BlockFi: Crypto Posojila in Vodnik za pregled uporabnikov Crypto Interest

Pregled BlockFi

BlockFi je s svojimi računi za kripto obrestne mere in posojili s kripto podpori platforma za upravljanje kripto bogastva, ki vam omogoča prihranke, zaslužke in izposojo denarja s kripto.

Izdelki BlockFi, ki jih najdete na spletnem mestu BlockFi.com, ponujajo kripto račune z visokimi obrestmi in nizkocenovni kreditni sistem, kjer lahko zaslužite obresti na svojih imetjih kriptovalut ali si izposodite USD, tako da zaklenete kripto kot zavarovanje.

Kaj je BlockFi?

Za imetnike kriptovalut na nastajajočem decentraliziranem finančnem prizorišču obstaja več načinov, kako mačko odeti, ko gre za naložbe. Prva in najpogostejša je preprosto nakup in posedovanje enega ali več digitalnih sredstev kot del dolgoročnega naložbenega portfelja.

Toda drugo od teh je, da se ta ista sredstva dajo na razpolago kot del širšega sklada kapitala. Za kakšen namen? Za posojilojemalce, da se izposodijo in zagotovijo zavarovanje / odplačila. Druga metoda postaja vse bolj priljubljena metoda pristopa za imetnike, ki želijo zagotoviti, da njihov čas ne bo zapravljen pri držanju kripto.

In glede na dejstvo, da nekateri od njih težijo k prilagodljivosti in konkurenčnim obrestnim meram, ni presenetljivo, da dobivajo vse večjo moč. Med najbolj priljubljene med njimi sodi tudi BlockFi, ki je svoj izvor vzbujal v želji, da bi ponudil globlje stopnje prefinjenosti finančnim izdelkom in storitvam za tiste v blockchain ekonomiji..

»Kripto vlagatelji že leta nimajo dostopa do osnovnih finančnih produktov v blokovskem ekosistemu. BlockFi premosti to vrzel tako, da strankam po vsem svetu omogoči dostop do kripto računov in nizkocenovnih kreditnih izdelkov. «

Z začetno prodajno točko, kot je ta, je smiselno, da se poglobimo v posojila in obrestne ponudbe BlockFi kot enega od vse večjih seznamov naložbenih priložnosti za bitcoin hodlerje in navdušence nad kripto..

V našem pregledu izveste vse, kar morate vedeti o BlockFi in njegovih kripto posojilih in varčevalnih računih.

Pregled računa obrestnih mer za posojila s kripto-podporo

blockfi-kripto-obrestni račun

Od oktobra 2019 BlockFi trdi, da lahko vlagatelji zaslužijo do 8,6% letno z nakazilom denarja na svoj račun za obresti BlockFi (BIA). Zaslužite mesečna plačila obresti na računu Bitcoin (BTC), Eter (ETH) in Gemini Dollar (GUSD).

Denar si lahko izposodite tudi prek BlockFi-ja. Preprosto zaklenite kripto (BTC, ETH ali LTC) v platformo, dostopite do 50% vrednosti te kripto, nato pa plačajte obrestne mere 4,5%. Denar si lahko sposodite za karkoli, od domov, avtomobilov do podjetij.

blockfi-kripto-podprta posojila

Kriptovaluta postaja vse bolj zrela in običajna. Začenjamo opažati nastanek sodobne bančne infrastrukture znotraj kripto prostora. Pred nekaj leti bi bil urejeni kripto varčevalni račun videti nor. Danes je to le še en način, kako vlagatelji maksimirajo svoja kripto imetja.

Danes BlockFi trdi, da je prvi in ​​edini kripto račun za zaslužek, ki ponuja obrestne mere. Podjetje ima sedež v New Yorku, vendar ima poslovni naslov v Jersey Cityju v državi New Jersey. BlockFi je bil predstavljen avgusta 2017.

BlockFi, ustanovljen leta 2017, je začel z motivacijo za zagotavljanje več finančnih storitev in primerov dejanske uporabe za svet kriptovalut. Podjetje, ki ga je ustanovil Zac Prince, se je v tako kratkem času izkazalo kot uspešna možnost za stranke in vlagatelje.

Avgustu 2019 je na primer podjetju uspelo zagotoviti zbiranje sredstev serije A po zaslugi podjetja Valar Ventures v višini 18,3 milijona dolarjev in v tistem času le 40 zaposlenih. Ta krog financiranja je vključeval tudi veliko podporo nadaljnjih vlagateljev in podpornikov, vključno z naslednjim:

“Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek in PJC” po mnenju ekipe BlockFi.

Iz tega obsežnega seznama vlagateljev je povsem jasno, da so navdušeni nad možnostmi, ki jih na splošno vključuje vizija BlockFi-ja. Po navedbah spletnega mesta ta vizija vsebuje veliko primerov uporabe in vedno zelene vsebine za nove in obstoječe vlagatelje.

Ker je to hiter pogled nazaj, kje je zdaj BlockFi? Trenutno ponuja rešitve za uporabnike, ki vključujejo račune za kripto obresti in posojila s kripto podporo, v katere se bomo poglobili podrobneje.

Funkcije BlockFi

Uporabniški priročnik za BlockFi

Ključne značilnosti BlockFi vključujejo vse naslednje:

Kripto računi z visokimi obrestmi: Zaslužite obresti za BTC, ETH in GUSD. Samo vplačajte sredstva v BlockFi in nato zaslužite 8-odstotne obresti na leto, sestavljene mesečno.

Nizkocenovni kreditni izdelki: Izposojajte si denar prek BlockFi po stopnjah 4,5%. Sredstva zaklenete v platformo, nato dobite posojilo v višini do 50% vrednosti te kripto.

Podpira tri kriptovalute: BlockFi podpira vloge Bitcoin (BTC), Ether (ETH) in Gemini Dollar (GUSD) (za varčevalne račune) ter zavarovanje BTC, ETH ali LTC za posojila.

Izogibajte se obdavčitvi kripto dobičkov: Če danes prodate kripto, lahko takoj dostopate do gotovine. Vendar pa tu obstajajo tudi davčne posledice. Na primer morate plačati davek na kapitalski dobiček, ker IRS kriptovaluto obravnava kot lastnino. BlockFi poudarja svoje davčne ugodnosti kot enega od razlogov za zaklepanje sredstev v platformo.

Prilagodljivi načrti odplačevanja: Načrti odplačevanja BlockFi so prilagodljivi in ​​jih je mogoče prilagoditi edinstvenim potrebam strank. Ko na svoj bančni račun prejmete ameriške dolarje, morate mesečno plačevati obresti za posojilo, preden uporabite končno odplačilo za vrnitev celotnega zneska posojila z uporabo BTC ali ETH.

Preprost kalkulator posojila: BlockFi ima kalkulator posojila, s katerim lahko preprosto ugotovite, koliko zavarovanja potrebujete za želeno količino kriptovalute.

Hiter postopek prijave: BlockFi ima hiter in enostaven postopek prijave. Uporabniki lahko določijo želene pogoje posojila in oddajo vlogo. BlockFi se na večino uporabnikov odzove v nekaj urah. BlockFi bo preveril, ali ste izpolnili njihova merila za pridobitev posojila.

Brez kreditnih preverjanj: BlockFi ne uporablja vaše kreditne ocene za izračun posojilnih pogojev. Pravzaprav BlockFi niti ne opravi trdnega ali mehkega preverjanja kreditne sposobnosti, kar pomeni, da najem posojila pri BlockFi na noben način ne bo vplival na vašo kreditno oceno.

Brez minimalnih vlog ali provizij: BlockFi je bil sprva lansiran z minimalnimi depoziti 0,5 BTC, 25 ETH ali 2.500 USD. Septembra 2019 je podjetje opustilo te zahteve in provizij ne zaračunava več.

Brez kazni za predčasni umik: Obrestni račun BlockFi (BIA) ponuja do enega brezplačnega dviga na mesec. Ni kazni za predčasni umik.

Na voljo so varčevalni računi po vsem svetu: Varčevalni računi BlockFi so na voljo vlagateljem po vsem svetu, starejši od 18 let. Varčevalni računi niso na voljo nikomur v Evropski uniji ali zveznih državah New York, Connecticut in Washington, prav tako pa niso na voljo prebivalcem držav, ki jih Združene države.

Samo plačilo obresti: BlockFi zahteva samo plačilo obresti na posojilo. Potem glavnico odplačate ob koncu posojila.

Posojilo za refinanciranje ali konec posojila: Po 12 mesecih lahko izberete refinanciranje posojila po trenutnih obrestnih merah ali odplačilo glavnice in posojilo končate.

Izposodite si denar za kar koli: BlockFi vam omogoča, da si sposodite denar za kar koli, od avtomobilov do kreditnih kartic do domov. Tradicionalni posojilodajalec lahko analizira vašo kreditno oceno in poslovni načrt. BlockFi pa vam omogoča, da si sposodite denar za vse, kar želite. Dokler imate zavarovanje s premoženjem, si lahko izposodite do 50% vrednosti svojih kripto imetnic.

Ni predmet zaščite FDIC ali SIPC: Ko je vaš denar v tradicionalni ameriški banki, ga ta zaščiti Zvezna zveza za zavarovanje vlog. Če banka izgubi ta denar ali gre v stečaj, vam bo FDIC povrnil stroške do določene meje. BlockFi nima enake zaščite.

Kako deluje BlockFi?

BlockFi trenutno plačuje obresti od približno 8% do 9% na leto, sestavljene mesečno. Kako podjetje dodeljuje takšne obrestne mere??

BlockFi dodeljuje kripto podprta posojila vsem, ki so pripravljeni zakleniti kripto. Posojila se dodelijo z najvišjo začetno LTV 50%. To pomeni, da če v platformo zaklenete 1 BTC po trenutni ceni 8.000 USD na BTC, lahko prejmete največ 4.000 USD posojila.

Obrestne mere se začnejo pri 4,5%. Posojilo traja 12 mesecev. Ob koncu mandata lahko posojilo predplačate ali refinancirate.

Posojilo s kripto podporo lahko uporabite za kar koli – na primer plačate stanje na kreditni kartici ali kupite dom. BlockFi trdi tudi, da so podjetja uporabila svoje posojilne storitve za financiranje in širitev plač. Poleg tega obstajajo določene davčne ugodnosti, če si izposodite kripto sredstva namesto prodaje.

Nekatere oglaševane uporabe za BlockFi po uradni spletni strani vključujejo:

  • Zaslužite obrestne obresti na svojih imetjih BTC in ETH
  • Uporabite bitcoin za nakup doma, tako da najamete stanovanjsko posojilo pri BlockFi
  • Kupite avto s kripto, tako da najamete avtomobilsko posojilo pri BlockFi
  • Diverzificirajte svoj naložbeni portfelj s posojilom
  • Plačajte dolg na kreditni kartici s kripto
  • Financirajte širitev poslovanja ali plačilne liste s pomočjo kripto

Pravno gledano je BlockFi razvrščen kot zavarovan nebančni posojilodajalec, ki ponuja posojila v ameriških dolarjih, zavarovane s kripto sredstvi. Organizacija deluje v skladu s členom 9 Enotnega trgovinskega zakonika (UCC), BlockFi pa pošlje izjave o financiranju UCC-1 vsem državam posojilojemalcev (podjetje trenutno deluje v približno 35 zveznih državah ZDA)..

blockfi-posli-posojila-primeri-uporabe

Vsa sredstva imajo Gemini, licencirana borza kriptovalut in registrirani skrbnik s sedežem tudi v New Yorku. Posojila se izdajo na bančne račune strank v ameriških dolarjih. BlockFi je sodeloval tudi s tretjim serviserjem posojil Scratch za upravljanje posojilnih pogodb in odplačil.

Kaj se zgodi, če stranka pri plačilih privzeto plača? Kaj se zgodi, če kripto cene strmo padajo? V tem primeru lahko BlockFi prevzame ekvivalentno količino kriptovalute, ki je potrebna za poplačilo preostalega dela posojila. Ne pozabite: posojilojemalci morajo zakleniti dvakrat toliko kripto kot želeni znesek posojila.

blockfi-posojila, ki jih podpira kriptovaluta

Kot smo že omenili, ekipa BlockFi svojim uporabnikom ponuja dve posebni storitvi – račun za obresti BlockFi in posojila s kripto podporo. Za začetek začnimo s kriptoposojili BlockFi, nato si bomo ogledali obrestne račune, kako enostavno jih je začeti in kako tekmujejo z nekaterimi sodobnimi storitvami..

Kako najeti posojilo z BlockFi

Najem posojila pri BlockFi je enostaven. Najprej morate izpolniti tri osnovne zahteve:

  • Najmanj 15.000 dolarjev kripto sredstev
  • Brez zastavne pravice na premoženju (vključno z davčnimi zastavami)
  • Brez stečajev

Ko potrdite te zahteve, lahko nadaljujete s preostalim zahtevkom za posojilo BlockFi:

Korak 1) Obiščite BlockFi.com in ustvarite račun na https://app.blockfi.com/signup

blockfi-create-account

2. korak) Kliknite zavihek Posojilo

3. korak) Kliknite Uporabi in dokončajte preverjanje KYC / AML, tako da navedete svoje osebne podatke, podatke o socialni varnosti in finančno zgodovino

4. korak) Preglejte posojilo in podpišite posojilno pogodbo

5. korak) Prenesite zavarovanje z zavarovanjem v denarnico BlockFi

6. korak) Počakajte nekaj ur, da BlockFi preveri vašo zahtevo

7. korak) Prejmite posojilo še isti dan v ameriških dolarjih z bančnim nakazilom na svoj bančni račun (ali preko stablecoina na izbrani naslov denarnice)

8. korak) Začnite plačevati samo z obrestmi s USD, BTC, ETH ali LTC

9. korak) Poravnajte glavnico z enim plačilom na koncu mandata ali refinanciranjem po trenutnih stopnjah

blockfi-obresti-račun-ugodnosti

Za tiste, ki si želijo zagotoviti posojilo z uporabo namenskega računa BlockFi, bomo preučili pogoje, razpoložljive valute kot polog za zavarovanje ter vrste razmerja med posojilom in vrednostjo.

Za začetek je vrsta prožnosti, ki jo imajo uporabniki, približno na isti ravni, kot jo vidimo iz računov na podlagi obresti. V nasprotju s tem lahko uporabniki položijo zavarovanje s sredstvi Ethereum, Bitcoin in Litecoin, ki sicer omejujoče, vendar omogoča, da se nekateri bolj priljubljeni kriptos ponujajo kot sredstvo za zadolževanje proti njihovi vrednosti.

Vendar ta ista posojila niso za povprečnega imetnika kripto. Razlog za to je, da so razmerja med posojili in vrednostjo relativno določena na 50%. Kot rezultat bodo morali uporabniki predložiti precej veliko količino kripto, da si zagotovijo to posojilo.

Če bi na primer želeli najeti posojilo v višini 10.000 USD in uporabljati Litecoin, Ethereum ali Bitcoin, bi vsak imel 50% LTV, kar pomeni, da bi morali zagotoviti 2,5 BTC, 115,05 ETH oziroma 372,72 LTC..

Čeprav so zaradi tega nekoliko manj dostopni za povprečnega človeka, lahko te iste račune za kriptoposojilo uporabite za karkoli, od začetka podjetja, odplačevanja dolga, zavarovanja hipoteke itd..

Tako kot pri odprtju obrestnega računa je tudi pri vlogi za posojilo preprosto, tudi izračunati, kaj natančno bi si radi izposodili, določiti naslov, na katerega nameravate plačati kripto zavarovanje, vnesti podatke o banki, podpisati dokumenta in čakajo na potrditev, kar lahko traja nekaj dni.

Čeprav je skozi vmesnik precej enostavno iti, pa boste ugotovili, da pogoj za odplačilo posojila ni takoj viden uporabniku, kar je lahko sporno vprašanje, če bi radi vedeli o takšnih stvareh predhodno.

Za tiste, ki jih zanima pravna stran teh posojil, si lahko ogledate enega od osnutkov dokumentov o posojilih pri BlockFi tukaj.

Prepričajte se, da ste pravilno preverili spletno stran BlockFi in paleto izdelkov tukaj.

Kako se prijaviti za račun obresti BlockFi (BIA)

Obrestni račun BlockFi je na voljo vsem, starejšim od 18 let, ki živijo v večini delov sveta. Ne morete se prijaviti za BIA, če živite v New Yorku, Connecticutu ali Washingtonu ali če živite v Evropski uniji. Prav tako se ne morete prijaviti, če prebivate v državi, ki jo odobrijo Združene države, ali ste na katerem koli seznamu nadzora. Ko preverite, ali izpolnjujete te zahteve, lahko nadaljujete s postopkom prijave:

Korak 1) Ustvarite račun na https://app.blockfi.com/signup

blockfi-create-account

2. korak) Kliknite zavihek Depozit

3. korak) Izpolnite postopek prijave in preverite podatke KYC / AML

4. korak) Prenesite BTC, ETH ali GUSD v varno denarnico BlockFi

5. korak) Prejemajte mesečna plačila obresti na vaše stanje

Skupina povzema, kakšen je njen obrestni račun za uporabnike na spletnem mestu:

“Račun za obresti BlockFi (BIA) vam omogoča, da zaslužite sestavljene obresti na svoje Bitcoin, Ether in GUSD. Preprosto shranite svoj kripto na BlockFi in vsak mesec zaslužite obresti, izplačane v Bitcoinu, Eteru in Gemini Dollarju. «

Podobno kot drugi računi tam zunaj, se lahko uporabniki odločijo, da bodo svoje izbrane kriptovalute položili, da bodo odklenili letne obrestne obresti, ne glede na to, koliko vložijo na račun.

S takšnim računom ga bomo ocenjevali na nekaj področjih: vrsta kriptos, ki jih lahko deponirate, njene sestavljene obrestne mere in kako enostavno je račun vzpostaviti, vključno s prilagodljivostjo premikanja sredstev v in izven računa.

Na prvi oviri BlockFi ne ponuja toliko raznolikosti za vrste digitalnih sredstev, ki jih lahko uporabniki vložijo.

Po navedbah na spletni strani so na voljo le tri sredstva – GUSD, Bitcoin in Ethereum.

Čeprav to poenostavlja zadeve, če ste novinec v vesolju. Za tiste, ki že imajo pravičen delež večjih kriptos in altcoinov, bodo slednji lahko izkoristili le odstotek svojega imetja. blockfi-bitcoin-depozit

Dobra stran tega, da je relativno omejevalna, je, da uporabnikom ponuja precej jasen vmesnik, ki je enostaven za krmarjenje.

Dovolite jim, da vidijo, kaj natančno imajo na svojem računu, koliko obresti so pridobili in kakšne transakcije so se zgodile.

Skupaj s tem čistim vmesnikom je celoten postopek dvigovanja in polaganja s temi računi tudi razmeroma hiter.

blockfi-umik-bitcoin

Uporabniki morajo samo klikniti nakazilo, kopirati naslov denarnice in poslati znesek, ki ga bodo dodali na njihov tekoči račun.

Medtem pa za dvig samo izberete znesek, ki ga želite vzeti, dodate naslov denarnice in končali.

Ta enostavnost za dvige in vloge je nekaj, kar ima kot posebno prednost v primerjavi z drugimi računi na podlagi obresti.

Nekateri vam dajo nekaj mesečnih obveznosti za boljše obrestne mere, ki sicer dobro za pridobivanje dodatnih prihodkov, jemljejo nekaj avtonomije.

Kako je prilagodljiv in enostaven za uporabnike, kako se obnese v primerjavi z drugimi storitvami glede na obrestne mere? Precej dobro v primerjavi.

BlockFi svojim uporabnikom zagotavlja fiksne letne obrestne mere za vsa tri sredstva, pri čemer Bitcoin zagotavlja eno najboljših razpoložljivih obrestnih mer (6,3% v nasprotju s Celzijem – trenutno 5,06% – in Crypto.com – 4%) skupaj z GUSD, ki znaša 8,6% v primerjavi s trenutno padajočimi stopnjami na prej omenjenih stopinjah Celzija, medtem ko se je stopnja slednjega v zadnjih 2 mesecih zniževala.

Enako velja za Ethereum, ki za uporabnike BlockFi ostaja določen na 4,1%, Celzija na 3,5% in Crypto.com na 3%.

Ena od stvari, ki jo je treba upoštevati, je dejstvo, da te druge platforme od uporabnikov zahtevajo, da imajo nekaj količin edinstvenih žetonov za odklepanje boljših obrestnih mer.

Čeprav to uporabnikom prinaša nekaj neto koristi, dodaja še celotno dodatno raven potreb uporabnikov, zlasti za platformo, kot je Crypto.com, ki zahteva več kot 1500 ameriških dolarjev, da se te prednosti sprostijo.

Glede na dejstvo, da nekateri uporabniki niso glavni imetniki do te mere, da vlaganje v posebne uporabniške žetone za aplikacije ne bi bilo lahka naloga, je BlockFi zagotavljanje teh obrestnih mer že od samega začetka velika prednost.

O podjetju BlockFi Crypto

BlockFi vodi Zac Prince (izvršni direktor in ustanovitelj). Pred uvedbo BlockFi je bil Prince del dveh uspešnih prevzemov, med njimi Admeld (prevzel ga je Google) in Sociomantic (prevzel DunnHumby). Kar zadeva bančne izkušnje, je Prince vodil ekipe za razvoj podjetij pri Orchard Platform, posredniku in RIA v sektorju spletnih posojil, in Zibby, spletnemu potrošniškemu posojilodajalcu..

blockfi-podjetje-vodstvo-ekipa

Drugi člani ekipe BlockFi, ki so navedeni na seznamu, so Flori Marquez (soustanovitelj in podpredsednik Growth), Rene van Kesteren (glavni direktor za tveganja) in Mahesh Paolini-Subramanya (CTO).

Sedež podjetja BlockFi je v Jersey Cityju v državi New Jersey. Ogledate si lahko naslov in kontaktne podatke za podjetje tukaj.

Od uvedbe avgusta 2017 je BlockFi v štirih naložbenih krogih zbral več kot 60 milijonov dolarjev financiranja. Zadnji krog je potekal decembra 2018. Naložbe prihajajo iz pomembnih imen, kot so ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Galaxy Digital (vodja Mike Novogratz) in Morgan Creek Capital (vodja Anthony Pompliano).

Čeprav je za uporabnike hitra in enostavna postavitev zanimive vrste povzetkov / prodajnih točk, se je vodstvo podjetja osredotočilo na dostopnost za nove in obstoječe vlagatelje v kriptoprostor, da lahko preprosto začnejo s podjetjem in namestitvijo. bodisi enega od dveh računov, ki jih ponujajo.

Kaj je BlockFi-jeva kripto specialnost?

blockfi-pregled-vodnik

Kot lahko vidite, je zelo enostavno nastaviti nov uporabniški račun BlockFi, kot bi pričakovali od podjetja, ki daje večjo vrednost obveščanju svojih uporabnikov blockchaina in izdelkov na vrhu.

Kot boste opazili pri nekaterih posnetkih zaslona tukaj, je postopek razmeroma poenostavljen; pri čemer uporabniki potrebujejo le nekaj osnovnih informacij.

Te informacije vključujejo; imena in priimki, e-poštni naslov, ki mu nato sledi potrditvena koda, ki se pošlje na vaš e-poštni naslov, da lahko učinkovito nastavite račun.

Na tej naslednji strani boste želeli preveriti e-pošto za šestmestno aktivacijsko kodo za svoj novi račun. Ko boste to vstavili, boste lahko vnesli svoj popolnoma nov račun.

Opazili pa boste dejstvo, da so vse možnosti nepregledne in / ali sive.

To pomeni, da vam še niso na voljo. Tako kot nekateri drugi izdelki v tej isti smeri boste tudi vi morali prenesti nekaj protokolov KYC, da boste dejansko odprli račune na podlagi obresti ali posojila..

Preobrat za nekatere preglede KYC je lahko prelomni, vendar BlockFi na srečo ne pade v to past. Medtem ko se včasih potrdijo vaši podatki in dokazila o naslovu, se čakajo dnevi. BlockFi, vsaj iz osebnih izkušenj, je bilo dobro iti v eni uri.

Ena od neto prednosti BlockFi je njihova vsebina, ki je aktiven spletni dnevnik na spletnem mestu, ki ga ločuje od nekaterih drugih platform in storitev v istem sektorju..

Zakaj točno je tako? Preprosto: če ste stranski človek, ki vlaga v enega od teh obrestnih računov, vlaga v kriptovalute in vlaga na splošno, lahko knjižnica člankov, ki obravnavajo nekatere pomembne dejavnike, ki jih je treba upoštevati pri vlaganju, resnično spremeni.

Kaj torej ta blog dejansko ponuja svojim uporabnikom? Trenutno deluje že od začetka leta 2018 in dejansko vsebuje (kot smo že omenili) zimzelene vsebine o velikih temah za vlagatelje.

Eden prvih člankov, ki jih je objavila družba, vključuje obsežen članek o davčni zakonodaji, povezani s kriptovalutami, na primer skupaj z drugimi na temo strukturiranja posojil in naložb, vključno z razčlenitvijo, kaj je treba upoštevati pri obravnavi davka na kapitalski dobiček..

Zdaj se sliši kot res nenavadna digresija, če se toliko časa samo potopite v spletni dnevnik podjetja, toda če ste povsem novi na tem področju, sta dve stvari, ki ste ju privezali zaradi njenega industrijskega znanja, na primer, drugo pa potrpljenje. Posledično je dobrodošlo vsako podjetje, ki dejansko pomaga izobraževati nove in obstoječe uporabnike.

Če še niste imeli priložnosti preveriti tega dela spletnega mesta in začutite potrebo po večjem vpogledu v davčno zakonodajo in druge elemente, za katere menite, da bi morali vedeti za kripto naložbe. Ne pozabite si ogledati celotnega spletnega dnevnika prav tukaj.

Končna beseda

BlockFi je edinstven udeleženec kripto prostora. Združuje sodobno bančno infrastrukturo s kripto, kar nam daje prihrankovno in posojilno platformo za vse vrste finančnih potreb. Denar si lahko izposodite po prožnih pogojih prek BlockFi. Ali pa lahko prihranite denar z uporabo privlačnih obrestnih mer platforme.

Tudi BlockFi ni nekaj naključnega zagona: podjetje je v štirih krogih naložb od največjih vlagateljev v kripto prostor prejelo več kot 60 milijonov dolarjev financiranja. BlockFi je z Gemini sodeloval tudi za skrbništvo nad kripto.

Iz vseh teh razlogov je BlockFi eden najlažjih in najbolj dostopnih načinov za povečanje vrednosti vaših kripto imetnic.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map