Prime XBT Pregled platforme za trgovanje s kriptovalutami

Prime XBT je ena najnaprednejših platform za trgovanje s kriptovalutami v tej panogi. Podjetje, ustanovljeno leta 2018, ponuja storitve trgovanja za več kot 30 različnih virtualnih valut s povprečnim dnevnim obsegom trgovanja 545 milijonov dolarjev.. 

Podjetje zdaj deluje z več kot 40 zaposlenimi in tremi pisarnami po vsem svetu. Trenutno ponujajo trgovanje z vzvodom za Bitcoin (BTC), največjo kriptovaluto na trgu, in druge altcoin-e. Ta digitalna sredstva vključujejo Ethereum (ETH), XRP in Litecoin (LTC), ki so tudi priznana kot nekatera največja na svetu. 

Prime XBT strankam ponuja tudi dostop do likvidnosti in več orodij za trgovanje, katerih namen je uporabnikom pomagati pri izvajanju njihovih trgovinskih strategij, kot je bilo načrtovano. Vse rešitve, ki jih ponuja platforma, temeljijo na varnostnih standardih, ki posameznikom pomagajo, da se počutijo varne in uživajo v učinkovitih sistemih. 

Enostaven za uporabo in jasen vmesnik za trgovce

Ena najpomembnejših stvari za uporabnike je imeti jasno in enostavno uporabo platforme. To vključuje vmesnik, ki je bil razvit za jasno uporabo uporabnikov platforme. Najlažje je najti vsa potrebna orodja za trgovanje, boljša je splošna izkušnja za uporabnika. 

Poleg tega imajo za uporabnika 100% anonimne račune brez preverjanj KYC. To je dobro za številne trgovce, ki se želijo izogniti posredovanju informacij številnim platformam v vesolju. 

Platforma ponuja tudi CFD-je, forex in druge indekse. Na voljo so glavni in manjši valutni pari. Poleg tega obstaja več indeksov, vključno s FTSE 100 ali S&P 500, med drugim. To bi posameznikom omogočilo, da trgujejo na več trgih in ne le s kriptovalutami. 

Uporabniki bi morali predložiti e-poštno sporočilo in geslo, da se lahko registrirajo na tej platformi. V nekaj preprostih korakih boste lahko začeli nalagati sredstva in upravljati denarnico. Druge izmenjave zahtevajo, da njihove podporne skupine nadzirajo predložene dokumente in predstavljene slike. 

Zato je Prime XBT treba šteti za odlično in enostavno za uporabo platformo za trgovce in kripto uporabnike. Borza pravi, da lahko uporabniki začnejo trgovati že v 40 sekundah po registraciji. 

V levem delu zaslona bodo trgovci imeli vse potrebne informacije, povezane z različnimi trgovalnimi pari, ki so na voljo za trgovanje. To je super za iskanje najpomembnejših poslov in pregled splošnih cen na trgu kriptovalut. Zanimivo pri tem je, da imate lahko v istem vmesniku tako trgovalne pare FX kot digitalna sredstva, kar je zelo koristno za profesionalne trgovce, ki trgujejo z različnimi pari in trgi.. 

Na sredini zaslona bomo imeli grafikon, ki ga lahko prilagodimo glede na potrebe uporabnika. To je super za tehnične analitike, ki za delovanje potrebujejo in potrebujejo več orodij. Z vsemi orodji, ki so na voljo na tej platformi, bi bilo posameznikom gotovo udobno začeti načrtovati svoje strategije trgovanja in sklepati posle, ki jih potrebujejo. 

Na glavnem zaslonu bodo trgovci med drugim delili tudi vse informacije, povezane z njihovim stanjem, lastniškim kapitalom, nerealiziranim PLN, uporabljeno maržo in razpoložljivo maržo. Zaradi tega in vseh trgovskih in tehničnih orodij, ki so na voljo trgovcem, bi Prime XBT postala ena najnaprednejših platform za trgovanje z digitalnimi sredstvi in ​​na drugih tradicionalnih trgih. 

Prime XBT sodeluje tudi s surovinami. To je super, saj je postala ena redkih platform, ki trgovcem ponuja veliko orodij za izboljšanje njihovih trgovinskih strategij. 


Nekateri proizvodi, ki jih lahko najdete na Prime XBT, vključujejo naslednje:

  • Zemeljski plin
  • Brent olje
  • Surova nafta
  • Zlato
  • Pristojbine

Prime XBT Technology and Trades

Tako novinci kot profesionalni trgovci na kripto trgu lahko uživajo v vrhunskih storitvah, ki jih ponuja Prime XBT – Uporabniki bodo imeli zelo zanesljive tržne podatke, ki se lahko odražajo tudi v delovanju te platforme. 

Skupina strokovnjakov, ki stoji za to borzo, je razvila izjemno hiter sistem izvrševanja naročil, ki omogoča izvedbo poslov < V povprečju 7,12 ms. To je eden najhitrejših časov izvršitve v celotni industriji kriptovalut, ki ima več borz in platform za izvajanje trgovinskih dejavnosti. 

Poleg tega trgovcem ponujajo tudi trgovinski motor, ki ima sprotno izvedbo upravljanja tveganj, ki jo podpira infrastruktura Amazon AWS. Ker je borza povezana z velikim številom ponudnikov likvidnosti, je zakasnitev majhna in cene so zanesljivo prikazane na platformi. 

Po podatkih borze je bilo 74,1% tržnih naročil strank izvršenih po ceni, ki so jo pričakovali. To je veliko višje kot pri tradicionalnih kripto borzah, ki lahko ponujajo manj učinkovite sisteme ujemanja. 20,8% uporabnikov je imelo pozitivno ponudbo za svoje tržno naročilo, le 5,1% pa negativne rezultate. To je eno najnižjih številk na celotnem trgu. 

Vsako trgovanje, ki ga opravijo uporabniki, bo imelo provizije, ki bi pomagale menjalnici zaslužiti s storitvami, ki jih ponujajo. Provizija za trgovanje je minimalna in znaša 0,05% za večino trgovalnih parov, vključno z BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, XRP / USD in EOS / USD. 

Dolge pozicije, ki uporabljajo vzvod, bi morale plačevati tudi provizije. Vendar se provizije razlikujejo glede na digitalno premoženje, s katerim se trguje. Poleg tega, če vam primanjkuje trga, bi bilo tudi financiranje na dan drugačno, kot če bi odprli dolgo pozicijo. 

Poleg tega obstajajo še provizije za dvig, ki bi jih uporabniki plačali z uporabo svojih sredstev na borzi. Trenutno lahko uporabniki Bitcoin položijo le na denarnico Prime XBT. Enako se zgodi z dvigi, ki jih uporabniki naredijo. 

Uporabniki bodo lahko tudi nagrajeni s partnerskim programom. Več uporabnikov dobi napotitev, bolje je, da zaslužijo več denarja. Prvi neposredni napotitelji bi vam zagotovili 20% zaslužka, 15% zaslužka druga stopnja napotitve, 10% tretja stopnja napotitve in 5% zadnja. To je eden najboljših načinov promocije platforme in tudi nekaj zaslužka z borzo. 

Nenehno vlaganje v R&D in varnost

Prime XBT je vlagal v R&D in nove rešitve za uporabnike. To je ena izmed stvari, zaradi katerih je ta platforma ena najboljših na trgu.

Kot pojasnjujejo na svoji uradni spletni strani, pokažejo, kako dinamični so in kako si vedno prizadevajo, da bi bili v najboljšem interesu svojih strank. Poleg tega si želijo v prihodnjih letih napredovati kot najbolj inovativna platforma na svetu, redno preoblikovati svoje storitve in trgovcem omogočiti, da izpolnijo svoje potrebe. 

Na izmenjave so velikokrat vplivali vdori in napadi zlonamernih strank. Kriptoindustrija je imela v preteklosti zelo slabe varnostne standarde, zato borze vlagajo velike vsote denarja, da bi postale varnejše za trgovce in vlagatelje. 

Večina sredstev, ki jih ima platforma, bo shranjenih v hladilnicah. To pomeni, da jih hekerji v spletu ne morejo prizadeti in da so sredstva zaščitena pred zlonamerno programsko opremo in drugimi prevarami. Vroča denarnica, ki jo uporablja borza, je pravkar financirana z nekaj kovanci, ki trgovcem zagotavljajo likvidnost. 

Uporabljajo tudi tehnologijo Cloudflare, da bi se izognili porazdeljenim napadom zavrnitve storitve (DDoS), ki so bili v kripto industriji zelo pogosti v zadnjih letih. 

V bistvu borza sprejema vse potrebne ukrepe za zaščito uporabnikov in njihovih sredstev pred zlonamernimi poskusi napadov in hekerjev. To je treba šteti za zelo pozitivno stvar v primerjavi z drugimi borzami, ki še naprej hranijo velike količine digitalnih sredstev na svojih spletnih denarnicah. 

Poleg tega imajo šifriranje SSL, ki ščiti vse podatke, ki jih pošljete prek izmenjave. Na ta način zlonamerne stranke tega ne bi mogle izkoristiti ali ukrasti vaših podatkov. Stran poleg tega uporablja algoritem “bcrypt”, da zmanjša negativne učinke zunanjega napada. 

Vedno je priporočljivo, da aktivirate 2FA, da zmanjšate možnosti, da ima tretja oseba dostop do vašega računa in posledično do vaših sredstev. Čeprav je to običajna varnostna funkcija v današnjih borzah, ne ponuja vsaka platforma te rešitve. 

Zaključek

Prime XBT je ena najnaprednejših borznih platform, ki je bila razvita na trgu kriptovalut za trgovce. Uporabniki bodo lahko uživali v najboljših storitvah te borze. Poleg tega bodo uporabniki lahko uživali tudi v enem najnaprednejših sistemov za usklajevanje trgovanja, ki bi uporabnikom zagotavljal najboljše storitve menjave. 

Nazadnje so razvili tudi odličen varnostni sistem za trgovce, da so varni glede sredstev, ki jih položijo na platformo. Na izmenjave so vplivali vdori in druga vprašanja, Prime XBT pa sprejema vse potrebne ukrepe za zmanjšanje teh težav. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map