Najboljše zaloge pod 5 USD

Zaloge do 5 dolarjev, znane tudi kot zaloge penija, so sestavljene iz poceni delnic majhnih podjetij. To so pogosto nekatere najcenejše zaloge, ki jih lahko kupite – na Robinhoodu ali drugje. Vključujejo zaloge energije, zaloge biotehnologije in druge. Penny trgovanje z delnicami je način vlaganja v tista podjetja, ki niso mainstream.

V zadnjih letih so dnevne zaloge peni trgovanja naraščale zaradi nizke vstopne ovire, poleg tega pa lahko majhne vsote spremenijo v znaten dobiček. Če ste pametni vlagatelj, so te zaloge v penih lahko pot do hitrega dobička s tveganjem. 

Zahvaljujoč aplikacijam za trgovanje brez provizij, kot je Robinhood, vlaganje v delnice po ceni (“zaloge penija”), nižje od 5 dolarjev, ni bilo lažje. Aplikacija za vlaganje je v zadnjem času pridobila množično priljubljenost, zlasti med mladimi odraslimi. Zaloge penija na Robinhoodu predstavljajo le nekatere od vaših možnosti, lahko pa izbirate med dobrimi. 

Robinhood ponuja različne izdelke, ki jih lahko izkoristite in zaslužite, vključno z zlatom, upravljanjem gotovine, kriptovalutami, trgovanjem z opcijami in seveda zalogami za nakup..

V tem delu bomo sprejeli dve zalogi Robinhood po ceni do 5 dolarjev

Limelight Network (NASDAQ: LLNW) – ena najboljših zalog pod 5 USD

Limelight Networks, Inc so julija 2001 ustanovili Allan M. Kaplan, Michael M. Gordon, William H. Rinehart in Nathan F. Raciborski. Sedež podjetja je v Temple, AZ. 

Podjetje se osredotoča na ponudbo tehnoloških storitev in programske opreme. Trenutno zaposluje približno 563 zaposlenih. 

V preteklih letih se je podjetje uspelo uveljaviti kot vodilni ponudnik storitev v oblaku, dostave digitalnih vsebin in robnih računalnikov s splošnim ciljem, da kupcem omogoči izjemne digitalne izkušnje..

Platforma podjetja z robnimi storitvami vključuje inteligentno programsko opremo in edinstvene strokovne podporne storitve, ki omogočajo sedanje in prihodnje delovne tokove.

Limelight Networks, Inc trguje kot ena izmed tehnoloških delnic na borzi Nasdaq pod tinkerjem LLNW. 

Q3 Finančni rezultati 

Pred kratkim je Limelight Networks, Inc izšel s svojim Poročilo o zaslužku v tretjem četrtletju. Družba je uspela doseči 0,01 dolarja na delnico v skladu z oceno Zacks Consensus. 

Prav tako je družbi v enem četrtletju uspelo zabeležiti drugi najvišji prihodek v svoji zgodovini. 

Limelight Networks, Inc je v tretjem četrtletju ustvaril 51,32 milijona dolarjev prihodkov, kar je za 1,87% preseglo oceno Zacksovega soglasja. S tem je podjetje prvič v štirih letih lahko premagalo konsenzne ocene prihodkov.

Izboljšanje lahko pripišemo strateški odločitvi, da se osredotočimo na visokokakovostno računalništvo v robnem oblaku. Sprva je ta poteza privedla do znatne izgube čistega dohodka in povzročila tudi težke čase za delnice. 

Vendar izvršna ekipa verjame, da se igra na srečo končno začne obrestovati. Storitve, povezane z robnim računalništvom platforme, so se povečale za 60%, četrtletni promet pa je dosegel najvišjo točko doslej.

Razlogi, zakaj bo LLNW ustvaril veliko zalogo za peni

Trenutno trguje po ceni 3,98 dolarja, se zdi, da bodo tehnološke delnice občutno pridobile in bi lahko kmalu zapustile stanje zalog, če bo vse v redu. Družba načrtuje, da se bo dobiček na delnico v naslednjem letu povzpel za 500%, kar bi lahko znatno povečalo zaloge podjetij.

Po nedavnem poročilu “Stanje spletnega videa” je gledanje videoposnetkov prek pretočnega predvajanja doseglo 6h48min na teden, večina gledalcev pa gleda oddaje v spletu. Ko spletno gledanje raste, raste tudi pričakovanje glede kakovostnih izkušenj.

Glede na Michaelu Milliganu, starejšemu direktorju LLNW, je ključ do uspeha ponudnikov vsebin sprejetje robnih storitev, ki omogočajo video, da zagotovijo najboljšo uporabniško izkušnjo svojim potrošnikom, kar jim bo pomagalo obdržati stranke.

“Zato se je Limelight ločil od vlaganja v razširitev globalnih zmogljivosti, zagotavljanje najbolj kakovostnega spletnega videa in omogočanje inovativnih interaktivnih izkušenj gledalcev.” 

Kot lahko vidite zgoraj, je LLNW namenjen dobrim časom; zato, če razmišljate o trgovanju z delnicami, morate razmisliti o nakupu delnic LLNW.

Če preverite novice o zalogah, boste ugotovili, da spletni posredniki in analitiki ocenjujejo LLNW kot eno izmed najboljših tehnoloških zalog, čeprav se zavedamo, da LLNW ni najcenejša zaloga, ampak zagotovo rast zalog in spada med največje zaloge penija paziti.

LITB (NYSE: LITB) – zaloga LightInTheBox pod 1 USD

Zamisel o uvedbi LITB je bila zasnovana, ko sta ustanovitelja podjetja Liang Zhang in Quji Guo skušala izkoristiti vrhunsko kitajsko proizvodno in dobavno verigo.. 

Prejšnji teden je LightInTheBox objavil svoje finančne rezultate v tretjem četrtletju, ki so bili precej impresivni in so pokazali na dober napredek, ki ga dosega podjetje. 

Če povzamemo, so skupni prihodki ponovno dosegli opazen zagon, saj so se medletno povečali za 34,6% na 59,9 milijona USD. Bruto marža se je v primerjavi z enakim četrtletjem lani izboljšala za 27,2%, s 15,1% na 42,3%. 

Čisti dohodek je znašal 10 milijonov dolarjev, kar je izboljšanje za več kot 27 milijonov dolarjev po neto izgubi v višini 17,8 milijona dolarjev, ki je bila zabeležena v tretjem četrtletju 2018. Delnice, katerih cena je nižja od enega dolarja, imajo le redko neto dohodek, ki je takšen obrat, čista izguba. 

In končno, bruto dobiček je znašal 25,3 milijona dolarjev, kar je več kot 18 milijonov dolarjev v primerjavi s 6,7 milijona dolarjev, ki je bil lani zabeležen v tretjem četrtletju. 

Poleg tega se je prilagojeni EBITDA izboljšal s 17,3 milijona dolarjev izgube v tretjem četrtletju leta 2018 na dobiček v višini 0,5 milijona dolarjev v tretjem četrtletju 2019, kar je za podjetje pomenilo drugo pozitivno četrtletje in poudarilo smer rasti, na kateri je podjetje. Tovrstne meritve so zelo pomembne pri pregledu zalog in rasti zalog. 

Kot smo videli iz zgornjih finančnih rezultatov, je LITB podjetje, ki zasluži. Ima tudi veliko premoženje in ima vzpostavljeno strategijo rasti, ki so vse ključne sestavine, če želite, da peni delnice postanejo ustvarjalec denarja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map