Top 5 kanadskih borznih posrednikov

Trgovanje z delnicami po vsem svetu postaja vse bolj priljubljena pot za številne trgovce, ki se vključujejo na trg. Ne glede na to, kje se nahajate, boste verjetno morali izbirati med številnimi posredniki, vsak z različnim naborom funkcij in lastnosti, odvisno od vaših potreb.

Trgovanje z delnicami v Kanadi ni nič drugače, čeprav imate na voljo nekaj drugačnih borznih posredovanj kot tiste, ki trgujejo iz ZDA in drugod po svetu. S tem v mislih smo nato sestavili seznam, ki prikazuje najboljše kanadske borzne posrednike, ki so trenutno na voljo.

O čem razmišljati, preden začnete

Preden začnete trgovati, morate upoštevati nekaj zelo pomembnih vidikov. Ti se lahko uporabljajo kot kanadski trgovec z delnicami ali kjer koli na svetu in so ključne točke v našem pristopu k tej razvrstitvi:

Uredba: Želeli boste posrednika, ki ga ureja najvišji finančni organ. Na srečo to velja za vse predstavljene. V Kanadi jih IIROC dobro ureja, kot zahtevajo vsi posredniki, ki ponujajo storitve.

Stroški trgovanja: V sodobnem okolju, kjer deluje veliko nizkocenovnih borznih posrednikov, boste želeli zagotoviti, da bo posrednik, ki ga izberete, ponudil najboljše okolje glede provizij in stroškov, hkrati pa poskrbel, da ne bo skritih provizij..

Slog trgovanja: Ne glede na to, ali želite sami trgovati, kakšen račun je najprimernejši za vaše potrebe in razpoložljivost sredstev, s katerimi želite trgovati, so pomembni dejavniki, ki jih morate upoštevati pri izbiri..

Questrade

Questrade je še ena najboljša izbira za prebivalce Kanade, ki jih ne zanima le trgovanje z delnicami, temveč tudi trgovanje s forexom in CFD-ji, ki so na voljo tudi tukaj. V Kanadi jih IIROC spoštuje in dobro ureja ter prinašajo bogate izkušnje z več kot 20-letnim delovanjem.

Skupaj s sposobnostjo trgovanja na kanadskih trgih boste imeli dostop do delnic na NYSE, NASDAQ in drugih ameriških in mednarodnih borzah z ETF-ji, obveznicami, vzajemnimi skladi in še več vsem, kar je na voljo za trgovanje prek spletnih strani IQ Web in IQ Edge. platforme za trgovanje, ki dobro delujejo in so dopolnjene s široko izbiro grafičnih orodij in analiznih orodij.

Skupaj s temi osnovnimi lastnostmi ima ta posrednik samo za Kanado dostojno izobraževalno ponudbo in številna edinstvena in pronicljiva orodja, kar zadeva raziskave. Vključujejo dostop do neodvisnega orodja Market Intelligence, ki vam pomaga zbrati čim več podatkov o vaših potencialnih poslih.

Stroški trgovanja: Posrednik ima dve konkurenčni cenovni strukturi, pri čemer večina trgovcev ustreza njihovemu načrtu oblikovanja cen Questrade Demo, ki znaša 0,01 USD na delnico z najmanj 4,95 USD in največ 9,95 USD. Opcijski posli znašajo 9,95 USD + 1 USD na pogodbo, ETF-ji pa so provizijski.

Oglejte si celoten pregled Questrade ali pojdite naravnost na Questrade da odprete svoj račun.

Premoženje preprosto

Začenši z enim od industrijskih temeljev, Premoženje preprosto že od leta 2014 ponuja storitve trgovcem z delnicami iz Kanade. Niso vaš tradicionalni spletni borzni posrednik, ampak namesto tega ponujajo zelo priljubljeno storitev svetovanja robo. Zdaj so največja tovrstna storitev v Kanadi z več kot 5 milijardami dolarjev premoženja v upravljanju.

Kot večina posrednikov tudi na splošno ponujajo brezplačno trgovanje s provizijami, ki so tako nizke, kot jih lahko ustvarijo. To pomeni, da vam bo koristilo tudi dejstvo, da ni potrebnih minimalnih računov. Ena od izstopajočih lastnosti Wealthsimple je dejstvo, da ponuja 5 namenskih naložbenih portfeljev, vključno z možnostjo socialno odgovornega vlaganja in halal možnostjo, primerno za islamske trgovce. Ti vnaprej določeni portfelji izberejo med 6–10 ETF-jev, ki se ponderirajo na podlagi vaše tolerance do tveganja in želenih donosov.

Od tam naprej se vaša naložba samodejno trguje prek intuitivne platforme Wealthsimple, kar pomeni, da se vam ni treba osredotočati na noben vidik trgovanja. To je kot nalašč za tiste, ki so novi v trgovanju ali z drugimi časovnimi obveznostmi.

Stroški trgovanja: Pri trgovanju z Wealthsimple boste našli zelo omejene provizije. Edini večji strošek, ki ga boste imeli, je vseobsegajoča provizija v višini 0,5% vašega premoženja v upravljanju. To lahko pade na 0,4%, če vaš račun presega 100.000 USD.

Oglejte si celoten pregled Wealthsimple ali pojdite naravnost na Premoženje preprosto da odprete svoj račun.

Qtrade investitor

Ponujamo več trgovanja z delnicami, ETF-ji in vzajemnimi skladi brez provizije QTrade investitor je priljubljena izbira med mnogimi, ki cenijo hitro prijavo in enostavno navigacijsko trgovalno platformo, ki jo ponujajo kanadski trgovci. So odličen način za nove vlagatelje, da začnejo z zelo dostopno paleto funkcij, vključno z brezplačnim predstavitvenim računom.

Ko vstopite, boste imeli dostop do širokega izbora delnic, s katerimi se trguje na borzah TSX, TSXV, CSE in Aequitas NEO v Kanadi, pa tudi do vrednostnih papirjev, ki kotirajo na borzi NYSE in NASDAQ v ZDA in drugih prek OTC trgov..

Med ključnimi privlačnimi točkami poleg konkurenčnih stroškov, saj so tu tudi provizije, je dejstvo, da z mobilno aplikacijo QTrade lahko zelo dobro trgujete, tako kot z njihovo spletno lastniško platformo. Zaradi njih je trgovanje zelo preprosto in enostavno za dokončanje brez kakršnih koli pretiranih zapletov. Na voljo so vam tudi informativna funkcija novic, izobraževalni članki, vodniki in drugo, ki jih lahko izkoristite pri naslednjih korakih..

Stroški trgovanja: Na voljo je 100 ETF-jev brez provizij in vzajemnih skladov brez provizije, čeprav bo povprečna trgovina z delnicami stala med 6,95 USD in 8,75 USD CAD provizije. Možnosti so enake plus 1,25 USD na pogodbo, trgovanje s maržo pa se zaračuna med 2,45% in 3,45%.

Za več podrobnosti lahko obiščete QTrade investitor na spletnem mestu, če želite izvedeti več in začeti.

Interaktivni posredniki

Interaktivni posredniki je izjemno cenjen posrednik, ki ponuja tudi trgovanje kanadskim strankam. Začeli so veliko bolj ustrezati trgovcem, ki želijo znižati svoje provizije in delujejo v okolju brez provizije, čeprav je za kanadske trgovce trenutno na voljo samo IBKR Pro.

To pomeni podporo priznanega in izjemno uveljavljenega posrednika, poglobljeno platformo za trgovanje z veliko paleto funkcij vseskozi in namensko podporo močni infrastrukturi za izobraževanje in storitve za stranke, čeprav nekoliko zviša stroške v primerjavi z ZDA. trgovci, ki imajo dostop do IBKR Lite.

Kljub temu dostop do številnih trgov in vrst računov ter visoko profesionalna in izpopolnjena platforma za trgovanje naredi IB idealno izbiro, zlasti za bolj izkušene kanadske trgovce.

Stroški trgovanja: Na voljo sta dva sistema določanja cen. Stopnjevite cene so kot nalašč za aktivne trgovce z nižjo provizijo, ki znižuje bolj, ko trgujete. Lahko znaša do 0,003 USD na delnico. Na voljo so tudi fiksne cene po ceni 0,01 USD na delnico z minimalno provizijo v višini 1 USD ali 0,5% vrednosti trgovine.

Poglej Interaktivni posredniki spletno mesto za več podrobnosti in informacije o tem, kaj ponujajo.

TD Neposredno vlaganje

Še en pomemben posrednik v tem sektorju za kanadske trgovce je TD Neposredno vlaganje. Ohranili so veliko pozitivne povezave z ameriškim kolegom TD Ameritrade v smislu, da imajo zelo podrobno, a enostavno krmarjenje po trgovalni platformi, skupaj 4, če upoštevamo spletno platformo, mobilno, namizno in trgovanje z opcijami prek Thinkorswima.

Čeprav obstajajo že zelo dolgo, ponujajo odlično splošno trgovinsko infrastrukturo, na katero se lahko zanesete kot varno, in ponujajo široko paleto delnic, ETF-jev, opcij, skladov in še več, vendar nekoliko zaostajajo. za nekaterimi drugimi, če funkcije uravnotežite s stroški trgovanja.

S tem lahko pričakujete zelo visoko raven storitev v najbolj varnem okolju trgovanja, ko izberete tega posrednika.

Stroški trgovanja: Običajna provizija za trgovanje znaša 9,99 USD na uporabljeno trgovino. Za aktivne trgovce se ta zniža na 7 USD na trgovanje. Možnosti trgovanja lahko temu dodate še dodatnih 1,25 USD na pogodbo. Če je stanje na vašem računu nižje od 15.000 USD, so na voljo tudi stroški vzdrževanja v višini 25 USD na četrtletje.

Odjavite se TD Neposredno vlaganje če želite začeti z njimi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map