3Commas – orodje za trgovanje s kriptovalutami za vlagatelje

Uvod

3Commas je eno najbolj popolnih orodij za trgovanje s kriptovalutami, ki so na voljo na trgu. Če razmišljate o vlaganju ali trgovanju s kriptovalutami, vam bo 3Commas pomagal, da boste zmanjšali tveganja in povečali svoj dobiček. Če ne veste, kako začeti trgovati, ali se ne počutite dovolj samozavestne, vam bo 3Commas zagotovo pomagal.

Kako deluje 3Commas?

Platforma, predstavljena decembra 2017, vam bo pomagala, če ste novi uporabnik. Ko se v 3Commas registrirate kot nov uporabnik, prejmete bonus dobrodošlice v višini 10 USD.

Ko se registrirate, boste lahko trgovali na najpomembnejših borzah kriptovalut (podprti so Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin in Poloniex). 3Commas se z API-jem poveže z vašo najljubšo borzo kriptovalut. A brez skrbi! Vaša sredstva so na varnem. Ko nastavite ključ API, morate onemogočiti dvige. Na ta način 3Commas ne bo mogel dvigniti vaših sredstev in bo lahko opravljal samo trgovalna dejanja.

Ko že vzpostavite povezavo med svojo borzo kriptovalut in 3Commasom, boste imeli možnost trgovanja z vsemi orodji, ki jih ponuja podjetje.

Če želite dodatno raven varnosti, 3Commas ponuja možnost nastavitve dvofaktorske kode za preverjanje pristnosti kot številne druge borze kriptovalut, denarnice in platforme na trgu..

Ključne značilnosti 3Commas – pametno trgovanje, portfelji in večnamenski program

Ena najpomembnejših funkcij, ki je na voljo na 3Commas, je funkcija SmartTrading. S storitvijo SmartTrading vlagatelji lahko uporabljajo orodji TakeProfit in StopLoss. Ta možnost je na voljo hkrati na več borzah kriptovalut. To bi trgovcu omogočilo, da poveča dobiček s prilagoditvijo portfelja z različnimi ukazi za nakup ali prodajo po določenih cenah.

Vlagatelji ustanovijo a Stop Loss ko cena pade pod določeno ceno. Če ste kupili 1 ETH za 100 USD in nastavite Stop Loss -10%, če ETH doseže 90 USD, Stop Loss samodejno proda ETH na trgu..

Če uporabljate Izkoristite dobiček orodje deluje na podoben način kot Stop Loss. Če ste kupili 1 ETH za 100 USD in ste nastavili 10% dobička, potem ko ETH doseže 110 USD, sistem samodejno zapre posel za vas.  

Najbolj priljubljena orodja so Sledeča stop izguba in Končni dobiček. To vam omogoča, da povečate dobiček in zmanjšate izgube, vendar vedno sledite isti začetni strategiji. To je zelo uporabno orodje, ki ga večina trgovalnih platform ne ponuja. Na splošno lahko druge borze kriptovalut uporabniku zagotovijo le stop loss ali prevzem dobička. 3Commas se je odločil izboljšati ta sistem z vključitvijo sledilne stop izgube in končnega dobička.

Drugo pomembno orodje, ki ga ima 3Commas, so portfelji. S temi portfelji lahko izbirate med različnimi kriptovalutami, ki jih želite imeti ali slediti. To deluje na podoben način kot ETF. Vlagate lahko v portfelj, ki ga je prej ustvaril drug uporabnik, ali pa ustvarite svoj portfelj z uporabo različnih virtualnih valut.

Če ste vlagatelj, vam lahko portfelji pomagajo diverzificirati sredstva v lasti in jih mešati z bolj donosnimi. Tem portfeljem lahko sledite in jim vzamete podobne strategije ali jih preprosto uporabite neposredno na platformi. 

3Commas ponuja a referenčni program na več ravneh ki so sestavljene iz treh ravni. Če s svojo referenčno povezavo napotite drugega vlagatelja, boste prejeli 7% njegovih vlog. Če ta napotnik povabi novega uporabnika, boste prejeli 2% njegovih vlog. In če bo druga napotitev na platformo dodala novega uporabnika, boste na svoj račun prejeli 1% njegovih vlog.

Zaključek

3Commas je uporabniku prijazna naložbena platforma, ki posameznikom in vlagateljem omogoča, da povečajo koristi pri trgovanju in zmanjšajo izgube pri trgovanju. Z različnimi orodji, ki jih ponuja platforma, bo vlagatelj lahko preizkusil najboljše strategije trgovanja, ki zmanjšujejo tveganje trgovanja z nestanovitnimi kriptovalutami.

Pred kratkim predstavljena platforma bo trgovcem pomagala pri naložbenih strategijah, ki bodo povečale njihov dobiček. Poleg tega 3Commas za trgovce, ki morajo biti ves čas povezani s svojimi naložbami, ponuja iOS aplikacija ki jo lahko brezplačno prenesete iz trgovine App Store.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map