TrustSwap – razvoj in nadgradnja načina obdelave transakcij DeFi

TrustSwap je v ospredju Trg decentraliziranih financ (DeFi) v smislu inovacij, varnosti in storitev. Podjetje je trenutno za uporabnike in vlagatelje eden najlažjih načinov za varne in hitre kripto transakcije, ne da bi morali biti odvisni od zaupanja vrednega posrednika.

transakcije zaupanja v defi

Ozadje TrustSwap

Podjetje je ustvaril sedanji izvršni direktor Jeff Kirdeikis, ki pojasnjuje, da so na obdobje začetne ponudbe kovancev (ICO) za kriptovalute vplivale visoke pristojbine odvetnikov in težave s črpanjem in odmetavanjem žetonov.

Ko je podjetje tveganega kapitala investiralo v kripto projekt s popustom, mora podjetje, ki prodaja žetone, zagotoviti, da kovancev ne bodo takoj prodali, kar je zrušilo ceno žetona na trgu. Medtem ko bi lahko odvetniki to težavo rešili za 5% do 10% provizije, je gospod Kirdeikis menil, da bi lahko za ta problem obstajala cenejša rešitev.

Zato je prišel na idejo storitve pametne pogodbe, ki bi omogočala časovna plačila. Ta rešitev bi pomagala zmanjšati negativni učinek družb tveganega kapitala, ki so kovance, ki so jih kupile, prodale s popustom po tržnih cenah, kar je povzročilo trk na trgu..

Razumevanje ključnih lastnosti TrustSwap

Platforma TrustSwap uporabnikom v bistvu omogoča zanesljivo in varno izmenjavo denarja. Uporabniki so lahko stoodstotno prepričani, da bodo plačila pravilno in natančno obdelana na popolnoma avtomatiziran način. To rešuje številna vprašanja na trgu, ki so vplivala na uporabnike in podjetja.

Uporabniki lahko svoja plačila preprosto razdelijo in za pošiljanje teh sredstev uporabijo različne datume. Upoštevati je treba, da TrustSwap trenutno sodeluje z vsemi valutami na osnovi Ethereuma, ki so na voljo na trgu, med drugim tudi s stabilnimi kovanci, kot sta True USD (TUSD) in DAI, med drugim.

Obstaja več podjetij z virtualno valuto, ki trenutno delajo s stabilnostnimi kovanci in v teh stabilkovancih plačujejo stranke in delavce. Zato je zagotovo pomembno delo, ki ga trenutno opravlja TrustSwap s svojimi storitvami in funkcijami.

Zaupajte ključne funkcije zamenjave

TrustSwap način dela

Ta platforma bo delovala na zelo preprost in enostaven način, da bodo lahko podjetja pošiljala in prejemala plačila, ne da bi morala biti odvisna od zaupanja vredne tretje osebe. Z uporabo te platforme bo moral uporabnik izbrati znesek za plačilo, število plačil in prejemnike plačil.

Obstaja veliko podjetij in primerov uporabe, povezanih s Trust Swap. To je vsekakor nekaj, kar bo revolucioniralo trg DeFi in podjetjem omogočilo, da zmanjšajo čas obdelave plačil. Avtomatizacija procesov je tudi pomemben način za standardizacijo delovanja podjetij in zagonskih podjetij, s čimer se izboljša učinkovitost in produktivnost.

TrustSwap primeri uporabe

Podjetje trenutno ponuja veliko število primerov uporabe, ki bi podjetjem in vlagateljem olajšali ravnanje s svojimi sredstvi.

Eden od njih je povezan z časovno zaklenjeni žetoni. Žetone ustanoviteljev in zaposlenih je mogoče zakleniti na časovni razpored izdaj, da bi povečali zaupanje vlagateljev in uporabnikov.

Številne ICO in ponudbe za začetno izmenjavo (IEO) lahko odklenejo žetone, ki so jih ustvarili, in jih preprosto prenesejo uporabnikom, ustanoviteljem in drugim. To bi lahko bilo negativno za vlagatelje, ki iščejo preglednost v načinu obdelave plačil in nakazil.

TrustSwap rešuje to težavo tako, da izumiteljem omogoča jasen razpored, kako bodo obdelana plačila iz ustvarjalcev žetonov ustanoviteljem in drugim udeležencem.

The Takojšnja volja izvedba bi vam omogočila, da ustvarite pametno pogodbo, ki bi sredstva, ki jih imate, poslala svojim ljubljenim, ko enkrat umrete. Kljub temu, da je o tem vsekakor žalostno govoriti, je zelo pomembno vedeti, da sredstva, ki jih imamo, ne bodo izginila.

Eden od primerov, ki jih lahko omenimo v zadnjih letih, je bila težava, ki jo je prizadela Quadriga CX Izmenjava kriptovalut. Borza je januarja 2020 obvestila, da je lastnik platforme Gerald Cotten umrl zaradi bolezni, ki ga je prizadela.

Glavno vprašanje, ki je vplivalo na uporabnike, je bilo dejstvo, da je bil gospod Cotten edini, ki je imel informacije o zasebnih ključih borze kriptovalut in sredstvih, ki jih je imelo podjetje. Do danes ni bilo podatkov, kateri bi lahko bil zasebni ključ sredstev, ki jih ima podjetje, ali katere denarnice je uporabljala platforma.

TrustSwap deluje, da se te težave ne bi ponovile. Če podjetja in uporabniki sprejmejo potrebne ukrepe za pravilno ravnanje s svojimi sredstvi, je TrustSwap pripravljen zagotoviti potrebno infrastrukturo za napajanje teh plačil.

Poleg tega TrustSwap sodeluje tudi z mesečno in tedensko naročnin. Z uporabo platforme lahko uporabniki enostavno nastavijo in plačajo naročnine z uporabo svoje najljubše kriptovalute na trgu. Čeprav danes zagotovo ni mogoče avtomatizirati kripto plačil na tradicionalnih platformah, je TrustSwap pripravljen to omogočiti.

To bi zmanjšalo število ur, potrebnih za izvedbo plačil za vaše naročnine ali mesečne in redne transakcije, ki jih morajo podjetja ali posamezni uporabniki prevzeti do drugih tretjih oseb..

Poleg tega TrustSwap omogoča avtomatizirana plačila zaposlenih. To je ena najpomembnejših stvari, povezanih s TrustSwap, in kako pomaga kripto zagonskim podjetjem, da izboljšajo svoje standarde in izboljšajo svoje procese.

Plače so včasih zamudno in drago za podjetja. V kriptovalutah lahko stvari postanejo bolj dolgočasne zaradi velikega števila računov, ki jih je treba dodati, zneskov, ki jih je treba preveriti, in še več.

S storitvijo TrustSwap je mogoče zmanjšati odvisnost od starih in zastarelih sistemov plačil. Z uporabo pametnih pogodb in tehnologije veriženja blokov je zagotovo mogoče plačila bolj standardizirati, hitro in preprosto.

Končno ta platforma to omogoča takojšnja darila in plačila. Sredstva lahko oče pošlje sinu, ki trenutno prejema tedenski dodatek. Hkrati lahko otroci prejmejo darilo, ker je njihov rojstni dan ali samo zato, ker si ga zaslužijo po tem, ko pomagajo doma.

funkcije trustswap - samodejna plačila zaposlenim

Varne zamenjave dveh strank, ki jih poganjajo pametne pogodbe

Pametne pogodbe, ki jih uporablja TrustSwap, so zelo koristne tudi za takojšnje in nezaupljivo trgovanje s komer koli na svetu. Če ste našli osebo, ki prodaja navidezno valuto za določeno ceno in želite biti prepričani, da boste sredstva prejeli, jo bo TrustSwap zagotovil varno in hitro.

Platforma vam bo omogočila, da nastavite sredstva, ki jih želite poslati za pridobljene kriptovalute, počakati pa boste morali, da bo drugi uporabnik nakazal sredstva. Ko se obe strani dogovorita, se sredstva obdelajo takoj in brez kakršnih koli težav.

Tako lahko uporabniki zelo hitro in enostavno dobijo denar, ki so ga čakali, ne da bi zaupali tretji osebi ali posredniku. TrustSwap omogoča boljše in lažje upravljanje vaših sredstev, izmenjavo kriptovalut in ravnanje z denarjem s tujcem ali ljudmi, ki jih ne poznate.

primer plačil s skrbniško zamenjavo

Razumevanje storitev TrustSwap

TrustSwap je lahko zelo koristen za izvajanje varnih, časovno sproščenih in nizko pristojbin. Kot smo že omenili v prejšnjih razdelkih, bo to olajšalo podjetja in uporabnike, ki redno obravnavajo kripto plačila..

Eden od primerov, ki jih podjetje navede, je podjetje, ki želi prodati žetone velikemu kripto vlagatelju. Podjetje prejme ponudbo za prodajo 5.000 žetonov za 100.000 USD. Seveda želi podjetje biti prepričano, da bo dobilo sredstva, ki jih predlagajo vlagatelji. Vendar ni mogoče vedeti, ali se bo to zgodilo.

Zato TrustSwap olajša in odpravi posrednika. S to platformo lahko podjetje pošlje žetone, ki bi bili sproščeni, ko bodo poslani tudi 100.000 USD. To bo olajšalo in pospešilo vse udeležence v transakciji.

Poleg tega se želi podjetje izogniti množični prodaji 5000 žetonov, ki so bili pridobljeni s popustom. S platformo TrustSwap je mogoče skleniti pogodbo, ki bi vlagatelju počasi sproščala sredstva. Na ta način se lahko podjetje prepriča, da na odprtem trgu ne bo prišlo do velikega primanjkljaja.

Končno, TrustSwap deluje z zelo nizkimi honorarji. Medtem ko lahko odvetniki in tradicionalni posredniki prevzamejo do 5% ali 10% prenesenih sredstev, TrustSwap deluje z 1% provizijo in 0,5% provizije, če trgovina poteka z žetonom SWAP, ki ga je ustvarilo podjetje.

Razumevanje žetona SWAP

Ekosistem TrustSwap deluje z žetonom TrustSwap, ki bo omogočil, da ga bodo stranke, ki sodelujejo v trgovini, veliko učinkoviteje obdelale.

SWAP žeton, ki ga je ustvarilo podjetje, ima veliko število funkcij, ki se med drugim lahko odražajo v njihovem upravljanju, nagrajevanju, znižanju provizij in stabilnosti. Uporabniki, ki imajo žetone SWAP, lahko postanejo volivci odločitev o upravljanju platforme, ki bodo oblikovale prihodnost ekosistema.

Imetniki SWAP bodo zagotovo želeli biti del ekosistema, ki nenehno raste. Zagotovo jih bodo spodbudili k razširitvi ekosistema in sčasoma, da bo učinkovitejši. Če bi se obnašali neprimerno, bi bili rezultati zanje vsekakor negativni in bi izbrisali vsak kratkoročni dobiček, ki bi ga lahko dobili zaradi neprimernega vedenja.

Ti žetoni imajo deflacijsko shemo, pri kateri se vsakič, ko pride do zamenjave na platformi z uporabo teh sredstev, opečejo in zmanjšajo skupno ponudbo žetonov SWAP. To pomeni, da bo sčasoma na trgu na voljo vse manj žetonov SWAP.

Več kriptovalut je uvedlo to deflacijsko shemo, ki uporabnikom omogoča, da pridobijo vrednost, ko imajo kriptovaluto in se njihova skupna ponudba sčasoma zmanjša. Obstajalo bo 100.000.000 žetonov SWAP, ki jih bo kdaj izdal TrustSwap.

Poleg tega bodo tisti, ki uporabljajo žetone SWAP za izvajanje plačil in izvajanje transakcij, prejeli 50% popust na provizije, ki jih plačajo. Če za prenos uporabljajo katero koli drugo kriptovaluto, bodo morali plačati 1% provizije namesto znižane 0,5% možnosti, ki jo omogoča žeton SWAP.

Glede nagrad, ki jih lahko uporabniki prejmejo, medtem ko imajo valuto, je TrustSwap vključil vložke. Staking je beseda, ki opisuje dejavnost zadrževanja kriptovalute, zaščite omrežja in prejemanja nagrad za to. Sodelovali boste ne samo v procesu upravljanja mreže TrustSwap, ampak boste prejeli tudi pomembne nagrade.

Nagrade, ki jih bodo deležniki prejeli, izvirajo iz transakcij, ki potekajo med strankami z uporabo žetona SWAP. Stakerji in ponudniki likvidnosti bodo prejeli 80% provizij za transakcije, medtem ko bo 10% provizij za obdelavo transakcije zažganih. To je najboljši način za spodbujanje deležnikov, udeležbe pri upravljanju in uporabnikov, ki želijo biti dolgoročni vlagatelji v kriptovaluto TrustSwap.

Porazdelitev žetonov bo 60% za prvo ponudbo likvidnosti, 20% za skupino in 20% za trženje, razvoj, nagrajevanje in airdrops.

začetna likvidnost

Skupina je začetno ponudbo likvidnosti začela junija 2020, testna mreža pa bo končana v začetku avgusta. V avgustu načrtujejo tudi popoln začetek prodaje, kar že kaže, da podjetje počne vse, kar je v njegovi moči, da bo vlagateljem omogočilo hitro in nemoteno vlaganje.

Načrtujejo tudi lansiranje Cross-Chain integracije, dodajanje NFT-jev, varnostnih žetonov in tokeniziranih sredstev, nakupovanje in prejemanje ter številne druge stvari, kot je DEX s trgovanjem s finančnim vzvodom in še več. Projekt se očitno širi in dela vse, kar je mogoče, da uporabnikom in vlagateljem na trgu kriptovalut ponudi boljše rešitve.

Zaključek

TrustSwap je revolucionarno podjetje na trgu decentraliziranih financ, ki bo olajšalo plačila z uporabo digitalnih valut. Podjetja, uporabniki in podjetja lahko začnejo uporabljati platformo TrustSwap za hitro in varno obdelavo plačil.

SWAP žeton bo nagrajeval uporabnike, ki stavijo svoje kovance. Poleg tega bodo zaradi sistema upravljanja in deflacijskih vidikov žetonov SWAP vlagatelji zelo privlačni za sodelovanje v gospodarstvu TrustSwap.

Z uvedbo začetne ponudbe likvidnosti bo TrustSwap eno najbolj uporabnih podjetij za trgovce in uporabnike, ki želijo obdelovati redna plačila in ne želijo biti odvisni od zaupanja vredne tretje osebe..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map