Pregled izmenjave Phemex: Popoln vodnik

Pri novih borzah kriptovalut je igra vse težja: starejše, dobro uveljavljene borze imajo zelo pomembni tako uporabniki kot tudi splošna javnost v industriji, tiste z institucionalno podporo pa se novincem v vesolju zdijo bolj legitimne . Vendar to ni držalo Phemex vrnitev iz razcveta v manj kot pol leta od njenega začetka.

Od njihovega pristopa z ničelno provizijo do nenehnih inovacij si borza po svojih najboljših močeh prizadeva, da si ustvarijo mesto na samem vrhu – in če je pretekla uspešnost kakršen koli znak prihodnosti, bo Phemex zagotovo postal gospodinjsko ime v kripto skupnosti v prihodnjih letih.

Izmenjava Phemex

Phemex ničelne provizije za trgovanje na kraju samem

Številne borze se trudijo najti nekaj, kar jih ločuje od drugih, tako da lahko najdejo svojo nišo. Phemex se tega vprašanja loteva na očiten, vendar brez primere način: ponujajo promptno trgovanje brez plačila znotraj premium članskega modela, tako na svoji spletni platformi kot v svoji izvorni aplikaciji. Medtem ko nekatere najboljše borze kriptovalut ponujajo konkurenčne provizije in mnoge od njih zaračunavajo le simbolično provizijo, je Phemex to dvignil na novo raven.

Phemex Pristojbine

Obstaja več načinov, na katere lahko uporabnik pridobi premium članstvo, da dobi dostop do provizij in drugih ugodnosti, na primer pogojnih naročil, še posebej koristnih za veteran-trgovce, ki imajo načrt, kako pristopiti do svojih poslov, pa tudi brez omejitev dvigov, ki lahko na uro. Za začetek lahko vidite, če Premium je najprej za vas, tako da vam prijatelj, ki je že uporabnik Premium, preskusi funkcijo z možnostjo »Darilo«. Druga možnost je, da sledite tem korakom, da dobite 30-dnevno preskusno različico:

  • Povabite prijatelja na borzo prek lastne referenčne kode
  • Naredite nakazilo v višini 0,02 BTC ali več in
  • Dokončajte transakcijo BTC / USD v vrednosti 1000 USD ali več.

Pomembno je omeniti, da preskus ne ponuja vseh možnosti, ki jih ponuja celotna naročnina na Premium, na primer dvigi na uro in pomanjkanje omejitev umika ter pogojna naročila. To pa je še vedno pomemben korak v primerjavi s standardnim trgovalnim profilom, ki sploh ne ponuja promptnega trgovanja – samo pogodbeno trgovanje, ki zaračuna nekaj provizij (0,075% Taker in 0,025% Maker provizija).

Za tiste, ki nimajo prijateljev, ki bi jim omogočili preizkus in / ali ne želijo iti skozi zgoraj omenjene korake, še vedno obstaja možnost nakupa članstva Premium. Če plačate v USDT, vas bo enomesečno članstvo stalo 9,99 USD, 90 dni je na voljo za 19,99 USDT, enoletni dostop pa bo vaš za 69,99 USDT. To odgovarja tudi na vprašanja, kako lahko Phemex ponuja promptno trgovanje brez plačila: v nasprotju s številnimi drugimi borzami provizije preprosto ne predstavljajo večine njihovega poslovnega modela. Medtem ko so vsi trgovci dobrodošli na borzi, je najbolj usmerjen k izkušenim trgovcem, ki vedo, kaj potrebujejo, in se zavedajo koristi plačila razmeroma nizke cene za dostop do vseh možnosti, ki jih ponuja Phemex.

Druge pomembne značilnosti Phemexa

Kot že omenjeno, Phemex zaračuna nekatere provizije (0,025% oziroma 0,075%), ki jih najdete na vsaki borzi. Razlog za višjo provizijo je, da želi Phemex spodbuditi uporabnike k izpolnjevanju knjig naročil in tako zagotoviti večjo likvidnost borze.

Druga pomembna pristojbina je tako imenovana “pristojbina za dinamično financiranje” – razmeroma pogosta pristojbina na številnih borzah kripto izvedenih finančnih instrumentov, ki pa je nujno ne razumejo vsi udeleženci. Imetnikom dolgih ali kratkih pozicij (tistim, ki upajo, da se bo vrednost povečala, ali tistim, ki upajo na nasprotno) se neposredno izplača “stopnja financiranja”, ki je lahko bodisi pozitivna bodisi negativna, kar pomeni, da lahko bodisi pridobijo ali izgubite denar. Borza zaračunava to pristojbino vsakih osem ur. To pomeni, da bodo imetniki kratkih pogodb vsakih osem ur imetnikom kratkih pogodb vsakih osem ur plačali določen odstotek njihovega položaja.

Podračuni so tudi del platforme, ki omogoča, da isti trgovec izolira različne strategije trgovanja. Svoja sredstva lahko prosto prenašate med podračuni in lahko celo zaposlite trgovalne bote v določenih mejah, kar omogoča manj vložen pristop.

Nenazadnje Phemex ponuja tudi bonus dobrodošlice do 72 USD v bonusnih sredstvih, ki jih je mogoče uporabiti za različne dejavnosti. Bonus je razdeljen na tri dele: 2 USD, ki jih prejmete ob registraciji, 10 USD po izpolnitvi njihovih zahtev za družabne medije (na primer sledenje na Twitterju in ponovnem tvitanju) in še 60 USD dodatka za financiranje, ki je na voljo, ko pošljete 0,2 BTC ali 1.500 USD z enim pologom na svoj novi račun.

Dosledna rast, ki prikazuje dosledno kakovost


Toda od kod ta izmenjava? Če v zadnjih pol leta niste spremljali novic, povezanih s kriptovalutami, ste njihov obstoj morda popolnoma pogrešali. Phemex je bil predstavljen 25. novembra 2019 v Singapurju in ponuja podporo za šest različnih jezikov: angleščino, ruščino, španščino, japonščino, korejščino in kitajščino. Samo ime je portmanteau Pheme, grške boginje slave in slave in MEX ali tržne menjave.

Vodi jo osem nekdanjih direktorjev Morgan Stanley z več kot 40-letnimi skupnimi izkušnjami pri zagotavljanju visokofrekvenčne tehnologije. Njihov izvršni direktor Jack Tao je nekoč vodil skupino Morgan Stanley Benchmark Execution Strategies (BXS), odgovorno za gradnjo in uvajanje strategij elektronskega trgovanja za več razredov sredstev po vsem svetu. Arhitekt trgovalnega sistema Yang Du je bil nekoč sistemski arhitekt na hongkonških borzah in kliringu, medtem ko je vodja marketinga podjetja Cecilia Wang sedem let opravljala funkcijo izvršnega direktorja podjetja J.C. Moritz, investicijskega svetovanja..

Upoštevajoč impresivno ozadje ekipe, morda ni presenetljivo, da se je Phemex z relativno neznanega povzpel na eno izmed 10 najboljših borz kriptovalut za borze izvedenih finančnih instrumentov na CoinMarketCap, hkrati pa hitro postal najhitreje rastoča borza leta 2020. Ekipa ve, kako ciljno občinstvo, ki že leta dela na bolj tradicionalnem finančnem trgu, in ve, kako se lahko pritoži nanje tako, da poskrbi za vse njihove potrebe – zlasti tiste, ki se jih morda ne zavedajo.

Kako Phemex predvideva potrebe svojih uporabnikov

Za zdaj Phemex ponuja šest trgovskih parov s kriptovalutami, pri čemer BTC / USD predstavlja veliko večino njihovega obsega – čeprav tudi drugi ustvarjajo zanimanje med njihovo uporabniško bazo. Pri primerjavi obsega trgovanja med različnimi pari pa je treba upoštevati tudi mladost borze: od ustanovitve konec leta 2019, ko je začela s tremi že podprtimi trgovalnimi pari, je z zavidljivo hitrostjo dodala nove. Poleg tega ponuja tudi nekaj, česar v svetu kriptovalut ni pogosto videti: nekripto sredstvo, trgovalni par GOLD / USD.

Kot že ime pove, je GOLD / USD vezan na zlato in poravnan v nominalnih USD, pri čemer je cena določena s kombinacijo več različnih indeksov. To je še en način – poleg pomanjkanja provizij -, da Phemex skrbi za svoje uporabnike, saj so ta trgovalni par lansirali kot zaščito pred nestanovitnostjo, ki je značilna za prostor kriptovalut. Borza obljublja tudi prihod več trgovskih parov, ki ne trgujejo s kriptovalutami, zaradi česar bo zanimiva mešanica premoženja, ki bo zagotovo zadovoljila tako tradicionalne vlagatelje, ki se samo preizkušajo v kripto trgovanju, kot tudi preperele kripto trgovce.

Primerjalni pregled: Phemex v primerjavi z drugimi izmenjavami

Na svoji spletni strani Phemex trdi, da sta dva največja konkurenta BitMEX in Bitfinex. Čeprav so njihove pristojbine za izdelovalce in prevzemnike enake tistim na BitMEX, je Bitfinex bistveno dražji od obeh. Vendar BitMEX nima izvorne mobilne aplikacije, kar imata tako Phemex kot Bitfinex. Pri Phemexu in BitMEX-u obstaja ena pomembna pomanjkljivost v primerjavi z Bitfinexom: podpirajo samo Bitcoin depozite, medtem ko Bitfinex podpira Bitcoin, različne altcoin-e in fiat-depozite. Phemex pa ponuja poravnavo v BTC in USD, kar BitMEX počne le v BTC, Bitfinex pa samo v USDT. Razen tega so si tri izmenjave zelo podobne – razlike med njimi so verjetno stvar osebnih želja.

Če iščete resno trgovanje v obsegu profesionalnosti, ki jo ponujajo tradicionalni trgi, skupaj z visoko hitrostjo, varnostjo in zanesljivostjo, je Phemex zamenjava za vas..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map