10 najboljših nagrad za denar in povračila za kriptovalute

Uporabniki bitcoinov in kriptovalut, ki kupujejo prek spleta, se morajo seznaniti z najboljšimi nagradami za kripto vračilo denarja in rabatnimi platformami. Medtem ko smo zajeli najboljše načine zaslužka bitcoinov, je naslednjih 10 najboljših aplikacij za nagrajevanje in rabatnih spletnih mest obveznih možnosti, ki ljudem omogočajo, da zaslužijo denar nazaj za vaše nakupe, plačane v kriptovaluti..

Mnogi so morda seznanjeni s priljubljenimi storitvami za vračilo gotovine, na primer Rakuten, Honey, Ibotta ali Drop, toda s pojavom bitcoinov se mnogi preusmerijo, da vidijo, kako lahko vrnejo kripto gotovino kot odličen način za dodajanje dodatnih kovancev za prost.

Obstaja na stotine milijonov Američanov in še veliko več sto milijonov po vsem svetu, ki radi odkrivajo ponudbe, odrežejo kupone, uporabljajo promocijske kode in izkoristijo programe zvestobe – zdaj pa se to gibanje za varčevanje z denarjem prebija na trg kriptovalut..

Medtem ko so programi nagrajevanja z denarnimi sredstvi, osredotočeni na kriptovalute, razmeroma novi, platforme za nakupe in prihranke še niso tehnologija, ki bi znova izumila njihov primer uporabe in spoštovanje. Če se naučite, kako začeti pametneje nakupovati (milje, točke na kreditnih karticah, veliki popusti itd.) S prejemanjem ponudb za povračilo gotovine, združuje sposobnost zapravljanja denarja in zaslužka nazaj iz svojih najljubših trgovin.

Vsi vemo, kako enostavno je porabiti denar v spletu, vendar razumevanje, kako prihraniti denar pri nakupu po internetu, ni tako enostavno in ta vodnik za povračilo denarnih nagrad Bitcoin naj bi vam pomagal, da se naučite, kako enostavno zaslužiti kripto rabate pri vsakodnevnih nakupih.

Seveda niso vsi programi kripto nagrajevanja ustvarjeni enako, kot velja pregovor, “brezplačno kosilo ne obstaja”, vendar lahko z uporabo unovčljivih storitev aplikacij za povračilo denarja prihranek denarja naredite zabaven in enostaven, hkrati pa optimizirate zaslužek. Čeprav je to očitno, prevare z bitkoini res divjajo, zato bodite pozorni in poskrbite za svojo skrbnost.

Od dni izrezovanja kuponov do pošiljanja rabatov spodbujamo vse uporabnike cryptoasset, da v celoti izkoristijo 10 najboljših programov za nagrajevanje denarnih povračil na osnovi bitcoinov spodaj, da zaklenejo prihranke.

10 najboljših programov za nagrajevanje Crypto Cash Back

Lahko rečemo, da je treba katero koli digitalno storitev, ki ponuja brezplačen denar, nemudoma sprejeti s skepticizmom in obilo pozornosti, vendar je naslednji seznam Bitcoin povezanih spletnih platform za nagrajevanje preizkušen in najboljši od vseh programov razmisliti.

Te aplikacije za kripto vračilo denarja vam pomagajo zaslužiti denar v zameno po nakupu blaga ali storitve (kjer je kupon ali promocijska koda uporabljena pred plačilom), ki je podobna povračilu.

Kriptovalute so se iz nišnih tehnoloških igrač razvile v dragocene žetone s široko paleto aplikacij.

Preden se uvrstimo med 10 najboljših ponudnikov nagrad za vračilo denarja, obstaja tri razlike v izplačilih, ki jih je vredno pregledati za vsakega od naštetih:

  • način plačila: raziščite, kako vam vsak od teh programov nagrajevanja z vračilom denarja pošlje vaš zaslužek (navodila za nastavitev denarnice)
  • pogostost plačil: preučite, ali dobite nagrade takoj ali ne, ali so izplačila tedenska ali mesečna
  • kvalifikacije plačilnega praga: raziščite zneske, potrebne za znesek, ki ga morate ustvariti pred unovčenjem nagrad, in preverite drobni tisk pri posameznih prodajalcih

Zdaj pa pojdimo naravnost v najbolj priljubljene programe za povračilo denarnih nagrad in popuste, ki vam bodo pomagali prihraniti denar in zaslužiti bitcoin pri spletnem nakupovanju.

1) Lolli – Crypto’s Honey

To je več kot le majhna korelacija. Lolli deluje podobno kot platforme za nagrajevanje na namizju, kot je Honey. Uporabniki morajo le prenesti namizni vtičnik, ki je trenutno na voljo samo za Chrome.

Od tam naprej morate samo preveriti različne kategorije trgovin, za katere Lolli spodbuja, opraviti nakup in dokončati blagajno z vtičnikom Lolli ter zaslužiti do največ 10% Bitcoinov v gotovini za vaše nakupe.

Skupno Lolli podpira stotine različnih digitalnih trgovin, od katerih vsaka ponuja stopnjo povračila denarja pri nakupih. Sem spada več znanih imen, kot so Macy’s, TopShop, Sears, Rag & Kosti in še več.

Ta se uvršča na 3. mesto zaradi sorazmerne enostavnosti in intuitivnosti, ne le priklopa v brskalnik, temveč tudi čistega uporabniškega vmesnika in poenostavljenega sloga.

2) Pei – samodejno vračilo gotovine v bitcoinih

Zdi se, da ima Pei za mobilno aplikacijo podoben plačilni sistem kot MoneyBox, pri katerem na vaš račun takoj izvede gotovino ali Bitcoin prispevke, kadar koli opravite nakup na povezani kartici.

Uporabniki morajo le prenesti mobilno aplikacijo, ki je brezplačna za Android ali iOS. Od tam se prijavite, priložite izbrano kartico in začnete ustvarjati sekundarne rabate od svojih plačil.

Plačila niso takoj akreditirana na vaš račun kot fiat ali bitcoin, kar sta dve možnosti, ki sta na voljo uporabnikom. Vsako plačilo s kartice, ki se odraža v vaši aplikaciji, pa kaže na vaše skupno število.

Ena od stvari, ki Pei loči, je ta, da bolj ko ga uporabljate, boljši boste prejeli povračilo denarja in točke.

Trenutno lahko uporabniki dobijo USD ali BTC samo prek Pei, družba pa je napovedala, da bo v bližnji prihodnosti dodala nove kripto.

3) Earn.com – kripto za prispevke

Gospodarstvo koncertov je v zadnjih nekaj letih precej dramatično raslo, saj so uporabniki uspeli zbrati nekaj dodatnega dohodka s pomočjo aplikacij, kot so Lyft, UberEats, med drugim.

Druga aplikacija za ekonomijo koncertov je Earn.com, ki vam omogoča, da zaslužite kriptovalute za dokončanje različnih nalog. Te naloge so lahko tako preproste kot odgovarjanje na vprašanja iz namenskih vprašalnikov, sodelovanje v študijah ali odgovarjanje na določena e-poštna sporočila.

Vsaka naloga vam ponuja majhno poimenovanje Bitcoin. Zagotavljanje vsaj nekaj časa vam lahko pomeni nekaj dokaj spodobnih donosov v prihodnosti.

Uporabniki vzpostavijo javni profil Earn.com, ki drugim omogoča, da uporabniku pošiljajo sporočila in opravila, ne da bi razkrili osebne kontaktne podatke. Po odgovoru na sporočilo ali dokončanju naloge boste prejeli nagrado za nalogo v bitcoinih. Nato lahko izplačate na svojo Bitcoin denarnico ali račun Coinbase.

4) Storm X – Monetizirajoče mikro zadolževanje

Poleg tega, da ima v Googlu Play nekaj precej trdnih ocen, kot relativno dobro sprejeta mobilna aplikacija, Storm X poudarja poosebljanje vsakodnevnih resničnih in digitalnih nalog, s katerimi se pogosto srečujemo.

Uporabniki se lahko enostavno vključijo v aplikacijo tako, da jo preprosto prenesejo prek Googla Play ali trgovine z aplikacijami iOS. Od tam se morate samo urediti z računom in začeti zaslužiti z nalogami.

Vsako opravilo v aplikaciji nagradi uporabnike z določeno količino valute v aplikaciji, imenovano “Bolts”. Če želite odkleniti finančne nagrade, morate preseči določeno količino z vrsto nalog, ki so vam dodeljene.

Ena naloga vas bo morda prosila, da izpolnite vprašalnik za podjetje, kot je Lyft. Druga naloga vas bo morda pozvala, da igrate igro brskalnika in si prislužite Bolts za sodelovanje, povabilo prijateljev ali pošiljanje povratnih informacij.

Družba trdi, da je od začetka prodaje leta 2014 razdelila več kot 249 BTC in 570 ETH.

Poleg gamificiranih nalog ima Storm tudi trgovino v aplikacijah, imenovano StormShop. Z uporabo te namenske trgovine lahko uporabniki, kadar kupujejo in plačujejo z aplikacijo, zaslužijo kripto nagrade za svoje nakupe.

Medtem ko se stopnje vračila denarja za vsako od teh trgovin razlikujejo, lahko vračilo gotovine doseže 30%, po navedbah podjetja.

5) CoinRebates – točno kaj se pove na pločevini

“Nakupujte v svojih najljubših spletnih trgovinah in si zagotovite brezplačne nagrade za povračilo Bitcoinov.”

Kot že ime pove, CoinRebates zagotavlja nihajočo raven povračila denarja, ki je fiksna, ne glede na to, koliko porabite.

Zaradi česar je ta uvrstitev na tako širokem (in naraščajočem) številu platform za povračilo denarja in nagrajevanje posledica velikega števila podjetij, ki so v preteklih letih sodelovala z njim, da obstaja.

Med partnerska podjetja spadajo glavna imena gospodinjstev, kot so Walmart, Macy’s, Expedia in celo spletna imena, kot so Udemy, Microsoft in Groupon. Glede na to, katero podjetje vas zanima, se vračilo gotovine giblje od 1,5 do celo 20%, pri čemer podjetja, kot je Udemy, zagotavljajo 24 bitov (valuta platforme) na porabljeni dolar..

Čeprav to podjetje bolj skrbi za potrošniško bazo v Združenih državah Amerike ali sosednjih državah, to v Evropi ne omejuje uporabe CoinRebates. Medtem ko ima podjetje sedež v Ameriki, lahko uporabniki te popuste v kripto izkoristijo, če konkurenčne trgovine nudijo podporo pošiljanju v državo izvora tega uporabnika..

6) BitcoinRewards – nagrade v več kripto

Na podoben način kot Lolli in CoinRebates, BitcoinRewards ponuja uporabnikom precej intuitiven način vstopa v krov, povezovanja njihovega računa in kripto denarnice ter nakupovanja.

BitcoinRewards ponuja veliko izpostavljenosti številnim trgovinam, ki segajo od pohištva, visoke mode, potovanj in lepote. Stopnja povračila gotovine, ki jo lahko dobijo uporabniki, niha, odvisno od trgovine, v kateri kupujete. Toda ti se običajno gibljejo od 1,6% za nakupe v trgovinah, kot je Game, do celo 16% za spletno izobraževalno platformo – Udemy.

Skupaj z zagotavljanjem velike količine raznolikosti, ko gre za trgovine in rabate. Eden od drugih neto pozitivnih učinkov uporabe BitcoinRewards je ta, da svoje družabne medije in naslovno stran nenehno osvežuje z vrsto časovno občutljivih promocijskih ponudb. Trenutno vključujejo kode za popust in višje vračilo denarja od Rosegala in Contikija.

Ena od slabosti, ki jo imate, je ta, da je platforma sama pretirano zasedena, kar ljudi lahko resnično odvrne in jih zmede možnost uporabe platforme..

7) Steem – odgovor kripto-skupnosti na medij

Čeprav Steem v bistvu ne spada pod kategorijo nagrade za nagrade, ponuja nekaj boljšega sistema nadomestil za vaš čas. Na podoben način kot Earn.com lahko uporabniki, ki se odločijo, da bodo prispevali k Steemu kot ustvarjalec vsebine, zaslužijo žetone Steem, odvisno od tega, kako dobro so bili / so bili sprejeti njihovi članki.

Obstoj pripadajoče izmenjave kriptovalut pomeni, da lahko katere koli žetone Steem, ki jih pridobite z ustvarjanjem vsebine, takoj prodate za USD ali druge apoene kriptovalut, kar učinkovito zasluži vaš čas.

Prijava deluje na enak način kot Medium – tako da je zelo enostavno začeti ustvarjati vsebino ali pa preprosto pregledati najrazličnejše novice, ki so že na platformi.

8) TV-DVE – Unovčite čas gledanja

Eden bolj impresivnih in, priznajmo si, zelo iskanih načinov za zaslužek svojega časa je vzeti čas, ki bi ga običajno porabili za gledanje televizije ali gledanje videoposnetkov v spletu in zaslužek od njih.

No, to je osnovno izhodišče za TV-TWO, ki ponuja digitalne spodbude za uporabnike, ki s svojo namensko aplikacijo gledajo vsebino iz skupine neposrednih in povezanih ustvarjalcev vsebin..

Trenutno je aplikacija na voljo za Android, iOS, pa tudi za priljubljene proizvajalce televizorjev, kot sta LG in Samsung.

Za začetek morate samo prenesti aplikacijo v izbrani operacijski sistem, televizijo ali trgovino z aplikacijami. Od tam boste morali optično prebrati kodo QR, ki se prikaže na zaslonu vaše naprave. To omogoča, da se aplikacija sinhronizira s televizijo ali tabličnimi računalniki, na katerih nameravate uporabljati TV-TWO.

TV-TWO spodbuja uporabnike, da gledajo vsebino prek svoje aplikacije z uporabo žetonov ERC20 na osnovi Ethereuma, ki jih je mogoče zamenjati za druge zamenljive žetone.

9) Kapitan Bitcoin – kripto za gledanje oglasov

Nihče ne mara biti prisiljen gledati 30-sekundnega oglasa na YouTubu. Za ogled oglasa ne zaslužite nobenih nagrad.

Zato je lepo videti platforme, kot je Captain Bitcoin, ki ponujajo zanimivo alternativo. CB namesto da samo meče oglase pred uporabnike, uporabnikom ponuja finančne spodbude za ogled določenih oglasov številnih splošno znanih podjetij do bolj nišnih blokovskih podjetij, kot je Decentraland.

Razlog, da se Captain Bitcoin uvršča sem, je le relativno nov projekt, ki se je začel šele pred kratkim. Glede na to se tega projekta lahko veliko veselimo.

10) SatsApp

SatsApp je dobro znan projekt kripte, ki ga je za SatsBack in CasaHODL začela ista skupina. Čeprav je SatsApp dobro znan, ima platforma do danes mešane ocene, predvsem zaradi omejene dostopnosti.

Po mnenju ekipe je SatsApp na voljo samo članom Casa Gold, Platinum in Diamond. Vseeno je to ena redkih platform, ki uporablja tako Bitcoin kot njegovo Light-2 plast-2.

Aplikacija, ki je na voljo v sistemih Android in iOS, uporabnikom omogoča hitro plačevanje z uporabo platforme, hkrati pa od istih zaslužijo popuste.

Podjetja Crypto Cashback naj bodo pozorna

  • ZGUBI
  • Coineded
  • Metal Pay
  • Nuo Network
  • Crypto.com
  • Ptičja veriga

Eno posebno podjetje, ki ga je vredno spremljati ta mesec, je FOLD, ki je pravkar napovedalo svoj uspešen dvig kapitala za več kot 2,5 milijona dolarjev. Glavni cilj v mislih s tem novim kapitalom je zagotoviti trgovinam na drobno preprost način za sprejemanje plačil z uporabo Bitcoinov.

Vodja izdelka za FOLD Will Reeves je izjavil, da bo izdelek na voljo podjetjem, ki jih zanima naročniška storitev podjetja:

»Ko ljudje fiat porabijo pri prodajalcih, bodo prejeli nagrade BTC. Te nagrade lahko porabijo ali dvignejo na naslov v verigi. V prihodnosti objavljamo posodobitev, ki ljudem omogoča, da nagrade dvignejo neposredno streli, kar bo znižalo pristojbine in postalo bolj uporabno. «

Obstaja še ena aplikacija za vračilo denarja za kriptovalute z imenom Coinseed, ki se osredotoča na poenostavitev vlaganja kriptoassetov, pa tudi na vračilo denarja v kripto iz krajev, kot so Amazon, Walmart, Ebay in lokalne restavracije.

Prihodnost se zdi platforma za rabate in denarne nagrade kriptovalut.

Zadnja beseda: Zaslužek povračilnih nagrad v Crypto

Številna zgoraj navedena spletna mesta in mobilne aplikacije vam omogočajo zakonit zaslužek na spletu z omejenim tveganjem. V zameno za dokončanje preprostih nalog, nakup določenih izdelkov ali igranje določenih iger lahko zaslužite pomembne kripto nagrade v zameno za uporabo njihovih storitev.

V bližnji prihodnosti bomo pregledali tudi vsako posamezno platformo, zato preverite, kako delujejo vsi posamezni ponudniki storitev vračanja kripto gotovine..

Danes preizkusite eno od zgoraj omenjenih spletnih mest in začnite zaslužiti kripto s platformami za povračilo, povračilo denarja in nagrade.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map