Izmenjava PIT s strani Blockchain.com: Uporabniški pregled

The-Pit-blockchain pregled

Popoln uporabniški priročnik na novi platformi za trgovanje s kriptovalutami Blockchain.com, imenovani The PIT.

Kako uporabljati, trgovati in se pridružiti borzi Pit Blockchain.com

PIT je nova “platforma za kripto trgovanje na institucionalni ravni”, ki jo je Blockchain poleti 2019 po letu, ko je prikrivala razvoj, začela ekipa, ki vključuje člane NYSE, TD Ameritrade in Google.

Lastnosti

 • Lastniški motor za ujemanje in trgovalna platforma
 • Razvit na skrivaj v celotnem letu 2018 za beta izdajo julija 2019
 • “Šifriranje vojaškega razreda”

Načini pologa

 • Bančno nakazilo (EUR, USD in GBP)
 • Kripto vloge (BTC, ETH, BCH, LTC, USDT in PAX)
 • SEPA (EUR)

Prednosti

 • Na voljo za namizje, iOS ali Android
 • Najhitrejše trgovine v industriji
 • Neposredna povezava z Blockchain denarnico

Slabosti

 • Omejeno število trgovalnih parov ob zagonu
 • Še vedno zaračunava provizije izdelovalcem (0,02%) in provizije (0,05%), ko trgujejo več kot 1 milijardo USD na mesec

Uvod

Blockchain je julija 2019 napovedal izmenjavo kriptovalut, imenovano The PIT, izmenjava je bila že od samega začetka podkovana z zvezdicami: v uvodnem videu, ki napoveduje začetek menjave, je nastopil William Shatner. Izmenjava je bila razvita tudi v partnerstvu s strokovnjaki iz NYSE, TD Ameritrade, Goldman Sachs, UBS, Google, Interactive Brokers in Revolut. Blockchain, ki ga podpirajo ti vrhunski partnerji, trdi, da je PIT najhitrejša kripto borza danes na svetu.     the-pit-blockchain-exchange

Blockchain je svojo kripto trgovino zasnoval tako za institucionalne kot za male vlagatelje. Je “platforma za kripto trgovanje institucionalnega razreda”, kar pomeni, da je dovolj dobra za institucionalne vlagatelje, hkrati pa primerna tudi za običajne male vlagatelje.

Vse to zveni dobro – toda ali PIT izpolnjuje visoke zahteve Blockchaina?

No, resnično se zdi, da je PIT najhitrejša borza kriptovalut na svetu, saj Blockchain trdi, da lahko uporabniki sklenejo pogodbo v 40 mikrosekundah, kar pomeni, da lahko vsak trgovec s kriptoassetom vsako sekundo naredi milijone naročil. Platformo je zasnoval nekdanji glavni arhitekt newyorške borze. Prav tako je nameščen v Equinix LD4, vodilnem podatkovnem centru za trgovanje z nizko zakasnitvijo. PIT pokliče svoj ujemajoči se mehanizem »živo srebro« Noben drug ujemajoč se motor ne more hitreje obdelati poslov kot The PIT’s Mercury.

Druga imenitna lastnost PIT je integracija s priljubljeno Blockchain denarnico. S povezavo denarnice Blockchain s sistemom PIT lahko trgovci hitro premaknejo kriptovalute z borze nazaj na lastno varno shrambo.

blockchain-the-pit-exchange

PIT tudi veliko naredi glede svoje likvidnosti. Da bi zagotovil močno likvidnost, je Blockchain sodeloval z “globalnimi oblikovalci trga”, da trgovcem kadar koli omogoča trgovanje med katerimi koli trgovalnimi pari. Danes je na borzi na seznamu 26 trgovalnih parov, vključno s parom fiat-to-crypto in crypto-to-crypto.

PIT ima veliko moči, ki leži pod pokrovom, vendar uporabniški vmesnik ostaja poenostavljen in enostaven za uporabo. Napredni trgovci lahko prilagodijo armaturno ploščo svojim edinstvenim potrebam, medtem ko bodo trgovci začetniki našli dostopno in enostavno za uporabo platformo, ki ustreza njihovim potrebam.

Ključne funkcije

Ključne značilnosti PIT vključujejo:

Najhitreje ujemajoč se motor: PIT trdi, da ima najhitreje ujemajoč se motor v industriji, in ne vidimo veliko razlogov za dvom v to trditev. Trgovci lahko vsako sekundo oddajo milijone naročil, pri čemer se vsak posel zaključi v 40 mikrosekundah.

26 trgovalnih parov: Ob zagonu PIT podpira 26 trgovalnih parov. PIT optimistično to imenuje “cona zlatokosih” trgovalnih parov. Ni premalo in ne preveč: je ravno prava številka.

Dobra podpora globalnega bančnega omrežja: PIT nudi številne enostavne možnosti polog zaradi neposrednih povezav z globalno bančno mrežo. Z bančnim nakazilom lahko enostavno položite USD, EUR in GBP. Kripto depoziti so na voljo tudi v BTC, ETH, USDT in PAX.

Upravlja se iz podatkovnega centra z nizko zakasnitvijo: Sistem za ujemanje PIT je že hiter, a da bi bil še hitrejši, ga poganja legendarni podatkovni center Quinix LD4, ki je opisan kot “eden najhitrejših in najbolj zanesljivih” podatkovnih centrov na svetu.

Varnost vojaškega razreda: PIT trdi, da ponuja varnost vojaškega razreda, primerno za institucije, ki iščejo največjo možno zaščito.

Integracija Blockchain Wallet: PIT se brez težav integrira z Blockchain Wallet, priljubljeno programsko opremo za kripto denarnice, ki jo je izdelal Blockchain, z uporabo novega API-ja Blockchain Connect. Vsa sredstva, ki jih imate na svojem računu na PIT, lahko takoj prenesete na svojo denarnico Blockchain, da boste lahko v celoti pod nadzorom svojih zasebnih ključev.

Primerno za začetnike in napredne vlagatelje: PIT je institucionalna platforma, čeprav še vedno poskuša poskrbeti za male vlagatelje. Armaturno ploščo lahko prilagodite ali pustite, kot je.

Skrivno razvito z vodilnimi v industriji: PIT ima eno zanimivejših zgodb o večjih borzah. Izmenjavo je v letu 2018 na skrivaj razvila prikrita ekipa. V ekipo so bili vključeni strokovnjaki iz NYSE, TD Ameritrade, Google in drugih vodilnih organizacij.

Še vedno v beta različici: Po uvedbi julija 2019 je PIT uradno še v različici beta (od oktobra 2019).

Konkurenčne pristojbine: Provizije za trgovanje s PIT so primerne v primerjavi z drugimi reguliranimi ponudniki. Če trgujete manj kot 100.000 ameriških dolarjev na mesec, boste plačali 0,24% honorarja za udeležence in 0,14% honorarja proizvajalca. Od tam cene še naprej padajo. Če se te številke slišijo čudno specifično, potem obstaja razlog: stopnje PIT so 0,01% nižje od Coinbase Pro.

Integrirani grafikoni TradingView: Zahvaljujoč integraciji s sistemom TradingView vam PIT omogoča prilagajanje grafikonov s stotinami tehničnih študij in risb. Izberite med svečniki in fibonacisi, da ustvarite svojo lastno lečo na kripto trgih.

Na voljo v več kot 200 državah: Za razliko od drugih visoko reguliranih borz je PIT na voljo skoraj po vsem svetu. Na PIT se lahko prijavite iz več kot 200 držav.

Valute in pari PIT

PIT ob zagonu ponuja 26 trgovalnih parov. Temu pravijo “Zlatokoška cona” trgovalnih parov, ker je ravno pravšnje število parov. Obstajajo USD pari (BTC / USD, ETH / USD, BCH / USD, LTC / USD, PAX / USD, USDT / USD in XLM / USD), EUR pari (BTC / EUR, ETH / EUR, BCH / EUR, LTC / EUR, USDT / EUR, PAX / EUR in XLM / EUR), GBP parovi (BTC / GBP), BTC parovi (ETH / BTC, LTC / BTC, BCH / BTC in XLM / BTC), ETH parovi ( BCH / ETH in LTC / ETH), USDT parov (BTC / USDT, ETH / USDT, BCH / USDT in LTC / USDT) ter parov PAX (BTC / PAX, ETH / PAX, BCH / PAX, LTC / PAX, in XLM / PAX).

Načini pologa in dviga, ki jih podpira PIT

PIT podpira vloge v fiatnih valutah z bančnim nakazilom v USD, GBP in EUR. Na platformo lahko položite tudi katero koli podprto kriptovaluto, vključno z BTC, ETH, USDT in PAX.

Postopek registracije in prijave PIT

PIT sprejema uporabnike iz več kot 200 držav po vsem svetu. Dokler niste v sankcionirani državi (kot je Severna Koreja), ne bi smeli imeti težav s prijavo na PIT. Postopek prijave je preprost in podoben kateri koli drugi kripto izmenjavi. Registracijo lahko dokončate v 3 minutah, nato pa sredstva takoj vplačate.

Trgovanje s PIT

PIT ponuja edinstven trgovalni vmesnik v primerjavi z drugimi večjimi borzami. Namesto majhnega besedila in številnih grafov drugih borz ima PIT svojo edinstveno zasnovo. Barve učinkovito uporablja za prikaz gibanja na trgu. Glavni zaslon za trgovanje prikazuje grafikon gibanja cen bitcoinov, na dnu pa si lahko ogledate tudi knjigo naročil, okno za nakup / prodajo in seznam najnovejših člankov o bitcoinih. Je dobro zasnovan vmesnik in lahko ugotovite, da je lastniška platforma, zgrajena od začetka, da se razlikuje od drugih izmenjav.

Pristojbine za PIT

PIT ima konkurenčno strukturo provizij, ki je podobna drugim reguliranim borzam, kot so Gemini, Binance, Coinbase in Kraken (čeprav je PIT plačal svoje provizije za 0,01 do 0,02% nižje od glavnih konkurentov).

 • Provizija za izdelovalca: 0,14% (od 0 do 99.999,99 USD na mesec) do 0,02% (več kot 1 milijardo USD na mesec)
 • Taker Taker: 0,24% (od 0 do 99 999,99 USD na mesec) do 0,05% (več kot 1 milijardo USD na mesec)
 • Provizija za polog SEPA: 0 USD
 • Pristojbina za umik SEPA: 0 USD (najmanj 50 EUR)
 • USD polog v gotovini: prost
 • Dvig žice v USD: 10 USD (domače) ali 30 USD (tuje)

Obstaja tudi najmanjši znesek za dvig 5000 USD za dvige tujih žic (noben minimum za dvige domačih žic). Dvig gotovine se šteje za tuj, če je ciljna banka kje zunaj ZDA.

Varnostna vprašanja PIT in izpadi

PIT se je začel julija 2019. Do zdaj je gladko plulo za kripto izmenjavo “vojaške stopnje varnosti”. PIT ni utrpel nobenih večjih, javno razkritih varnostnih kršitev ali uhajanja podatkov, niti izmenjava že dolgo ni upadala..

Enostavnost uporabe PIT

PIT je presenetljivo enostaven za uporabo. Če se vam okna trgovanja na običajnih kripto borzah zdijo zastrašujoča, potem je začetnik prijazen videz PIT lahko prava izbira. Besedilo je krepko in veliko, uporabniški vmesnik pa vas ne preplavi z barvami, številkami ali gumbi. Je preprost, vendar ga je mogoče prilagoditi, da je bolj napreden.

Zaupanje in zasebnost PIT

Običajno je težko zaupati popolnoma novi kripto izmenjavi. PIT pa so med drugimi pomembnimi organizacijami razvili strokovnjaki iz TD Ameritrade, Googla in NYSE. Razvijalec borze, Blockchain, je tudi dolgoletni član kripto skupnosti, ki je do danes odgovoren za ustvarjanje približno 40 milijonov Blockchain denarnic. Sedež PIT ima v Luksemburgu.

Služba za pomoč PIT

PIT ima center za podporo, na katerega se lahko obrnete prek spletnega obrazca. Preprosto oddajte zahtevo in prejmite odgovor v 1-2 delovnih dneh. Na splošno je služba za pomoč strankam PIT dobro pregledana na spletu.

Navodila za uporabo PIT: Kako nastaviti in uporabiti PIT

Registracija za PIT in prvič uporaba borze je dokaj enostavna. Za prvo trgovanje sledite tem korakom.

1. Prijavite se

Obiščite naslovno stran in v zgornjem desnem kotu zaslona kliknite »Prijava« ali »Prijava«.

V obrazec vnesite svoje ime, e-poštni naslov in geslo.prijava-blockchain-com-the-pit

2. Preverjanje

PIT vam bo poslal e-poštno sporočilo za preverjanje. Kliknite povezavo v sporočilu, da potrdite svoj e-poštni naslov. Vaš račun bo odprt.

overjanje thepit-blockchaindenarnica-pit-blockchain

e-poštno sporočilo the-pit-blockchain

blockchain-the-pit-account

varnost-izmenjava-jamepotrditev jame

3. Dvofaktorska overitev

PIT vas prisili, da z aplikacijo Google Authenticator nastavite dvofaktorsko overjanje (2FA). 2FA je obvezen na PIT, preden lahko položite sredstva.

blockchain-the-pit-exchange-2fa

Po konfiguraciji aplikacije v mobilni napravi boste lahko ustvarili geslo, ki se spremeni vsakih 30 sekund. To kodo morate vnesti vsakič, ko se poskušate prijaviti v svoj račun ali dvigniti sredstva.

Nato boste morali dokončati preverjanje KYC / AML. Vsi uporabniki morajo imeti najmanj srebrni nivo KYC, da lahko trgujejo pri The PIT. Navesti morate uradno ime, preverjen e-poštni naslov, datum rojstva in naslov.

Za nadgradnjo na preverjanje Gold Tier KYC boste morali priložiti fotografijo osebnega dokumenta s fotografijo, ki ga je izdal državni organ, skupaj s svojo fotografijo. Preverjanje zlata stopnje KYC omogoča večje trgovalne zneske in več funkcij.

4. Način plačila

Po zaključku preverjanja lahko svoj račun financirate s kriptovalutami (BTC, ETH, PAX ali USDT), bančnim nakazilom (USD iz ameriške ali tuje banke) ali SEPA (za vloge v EUR).

blockchain-pit-deposit

Kliknite Polog zdaj v zgornjem desnem kotu, da opravite polog. Če še niste zaključili preverjanja 2FA, morate to storiti na tej točki.

5. Trgovanje s kriptovalutami

Ko je denar nakazan na vaš račun pri PIT, in ste zaključili vsaj preverjanje srebra KYC, lahko začnete trgovati s kriptovalutami. Na voljo je 26 parov na PIT. Vnos poslov je enostaven. Vnesite znesek, ki ga želite kupiti ali prodati v BTC ali USD, nato izberite tržno ali omejeno vrsto naročila.

the-pit-trading-cryptocurrency

6. Umik

Denar lahko kadar koli dvignete z bančnim nakazilom (provizija 10 USD), SEPA (brezplačno) ali kripto (brezplačno s standardno omrežnino).

Končna beseda

PIT je nova izmenjava z drznim odnosom. Od začetka je zgrajena kot lastniška platforma, zato je videti drugačna kot katera koli druga izmenjava na internetu danes. Je tudi najhitrejša borza na trgu danes, ki trgovcem omogoča, da vsako sekundo zaključijo milijone poslov.

Tehnično je PIT po zagonu julija še vedno v beta načinu (od oktobra 2019). Borza pa dobro deluje. Zahvaljujoč partnerstvu PIT z likvidnostnim skladom, likvidnost za platformo v 26 menjalnih parih ni problem.

Če iščete hitro, varno, visoko regulirano borzo, ki je na voljo v več kot 200 državah po vsem svetu, potem je PIT ena izmed najboljših možnosti, ki jo je razvila ekipa pri Blockchainu v partnerstvu z nekaterimi vodilnimi možmi v tehnološki prostor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map