Najboljše zaloge blokov za leto 2020

Z vzponom verige blokov se je pojavilo veliko podjetij, ki uporabljajo tehnologijo, da ljudem ponujajo različne storitve. V tem delu si bomo ogledali dve najbolj vroči delniški verigi blokov, na katere moramo biti pozorni v tem letu. 

SQ

Square (NYSE: SQ) se nenehno širi trgovski ekosistem, zaradi česar je priljubljeno trgovsko orodje in ena najboljših delnic blockchain na trgu. Podjetje je najelo pet odprtokodnih inženirjev, ki so si prizadevali za izboljšanje ekosistema, da ne omenjam storitev Matta Coralla, znanega razvijalca Bitcoina. To divizijo, usmerjeno v Bitcoin, vodi tudi Steve Lee, nekdanji direktor Googla. 

Generalni direktor Square Jack Dorsey je goreč zagovornik Bitcoina in vključuje svojo Cash App, da uporabnikom omogoča nakup in prodajo omenjene kriptovalute. To je med ljubitelji kriptovalut iskana lastnost in v dokaz svoje trditve je storitev v prvih dveh četrtletjih 2019 ustvarila več kot 190 milijonov dolarjev prihodkov in ustvarila skoraj 3 milijone bruto dobička. 

Ta poteza je Square postala igralec blockchain delnic v smislu priljubljenih tehnoloških delnic za nakup. Izvršni direktor in soustanovitelj zaloge blokov je tudi dejal, da bodo kriptovalute dolgoročno omogočile lansiranje izdelka, ki ga lahko ljudje uporabljajo globalno, tako kot internetno podjetje. 

Tako uporabnikom ni treba iti na različne trge, banke in regulativne organe.

S tem pa leta 2020 Square predstavlja eno najboljših delnic za rast blockchain-a in je zagotovo ena izmed delnic blockchain-a, v katero lahko vlagamo. 

GBTC

Druga vrhunska zaloga tehnologij in verig blokov, na katero je treba biti pozoren leta 2020, je OTCMKTS GraTC v Bitcoin Trust (Btc): GBTC.

Varno shranjevanje ene najboljših blokchain delnic in kriptovalut je lahko izziv in po mnenju Grayscale je upravljanje skladov GBTC vredno več kot letna provizija, pri čemer poudarja svoj varnostni sistem, ki uporablja vodilne varnostne standarde v industriji.. 

Vendar Andrew Left iz Citron Research meni, da to morda ni pametno, zlasti zaradi visokih premij, letne provizije in dejavnikov tveganja, povezanih s splošno nestanovitnostjo na trgu kriptovalut.. 

Prav tako ne pomaga, da se naložbenemu nosilcu ni treba registrirati pri SEC. Delnice zasebnih delnic Trusta so prav tako omejene na enoletno obdobje imetništva, preden jih lahko vlagatelji prodajo na javnem trgu, zato je treba upoštevati tveganja, da v tem obdobju ne bodo imeli likvidnosti.. 

Uspešnost delnic GBTC

Od oktobra 2018 je vsaka delnica cene delnic GBTC enakovredna manj kot 0,0001 Bitcoin, kar pomeni, da potrebujete več kot 1000 delnic GBTC za lastništvo enega bitcoina. GBTC se je v letu 2017 stalno povečeval in dosegel vrhunec konec leta. 

Vendar je njegova uspešnost v letu 2018 nihala in na splošno se je gibala navzdol, saj je oktobra oktobra skoraj 65-odstotno upadla. Zaradi bolj strmega upada bi lahko delnice izgubile večino ali celo vrednost. Cena Bitcoina se je leta 2019 dvignila navzgor, GBTC pa je seveda sledil.

GBTC Blockchain Stock ni delnica

Sive Bitcoin Trust ni resnična navadna delnica in delničarji GBTC imajo del odprtega zaupanja koncedentov. Skrbniki koncesionarjev imajo pogosto fizično blago in valute in morajo imeti fiksni portfelj namesto spremenljivega.. 

GBTC je zaupanje, ki ima le eno najboljših delnic blockchain Bitcoin in Zakon o investicijskih družbah iz leta 1940 ne zajema skrbniških skladov, zato ne zagotavlja nobene od teh zaščit za vlagatelje. Prav tako niso upravičeni do regulacije s strani komisije za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami. 

Ali je zaloga GBTC dobra naložba?

GBTC je zaupanje, ki ima samo Bitcoin, vendar se za razliko od cen kriptotrgovinskega trga cena delnic GBTC ne ujema popolnoma z osnovno ceno Bitcoin, ki je nagnjena k divjim nihanjem. Z njenimi delnicami se lahko trguje s premijo na njegovo premoženje ali celo s popustom na celotno imetje Bitcoinov, odvisno od razpoloženja vlagateljev. 

Večina vlagateljev bi bilo bolje, če bi preučevala borzo in vodila seznam donosnih podjetij, da bi našli najboljše delnice blockchain za nakup.

Za tiste, ki so pripravljeni sprejeti velika tveganja, GBTC ponuja priložnost za velike dobičke. 

Square (NYSE: SQ) in Grayscale Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: GBTC predstavlja dve obetavni tehnološki zalogi, na katero je treba paziti v letu 2020. Vendar poskrbite, da boste sami skrbno pregledali, da boste lahko sprejeli pravilne odločitve.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map