Kje lahko kupim “varnostne žetone”?

Varnostni žetoni vlagateljem zagotavljajo varnejša sredstva za sodelovanje v kriptomarketu. V svojem trenutnem stanju kripto prostor nima predpisov. Medtem ko mnogi kripto vlagatelji to pomanjkanje predpisov vidijo kot osvobajajoče, morajo veliki vlagatelji pred naložbami imeti varnejše temelje. Te zahteve so natančna niša, ki jo zapolnijo varnostni kovanci.

Varnostni kovanci usmerjajo prihodnje predpise z vključevanjem današnjih zahtev finančnega sistema v svojo platformo. Te zahteve vključujejo protokole Know Your Customer (KYC) in protokol za preprečevanje pranja denarja. Ta pravna strategija vlagateljem zagotavlja več samozavesti. Prav tako kriptomarket postane privlačnejša naložba za velike korporacije. Vzemimo si trenutek, da odgovorimo na vprašanje – Kje lahko kupim varnostne žetone?

Odprte finance

Open Finance je na trg vstopil leta 2014, tako da je platformo pionir v sektorju tokenizacije. Platforma razvit zahvaljujoč skupnim prizadevanjem izmenjevalnih tehnologov, odvetnikov za vrednostne papirje in izkušenih kripto trgovcev. Cilj platforme je v kriptomarket vnesti večjo preglednost in interoperabilnost.

Open Finance je v sodelovanju s Harbourjem povečalo doseg obeh podjetij v tem sektorju. Open Finance ponuja racionaliziran sistem skladnosti. Poleg tega je podjetje sodelovalo z več finančnimi institucijami. Ta strateška partnerstva pomagajo Open Finance zagotoviti neposredno integracijo v njihovo platformo.

Open Finance je v živo, vendar trenutno sprejema le ameriške vlagatelje. Zanimivo je, da Open Finance poganja:

0x

0x protokol uporabnikom kriptografije ponuja integriran sistem izmenjave, ki je izrecno zasnovan za žetone na osnovi Ethereuma. Ethereum vodi kriptomarket glede ustvarjanja novih žetonov, tako s svojimi protokoloma ERC-20 in ERC-721, kjer se globalno uveljavlja. Protokol 0x omogoča prenos varnostnih žetonov, hkrati pa ostane popolnoma skladen.

0x je daleč najbolj priljubljen protokol varnostnih žetonov, ki se danes uporablja. Platforma uporablja kombinacijo funkcij, vključno z integriranim protokolom API, ki uporabnikom omogoča združevanje likvidnostnih bazenov za njihova digitalna sredstva.

V prihodnosti se bo po tem protokolu začelo več izmenjav.

tZERO

tZERO je eden prvih varnostnih žetonov izmenjave na voljo javnosti. Koncept platforme tZERO je preprost. Razvijalci so želeli vlagateljem zagotoviti alternativo trenutnim finančnim procesom, ki jih najdemo na Wall Streetu in drugih institucionalnih strukturah, na osnovi verige blokov.

tZero prek domače strani

tZero prek domače strani

tZERO vključuje programsko opremo za obvladovanje tveganj 15c3-5, ki uporabnikom omogoča, da jim ponudi mešanico lastniške tehnologije, namenjene izboljšanju njihovih trgovinskih zmožnosti. Poleg tega platforma vključuje programsko opremo DLR, ki zagotavlja, da vsi udeleženci izpolnjujejo zahteve SEC.

tZERO je trenutno najbolj priljubljena borza za trgovanje z varnostnimi žetoni.

Medtem ko zgornja podjetja ponujajo borze za nakup varnostnih žetonov, obstaja več voditeljev na trgu, ki se osredotočajo na pomoč podjetjem pri lansiranju teh žetonov. Ta podjetja so:

Polymath

Polymath platformo te pomisleke obravnava z uvedbo ustreznega protokola v njihov razvoj žetonov. Polymath uporablja protokol ST-20. ST-20 živi v verigi Ethereum. Protokol vključuje vgrajene preglede KYC / AML.

Koristi Polymath Investor preko domače strani

Koristi Polymath Investor preko domače strani

Polymath je postal priljubljen kot pametna možnost za tokenizirano lastnino, kot so nepremičnine. Za prenos stvarne lastnine s prodajo žetonov je potrebna skladnost z veljavnimi zakonskimi predpisi, ki urejajo predmet za prodajo. Za prenos potrebnega reguliranega sredstva potrebujete reguliran žeton.

pristanišče

Tokenizacijska platforma s sedežem v San Franciscu, pristanišče deli podobnosti s Polymathom, saj se večinoma uporablja tudi za tokenizacijo resničnih sredstev. Ta sredstva lahko vključujejo nepremičnine, zasebne vrednostne papirje, investicijske sklade, lastniški kapital podjetja, likovno umetnost in seznam se lahko nadaljuje. Platforma zahteva skladnost s KYC in AML za vse udeležence v svetovnem gospodarstvu.

Platforma Harbor se od ravni Polymath razlikuje na ravni protokola. Harbour uporablja priljubljeni protokol ERC-20. Harbour za izvajanje teh nalog uporablja žeton R. R-žetoni so odprtokodni in skladni z zakonodajo od izdaje do sekundarnih poslov.

Varnejši način poslovanja

Varnostni žetoni si še naprej pridobivajo na popularnosti, ko se širi kriptomarket. Digitalizacija gospodarstva je te žetone potisnila v splošno uporabo. Zdaj imajo kripto uporabniki alternativo neurejeni naravi panoge. Pričakovati je treba, da se bo v tem sektorju povečal razvoj, ko bodo začeli veljati vsi predpisi o skladnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map