgovini, ki sprejema Visa. To je preprost način za dostop do denarja na vašem računu. Nekateri trgovci na drobno uporabnikom Cash App ponujajo tudi različne “Booste” (popuste).

kvadratna gotovinska kartica

Osebna ali poslovna uporaba: Ko prvič nastavljate aplikacijo, boste pozvani, da izberete osebno ali poslovno možnost. Če nameravate račun uporabljati za oba, potem Square priporoča, da nastavite dva različna računa in preklapljate med njima za plačila.

Pošiljanje in prejemanje denarja prek iMessage ali Facebook Messengerja: Aplikacija Cash se neposredno integrira z iMessages sistema iOS in uporabnikom Apple omogoča pošiljanje in prejemanje sredstev samo s pošiljanjem besedila. Enako lahko storite s Facebook Messengerjem.

Pošlji denar s Siri: Cash App vam omogoča celo pošiljanje denarja s Siri. Siri lahko prosite, da pošlje denar vsem v vašem imeniku. Lahko na primer rečete: “Hej Siri, očetu pošlji 50 dolarjev z gotovino”.

Takojšnji ali standardni bančni nakazila: Square Cash lahko sredstva nakaže na bančni račun z dvema hitrostma: standardno ali takojšnjo. Običajni prenosi na vaš račun trajajo do tri dni. Takojšnji prenosi bodo takoj prišli na vaš bančni račun.

Brez pristojbin: Aplikacija Cash ne zaračunava denarja za običajna nakazila z debetnih računov. Vendar pa pošiljatelji zaračunajo 3% provizije, če uporabljajo kreditno kartico. Prav tako vam bomo zaračunali 1,5% provizije, če izberete možnost “takojšnjega” vplačila sredstev namesto “standardne” možnosti.

Višje pristojbine za podjetja: Aplikacija Cash ne zaračuna standardnih nakazil med prijatelji. Poslovni uporabniki pa bodo plačali 2,75% provizije za vsako prejeto plačilo, podobno kot PayPal.

Trgovski računi: Če ob prijavi za aplikacijo Cash izberete možnost »posel«, lahko povrnete kupnino. To je edina razlika med poslovnim in osebnim računom Cash App.

Nizke dnevne omejitve plačil: Aplikacija Square Cash ima nizke dnevne omejitve v primerjavi s številnimi konkurenti. V sedemdnevnem obdobju lahko pošljete do 250 USD, na 30-dnevno obdobje pa do 1000 USD. Za primerjavo, Venmo ima tedensko zgornjo mejo 300 USD, ki z nadaljnjim preverjanjem naraste na 3000 USD, medtem ko ima Google Pay omejitev 9.999 USD na transakcijo..

Višje omejitve plačil po preverjanju: Ko dokončate preverjanje z aplikacijo Cash, se bodo vaše omejitve plačil zvišale, čeprav ima Square še vedno nižje omejitve od svojih konkurentov. S preverjanjem imate omejitev pošiljanja 2500 USD na teden in nobene omejitve prejema.

Standardni postopek preverjanja: Če želite preveriti svoj račun v aplikaciji Cash in odkleniti višje omejitve porabe, boste morali preveriti svoje ime, datum rojstva in zadnje štiri številke SSN-ja.

Brez funkcij socialnega mreženja: Venmo ima družabni vir, ki omogoča ogled plačil, poslanih med prijatelji. Aplikacija Cash nima nobenih družabnih virov.

Brez mednarodnih plačil: Aplikacija Cash ne dovoljuje pošiljanja plačil na mednarodni ravni. Kot uporabnik aplikacije American Cash App na primer ne morete poslati denarja svojemu prijatelju v Nemčiji.

Podpora za Apple Watch: Aplikacija Square’s Cash dobro deluje z Apple Watchom. Izvajate lahko preprosta opravila, na primer sprejemanje ali zavračanje plačil in pošiljanje navideznih skladov gotovine prijateljem in družini prek Bluetootha, na primer vse iz Apple Watch.

Brez povezave s kvadratnimi POS stroji: Številna mala in srednje velika podjetja uporabljajo Square kot svojo prodajno točko (POS). Na žalost aplikacije Cash App ni mogoče povezati s sistemom Square POS, kar pomeni, da denarja Cash App ne morete zapraviti pri prodajalcih, ki uporabljajo Square.

Na voljo različica za Združeno kraljestvo: Čeprav aplikacija Cash ne podpira mednarodnih plačil, je Square pred kratkim izdal različico aplikacije Cash za prebivalce Združenega kraljestva.

Nakup Bitcoin: Januarja 2018 je Square svoji aplikaciji Cash dodal podporo za bitcoin, ki uporabnikom omogoča, da kupujejo in prodajajo bitcoin v aplikaciji. V aplikaciji lahko kupite bitcoin, ga zadržite, nato prodate za dobiček in dobiček dvignete na svoj bančni račun.

gotovina-aplikacija-nakup-prodaja-bitcoin

Brez plačila pri nakupu Bitcoinov: Aplikacija Cash pri nakupu ali prodaji bitcoinov ne zaračunava nobene provizije. Vendar pa lahko aplikacija uporabi menjalni tečaj, ki temelji na velikosti vaše transakcije in razmiku, ki ga določa volatilnost na ameriških kripto borzah..

Položite Bitcoin: Junija 2019 je Square dodal možnost nalaganja bitcoinov v aplikacijo. Zdaj lahko aplikacijo Cash uporabljate kot denarnico in sredstva iz obstoječe bitcoin denarnice prenesete v aplikacijo Cash..

square-cash-app-user-history

Valute in pari aplikacije Square Cash

cash-app-invest

Aplikacija Cash trenutno podpira samo Bitcoin (BTC). BTC lahko kupujete in prodajate za USD.

Načini nakazila in dviga, ki jih podpira aplikacija Square Cash App

Aplikacija Square Cash se poveže z vsemi večjimi bankami in vam omogoča prenos denarja neposredno v banko in iz nje. Izberete lahko standardni polog ali dvig, ki je brezplačen in traja do tri dni, ali takojšen polog ali dvig, ki je takojšen in ima 1,5% provizije.

Proces registracije in prijave aplikacije Square Cash

Aplikacija Cash ima enostaven postopek registracije in prijave. Aplikacijo brezplačno namestite v trgovini z aplikacijami za Android ali iOS. Denar lahko pošljete in prejmete takoj. Če želite povečati omejitve plačil, boste morali osebno izkaznico potrditi z navedbo imena, datuma rojstva in zadnjih štirih številk SSN-ja. Če želite uporabljati aplikacijo Cash, morate biti stari 18 let in živeti v eni od 50 držav (mednarodne različice aplikacije so na voljo tudi prebivalcem Združenega kraljestva).

Trgovanje z aplikacijami Square Cash

Aplikacija Square Cash vam omogoča nakup in prodajo bitcoinov brez dodatnih stroškov. Skozi kvadrat kupujete in prodajate bitcoin. Ne gre za izmenjavo P2P.

kvadrat-gotovina-app-kripto-plačila

Provizije za kvadratne gotovine

Cash App ne zaračunava pristojbin za pošiljanje bremenitev. Vendar pa pošiljatelji za uporabo kreditne kartice zaračunajo 3% provizijo. Plačali boste tudi 1,5-odstotno provizijo, če denar nakažete na svojo banko z uporabo možnosti »takojšnje« namesto »standardne«. Lastniki podjetij plačajo 2,75% provizije za vsako prejeto plačilo:

 • Pošiljanje in prejemanje denarja: Brezplačno za osebno uporabo (2,75% pristojbina za prejemanje poslovnih plačil)
 • Pristojbine za umik: Brezplačno (za običajne dvige) ali 1,5% (za takojšnje dvige)
 • Provizije za kreditne kartice: 3%
 • Nakup in prodaja Bitcoinov: Brezplačno (lahko se uporabi razmik tečaja)

Za uspešno pošiljanje plačila prek aplikacije Cash morate opraviti šest korakov:

1) odprite aplikacijo 2) vnesite znesek 3) tapnite plačilo 4) vnesite $ Cashtag, podatke o telefonu in e-pošti 5) opombo o plačilu 6) tapnite plačilo

Varnostna vprašanja in izpadi aplikacije Square Cash App

Aplikacija Cash je zelo priljubljena v plačilni industriji. Izdeluje ga Square, eden največjih ponudnikov plačil v industriji. Spletno mesto Square opisuje, kako aplikacija Cash uporablja enako infrastrukturo za odkrivanje prevar in varnostne standarde, ki jih uporablja za svoje poslovne stranke, ki zaključujejo prodajne transakcije. Poleg tega se pri pošiljanju denarja prek aplikacije Cash podatki šifrirajo, preden se pošljejo na strežnike Square. Druge varnostne funkcije vključujejo dvofaktorsko overjanje (pred pošiljanjem plačila lahko vnesete geslo) in integracijo z Touch ID in Face ID.

Enostavnost uporabe aplikacije Square Cash

Aplikacija Cash je doslej najlažja aplikacija za plačevanje. Ima preprost vmesnik, ki ne zahteva vadnice. Odprite aplikacijo in pošljite denar. Ne postane veliko lažje od tega.

Zaupanje in zasebnost aplikacije Square Cash App

Square je zelo spoštovan ponudnik plačilnih storitev, kar pomeni, da Cash App izdeluje eno najbolj zaupanja vrednih imen v panogi. Vaši podatki so šifrirani, preden jih pošljete na trg, aplikacija Cash pa uporablja PCI DSS (Standard za zaščito podatkov o plačilnih karticah) 1. stopnje, kar je enaka zaščita, ki jo uporabljajo glavne kreditne kartice. Za plačila lahko omogočite tudi preverjanje Face ID ali Touch ID.

Služba za stranke aplikacije Square Cash

Square vam omogoča, da se prek aplikacije obrnete na podporo strankam (tapnite svoj profil, nato se pomaknite navzdol in tapnite Gotovinska podpora). Aplikacija Cash ima slabe ocene za storitve za stranke. Številne stranke se pritožujejo, da prejmejo takšno sporočilo, nato pa se trudijo, da bi nato omogočile svoj račun: »Po nedavnem pregledu vašega prenosa sredstev smo zaznali uporabo aplikacije Cash App za dejavnosti, ki kršijo pogoje storitve Square. Posledično ne boste mogli več uporabljati aplikacije Cash za pošiljanje ali prejemanje plačil. « Po prejemu tega sporočila bo morda težko znova omogočiti račun.

Uporabniški priročnik za aplikacijo Square Cash: Kako nastaviti in uporabljati aplikacijo Cash

kako namestiti-gotovino-aplikacijo

1. Prijavite se

Namestite aplikacijo Cash for iOS ali Android.

2. Preverjanje

Denar lahko v aplikaciji takoj pošiljate in prejemate. Dodate lahko stike, pošljete denar prek iMessage ali Facebook Messenger ali pošljete in prejmete sredstva prek $ Cashtag.

3. Dvofaktorska overitev

Brez preverjanja ima aplikacija Square Cash nizke dnevne omejitve plačil. V sedemdnevnem obdobju lahko pošljete do 250 USD, v 30-dnevnem pa do 1000 USD.

Če želite zvišati svoje omejitve, boste morali dokončati preverjanje, tako da navedete svoje ime, datum rojstva in zadnje štiri številke svojega SSN.

4. Način plačila

Bančni račun lahko povežete z aplikacijo Square Cash za polog in dvig denarja neposredno iz banke.

Naročite lahko tudi brezplačno fizično debetno kartico, s katero lahko sredstva v gotovini porabite v kateri koli trgovini, ki sprejema Visa.

5. Trgovanje s kriptovalutami

Bitcoin lahko kupujete in prodajate v aplikaciji Cash brez dodatnih provizij (čeprav Square lahko zasluži od širjenja).

Kupite lahko le 1 dolar bitcoinov in BTC takoj prispe v aplikacijo. BTC lahko tudi prenesete iz denarnice v aplikacijo Cash.

6. Umik

Denar lahko kadar koli dvignete iz aplikacije Cash. Na voljo sta dve možnosti dviga, vključno s standardnimi dvigi, ki so brezplačni in trajajo do tri dni, ter takojšnji dvigi, ki so takojšnji in imajo 1,5% provizije.

Končna beseda

cash-app-square-pregled

Aplikacija Square Cash je ena izmed najbolj priljubljenih plačilnih aplikacij, ki so danes na voljo. Trenutno tekmuje z Venmo, Google Pay in Apple Pay za tržni delež.

Aplikacija Cash je v mnogih pogledih podobna svojim tekmecem. Ima podobne provizije, omejitve plačil in uporabnost.

Aplikacija Cash pa ima najboljši in najlažji uporabniški vmesnik v panogi. Ima tudi najboljšo podporo Bitcoin svojih konkurentov, ki vam omogoča, da kupujete, prodajate, prenašate in hranite Bitcoin, in sicer vse neposredno v aplikaciji. Danes je na voljo kot brezplačen prenos za iOS in Android z obsežnimi možnostmi podpore za bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map