xCoins Exchange: Master The Crypto User Review Guide

Kako uporabljati, trgovati in se prijaviti na xCoins Exchange

xCoins, ki ga najdete na spletnem mestu xCoins.io, je platforma za posojanje in nakup bitcoinov. V našem xCoins pregledu in uporabniškem priročniku ugotovite, ali je xCoins danes veljaven, ali je to varen in učinkovit način za takojšen dostop do bitcoinov..

Lastnosti

 • Takoj si sposodite bitcoin
 • Posodite bitcoin, da zaslužite obresti
 • Od leta 2016 deluje nemoteno

Načini pologa

 • Debetne kartice
 • Bančna nakazila (ACH)
 • eCeki
 • PayPal kredit
 • PayPal stanje
 • Kreditne kartice (Visa in MasterCard)

Prednosti

 • Kupite bitcoin z dobroimetji v PayPalu ali z dobropisi PayPal
 • Bitcoin kupujte z uporabo vseh večjih kreditnih kartic
 • 50% jamstvo za dobiček za posojilodajalce

Slabosti

 • 15% do 20% provizije za posojilojemalce (vključuje obrestno mero)
 • Omejena preglednost za podjetje
 • Morda se vedno ne bo mogel povezati s posojilodajalcem

Uvod

xCoins.io, ki ga ne gre zamenjati z Xcoins.com, je platforma za posojanje bitcoinov, ki vam omogoča izposojo ali posojanje bitcoinov. Platforma si olajša takojšnje izposojanje bitcoinov s pomočjo kreditnih kartic in drugih običajnih načinov plačila.    xcoins-pregled

Ker je xCoins zavarovana posojilna platforma, morajo posojilojemalci nekaj zastaviti kot zavarovanje posojila. Tako kot hipotekarno ali avtomobilsko posojilo posojilojemalec daje posojilodajalcu neko vrsto zavarovanja med posojilom. V tem primeru posojilojemalec da posojilodajalcu USD v zameno za BTC.

Ena od edinstvenih stvari pri xCoins je, da lahko bitcoinov kupujete s PayPal. Leta 2016 je bil xCoins ena redkih platform, kjer ste lahko s pomočjo PayPala kupili bitcoin. xCoins podpira tudi vse glavne kreditne kartice in druge priročne načine plačila.

Običajno je nakup bitcoinov s PayPalom izziv zaradi možnosti povračila. xCoins pa je našel pot okoli tega, ker vam podjetje tehnično ne prodaja bitcoinov: samo posodi vam bitcoin. Povežete se s posojilodajalcem, pošljete denar na PayPal tega posojilodajalca, nato pa vam posojilodajalec pošlje bitcoin.

kako-xcoins-deluje

Postopek izposoje xCoins je nekje med prodajo in posojilom. Za začetek bo kupec navedel, koliko bitcoinov naj kupi. Kupec bo zaključil postopek preverjanja osebne izkaznice, nato pa položil protivrednost izposojenega zneska v USD. Kupec bo moral dodati tudi provizijo za obdelavo kreditne kartice ali PayPal-a in fiksni znesek denarja, ki deluje kot obresti na posojilo.

Zaradi te edinstvene strukture posojila xCoins tehnično ne zaračunava tekočih obresti za posojilo. Obresti so že vgrajene kot enkratno plačilo. Vendar skupne pristojbine za nakup bitcoinov z xCoins običajno znašajo več kot 20%, zato zagotovo plačujete premijo za xCoins ne glede na to.

Po najemu “posojila” pri xCoins lahko posojilo kadar koli vrnete, da dobite nazaj svoj depozit v USD minus provizije. Vrniti morate USD, enakovredno bitcoinu, ki ste si ga izposodili. Če ste si na primer izposodili 1 BTC, ko je bil BTC na primer 10.000 USD, nato pa se je BTC povzpel na 20.000 USD, morate vrniti le 0,5 BTC (znesek v USD je enak).

using-xcoins-tips

xCoins vam omogoča tudi posojanje bitcoinov prek platforme. Kot posojilodajalec se odločite, koliko ste pripravljeni posoditi v USD, nato pa ta znesek položite na svoj račun xCoins. xCoins vas samodejno seznani s kupci (posojilojemalci), ti posojilojemalci pa nakažejo denar neposredno na vaš račun PayPal.

xcoins-plačilni-načini

xCoins je tudi ena redkih posojilnih platform, ki ponuja jamstvo za dobiček. xCoins bo posojilodajalcem zagotovil dobiček. Če iz kakršnega koli razloga stopnja dobička posojilodajalca pri posojilu pade pod 50%, bo xCoins posojilodajalcu povrnil razliko, da se vrne na vsaj 50-odstotno stopnjo dobička.


xcoins-crypto-lending-platform

xCoins je zasebno podjetje, ustanovljeno 1. aprila 2016 v Santa Monici v ZDA. V podjetju so štirje registrirani zaposleni, ki jih vodi ustanovitelj Sergey Nikitin. Poleg teh osnovnih podrobnosti imamo omejene informacije o tem, kdo vodi podjetje ali kako podjetje deluje. Na spletu je bilo objavljenih peščica sponzoriranih sporočil za javnost, toda to je to. Podjetje deluje pod imenom Aspect Intl, Inc..

Ključne funkcije

Ključne značilnosti xCoins vključujejo:

Nakup Bitcoin s PayPal: xCoins je bila ena prvih platform, ki vam je omogočila varno in enostavno nakupovanje bitcoinov s PayPal-om. Pred xCoins je bil nakup bitcoinov s PayPalom težaven zaradi možnosti povračila. Bitcoin lahko kupite prek xCoins neposredno s svojim kreditom PayPal ali na računu PayPal.

Nakup Bitcoin z debetnimi karticami in bančnimi nakazili: xCoins podpira nakupe debetnih kartic in bančna nakazila prek ACH.

Plačajte s kreditnimi karticami: xCoins sprejema plačila s kreditno kartico prek PayPal.

xcoins-buy-bitcoin-options

Preprosta struktura pristojbin: Številne posojilne platforme imajo zapletene strukture provizij ali smešno visoke obrestne mere. XCoins pa ima preprosto strukturo provizij, vgrajeno neposredno v posojilo. Preprosto je videti, koliko plačujete za vnaprej kupljeni bitcoin.

Zaslužite s svojim Bitcoinom: Če želite zaslužiti z bitcoinom, se lahko za platformo prijavite kot posojilodajalec. Naložite znesek, ki ga želite posoditi, nato počakajte, da se xCoins ujemajo s kupci.

Nakup Bitcoin v minutah: Mnoge borze vas čakajo na dneve, da prvič preverite svojo identiteto in kupite bitcoin. xCoins medtem deluje drugače, tako da lahko v nekaj minutah dobite bitcoin.

Tržišče P2P: Podobno kot LocalBitcoins, tudi xCoins omogoča brskanje po trgu, polnem posojilodajalcev, ki ponujajo svoje storitve. Trg posojil je konkurenčen, čeprav se posojila ne bodo spustila pod 15%.

Denarnica xCoins: xCoins ima vgrajeno denarnico, s katero lahko hitro prejmete bitcoin, nato pa ga porabite neposredno iz denarnice.

Kontrole za nihanja cen: Kaj se zgodi, če se cena BTC dvigne ali zniža med posojilom? Posojila so vedno izražena v USD. Če ste si izposodili 1 BTC pri 10.000 USD, vendar je cena bitcoinov zdaj 20.000 USD, potem morate vrniti le enakovreden znesek BTC v USD, ki znaša 0,5 BTC (10.000 USD)..

Avtomatizirani sistem: Primerljiva spletna mesta, kot so LocalBitcoins, zahtevajo, da kupci in prodajalci ročno zaključijo posel z različnimi metodami (ki jih določi kupec ali prodajalec). Pri xCoins je ta postopek avtomatiziran. xCoins spremlja plačila uporabnikov in sprošča bitcoin za kupca / posojilojemalca.

Posodite le 20 USD Bitcoinov: xCoins vam omogoča, da začnete že z 20 USD. Ni vam treba položiti pomembne vsote denarja, da začnete zaslužiti na svojih kripto imetjih.

Zajamčena stopnja dobička: xCoins ima garancijo za profitno maržo. xCoins trdi, da je edina naložbena platforma, ki zagotavlja dobiček. Če stopnja dobička za posojilodajalce pade pod 50%, bo xCoins povrnil razliko, da se vrnete na vsaj 50% stopnje dobička.

Enostavno odplačilo posojila: xCoins olajša odplačilo posojila. Preprosto se obrnite na posojilodajalca, kadar ste pripravljeni na odplačilo posojila. Nato znesek bitcoina prenesite nazaj v njegovo Bitcoin denarnico. Nato posojilodajalec izvede plačilo na vaš račun PayPal. Posojilojemalec mora plačati vse stroške obdelave in provizije za bančno nakazilo.

25.000+ strank: Od ustanovitve leta 2016 je xCoins služil več kot 25.000 strankam v več kot 40 državah po vsem svetu.

xCoins Valute in pari

xCoins se ukvarja samo z bitcoini (BTC) in ameriškimi dolarji (USD). Na platformi ni drugih fiat valut ali kriptovalut.

xCoins Podprte metode vplačila in dviga

xCoins podpira debetne kartice, kreditne kartice, PayPal in bančna nakazila (prek ACH). Večina nakazil se opravi s pomočjo PayPala (vključno s kreditnimi karticami PayPal ali z vašim saldom v PayPalu). S temi metodami denar nakažete neposredno posojilodajalcu. Posojilodajalec medtem položi BTC v xCoins. xCoins ne drži USD.

Postopek registracije in prijave xCoins

xCoins ima enostaven postopek registracije in prijave. Uporabniki morajo opraviti osnovno preverjanje osebne izposoje ali posojanja denarja prek platforme, vključno z naložitvijo fotografije, na kateri držite osebno izkaznico s fotografijo in list papirja z današnjim datumom in napisom „XCOINS“.

xCoins trgovanje

xCoins je platforma za posojanje bitcoinov, ki posojilodajalce povezuje s posojilojemalci. Vsa trgovanja potekajo z BTC in USD.

xCoins pristojbine

Za nakup ali izposojo bitcoinov z xCoins boste plačali povprečne provizije od 15% do 20%.

xCoins vidno oglašuje svoje “konkurenčne provizije” in trdi, da se posojilodajalci med seboj tekmujejo, da vam teoretično zagotovijo najboljšo možno obrestno mero. V resnici xCoins posojilodajalcem ne omogoča, da provizijo določijo pod 15%. To je višja provizija od povprečne izmenjave bitcoinov.

Upoštevajte, da xCoins ne zaračunava tekočih obresti, zato je ta 15% do 20% provizija edina provizija, ki jo zaračuna platforma, ne glede na obdobje izposoje.

xCoins Varnostna vprašanja in izpadi

xCoins je sprožil polemike le nekaj mesecev po zagonu. Decembra 2016 je bila platforma je bil vdrl, in uporabniki so iz svojih denarnic xCoins izgubili znatno količino bitcoina. Nikoli ni bilo razkrito, ali je bil vdor znotraj službe ali zunanji napad. Vendar se zdi, da je xCoins vsem uporabnikom v celoti povrnil bitcoin kramp.

Enostavnost uporabe xCoins

xCoins je enostaven za uporabo. xCoins postopek zadolževanja obravnava samodejno, čeprav so posojilojemalci odvisni od posojilodajalcev, kadar so pripravljeni odplačati posojilo.

Zaupanje in zasebnost xCoins

xCoins ni doživel večjih, javno razkritih varnostnih kršitev ali uhajanja podatkov. Podjetje ne razkriva veliko informacij o sebi ali o tem, kdo je povezan s podjetjem, preglednost xCoins pa je na splošno omejena.

Služba za stranke xCoins

xCoins ni preveč pregleden glede informacij o svojem podjetju. Vendar pa podjetje objavi številko službe za pomoč strankam, e-poštni naslov in fizični naslov:

 • E-naslov: [email protected]
 • Telefon: +3 310-589-4556 ali +1 310-589-4556
 • Naslov: 1541 Ocean Ave., Suite 200, Santa Monica, CA 90401

xCoins ima tudi službo za pomoč, ki je na voljo od ponedeljka do petka od 8. do 17. ure po srednjeevropskem času, razen praznikov. Kljub pomanjkljivi preglednosti podjetja na splošno se zdi, da ima podjetje spodobno storitev za stranke.

Uporabniški priročnik xCoins: Kako nastaviti in uporabiti xCoins

Nastavitev in uporaba xCoins je podobna prijavi za katero koli kripto borzo ali platformo za kriptoposojo. Ustvarite svoj račun, preverite svoj e-poštni naslov in nato dokončate preverjanje identitete.

1. Prijavite se

Obiščite xCoins.io, nato v zgornjem desnem kotu strani kliknite gumb »Prijavi se«.

prijava-xcoins-račun

Vnesite svoje ime, priimek in e-poštni naslov. Vaš e-poštni naslov bo vaša prijava za xCoins.

join-xcoins

2. Preverjanje

Prejeli boste e-poštni naslov s kodo za preverjanje. Kopirajte to kodo in jo prilepite v okno xCoins.

Na tej točki lahko vnesete tudi promocijsko kodo ali jo pustite prazno.

xcoins-promo-koda

Nato boste morali vnesti geslo in izbrati državo.

3. Dvofaktorska overitev

Za potrditev računa s sporočilom SMS ali glasom boste morali vnesti telefonsko številko. Vnesite svojo telefonsko številko in kliknite »Preveri«. Prejeli boste klic ali sporočilo s kodo.

xcoins-varnost-avtorizacija

4. Preverjanje osebne izkaznice

xCoins od uporabnikov zahteva, da na platformi preverijo svojo izposojo ali posojanje bitcoinov. Postopek preverjanja je nekoliko bolj intenziven kot pri običajni izmenjavi:

Korak 1) Vendar nad svojim imenom v zgornjem desnem kotu zaslona kliknite »Preverjanje ID-ja«

2. korak) Na list papirja ali zapiska zapišite besedo XCOINS in današnji datum

3. korak) Držite osebni dokument in zapisek skupaj, nato pa naredite selfi s spletno kamero ali pametnim telefonom

4. korak) Naložite datoteko s fotografijo

Ime na osebnem dokumentu s fotografijo se mora ujemati z imenom osebe, ki plačuje.

xcoins-user-preverjanje

Sprejemljive oblike osebne izkaznice vključujejo zvezno ali državno osebno izkaznico, vozniško dovoljenje, potni list ali druge državne dokumente z vašim imenom in fotografijo

5. Način plačila

Po potrditvi identitete lahko denar položite v svojo denarnico xCoins.

xcoins-lend-bitcoin-denarnica

Če nameravate posojati bitcoin prek xCoins, potem lahko BTC položite v svojo bitcoin denarnico xCoins. To boste morali storiti, preden se povežete s posojilojemalcem.

Če načrtujete nakup / izposojo bitcoinov prek xCoins, lahko USD nakažete s pomočjo PayPal, bančnega nakazila, kreditne kartice ali debetne kartice. Denar boste nakazali šele po ujemanju s posojilodajalcem.

Če želite kadar koli upravljati svoje imetje, na zgornji pasici kliknite »Moja denarnica«.

6. Izposoja ali posojanje Bitcoinov

Ko je bitcoin deponiran v vašo denarnico xCoins, lahko bitcoin posodite potencialnim posojilojemalcem. xCoins ujema z vašo ponudbo s posojilojemalcem v stiski, nato transakcijo obravnava namesto vas. Če želite začeti s posojanjem, v zgornjem meniju preprosto kliknite »Posodi Bitcoin«.

Če si izposojate bitcoin, lahko za začetek v zgornji menijski vrstici kliknete »Get Bitcoin«. Videli boste seznam razpoložljivih ponudb za izposojo bitcoinov, vključno s skupno ceno, ki jo lahko plačate za vsako, pa tudi z najnižjim in največjim možnim zneskom.

7. Umik

Če želite kadar koli dvigniti svoj bitcoin iz xCoins, pojdite na ‘Moja denarnica’ na vrhu in nato kliknite ‘Umakni Bitcoin’.

Lahko pa svoj bitcoin zamenjate za drugo kriptovaluto s klikom na gumb ‘Trgovina s kriptovalutami’. Za dokončanje transakcije boste preusmerjeni na tujo borzo, imenovano Bitior.

Končna beseda

xCoins je platforma za izposojo in posojanje bitcoinov, ki si želi konkurirati najboljšim konkurentom, kot sta BlockFi in Nexo. Posojilojemalci lahko kupujejo bitcoin z uporabo edinstvenih možnosti plačila, kot so PayPal, debetne kartice, kreditne kartice in bančna nakazila, pri čemer plačujejo celotne provizije od 15% do 20%, medtem ko si Bitcoin izposodijo za poljubno obdobje..

Posojilodajalci lahko medtem zaslužijo obresti na svojih imetjih bitcoinov. Preprosto položite bitcoin v xCoins, nato pa zaslužite obresti, ko se xCoins ujema z dolžnikom.

xCoins deluje nemoteno od leta 2016. Spletno mesto ima edinstven poslovni model (zlasti z jamstvom za dobiček za posojilodajalce), vendar se zdi, da je posojilojemalcem in posojilodajalcem legitimen način medsebojne interakcije.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map