Blox: Računovodstvo, sledenje in upravljanje kriptovalut za vse

Ste že kdaj imeli težave z ravnanjem s svojimi kriptovalutami, shranjenimi na različnih platformah, borzah, denarnicah in napravah? Če je odgovor pritrdilen, je Blox rešitev za to težavo in ena najboljših sledenje kriptovalut storitve.

Blox je platforma za sledenje in upravljanje kriptovalut, ki bi vam omogočila maksimalen nadzor nad vašim premoženjem.

V samo nekaj preprostih korakih boste lahko imeli večji nadzor nad svojimi kriptovalutami in jasen pregled svojega portfelja, ne glede na število denarnic in računov, ki jih imate.

Blox Crypto Management Solutions

Blox trenutno ponuja rešitve ne samo posameznikom uporabnikom, temveč tudi podjetjem, ki upravljajo s kriptovalutami.

S storitvami, ki jih ponuja Blox, boste lahko sinhronizirali denarnice, menjalnice, račune in stanja na računih.

To vam bo pomagalo ogledati in razumeti celoten portfelj kriptovalut na samo eni pregledni in uporabniku prijazni nadzorni plošči.

Poleg tega je s funkcijo samodejne sinhronizacije mogoče na isti platformi sinhronizirati vse vrhunske verige blokov, ponudnike storitev izmenjave in kripto denarnice. Z uporabo Bloxovega API-ja so vsi podatki in informacije vidni na enem mestu.

Poklicni uporabniki bi morali imeti tudi pregled dnevnega stanja. Blox tej rešitvi zagotavlja stanja na računih in transakcijske aktivnosti. To omogoča preprosto financiranje skupin in drugih uporabnikov energije.

Glede na to, da so podatki in zasebnost zelo pomembni, Blox skrbi tudi za to. Po poročanju Google Trends je iskalni izraz “zasebnost podatkov” v ZDA dosegel najvišjo točko po letu 2004.

Zato je Blox med drugim omogočen z ID-jem na dotik, razdeljenimi skrbniškimi pravicami in dostopom, ki je pripravljen. Izbrani uporabniki imajo tudi možnost, da uživajo v rešitvah po meri, ki ustrezajo njihovim varnostnim potrebam.

Nekatere stranke, ki bi jim koristile Bloxove storitve, vključujejo kripto vodje, upravljavce premoženja, blockchain protokole, računovodska podjetja, kripto podjetja, rudarske operacije, kripto sklade, tvegane kapitaliste in mnoge druge.

Blox orodja za upravljanje kripto

Blox je platforma, ki podjetjem in uporabnikom omogoča označevanje in razvrščanje transakcij, da se izboljša njihova razporeditev sredstev.

Podjetja so imela veliko težav pri ravnanju s svojimi kriptovalutami in rešitvami. Jasno je zapletena naloga premikati sredstva z enega računa na drugega in imeti jasen pregled njihovih portfeljev.


Poleg tega ima vsaka platforma svoj sistem za obdelavo in razvrščanje transakcij, ki ga ni mogoče enostavno združevati.

Zato Blox ponuja klasifikacije transakcij po meri, ki se ujemajo s kontnim načrtom uporabnikov s Tx tabelo. To bi poenostavilo delo finančnih skupin, ki se dnevno ukvarjajo s kripto sredstvi.

Poleg tega bodo lahko izvozili finančne podatke, ki jih imajo, v datoteko CSV, kar jim bo pomagalo do jasnega pregleda nad vsemi informacijami. Te datoteke se lahko uporabljajo za poročanje, pa tudi za hrambo varnostne kopije vseh premikov in sprememb portfelja.

Drugo koristno orodje, ki ga ponuja Blox, je revizijska pot. To orodje pomaga članom ekipe, da zavirajo gibanje transakcij. Na ta način lahko podjetja zaznajo napake in jih popravijo, preprečijo goljufije, spremljajo gibanje sredstev in izboljšajo svoja finančna poročila.

Več Bloxovih funkcij

Blox ima še veliko drugih funkcij, zaradi katerih je ta storitev upravljanja kriptovalut posebna za posameznike in podjetja.

Vključuje:

  • Samodejno sledenje in sinhronizacija: sinhronizirate lahko toliko denarnic in zamenjate račune, kot želite.
  • CPA Finančna orodja: finančne skupine lahko te storitve uporabljajo za lažje upravljanje finančnega datuma
  • Nadzorna plošča v realnem času: nadzorna plošča zagotavlja podatke v realnem času in vam pomaga videti in razumeti vaša stanja, transakcije in zgodovinske podatke.
  • Mobilna in spletna podpora: storitve Blox so bile ustvarjene tako za uporabnike spleta kot mobilne naprave. Trenutno obstaja podpora za iOS, Android in spletne naprave.
  • Knjigovodstvo in nadzor transakcij: Blox ustvarja finančna poročila, razvršča različna sredstva in pomaga upravljavcem premoženja, da bolje ravnajo s kripto skladi.
  • Izboljšana varnost in zasebnost za uporabnike, da so njihovi podatki vedno zaščiteni.

Podjetje je dodalo tudi novo funkcijo, imenovano Blox Cost Basis. Z njim lahko uporabniki enostavno izračunajo dobiček in izgubo kriptovalut. To bi zmanjšalo potrebo po preglednicah, kalkulatorjih in drugih orodjih.

Trenutno Blox ponuja storitve velikemu številu strank, ki vključujejo eToro, Nexo, Paxful, crypto.com, Zilliqa, SwissBorg, 0x in številne druge.

Osnova stroškov

Na novo uvedena funkcija Bloxa daje podjetjem in strokovnjakom nadzor nad prvim avtomatiziranim in natančnim orodjem za izračun stroškov stroškov kriptovalut. Nikoli ni bilo lažje in hitreje izračunati dobičkov in izgub vašega kripto v realnem času.

Bloxov inteligentni mehanizem za avtomatizacijo ne zagotavlja le natančnih rezultatov pri neverjetnih hitrostih, temveč nudi tudi celovit nadzor in upravljanje filtriranja, da celotni postopek izračuna postane brezhibna izkušnja..

Izvoz CSV

Povežite kripto s tradicionalno programsko opremo glavne knjige, kot sta Quickbooks in Xero. Uvoz ali izvoz transakcij s pomočjo platforme Blox je zelo enostaven za organizacijo, upravljanje in pretvorbo v CSV v nekaj sekundah.

Uporabniki Bloxa lahko izkoristijo naša orodja za uvoz in izvoz, ki jim pomagajo med revizijami, davčno sezono ali splošnim računovodstvom in knjigovodstvom.

Sodelovanje

Za ekipe, ki morajo sodelovati ali na daljavo, je pomembno, da imajo varna orodja za sodelovanje, ki omogočajo privilegiran dostop do vaših kripto portfeljev in računov za podjetja, vlagatelje knjigovodstva in finančne računovodje..

Blox omogoča varno izmenjavo dostopa do zasebnih in občutljivih informacij. Naša pametnejša orodja za sodelovanje ustvarjajo varen ekosistem za skupine, ki delajo na računih in portfeljih.

Zaključek

Blox je platforma za računovodstvo, sledenje in upravljanje kriptovalut, katere cilj je poenostaviti način, kako uporabniki ravnajo s svojimi sredstvi kriptovalut..

Glede na to, da se kripto industrija v zadnjih letih širi, podjetja na trgu potrebujejo nove rešitve za upravljanje, vizualizacijo in razumevanje portfeljev kriptovalut..

Blox kot uporabniku prijazna platforma že ponuja storitve velikemu številu priznanih podjetij v vesolju.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map