Športne stave s kriptovalutami

Kriptovalute, kot so Bitcoin, Litecoin in Ethereum, so popolnoma spremenile način športnih stav – in ne glede na to, ali gre za nižje provizije za transakcije, hitrejša plačila ali povečano anonimnost pri plačilih prek spleta, je jasno, da kripto in športne stave je naravno prileganje. V tej objavi si bomo ogledali nekaj glavnih načinov, kako so kriptovalute spremenile panogo.

Preprostejša, hitrejša in varnejša plačila

Predstavljajmo si, da deponirate na običajnem spletnem mestu za športne stave. Za argumentacijo predpostavimo, da boste za polog uporabljali debetno ali kreditno kartico. Ko izberete znesek, ki ste ga želeli položiti, boste morali vnesti svojo dolgo številko kartice. Naslednji bi bil datum izteka in na koncu CVV na zadnji strani kartice. Oglejte si težavo?

To je veliko informacij, ki jih daje spletno mesto za spletne igre na srečo – in ne glede na to, ali kladarju popolnoma zaupate ali ne, pri takšnih vlogah vedno obstaja taka stopnja, ali je to varno..

Ko za polog uporabljate kriptovaluto, gre za povsem drugačno igro z žogo. Namesto da na spletnem mestu za športne stave posredujete svoje občutljive podatke o plačilnem sredstvu, morate le kopirati naslov njihove denarnice v kriptovaluti in jim poslati katero koli valuto, v kateri boste deponirali. V nekaj minutah polog se bo pojavil v zalednem sistemu stavnice in takoj boste lahko začeli s stavami!

Še ena glavna prednost uporabo kriptovalut na spletnih straneh s stavami je, da pri plačilih ni posrednikov. Ko na primer plačujete prek spleta z debetnimi in kreditnimi karticami, deluje VISA ali MasterCard kot „posrednik“ med transakcijami. Ne samo, da lahko blokirajo plačilo (če jim to naročijo vladni organi), ampak lahko tudi prevzamejo precej velik honorar. Večina spletnih strani z igrami na srečo plača med 1 in 4% za vsako posamezno transakcijo s kartico, in kot si lahko predstavljate, se ta pristojbina prenese na igralce. Morda boste pozvani, da dejansko plačate pristojbino, ali pa jo vidite v stavnici, ki vam ponuja manjše in redkejše bonuse.

Nova spletna mesta za športne stave

Spletna mesta za športne stave za jahanje

Konkurenčen trg je skoraj vedno dobra stvar. Kot smo videli v večini industrij po vsem svetu, več je podjetij, ki vstopijo v panogo, boljši so izdelki – in cene nižje za potrošnike. Enako velja za spletne igre na srečo in s toliko stavami in spletna mesta igralnic, danes obstajajo boljše kvote, boljše ponudbe za dobrodošlico in boljše športne stave.

Seveda smo pri kriptovalutah opazili, da se odpirajo številna kripto usmerjena stavna mesta. Mnoga od teh spletnih mest sprejemajo samo kriptovalute – in zaradi tega so priljubljena destinacija za igralce po vsem svetu.

Oglejmo si na primer 5Dimes. 5Dimes je eno najstarejših spletnih mest za kriptovalutne športne stave na planetu in je bilo eno prvih spletnih mest, ki je igralcem omogočilo, da vplačujejo in dvigujejo (in stavijo) Bitcoin. Spletno mesto je revolucioniralo kriptovalutno stran industrije spletnih iger na srečo in postavilo močno merilo za konkurenčna spletna mesta, ki smo jih odprli v naslednjih nekaj letih.

Danes obstaja več stavnih spletnih mest, ki sprejemajo plačila s kriptovalutami kot kdaj koli prej, in veliko jih je začelo sprejemati tudi nove kripto valute. Na primer, znali boste uporabljati Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Dodgecoin, Ethereum, Monero, Zcash in Dash.

Igralci se izogibajte radovednim očem

Zaradi načina, na katerega se kriptovalute razvijajo, na splošno veljajo za veliko bolj varno alternativo za igralce v primerjavi z običajnimi plačilnimi sredstvi. Zdaj za igralce po Evropi to na splošno ne bo predstavljalo težav. Vendar si oglejte igralce iz Azije – Kitajske, Filipinov in Tajske. Te države imajo razvpite vlade proti igram na srečo in znano je, da dejansko kaznujejo – in v nekaterih primerih – zaprejo tiste, ki stavijo na splet. To je ena glavnih prednosti uporabe kriptovalut, kot je Bitcoin; popolnoma anonimno. Nihče ne more izslediti plačil v vaše račune spletnih iger na srečo in iz njih. Dokler boste upoštevali nekatere osnovne varnostne ukrepe, boste lahko igrali na srečo, ne da bi kdo vedel!

Druga glavna prednost iger na srečo s kriptovalutami na spletnih mestih za športne stave je, da se transakcije ne prikažejo na vaših bančnih izpiskih. Glavna težava pri plačilih z debetnimi in kreditnimi karticami je, da bodo na vašem bančnem izpisku prikazane transakcije iger na srečo. To je vse lepo in dobro – dokler se ne odločite, da želite zaprositi za hipoteko ali druge oblike kredita. Potencialni posojilodajalci na splošno menijo, da so transakcije spletnih iger na srečo zelo negativne in mnogi ponudniki so ugotovili, da je bila njihova zahteva za hipoteko dokončno zavrnjena, preprosto zato, ker je bilo na njihovem računu nekaj iger na srečo..

To preprosto ni težava, ko uporabljate kriptovalute, zato je skupaj z izboljšano zasebnostjo in varnostjo tudi dober način, da zagotovite, da na svojem imenu ne boste dobili nobenih črnih oznak.

Zaključek

V zadnjih 5 letih je število športnih knjig, ki jih sprejema kriptovalute tako kot Bitcoin in Zcash se je dramatično povečal. Zdaj je več kot 60 spletnih strani z igrami na srečo, ki so specializirane za kriptovalute ali sprejemajo kriptovalute – in lahko boste uživali v hitri, varni in brez težav pri spletnih stavah, ko se odločite za uporabo kripto valute.

Bitcoin – in druge kriptovalute – je tudi lažje pridobiti kot kdaj koli prej. Obstaja na stotine spletnih platform za trgovanje, ki vam omogočajo, da jih kupite – in to lahko izberete z gotovino, debetnimi in kreditnimi karticami, e-denarnicami, kot sta PayPal in Skrill, in celo z neposrednim bančnim nakazilom!

Vir slike: Casino.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map