Penny Stocks on Robinhood

Investopedia opisuje delnico peni kot delnico majhnega podjetja, ki običajno trguje za manj kot 5 USD na delnico. Običajno se trgovanje z delnicami s peni dogaja kot delnice OTC prek transakcij, ki se prodajajo v prosti prodaji (OTC), čeprav na velikih borzah, kot sta NYSE in Nasdaq, trguje nekaj delnic.. 

Od zalog zlata do zalog konoplje, največje zaloge penija niso omejene na nobeno panogo.

Čeprav lahko z trgovanjem z delnicami ustvarite znatne dobičke, te poceni delnice tvegajo, da bodo v kratkem času izgubile pomemben del svoje naložbe.

Zaloge penija so priljubljene, ker nimajo ovir za vstop in so zelo privlačne za začetnike, ki jim morda primanjkuje kapitala.

Trenutno nekatere najbolj vroče zaloge na spletu vključujejo zaloge biotehnologije, zaloge energije, zaloge marihuane in tehnološke zaloge.

Zahvaljujoč zalogam Robinhood centov lahko ti trgovci z delnicami dostopajo do poceni delnic, medtem ko jim zaračunajo nič provizije

V tem delu se bomo osredotočili na dve zalogi, ki spadata v kategorijo zalog Robinhood penny, ki bi jo morali upoštevati leta 2020.

LightInTheBox (NYSE: LITB) – Zalogaj za peni za ogled

LITB, v celoti znano tudi kot LightInTheBox Holding Co., Ltd, je mednarodno maloprodajno podjetje s spletnim dostopom do svojih izdelkov potrošnikom s sedežem v več kot 200 državah po vsem svetu.. 

Družba je bila ustanovljena leta 2007 s sedežem v Pekingu na Kitajskem. Trenutno je možnost trgovanja z delnicami, saj njene delnice trgujejo za približno 90 centov..

Potrošnike privlači s prikazovanjem svojih življenjskih izdelkov na različnih spletnih mestih, vključno z MinilnTheBox.com, LightInTheBox.com in nekaj drugimi spletnimi mesti, ki so na voljo v več kot 26 glavnih jezikih..

Zakaj bi LITB ustvaril veliko zalogo vašega portfelja

Seznam zalog, ki jih je treba gledati, zlasti zalog do 1 dolarja, je precej dolg. Vendar nobena druga ne ponuja potencialnih donosov, kot je LITB. 

Trenutno naj bi zaloge po ceni 0,90 USD koristile spremembam, ki jih je podjetje izvajalo za izboljšanje operativne učinkovitosti, nadzora stroškov in optimizacije izdelkov.. 

Izboljšave so vidne že v zadnjih finančnih rezultatih in so podjetju pomagale zabeležiti prvo donosno četrtletje GAAP po letu 2014.


Po besedah ​​gospoda Jiana Heja, izvršnega direktorja podjetja LightInTheBox, je bil „osredotočenost na izboljšanje optimizacije izdelkov, spodbujanje sodelovanja kupcev in razširitev našega tržnega obsega ključnega pomena za uspeh, ki smo ga videli doslej. “

Torej, če izbirate spletno zalogo, zlasti kitajsko zalogo, ali z dolgega seznama tehnoloških zalog, je pomembno vedeti, na katerem trgu je. Zaradi tega položaja je LITB na seznamu strokovnjakov, ki jih je treba gledati seznam. To bi lahko bila odlična rast zalog v portfelju, čeprav ima tveganja (tako kot vsa dejavnost pri trgovanju z delnicami).

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

GPL: Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL) je vmesno podjetje za pridobivanje in raziskovanje srebra in zlata. Podjetje upravlja s tremi rudniki v Braziliji, Peruju in Mehiki. Pred kratkim je podjetje Great Panther Mining Ltd doseglo najvišje ocene proizvodnje v četrtem četrtletju, potem ko je proizvedlo 146.853 unč zlata. 

Ta številka je bila velik zagon za podjetje in je znatno prispevala k stabilizaciji bilance stanja podjetja. Poleg tega bo pričakovani izboljšan denarni tok zmanjšal tveganje za podjetje in več vlagateljev bo zamikalo, da bi kupili drobiž. 

Trenutno je GPL med najboljšimi delnicami za nakup, ker trguje po 0,60 USD na delnico. Če iščete poceni zaloge, ki se bodo še povečevale zaradi večje proizvodnje in zvišanja cen zlata, je GPL tisti, za katerega se je treba odločiti. Če se bo cena zlata zvišala, se bo delnica preselila na 1,20 USD, kar je verjeten dogodek. 

To je za vas povečanje za 66% na 100%. 

Nestanovitnost je delež pričakovane dnevne vrednosti, obseg, v katerem dela neformalni vlagatelj. Večja nestanovitnost kaže na večjo korist nesreče. 

Po analizi volatilnosti zalog GPL znaša 6,36%. To kaže na večje omembe vredne donose za vlagatelje, ki v kratkem kupijo te zaloge. 

Poleg tega so potencialno višja inflacija, nedavni izbruh koronavirusa na Kitajskem in povečane geopolitične napetosti nekateri glavni dejavniki, ki vlagatelje potiskajo k varnejšim premoženjem. 

Eno od teh varnejših sredstev so zaloge GPL. Kot smo že omenili, je to ena največjih zalog za nakup vlagateljev glede na potencialno visoko donosnost naložbe. 

Torej, če iščete peni delnico za vlaganje, bi morale biti zaloge GPL na vrhu seznama potencialnih strank. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map