Najboljše delnice Blockchain in ETF za nakup v letu 2021

Blockchain se vedno bolj uporablja pri naložbah in kriptovalutah. Lahko bi trdili, da gre za razmeroma nov koncept, vendar so podjetja, ki sodelujejo v njem, dobro uveljavljena. Pokrili bomo najboljših pet zalog blockchain in delniških skladov (ETF).

Sirena Nasdaq NexGen Economy ETF (BLCN)

BLCN je odlična možnost za dolgoročno rast. Izrazito je v enem letu povečal uspešnost za 62,8% in 219,1 milijona dolarjev premoženja v upravljanju. Z indeksom Nasdaq Blockchain Economy indeks BLCN sledi in uporablja blockchain podjetja.

Podjetja razvitih trgov, ki kažejo rast zalog vrednosti, so njegovi cilji. Eno od vprašanj bi lahko bilo sodelovanje velikanskih podjetij. Lahko bi škodovalo napredovanju, vendar je podjetje osredotočeno na številna področja. Lahko enostavno kupite valovite bitcoine tukaj.

Indeksni odbor BLCN bi imel glavno besedo pri izbiri podjetij, ki jih je treba vključiti. Običajno gre za raziskovanje in razvijanje del podjetja kot glavne točke v postopku odločanja. BLCN ima veliko prednost, saj je izpostavljen različnim vrstam sektorjev.

Ojačajte transformacijsko izmenjavo podatkov ETF (BLOK)

Z BLOK-om je velika uspešnost, saj je v enem letu zabeležil 112-odstotno rast. V upravljanju ima premoženje v višini 535,9 milijona USD z dnevnim povprečnim obsegom 389 233. Najbolje je, če ne iščete samo ene zaloge Blockchain.

Najdete več podjetij z njegovo strategijo, saj 80% vlagajo v podjetja, ki razvijajo tehnologijo. Gre za raznolik način veriženja blokov, zaradi katerega bi tvegana naložba postala bolj raznolika. Varni pristop, ko se lotevamo velike tehnološke revolucije.

Strategija BLOK-a je mešati rast zalog in vrednost v svetu. Programska oprema in storitve sta aktivno vključena v delnice verige blokov. Vsa podjetja z največjim deležem so vključena v tehnološke platforme.

First Trust Indxx Inovativna transakcija & Obdelava ETF (LEGR)

LEGR bo imel vsaj 90% sredstev, vloženih v lastniške deleže. Ima 100 podjetij, ki delujejo na tehnoloških platformah in v finančni industriji. Ker sklad prihaja iz teh močnih subjektov, ima v upravljanju premoženje v višini 57,2 USD.

Rast uspešnosti je 22,5% na leto s povprečnim dnevnim obsegom 10.294. Sklad LEGR cilja na indeks Blockchain Indxx, saj zagotavlja prvo storitev sklada. Sledi podjetjem, ki aktivno vlagajo in razvijajo izdelke.

Njihovo indeksiranje tudi izključno sledi podjetjem z blockchain viri. Spremlja indeks Indxx Blockchain Index s poudarkom na vseh podjetjih po vsem svetu. Ker vpletena podjetja običajno delajo na področju tehnologije, je to koristilo novim tehnološkim paradigmam.

Kvadrat (SQ)

Square je vpet v številne vidike našega osebnega življenja. Njegov plačilni procesor olajša življenje, saj ponuja programsko opremo, ki vam olajša poslovanje. V letu 2018 vlagajo tudi v nakup podjetij, vključno z Weeblyjem.


Leto 2020 je bilo eno najboljših let za Square, saj se je čisti prihodek povečal za 140%. Družba za mobilna plačila ima storitev mobilnega prenosa denarja z mobilno aplikacijo. Z možnostjo trgovanja z bitcoini so začeli že leta 2018.

To je bila modra odločitev, saj podjetje uživa velik uspeh pri prihodkih od bitcoinov. Povečanje se prav tako vsako četrtletje povečuje in oni na koncu kupili 50 milijonov dolarjev bitcoinov lansko leto. Zgodnje sodelovanje družbe Square v kriptovalutah je podjetju prineslo veliko koristi.

Visa (V)

Seveda je podano, da podjetja s storitvami s kreditnimi karticami vidijo, da je veriga blokov ena izmed mej v poslu. Visa je eno izmed tistih podjetij, ki sodeluje že od samega začetka leta 2016.

Pomaga, da se integrira z varnim plačilom med podjetji. Omogoča vam lahko pretvorbo v gotovino in plačila nagrad. Brez večjega dvoma ima VISA eno glavnih vlog v nenehno rastoči industriji tehnologije veriženja blokov.

Vizino sodelovanje pri naložbah v verigo blokov se začne z njihovim Visa B2B Connect. Uveden je bil za varno plačilno storitev prek možnosti blockcahin. Zdaj imajo možnosti za povezavo bremenitve in dobropisov z denarnicami kriptovalut. Tako je življenje lažje, saj bi lahko plačilo obravnavali popolnoma enostavno.

Prihodnost je tu

Če iščete najboljše delnice in ETF-je v verigi blokov, obstaja veliko možnosti. BLCN in BLOK sta dobri možnosti, če načrtujete dolgoročno rast. S podobnimi storitvami Square in Visa imate glavne igralce blockchaina. Na splošno naj bi leto 2021 zaznamovalo svetovno vleko za blockchain tehnologije.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map