KuCoin Exchange: Obvladajte Crypto User Review Guide

Pregled KuCoin

Kako uporabljati, trgovati in se prijaviti na borzo KuCoin

KuCoin je priljubljena nova borza kriptovalut, ki jo je ustanovila skupina strokovnjakov za tehnologijo blockchain. V našem pregledu izveste vse, kar morate danes vedeti o KuCoin.

Lastnosti

 • Kripto izmenjava s sedežem v Hongkongu se je začela leta 2017
 • Trgovanje z mobilnimi in namiznimi računalniki
 • Več vrst naročil v različnih kriptovalutah

Načini pologa

 • ameriški dolar
 • Kriptovaluta
 • Visa in Mastercard

Prednosti

 • Na stotine kriptovalutnih parov
 • Razvili izkušeni strokovnjaki za tehnologijo veriženja blokov
 • Trgovanje s terminskimi pogodbami

Slabosti

 • Omejen regulativni nadzor

Uvod

KuCoin je hongkonška borza kriptovalut, znana po konkurenčnih provizijah za trgovanje, dividendah KCS in prilagodljivem regulativnem okviru. KuCoin je lahko najhitreje zgrajena borza v kripto zgodovini: skupina za KuCoin se je sestavila maja 2017, do avgusta 2017 pa je bila borza po angelskem investicijskem krogu pripravljena na zagon.        kucoin-izmenjava-pregled

Skupina, ki stoji za KuCoin, vključuje skupino strokovnjakov za blockchain tehnologijo iz glavnih imen, kot so Ant Financial, Youling, Jianbang Communication in iBOX Pay. Cilj je bil ustvariti poceni in uporabniku prijazno borzo kriptovalut, hkrati pa ponuditi varno trgovinsko okolje tako za začetnike kot za napredne trgovce..

Danes je KuCoin zrasel in postal ena izmed 50 ali 60 največjih borz kriptovalut po vsem svetu. Med najbolj priljubljene pare borze spadajo njeni pari KuCoin Shares (KCS), Tether (USDT), Bitcoin (BTC) in Ethereum (ETH). Delnice KuCoin so žetoni, ki temeljijo na izmenjavi, in domača valuta kripto izmenjave KuCoin. Kot imetnik žetona KuCoin ste upravičeni do prejema dela celotnega prihodka od provizije za trgovanje, ki ga zasluži borza.

kucoin-uporabniški priročnik

KuCoin ohranja presenetljivo majhen del svojih prihodkov od trgovanja: le 10% prihodkov od trgovanja na platformi KuCoin gre podjetju. 50% prihodkov od provizij za trgovanje se pošlje imetnikom žetonov KCS, preostalih 40% pa se deli z uporabniki prek povabilnega bonusa (tj. Referenčnih bonusov). Le malo drugih borz uporabnikom takoj pošlje 90% prihodkov od trgovanja.

Druga prednost KuCoin je njegova presenetljivo poceni struktura pristojbin. Polog ne stane nič, večina provizij za trgovanje pa znaša le 0,1%. Plačali boste majhne odstopnine, ki se med kriptovalutami razlikujejo.

KuCoin je vmesnik, podoben večini drugih vodilnih borz. Obstajajo standardni trgovalni grafikoni in grafi. Izbirate lahko med različnimi trgi in vrstami trgovine. KuCoin ima tudi več kovancev, kot je vaša povprečna menjalnica. V belih knjigah KuCoin je skupina navedla, da želi našteti 50 kovancev v 4 mesecih po lansiranju. Ta cilj je bil dosežen, danes pa je na platformi skupaj naštetih več kot 100 kriptovalut.

Cenimo tudi varnost podjetja KuCoin: borza ni utrpela nobenih večjih varnostnih kršitev, vdorov ali uhajanja podatkov – vsaj nobene, za katero poznamo. Seveda je KuCoin novejši od večine borz, zato ne moremo govoriti o dolgoročnem varnostnem zapisu borze, vendar se obetajo zgodnji znaki.

Na splošno KuCoin nima ugleda, predpisov in preglednosti vodilnih borz, vendar je skozi leta počasi pridobival obseg transakcij zaradi svoje konkurenčne strukture provizij in raznolike ponudbe kriptovalutnih parov..

Ključne funkcije

Ključne značilnosti KuCoin vključujejo:


Več vrst naročil: KuCoin ponuja omejitve, ustavitve, samo objave in druge vrste naročil na stotine parov kriptovalut.

Trgovanje s terminskimi pogodbami: KuCoin ponuja neprekinjeno terminsko pogodbo BTC / USD z do 10-kratnim vzvodom prek svoje borze KuMEX.

API KuCoin: API-ji KuCoin olajšajo integracijo izmenjave v obstoječo nastavitev.

Nizke pristojbine: KuCoin zaračuna le 0,1% provizije, zaradi česar je danes ena najcenejših borz kriptovalut na internetu.

Podpirajo institucionalni vlagatelji: KuCoin je avgusta 2017 zaključil krog angelskega vlaganja. Danes je na spletnem mestu KuCoin kot dva glavna vlagatelja navedeno podjetje IDG Capital in Matrix Partners..

Aplikacije za mobilne naprave: KuCoin ponuja mobilne aplikacije za iOS in Android. Skozi telefon lahko trgujete na poti, si ogledujete podatke o računu in opravljate druga opravila.

Delnice in dividende KuCoin: Imetniki žetonov KuCoin Shares (KCS) zaslužijo dividende od 50% provizij za trgovanje na platformi. Več kot žetonov KCS imate, več dividend boste zaslužili.

100+ kriptovalut: KuCoin je našel presenetljivo število kriptovalut. Na borzi je uvrščenih 100+ kriptovalut, vključno z glavnimi voditelji na trgu in manjšimi, bolj nejasnimi kriptovalutami.

Poceni provizije za trgovanje: KuCoin ima preprosto in preprosto strukturo provizij za trgovanje, kjer plačate 0,1% na posel. KuCoin ne sledi modelu nadomestila za izdelovalce / prevzemnike kot večina drugih borz.

Popusti za trgovanje: Imetniki žetonov KuCoin Shares (KCS) ne samo zaslužijo dividende prek platforme, temveč dobijo tudi popust pri trgovanju. Provizije za trgovanje KuCoin so že poceni (0,1%), imetniki žetonov KCS pa lahko provizijo znižajo do 30%. Za vsakih 1.000 KCS, ki jih imate v svoji denarnici KuCoin, prejmete 1% popust.

Omejena uredba: KuCoin ne trdi, da ga urejajo katere koli ugledne regulatorne agencije, čeprav morajo uporabniki še vedno opraviti preverjanje KYC / AML za ravnanje s fiat valuto na platformi.

Na voljo po vsem svetu: KuCoin je na voljo v približno 200 državah po vsem svetu, kar v bistvu pokriva ves svet, razen sankcioniranih držav.

Pool-X vložek: KuCoin ima dokaz o skladu za rudarstvo vlog, imenovan Pool-X, kjer lahko zaklenete kriptovalute in si prislužite nagrade.

Na voljo so še drugi bonusi delnic KuCoin (KCS): KuCoin 90% svojih prihodkov od trgovanja razdeli nazaj uporabnikom. Na KuCoin lahko na primer zaslužite z referenčnimi bonusi.

KuCoin valute in pari

Po navedbah Coinmarketcap ima KuCoin več kot 250 aktivnih trgovalnih parov. Težko verjamemo, vendar kaže, koliko kriptovalut je v določeni točki podprl KuCoin. Poleg glavnih kriptovalut, kot so BTC, ETH, NEO in XRP, lahko najdete tudi manj znane kriptovalute, kot so Ankr (ANKR), Dent (DENT), carVertical (CV) in SophaTX (SPHTX).

Načini pologa in dviga, ki jih podpira KuCoin

KuCoin zahteva, da dokončate preverjanje 2FA, preden nakažete sredstva na svoj račun. Ko zaključite preverjanje 2FA, lahko na svoj račun položite tako rekoč vse podprte kriptovalute, vključno s priljubljenimi kriptovalutami in manj znanimi možnostmi. KuCoin vam na svoji platformi ponuja denarnico za vse menjalne kriptovalute. Leta 2019 je KuCoin napovedal, da bo začel podpirati takojšnje vloge in dvige v USD, čeprav morate uporabljati aplikacijo KuCoin. Podprta sta tudi pologa Visa in Mastercard.

Postopek registracije in prijave KuCoin

KuCoin ima enostaven postopek registracije in prijave. Do svojega računa lahko dostopate takoj po potrditvi svojega e-poštnega naslova. Če želite na svoj račun nakazati sredstva, morate najprej nastaviti dvostopenjsko preverjanje pristnosti (2FA). Trgovati lahko začnete, ko so sredstva na vašem računu brez preverjanja KYC ali AML (za nepreverjene račune obstaja omejitev dviga 2 BTC na dan, vendar je to edina omejitev).

KuCoin trgovanje

KuCoin ima preprost, enostaven trgovalni vmesnik, podoben večini drugih internetnih borz danes. Med drugimi vrstami trgovanja lahko naročite limit, market, stop limit in ustavite tržna naročila. Izberite enega od sto različnih parov kriptovalut, ki so navedeni na platformi, nato pa kupite ali prodajte. Na borzi KuMEX platforme lahko trgujete tudi z neprekinjenimi terminskimi pogodbami (BTC / USD).

KuCoin pristojbine

KuCoin ne uporablja istega modela izdelovalca / prevzemnika, ki ga vidimo na drugih kripto borzah, niti borza ne ponuja popustov pri trgovanju na podlagi obsega. Namesto tega KuCoin obema strankama zaračuna fiksno 0,1-odstotno provizijo za vse posle, sklenjene na platformi. Depoziti so brezplačni in za večino dvigov preprosto plačate omrežnino (na primer pristojbina za dvig BTC znaša 0,0005).

 • Provizije za trgovanje: 0,1%
 • Provizije za polog: prost
 • Pristojbina za dvig BTC: 0,0005 BTC
 • Pristojbina za dvig LTC: 0,001 LTC
 • ETH odstopnina: 0,01 ETH
 • Popusti na provizije za trgovanje: 1% popust za vsakih 1.000 KCS v vaši denarnici (največ 30% popust)

Varnostna vprašanja in izpadi podjetja KuCoin

KuCoin je bil predstavljen avgusta 2017 in od lansiranja ni imel javno razkritih varnostnih težav, vdorov ali kršitev podatkov. Da, KuCoin je razmeroma nov, toda 2,5 leta varne zgodovine trgovanja ni za hec. Zdi se, da ima KuCoin vzpostavljene stroge varnostne postopke. marca 2019 predsednik uprave KuCoin Michael Gan objavil skrivnostni tweet izjavil, da je borza “poskušala izterjati ukradeno premoženje” po vdoru drugih borz. Nekateri so to sporočilo razlagali kot priznanje, da je bil KuCoin vdrt, v skupnosti KuCoin pa je vladala kratka norost. Vendar je borza kasneje potrdila, da ni bila vdrana in da so preprosto poskušali izterjati ukradeno premoženje v imenu drugih borz.

Enostavnost uporabe KuCoin

KuCoin je enostaven za uporabo za vse, ki poznajo običajni vmesnik za izmenjavo. Če pa iščete možnost takojšnjega nakupa v slogu Coinbase, potem KuCoin morda ni prava izbira za vas. Vsa trgovanja potekajo v običajnem borznem vmesniku z grafikoni in grafi, ki prikazujejo trenutno knjigo naročil borze. Prikazi grafikonov KuCoin so nekoliko bolj zapleteni in informacijsko pakirani kot povprečna kripto izmenjava, kar lahko stvari zmede.

Zaupanje in zasebnost KuCoin

KuCoin je zaseben glede večine vidikov svojega poslovanja. Vemo, da ima borza sedež v Hongkongu in jo je ustanovila skupina strokovnjakov za tehnologijo blockchain, toda to je to. Bela knjiga KuCoin opisuje osnovne podrobnosti o ustanovni ekipi, med katero so med drugim Michael Gan (izvršni direktor), Eric Don (COO) in Top Lan (CTO). To je super, vendar je pomanjkanje regulativnega nadzora nekoliko zaskrbljujoče.

KuCoin služba za stranke

KuCoin ima center za podporo strankam s storitvami, ki so na voljo v angleščini, ruščini, turščini in kitajščini. Brskate lahko po seznamu pogostih vprašanj in pogostih zahtev za podporo. Lahko pa zahtevo oddate prek spletnega obrazca. KuCoin nima brezplačne telefonske številke ali e-pošte za pomoč strankam, s katero se lahko obrnete na podjetje. KuCoin trdi, da je njihova podporna skupina na voljo 24 ur na dan.

Uporabniški priročnik KuCoin: Kako nastaviti in uporabljati KuCoin

KuCoin ima enostaven postopek registracije. V nekaj minutah se lahko prijavite na borzo in sklenete prvi posel. Tukaj je opisano, kako to storiti.

1. Prijavite se

Najprej se prijavite za KuCoin, tako da obiščete KuCoin.com in kliknete gumb ‘Sign Up’.

Prijavite se lahko z e-poštnim naslovom. Če pa imate kitajski telefon, se lahko prijavite tudi samo s svojo telefonsko številko.

2. Preverjanje

Vnesite svoj e-poštni naslov ali telefonsko številko in kliknite »Pošlji kodo«. KuCoin vam bo poslal e-poštno sporočilo ali besedilo s kodo za preverjanje. Za vnos te kode imate na voljo 60 sekund, da se premaknete na naslednji korak.

kucoin-izmenjava-prijava

V naslednjem koraku boste morali vnesti geslo. Na tej točki ste se že uradno registrirali za izmenjavo.

KuCoin ne ureja nobena večja organizacija, zato za začetek trgovanja na platformi ni potrebno nadaljnje preverjanje. Kot nepreverjeni račun imate največ 24-urno omejitev dviga 2 BTC, vendar je to edina resnična omejitev.

nadzorna plošča za izmenjavo kucoinov

Z dokončanjem preverjanja KYC (nalaganje državne identifikacije) se lahko izognete tej omejitvi umika. Dokončanje KYC vam pomaga tudi obnoviti račun, če izgubite dostop.

kucoin-kyc-poznaj-svojega-kupca

Preverjanje lahko kadar koli dokončate tako, da obiščete svojo stran KuCoin.com/account.

3. Dvofaktorska overitev

Pred nalaganjem denarja na platformo boste morali opraviti dvofaktorsko preverjanje pristnosti (2FA) s pomočjo SMS ali Google Authenticator.

Prav tako morate nastaviti svoje geslo za trgovanje.

4. Način plačila

Ko opravite dvofaktorsko preverjanje pristnosti, lahko sredstva položite na svoj račun. Sredstva lahko položite z bančnimi nakazili ali BTC-jem. KuCoin vam omogoča tudi, da kupujete kripto s kreditno kartico Visa ali Mastercard.

kucoin-depozit-metoda

USD lahko na svoj račun položite tudi z mobilno aplikacijo KuCoin za iOS ali Android

5. Trgovanje s kriptovalutami

kucoin-izmenjava-trgovanje-kriptovaluta

Ko je denar na vašem računu, lahko kliknete »Trgi« in si ogledate trge, ki so na voljo. Kliknite kateri koli razpoložljivi par, če si želite ogledati lestvice, knjige naročil in zgodovino trgovanja za ta par.

kucoin-izmenjava-platforma

Kot lahko vidite, je trgovalni zaslon KuCoin nekoliko zmeden v primerjavi z drugimi borzami kriptovalut. Na vašem zaslonu je privzeto prikazanih veliko tržnih informacij, vključno z informacijami o različnih trgovalnih parih na levi strani zaslona. Na srečo lahko prilagodite

Pri vseh trgovalnih parih lahko določite limit, market, stop limit in ustavite tržna naročila.

6. Terminsko poslovanje in trgovanje s finančnim vzvodom na KuCoin-ovi borzi KuMEX

KuCoin ima na voljo tudi druge možnosti trgovanja. V zgornji menijski vrstici kliknite »Pogodbe«, da se odpre na borzo terminskih pogodb KuMEX. Kliknite »Omogoči pogodbeno trgovanje«, da začnete trgovati z bitcoin terminskimi pogodbami. Sprejeti boste morali določila in pogoje. Nato lahko takoj začnete oddajati naročila z do 10-kratnim vzvodom.

umik kucoin

Trenutno KuMEX ponuja le eno terminsko pogodbo: trajna pogodba bitcoin mini (XBTUSD Mini).

Če še niste nikoli trgovali s terminskimi pogodbami in želite izvedeti več, KuMEX ponuja tudi peskovnik, kjer lahko simulirate posle. Vadnice so na voljo tudi neposredno na trgovalnem zaslonu KuMEX.

7. Umik

Kliknite zavihek ‘Sredstva’ in nato ‘Dvig’, da dvignete sredstva s svojega računa KuCoin.

umik kucoin

Izberite žeton, ki ga želite umakniti, nato dodajte naslov, na katerega ga želite umakniti. Vnesti morate svoje geslo za trgovanje in opraviti preverjanje 2FA.

kucoin-trgovanje-geslo

Če nameravate ta naslov za umik uporabljati pogosto, ga lahko dodate kot običajni naslov.

kucoin-kripto-denarnica-naslov

Izplačila se obdelajo v 30 minutah. Večji dvigi (več kot 100.000-krat večji od pristojbine za obdelavo) bodo obdelani ročno. Različni žetoni imajo različne provizije za dvig, čeprav so provizije KuCoin konkurenčne.

Končna beseda

KuCoin je hongkonška borza kriptovalut z minimalnim regulativnim nadzorom. Borza ponuja na stotine kriptovalutnih parov, vključno z glavnimi kriptovalutami in manjšimi, manj znanimi možnostmi.

Uporabniki lahko trgujejo s terminskimi pogodbami tudi prek KuCoin-ove borze KuMEX. Trgovati na KuCoin lahko začnete takoj, ko preverite svoj e-poštni naslov in položite sredstva na platformo. Nadaljnje preverjanje KYC ni potrebno, razen če želite s platforme dvigniti več kot 2 BTC na dan.

Če želite anonimno trgovati na stotine različnih kriptovalut na platformi z minimalnim regulativnim nadzorom in odličnim modelom dividend, potem je KuCoin odlična možnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map