KaratGold Coin (KBC) se uvrsti na HitBTC po enem največjih ICO-jev v zgodovini

KaratGold Coin (KBC), kriptovaluta, ki spreminja igro in predstavlja kriptonizirano zlato, ki jo je mogoče stroškovno učinkovito, varno in v realnem času prenesti čez meje, je zdaj navedena v HitBTC. Podjetje KaratBars International, KaratGold Coin je pred kratkim zaključilo zelo uspešno ICO, ki je zagotovilo naložbe v vrednosti več kot sto milijonov USD.

24. junij 2018

KaratBars International z veseljem sporoča, da je bila njihova kriptovaluta KaratGold Coin (KBC) na osnovi zlata pred kratkim uvrščena v HitBTC, eno vodilnih borz kriptovalut. KaratGold Coin je prva kriptovaluta, ki je svojo vrednost vezala na ceno zlata, pred kratkim zaključila eno najuspešnejših ICO kampanj doslej z zbiranjem več kot sto milijonov ameriških dolarjev.

Zlato že več kot štiri tisoč let služi kot mednarodno plačilo in tudi naložbeno sredstvo. Čeprav sodobne pravne valute niso več podprte z zlatom, številne centralne banke po vsem svetu še vedno uporabljajo zlato kot svojo valutno rezervo. Osnovna ideja KaratGold Coin (KBC) se vrti okoli zagotavljanja učinkovite rešitve za nestanovitnost in nepredvidljivost kriptovalut z uporabo stabilnosti in zanesljivosti zlata.

Arhitektura ekosistema KaratGold Coin (KBC) temelji na varnem, stroškovno učinkovitem in hitrem protokolu Ethereum blockchain in dokazanih strategijah finančnega varovanja pred tveganji. Za razliko od mnogih drugih uporabnih žetonov je bil ta kovanec zasnovan kot kripto sredstvo, podprto z določeno oprijemljivo količino zlata. Posledično dolgoročno stabilnost kovanca zagotavlja njegovo zlato zavarovanje.

KaratGold Coin je zamisel Haralda Seiza, nemškega podjetnika in veterana finančne industrije. Temelj KaratGold Coin (KBC) je zgradil Haraldov prvi izdelek CashGold. To je uporabniku prijazen plačilni sistem, kjer so majhne zlate palice predstavljene na določeni vrsti papirja, ki spominja na bankovec. Ekosistem sestavljata tudi KaratPay in denarnica KaratGold. Prva je spletna platforma, ki omogoča elektronsko registracijo CashGolda. Po drugi strani pa KaratGold Wallet omogoča uporabnikom, da kupujejo, prodajajo, imajo in upravljajo različne kriptovalute skupaj s kriptoniziranimi sredstvi.

Nekatere ključne prednosti KaratGold Coin so

  • Povezano s 24-karatnim zlatom
  • Ustrezne količine kovancev KaratGold lahko kadar koli zamenjate za CashGold
  • Olajšanje sprotnih plačil kjer koli in kadar koli
  • Stroškovno učinkovito
  • Za nakup KaratGold Coin lahko uporabite Bitcoin in druge kriptovalute
  • Brezplačen prevoz brez meja
  • Povečanje znatnega števila sprejemljivih točk
  • Nizke provizije, ki jih trgovci plačujejo za uporabo kovanca KaratGold in ekosistema KaratGold

“Globalno sprejemanje in priznavanje zlata kot varnega in varnega pristanišča bo Coin in CashGold postalo ena vodilnih plačilnih možnosti na svetu,” pojasnjuje Harald Seiz. “Zato imetniki kovancev ne bodo uživali le zaščite pred inflacijo in nejasnimi vladami in gospodarstvi, temveč bodo imeli tudi priložnost sodelovati pri povečanju vrednosti, ki bo doseženo v prihodnosti.”

Tri največja azijska podjetja za trgovanje z zlatom so že sodelovala s KaratBars International, da bi dnevno izvedla več milijonov zlatih poslov. Poleg tega je velik odstotek od 480.000 lastnikov izdelkov podjetja CashGold kupil KaratGold Coin za lastništvo majhnih količin 24-karatnega zlata. KaratBars International prav tako odpira eno najzgodnejših bank z licenco kriptovalut v Miamiju, ki ponuja izvrstno paleto storitev za trgovce, vlagatelje, investicijska podjetja in posamezne potrošnike..

Vpis v HitBTC je pomemben korak naprej pri tem projektu, KaratGold Coin (KBC) pa naj bi se kmalu napotil na druge priljubljene borze, med njimi Poloniex, Bithumb, Bitfinex, Bittrex in mnoge druge. Kovanci trenutno trgujejo po enem centu, ta vrednost pa je tik pred skokom, saj je popolnoma odporna na običajna nihanja valut in tržne nihanja.

Če želite izvedeti več o KaratGold Coin, obiščite https://karatgold.io/

O KaratGold Coin: KaratGold Coin je kriptovaluta, ki temelji na blockchainu in je povezana s fizično deponiranim zlatom v obliki tako imenovanega CashGold. Določeno število KaratGold kovancev lahko kadar koli zamenjate za ustrezen znesek CashGold. Zasnovan je tako, da se uporablja kot splošno sprejeto elektronsko plačilno sredstvo za vse, ki menijo, da je zlato tradicionalno, resnično, varno in vrednostno stabilno sredstvo.

Spletna stran: https://karatgold.io/

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map