Preklop kovanca: LyCI proti kratkemu LyCI

Z nedavno predstavitvijo Kratek LyCI, v kombinaciji z LyCI—In njeni derivati Pametno in Pay LyCILykke zdaj ponuja vse možnosti za izkoriščanje kakršnega koli tržnega gibanja, tako bikovskega kot medvedjega.

Short LyCI se obnaša kot “antiindeks” in stavi proti najboljših 25 blockchain projektom po tržni kapitalizaciji. Kadar je uspešnost trga negativna, dobiček dobi kratki LyCI. Imetnikom omogoča, da unovčijo pričakovanja upadajočega kripto trga, hkrati pa se razpršijo po glavnih tržnih kazalcih.

Do 28. oktobra imate edinstveno priložnost preizkusiti Short LyCI, ne da bi ga kupili: če boste na borzi Lykke odobrili KYC, boste samodejno izpolnili pogoje za tombola z nagradami, izplačanimi v Short LyCI!

Če se vrnemo k temi, preučimo nekaj nasprotnih scenarijev, ko bi ti edinstveni instrumenti lahko prišli prav.

LyCI, Bulls in HODLers se veselijo!

Privlačnost kriptovalut in tehnologije veriženja blokov je očitna za večino ljudi, ki jih zadeva zanima. Trgovci in vlagatelji soglašajo, da smo priča rojstvu motilne sile, ki bi lahko v prihodnjih letih igrala veliko vlogo pri preoblikovanju vseh vrst industrij. Na primer Bitcoinovim »maksimalistom« je ustvarjanje nepremagljivega, neprecenljivega, varnega zavetja in avstrijske ekonomije, ki ga navdihuje »zvočni denar«, uresničitev sanj. Bitcoin podpira veliko več funkcij, kot je bilo prej omenjeno, vendar je videti, da bo postal nadomestek za okorni in zastareli zlati standard. Navsezadnje je Bitcoin poleg prej omenjenih prednosti objektivno lažje deliti, prenesti in hraniti kot zlato in druge podobne plemenite kovine, kar zagotovo ni lahek podvig.

Ampak LyCI spremlja tudi številna druga sredstva, od pametnih pogodbenih platform, vključno z Ethereumom in njegovimi varnostnimi žetoni, žetoni stabilnosti, vsemi vrstami digitaliziranega premoženja in vznemirljivim gibanjem DeFI (Decentralizirano financiranje), do kriptovalut in projektov z različnimi mehanizmi soglasja iz PoW, kot sta PoS in DPoS.

Nazadnje sedanje globalno in finančno stanje ne vzbuja veliko zaupanja in vlagatelji hitro začenjajo prepoznavati morebitno spremembo paradigme. Od negativnih donosov državnih obveznic do neizprosne inflacije, prikrito kot kvantitativno popuščanje centralnih bank po vsem svetu, se zdi, da institucije in mali vlagatelji hrepenijo po nečem drugačnem in vznemirljivem.

Kratek LyCI in Dežela medvedov

Kakor efervescentna je kripto industrija in trg, je tudi precej izpostavljena številnim vrstam negativnih dogodkov. V trenutku bi lahko pametna pogodba o DeFI propadla in sesula celoten sektor kot hiša iz kart, podobno kot prejšnji kramp DAO leta 2016. Tudi regulativni pomisleki začenjajo napredovati v strašne scenarije, kjer kovanci za zasebnost se na primer soočajo z vse večjim pritiskom, pri čemer je odstranjevanje s seznama način izogibanja kaznim na borzah po vsem svetu. Zaostreni so tudi predpisi KYC / AML, nekatere govorice razkrivajo, da bo naslednji val usmerjen v odprtokodne razvijalce in celo v denarnice strojne opreme..

Na žalost in včasih nepreklican, slab tisk je tudi še en dejavnik, ki se ga kriptovalute še vedno niso mogle otresti, kar je sledilo dnevom svilene ceste, skupaj z običajnimi izmenjavami, piramidnimi shemami in škandal poročili. Vprašanje je tudi (do zdaj) neuspešnih prizadevanj za skaliranje in zato slabega ali zanemarljivega sprejetja po vsem svetu.

Poleg vsega pa še eno priljubljeno nedavno prepričanje trdi, da je začetek trgovanja s terminskimi pogodbami, prvi CME – in pred kratkim BAKKT – na prizorišče vplival negativno, tako da je močnim akterjem omogočil bolj dovršene in varne instrumente, s katerimi je trg skrajšal..

Glava ali repi?

Čeprav bi bilo skušnjavo sklepati, da so trgi obsojeni na iracionalnost in naključni kaos, to ni povsem pravilno. Kriptovalute, čeprav imajo teoretično neomejen potencial, so še vedno del nezrele industrije. Hlapnost je neposreden odraz njihove krhkosti. Vsak večji dogodek ima močan, izrazit učinek, morda v pretirani reakciji in hitro polarizirajočih se mnenjih.

In čeprav se ta stanja marsikomu zdijo zastrašujoča, so v današnjem času povsem logična. LyCI in Short LyCI predstavljata edinstveno orodje, ki varuje in zagotavlja udobje tistim, ki so dovolj pogumni, da izkoristijo priložnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map