Najboljša podjetja za popravila kreditov

Nizka kreditna ocena? Pretekla plačila, stečaji ali druge negativne ocene v vaših kreditnih poročilih? To so težave, s katerimi se srečujejo številni Američani in ne vedo, kaj storiti. Če pa veste, kje iskati, se obrnite na eno od najboljših družb za popravilo kreditov v državi, lahko odpravite težavo in se izognete nepoškodovani. Tukaj je 7 absolutno najboljših podjetij za popravilo kreditov, ki sem jih našel, da bi vas upali rešiti.

1.. Kreditni profesionalci

Kreditni profesionalci je bil zasnovan tako, da izkorišča umetno inteligenco in je ena najsodobnejših možnosti popravila kreditnih kartic v ZDA. Kot taki so sodobni osebi lahko zelo enostavni in priročni za sodelovanje in pomagajo pri upravljanju vaše kreditne ocene. Če poslujete več kot 10 let, vam lahko Credit Pros pomagajo popraviti kreditno sposobnost in ga upravljati. Čeprav so mlajši od nekaterih drugih agencij s tega seznama, imajo več kot 100 000 uporabnikov in imajo oceno A + pri BBB, kar se nam zdi impresivno.

Ob prijavi jim boste omogočili dostop do svojih kreditnih poročil. Od tam bodo The Credit Pros strokovnjaki analizirali, kaj lahko storijo za vas, in začeli delati za vas. Najboljše od vsega je kreditno spremljanje vključeno v Brez dodatnih stroškov ki vam lahko pomagajo opaziti potencialno krajo identitete.

2.. Credit Saint

Medtem ko večina tega seznama najboljših ameriških podjetij za popravilo kreditov ni razvrščena po rangu, saj je veliko odvisno od vaših želja, Credit Saint je očitni zmagovalec najboljših kreditnih podjetij. Iz tega razloga smo jo postavili kot številko ena. Credit Saint je po poročanju organizacije Better Business Bureau družba A +, ki posluje že več kot desetletje. V tem mandatu so pomagali tisočem in tisočem takšnih, kot ste vi.

Credit Saint vas bo začel s srečanjem z vami in brezplačnim razpravljanjem o trenutnem stanju vašega kredita. Dali vam bodo celo vzorec, kaj bi lahko storili, in najboljši scenarij za vaše dobroimetje, če jih najamete. Ko boste z njimi prepoznali zaskrbljujoča področja, bo Credit Saint napadel vsako težavo tako, da bo tri glavne kreditne urade v ZDA poslal izzive.

Credit Saint je eno najbolj agresivnih serviserjev, kar je dobro, vendar ni treba, da vsi plačajo za polnopravnega napadalnega psa. Zato Credit Saint ponuja več paketov, ki temeljijo na tem, kar potrebujete, da boste kar najbolje zaslužili.

3.. Lexingtonski zakon

Lexingtonski zakon je odvetniška družba, specializirana za storitve, kot je popravilo kreditov. Pomagajo vam lahko, če ste imeli razvezo zakonske zveze, krajo identitete itd., Ki je vplivala na vaše kreditno poročilo. Zelo tolažilno je, da gre za dejansko odvetniško pisarno, pri kateri delajo strokovnjaki odvetniki in pravniki, zagotovo pa jim pomaga, da poslujejo od leta 1991.

Tako kot Credit Saint ima tudi Lexington Law tri različne načrte storitev z različnimi ugodnimi cenami. Vsak načrt vam lahko pomaga popraviti vašo kreditno oceno, dražji načrti pa bodo vključevali tudi dodatne funkcije, kot je sledilnik rezultatov FICO. Lexingtonova zakonodaja ne bo samo pošiljala sporov po meri v vašem imenu, temveč bo lahko tudi izpodbijala težke poizvedbe, ki bi vas lahko prizadele. Ne glede na to, katerega izmed načrtov izberete, boste imeli na dosegu roke spletno nadzorno ploščo z vsemi informacijami, ki jih potrebujete.

4.. Popravilo kreditne sposobnosti Sky Blue

Popravilo kreditne sposobnosti Sky Blue je še ena odlična kreditna agencija. Odlično si pomagajo zvišati rezultat in odstraniti slabe ocene na vašem kreditnem poročilu. Od vseh podjetij na tem seznamu lahko Sky Blue ponudi najboljšo vrednost, odvisno od vaše situacije.

V nasprotni smeri Credit Saint ima Sky Blue eno storitev in zaračunava preprosto mesečno pavšalno ceno. Sky Blue ima manj kot 80 USD na mesec in ima eno najboljših cen, ki se bo borila za vas. Če v 90 dneh niste prejeli nobene ugodnosti, lahko denar vrnete z garancijo za vračilo denarja. Po prijavi bo Sky Blue analiziral vaše kreditno poročilo in ugotovil, kaj je mogoče popraviti. Nato bodo poskušali s postopkom po meri izpodbijati elemente v vašem poročilu in po potrebi celo vrnili negativne elemente. Sky Blue bo preveril tudi, ali dolg, ki ste ga zamudili, ne krši oderuštva ali zakonov o zastaranju.

5.. Kreditni ljudje

Kreditni ljudje poslujejo že več kot 15 let in ocenjujejo, da lahko ljudem s slabim kreditom pomagajo od 53 do 187 točk. Dobro so jih pregledali v krajih, kot sta Smart Money in Wall Street Journal. Zdi se, da imajo ljudje popolnoma radi njihove storitve, ki jih ponujajo v 6-mesečnih načrtih in mesečno plačujejo po načrtih. Ta prilagodljivost je lahko odlična za ljudi, ki niso prepričani, koliko natančno potrebujejo pomoč. Ponujajo tudi enotedensko preizkušnjo za samo 19 USD in 60-dnevno garancijo za vračilo denarja.

Z velikimi izkušnjami je Credit People videl nekaj odličnih rezultatov. Po njihovem spletnem mestu so pridobili več kot 71% svojih uporabnikov, ki so dobili odobritev hipoteke, več kot 78% pa jih je odobrilo za avtomobilska posojila. Po pridružitvi je njihova povprečna stranka lahko zabeležila 32-odstotno izboljšanje svoje kreditne ocene.

6.. Popravilo kreditnih piramid

Popravilo kreditnih piramid posluje od leta 2011 in od takrat hitro raste. Danes ima podjetje s sedežem v New Yorku več kot 270 redno zaposlenih in več kot 8000 ljudi v podporni skupini. Zato lahko pričakujete odlične storitve za stranke s strani Pyramid Credit Repair.

Pyramid Credit Repair ima več načrtov glede na vaše potrebe, od katerih ima vsak velike koristi, vključno s 24-urno zaščito. Edinstvena prednost je, da ponujajo 25.000 USD zavarovalnega načrta v primeru kraje identitete. Poleg tega imajo storitve, kot je nadzor temnega spleta.

Čeprav so njihovi načrti že dostopni, lahko mnogi učitelji, veterani ali pari prejmejo dodatne popuste. Po poročanju Trustpilot-a ima Pyramid Credit Repair oceno 4,8 od 5 zvezdic. Kot nalašč za vse, ki potrebujejo popoln nabor funkcij in odlično podporo

7.. Kreditne storitve Ovation

Končno smo pristali na Kreditne storitve Ovation, ki si iskreno zaslužijo bučne ovacije za nekatera dela, ki jih opravljajo. Pomagali so več kot 120.000 ljudem, kar zgovorno govori. Imajo stroškovno učinkovite možnosti, ki lahko naredijo čudeže za vaš kredit.

Tako kot Credit Saint, vam tudi Ovation Credit Services nudijo brezplačno začetno posvetovanje, zato tudi pri njih ne morete škodovati in jih preizkusiti. Če ste se odločili nadaljevati z njimi, vam bo svetovalec pomagal pri vseh korakih postopka, vključno s pisanjem pisem dobre volje, sporov in izpodbijanjem zamud pri plačilih. Po navedbah Ovation ima približno 1 od 5 Američanov netočne podatke o svojih kreditnih poročilih, zato lahko upajo, da vam bodo danes pomagali popraviti slabo stanje.

Ovation ima ugodne cene, saj se njihov en načrt začne v prvem mesecu pod 90 USD in vsak mesec po 80 USD. Po poročanju urada za boljše poslovanje je Ovation podjetje A +, po poročanju Trustpilot pa imajo oceno 4,3 od 5 zvezdic..

Povzetek

Slab kredit lahko v življenju nekoga povzroči vse vrste težav in je velik strošek. To je lahko posledica večjih obresti za hipoteko, posojilo ali kreditno kartico ali ker delodajalci in stanovanja med postopkom prijave pogosto izvajajo kreditne preglede. Ljudje naj mislijo, da morajo živeti s svojimi preteklimi napakami in slabimi kreditnimi sposobnostmi, ko pa res ne. Danes se obrnite na agencijo za popravila kreditov, da se boste znašli na pravi poti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map