Naslovi in ​​poimenovanja med udeleženci v panogi

Tisti, ki sledijo razvoju v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, so morda naleteli na različne naslove / oznake, ki so jih dobili udeleženci v industriji. Medtem ko se je nekaj izbranih podjetij opredelilo za doseganje celotnega obsega označb, se večina specializira za eno ali drugo področje. To zahteva visoko raven sodelovanja med podjetji, saj je za izdajo digitalnih vrednostnih papirjev treba uporabljati različne storitve.

Ker je Securitize pred kratkim dosegel naziv “agent za prestope”, je zdaj pravi čas kot kratek pogled, kakšna stališča, kot je ta, vključujejo. Tu je nekaj oznak, ki so običajno povezane z digitalnimi vrednostnimi papirji, in površen pogled na njihove vloge.

Agent za umestitev

Podjetja, ki so zadolžena za opravljanje nalog posrednika za posredovanje, običajno delujejo kot kanal za zbiranje kapitala. Agenta za prakso običajno najame podjetje, ki želi zbrati kapital s pomočjo STO / DSO ali na kakšen drug način zbiranja sredstev. Skozi ta postopek bo posredovalni agent poskušal povezati ustrezne in zainteresirane stranke (izdajatelji & vlagatelji). S tem vlagatelji dobijo dostop do vnaprej preverjenih priložnosti v svojem „krmarju“, medtem ko izdajatelji uživajo dostop do večjega sklopa vlagateljev.

Poleg tega, da izdajateljem žetonov preprosto omogočijo dostop do svoje kontaktne knjige, posredniki za posredovanje zaposlitve lahko razmeroma neznanim podjetjem zagotovijo določeno stopnjo vpliva s samo pridružitvijo. Poleg tega so pogosto zadolženi za pomoč pri razvoju tržnih strategij za izdajatelje žetonov, da učinkoviteje povežejo ustrezne stranke.

Naslednja podjetja so primeri udeležencev v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, ki imajo naziv posrednika za posredovanje.

Ameriški kapital Global

Entoro

BlockPass

Platforma za izdajo

Celoten postopek prodaje in distribucije digitalnih vrednostnih papirjev je odvisen od iskanja pristojne platforme za izdajo. Digitalni vrednostni papirji morajo v svoje kodiranje vgraditi posebne lastnosti, saj morajo biti skladni z zakoni o vrednostnih papirjih, ki jih nalagajo regulativni organi, kot je SEC. To se naredi, ko so ustvarjeni z uporabo protokolov izdaje, ki temeljijo na blockchain tehnologijah, kot je Polymathov dobro znani ST-20.

Naslednja podjetja so primeri udeležencev v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, ki delujejo kot platforme za izdajanje.

pristanišče

Fintelum

Roj

Posrednik-trgovec

Trgovec-posrednik se nanaša na licencirano podjetje, ki kupuje in prodaja vrednostne papirje. Trgovec-posrednik lahko deluje v imenu sebe ali stranke. To je nihajoča oznaka, ki je razčlenjena na naslednji način:

  • Ko se z vrednostnimi papirji trguje v imenu stranke, podjetje prevzame vlogo posrednika.
  • Ko se z vrednostnimi papirji trguje v imenu podjetja same, podjetje prevzame vlogo trgovca.

Naslednja podjetja so primeri udeležencev v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, ki nosijo naziv posrednik.

StartEngine

Dvojčka

Finančna skupina dinozavrov

Skrbnik

V svetu, ki je vedno bolj povezan, se vsak dan pojavljajo novi izzivi glede varnostnih ukrepov. To daje večji pomen podjetjem, ki prevzamejo vlogo skrbnika.

Skrbniki v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev so zadolženi za varno shranjevanje digitalnih sredstev. Njihova sredstva za dosego tega se lahko razlikujejo, vendar je njihova prisotnost v sektorju izredno pomembna.

Premoženje, ki temelji na blockchainu, je upravičeno ali ne, pogosto gledamo skupaj. To pomeni, da kadar se vdre v neregulirano borzo s slabimi varnostnimi ukrepi, prikaže mračno sliko podobnih sredstev. Za nadaljevanje navzgor usmerjenega premoženja na osnovi verige blokov (digitalni vrednostni papirji) so regulirani skrbniki ključnega pomena. S strogimi varnostnimi ukrepi lahko zagotovijo varen dom za dragoceno premoženje in za svoje imetnike.

Naslednja podjetja so primeri udeležencev v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, ki opravljajo skrbniške storitve.

PrimeTrust

baker

TokenSoft

Ponudnik tržnice

Da bi sodelujoče stranke imele koristi od pogosto izpopolnjene likvidnosti, povezane z digitalnimi vrednostnimi papirji, potrebujejo ta sredstva prostor za klic domov. Ponudniki tržnic to ponujajo, saj olajšajo trgovanje z digitalnimi vrednostnimi papirji na sekundarnem trgu. Z olajšanjem nakupa / prodaje digitalnih vrednostnih papirjev lahko vlagatelji zdaj zlahka vstopajo in izstopajo iz svojih pozicij.

Naslednja podjetja so primeri udeležencev v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, ki delujejo kot ponudniki tržnic.

Archax

OpenFinance

Prenosni agent

Za podjetja, ki opravijo postopek tokenizacije in distribuirajo žetone, je sredstvo za prenos ključnega pomena. Podjetja, ki prevzamejo to vlogo, imajo običajno nalogo natančno slediti dejavnosti in lastništvu razdeljenih sredstev. To pomeni, da izdajateljem žetonov zagotovimo natančno sliko, kdo ima v lasti njihovo digitalno premoženje, in v nekaterih primerih imetnikom dodelijo dividende..

SEC razdeli vloge posrednika za prenos v naslednje 3 glavne kategorije.

  • Izdajte in prekličite potrdila, ki odražajo spremembe lastništva.
  • Nastopajte kot posrednik podjetja.
  • Obravnavajte izgubljene, uničene ali ukradene certifikate

Naslednja podjetja so primeri udeležencev v sektorju digitalnih vrednostnih papirjev, ki imajo naziv prenosnega agenta.

Listinjenje

VStock Transfer

Horizon Globex

Džokej za položaj

Čeprav je v tem sektorju veliko vlog in oznak, je to nekaj najvidnejših in najpomembnejših digitalnih vrednostnih papirjev. Ker je sektor digitalnih vrednostnih papirjev še vedno v fazi rasti, obstajajo številna podjetja, ki se borijo za položaj “go-to” subjekta za svoje specialitete.

Sčasoma bomo smetano sčasoma dvignili na vrh, saj izbrana podjetja s svojimi storitvami izstopajo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map