Priročnik za izmenjavo Bittrex: Kako trgovati na Bittrexu

Nekatere povezave v tej objavi so od naših sponzorjev. Zagotavljamo vam natančne in zanesljive informacije. Preberite razkritje oglaševanja.

kako trgovati na borzi bittrex

Pregled članka: Ta priročnik bo zajemal vse, kar morate vedeti o izmenjavi Bittrex in kako trgovati na borzi Bittrex.

Zelo ste zainteresirani za nakup prvih altcoinov in ste v postopku (ali ste že) odprli borzo kriptovalut.

Vendar je zapletenost nakupa kriptos lahko zastrašujoča za mnoge, ki nimajo finančnega ali trgovalnega ozadja. Ne skrbite!

Ta vodnik vam bo zagotovil potrebna znanja za enostavno nakupovanje in prodajo kriptovalut. (Glejte tudi: 4 razlogi, zakaj je zdaj najboljši čas, da vlagate v kriptovalute)

Za ta vodnik bomo v glavnem uporabljali borzo Bittrex, saj je največja kripto sprejemljiva borza z več kot 1 milijardo dolarjev dnevnega obsega trgovanja.

Večina drugih borz ima enake funkcije, zato je postopek trgovanja podoben.

Naučite se, kako naložiti v kripto več kot 100-odstotno donosnost

BREZPLAČNO TRENING Hitra navigacija 1. korak: Nakup Bitcoin / Ethereum2. korak: Odprite račun Bittrex3. korak: Osnovna valuta za polog4. korak: Izberite svoj osnovni valutni trg5. korak: Nastavitev naročilnic6. korak: Nastavitev prodajnih naročilZadnji korak: shranjevanje vseh kovancev v denarniciDodatne informacije

1. korak: Nakup Bitcoin / Ethereum

Prepričajte se, da ste že kupili Bitcoin (BTC) ali Ether (ETH) pri lokalni kripto borzi, ki sprejema vašo lokalno valuto.

Bitcoin in Ether sta največja kovanca, ki predstavljata osnovno valuto za kripto svet; nakup katerega koli izmed 1.300+ altcoinov, ki so na voljo, zahteva uporabo BTC / ETH, saj altcoinov običajno ne morete kupiti v lokalni valuti.

Priljubljena borza je Coinbase, ki je enostavna za začetnike, vendar ima razmeroma višje provizije. Lahko pa si ogledate tudi lokalni Bitcoin, ki je enakovredno tržišče.

Priporočilo: Ethereum lahko obdela veliko več transakcij kot Bitcoin, zato je čas prenosa in potrditve veliko hitrejši. V povprečju na prenos ETH običajno počakate nekaj minut, nakazila BTC pa lahko trajajo ure. Poleg tega so pristojbine za prenos z uporabo ETH veliko nižje kot BTC.


2. korak: Odprite račun Bittrex

Odpiranje računa Bittrex

Odprite račun Bittrex, tako da registrirate svoje ime in e-poštni naslov ter aktivirate dvostopenjsko preverjanje pristnosti, da še dodatno zaščitite svoj račun pred vdori.

Naslednja stvar je, da preverite svoj račun tako, da predložite svoje osebne podatke in svoje uradne osebne dokumente.

Če se preverite, lahko omejitev dviga povečate z 0,4 BTC na 100 BTC, s čimer boste prihranili veliko preglavic za prihodnje dvige. Sledite navodilom za preverjanje tukaj.

3. korak: Osnovna valuta za polog

Zdaj lahko BTC / ETH, ki ste ga kupili od lokalne menjalnice, položite na svoj novoodprti račun Bittrex.

Za nakup altcoinov po svoji izbiri boste uporabili osnovno valuto. Za podroben postopek, kako položiti svoj BTC / ETH, sledite tem navodilom tukaj.

4. korak: Izberite svoj osnovni valutni trg

V Bittrexu obstajajo 3 trgi:

  1. Bitcoin trg
  2. Trgi Ethereum
  3. Trgi USDT

Te tri trge predstavlja skupne osnovne valute uporablja za nakup najrazličnejših altcoinov, ki so na voljo.

Če ste kot osnovno valuto položili BTC, potem pridite na Bitcoin Market in izberite altcoin, ki ga želite kupiti z uporabo Bitcoinov. Če ste na drugi strani položili ETH, na trgu Ethereum izberite altcoin po vaši izbiri.

5. korak: Nastavitev naročilnic

Podrobnosti vaših naročil vnesite v polje »Nakup« v razdelku za trgovanje. Predpostavimo, da Monero (XMR) kupujete z uporabo ETH:

Nakup z Bittrexom

Nasvet: Ni obvezno kupiti natanko 1 enoto kriptovalut, ker so zelo deljive. Glede na vaš proračun lahko kupite / prodate poljubne zneske. Torej lahko brez skrbi kupite 0,000001 Bitcoin!

Enote: Količina / količina kovancev, ki jih želite kupiti. V tem primeru je znesek Monera, ki bi ga kupili, 2,50

Ponudba: Cena, ki ste jo pripravljeni plačati za enoto Monera. Po zgledu je cena, ki ste jo pripravljeni plačati za 1 Monero, 0,42100972

Vrsta: To se nanaša na vrsto naročila, ki jo sestavljajo „Omejitev“ (privzeto naročilo) ali „Pogojno“ naročilo. Naročilo »Omejitev« določa najvišjo ceno (kot je navedena v »Ponudbi«), ki ste jo pripravljeni kupiti. To zagotavlja, da za 1 Monero ne boste plačali več kot 0,42100972 ETH.

“Pogojna” naročila so bolj zapletena, saj se dodajo v knjigo javnih naročil šele, ko cene dosežejo določene “pogojne” cene, ki ste jih nastavili. Držite se omejitev naročil, razen če veste, kaj počnete

Skupaj: Skupni znesek osnovne valute (v tem primeru ETH), ki se ji boste odrekli v zameno za skupno število altcoinov, ki jih želite kupiti. To so tudi skupni stroški nakupa Monera z uporabo osnovne valute ETH

Namig: Pogojno naročilo se uporablja, če ne želite, da se vaša naročila prikažejo v knjigi naročil, v kateri so navedena vsa aktivna naročila za nakup in prodajo. Naročila bodo javna šele, ko bodo cene dosegle pogojno ceno, ki ste jo nastavili. To je kot “naročilo ninje”, ki ga običajno uporabljajo vlagatelji, ki kupujejo ogromno kovancev in ne želijo, da bi kdo vedel, da oddaja ogromno naročilo, da ne bi vplival na ceno.

6. korak: Nastavitev prodajnih naročil

Podrobnosti vaših prodajnih nalogov vnesite v polje »Nakup« v razdelku za trgovanje. Predpostavimo, da prodajate Aragon (ANT) in ste plačani v BTC:

https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/115000199631-How-do-I-deposit-coins-to-Bittrex-

Enote: Količina / količina kovancev, ki jih želite prodati v zameno za osnovno valuto BTC. V tem primeru je količina Aragona (ANT), ki bi jo prodali, 500 kovancev

Vprašajte: Cena, ki ste jo pripravljeni prodati na enoto Aragona, navedena v BTC. Po zgledu je cena, ki ste jo pripravljeni prodati za 1 ANT (navedena v BTC), 0,00018449

Vrsta: To se nanaša na vrsto naročila, ki jo sestavljajo „Omejitev“ (privzeto naročilo) ali „Pogojno“ naročilo. Naročilo »Omejitev« določa najnižjo ceno (kot je navedena v »Ponudbi«), ki ste jo pripravljeni prodati. To zagotavlja, da boste za 1 ANT prejeli nič manj kot 0,00018449 BTC

“Pogojna” naročila so bolj zapletena, saj se dodajo v knjigo javnih naročil šele, ko cene dosežejo določene “pogojne” cene, ki ste jih nastavili. Držite se omejitev naročil, razen če veste, kaj počnete

Skupaj: Skupni znesek osnovne valute (v tem primeru BTC), ki ga boste prejeli v zameno za skupno število altcoinov, ki jih želite prodati. To je tudi skupni znesek, ki ga boste dobili (citirano v BTC) s prodajo ANT

Pomembno: Cena kovanca, pri katerem želite kupiti / prodati (Bid / Ask), je izražena v osnovni valuti, ki je lahko USD, BTC ali ETH. Imenovanje v USD je enostavno, saj vam daje številčno tržno ceno (npr. Nakup Ripple po 0,30 USD), vendar so lahko apoeni v BTC / ETH sprva zapleteni, saj kupujete razmerje Ripple v primerjavi z BTC / ETH. Na primer, cena Ripple v primerjavi z BTC (par XRP / BTC) je lahko 0,000024, saj se cena Ripple primerja s ceno Bitcoin, da tvori razmerje, ki ga vidite.

Zadnji korak: shranjevanje vseh kovancev v denarnici

Najbolj varen način shranjevanja kovancev je, če imate osebne denarnice. Čeprav bi imeli denarnico samodejno, ko odprete račun za menjavo (denarnica, ki jo gosti izmenjava), nimate nadzora nad zasebnimi in javnimi ključi.

Obvladati svoje ključe pomeni imeti nadzor nad svojimi kovanci. Borze delujejo kot banka; gre za neodvisnega ponudnika storitev, ki mu zaupate, da bo varoval svoje kovance.

Vendar vedno obstaja verjetnost, da se bo borza zaustavila ali vdrla, kar bo povzročilo izgubo kovancev (primer v točki: izmenjava Mount Gox).

Glede na pomanjkanje regulativnega okvira za izmenjave in kriptovalute kot celoto, pa tudi v povojih v industriji, je najboljši način za zaščito svojih kovancev popoln nadzor nad vašimi kovanci..

Absolutni nadzor imate lahko samo s svojo denarnico.

Dodatne informacije

Pod ceno ponudbe obstajajo 3 vrste ponudb, ki so:

  • Zadnja: zadnja cena, po kateri je prišlo do zadnje trgovine
  • Ponudba: Najvišja cena, ki jo je kupec pripravljen plačati kupec, kar se šteje kot prvo naročilo v razdelku »Knjiga naročil«, pod »Ponudbe«
  • Vprašaj: Najnižja cena, po kateri je prodajalec pripravljen prodati kovanec, kar je v naročilu v razdelku »Vprašaj« prikazano kot prvo naročilo

Če bi morali ustvariti lastna naročila z vnosom zneska ponudbe, potem to ne velja za vas. Zgornje 3 kategorije so namenjene tistim, ki leno vnašajo svoje številke ročno in bi radi izbrali najbližjo ceno iz knjige naročil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map