10 znakov, ki jih potrebujete za popravilo kredita

V nasprotju s splošnim prepričanjem kreditne ocene dejansko niso fiksne. Lahko jih vzgajajo z nekaj časa in ustreznimi tehnikami. Nekateri se sploh ne zavedajo, da bi morali poskušati popraviti svoj kredit. Če imate enega ali več od teh 1 znakov, si oglejte popravilo kreditne sposobnosti.

1. Nedavna zavrnitev kreditne kartice

Če ste nedavno zaprosili za kredit v obliki posojila, kreditne kartice itd. In ste bili zavrnjeni, obstaja velika verjetnost, da bi lahko uporabili kakšno popravilo kredita. Obstajajo tudi druga pojasnila, na primer nezadosten vir dohodka ali preveč nedavnih računov, vendar je na splošno slaba kreditna sposobnost glavni razlog za zavrnitve.

2. Vaši računi so pod imenom nekoga drugega

Če ima vaše elektro ali plinsko podjetje na računu račun nekoga drugega, ker je vaša kreditna zgodovina manj kot optimalna, morate vsekakor preučiti popravila kreditov. Ne bi vam bilo treba skrbeti, čigavo ime je na vaših računih, ker bi moralo biti vaše. Prej ko boste lahko popravili dobroimetje in svoje ime vrnili na račune, tem bolje. Tako vam ne bo treba skrbeti, drugi osebi, katere ime je na računu, pa ne bo treba skrbeti, da bo odgovoren.

3. Izterjalci dolgov razstrelijo vaš telefon

Medtem ko obstajajo številne prevare, ki vključujejo ljudi, ki trdijo, da so v agencijah za izterjavo dolgov, če prejemate klice o dolgu, ki se prikaže v vašem kreditnem poročilu pri katerem koli od večjih uradov, si oglejte možnosti, kako ga popraviti. Glede na situacijo vam ne bo le prihranilo denarja, temveč se bo lahko znebil tudi toliko nadležnih telefonskih klicev.

4. Nihče ne bo podpisal vaših posojil

Če vaši prijatelji in družina niso pripravljeni podati vaših posojil, je to zelo močan znak, da morate popraviti kredit. Če se zanašamo na prejemnika, je običajno dovolj dober pokazatelj, da bi morali poiskati popravek dobroimetja, vendar zagotovo ne moremo dobiti prejemnika, je jasen signal.

5. Potencialni delodajalci vas po preverjanju kreditne sposobnosti zavrnejo

Presenetljivo je, da malo ljudi ve, da njihovi delodajalci pogosto opravijo preverjanje kreditne sposobnosti, preden nekoga najamejo. Če ste se v zadnjem času težko zaposlili, je morda dejavnik slaba kreditna zgodovina. Preverite svoje kreditno poročilo in si prizadevajte popraviti svojo kreditno oceno in upajmo, da boste v prihodnosti imeli več uspeha pri zaposlitvi.

6. Najemodajalci zavrnejo vaše prijave

Tako kot delodajalci bodo tudi številni najemodajalci na vaše preteklo dobroimetje gledali kot na del vaše prošnje. To je smiselno, ker če ima nekdo veliko dolga, ki ga ni plačal, je običajno manj verjetno, da bo pravočasno plačal najemnino, če sploh. Če imate slabo kreditno sposobnost, lahko omejite kraje, v katerih živite, kar lahko stane več denarja, vam vzame dodaten čas in povzroči dodaten stres v življenju.

7. Svojega kreditnega poročila ne preverjate iz strahu

Kdaj ste nazadnje preverili svoje kreditno poročilo? Zakaj je to že nekaj časa? Mnogi ljudje, ki so zaskrbljeni zaradi slabe kreditne sposobnosti, bodo kar nekaj časa preživeli, ne da bi preverili svoja poročila. Na žalost, čeprav je ne gledate pogosto, težava ne izgine. Namesto tega bi morali popraviti dobropis in biti ponosni, ko pogosto preverjate rezultat.

8. Vaša kreditna ocena se ne začne s 7 ali 8

Ocene pod 720 se običajno štejejo za drugorazredne, kar je veliko rezultatov Američanov. Če ste to vi in ​​je do tega prišlo zaradi neplačil, neplačanih dolgov ali kakršnih koli drugih negativnih ocen v vašem kreditnem poročilu, takoj poiščite popravilo kredita. Dober kredit lahko pomembno vpliva na to, kje živite, koliko zaslužite in obrestne mere za dolg, ki ga imate.

9. Vaše obrestne mere hitro naraščajo

Ste v zadnjem času prejeli pisma od izdajateljev kreditnih kartic o spreminjanju obrestnih mer? Če je tako, je to verjetno posledica vaše kreditne ocene. Večina obrestnih mer za kreditne kartice se določi na podlagi vaše kreditne ocene. Nižja kot je ocena, večje tveganje prevzame podjetje s posojanjem denarja, zato vam zaračunajo več za katero koli stanje, ki ga nosite. Razlika je lahko velika, ker lahko ljudje z dobrimi kreditnimi karticami dobijo kartice s stopnjami do 8% APY, toda ljudje s slabim kreditom bodo morda morali plačati skoraj 30% APY.

10. Vaše kreditne kartice se zaprejo takoj, ko jih izplačate

Tehnika, ki jo pogosto uporabljajo družbe s kreditnimi karticami, ko ugotovijo, da predstavljate nekakšno tveganje, je znižanje kreditne meje, ko jim izplačate dolg. Ko bo vaš dolg v celoti poplačan, vam bodo bodisi dali nizko mejo, na primer 300 USD, bodisi popolnoma zaprli kartico. Če se vam je to zgodilo, to pomeni, da podjetje verjame, da predstavljate visoko tveganje neplačila zaradi vaše kreditne zgodovine.

Če ste se znašli na tem seznamu, še posebej, če vas opisuje več točk, najprej preučite svoje kreditno poročilo. Če vas kaj boli, razmislite o tem, da se obrnete na kreditno agencijo, da se izkopljete iz celote in upate, da ne boste nikoli več na tem seznamu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map